Autokemp Olešná - Hodnocení

9.3 / 10 Vynikající
podle 25 recenzí (celkem 86)  

Nad Přehradou,
FRÝDEK-MÍSTEK 738 01 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Olešná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

93% Hodnocení 25
Celkem hodnocení 86
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Olešná


Storno

Hodnocení návštěvníků

Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nebyli jsme zde poprvé, ale rok od roku zlepšení. Vždy spokojenost.

Nedbalová E.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp se super personálem, sociálky a kuchyňka - vše čisté, uklizené, pravidelně doplňované. Bohatá nabídka zábavy - velké dětské hřiště se spoustou atrakcí pro malé i větší děti, ping-pong, bowling, koloběžky, brusle, motokáry, aquapark krytý i venkovní...cyklostezka kolem celé přehrady Olešná, možnost rybolovu. Plno restaurací a zahrádek...byli jsme opakovaně a opravdu velká spokojenost.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé na doporučení. Vše bylo super. Děkujeme

Jana G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký, čistý kemp, rádi se opět vrátíme. Snad to stihneme ještě tuto sezónu.

Kateřina E.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super zážitek pro děti. Krásné okolí, hřiště, aquapark.

Aleš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je super. Dostat místa, super občerstvení. Čisté social.zařízení

Radek K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí a zábava pro celou rodinu. Budeme se sem vracet!

Radek K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí a vyžití pro celou rodinu. Budeme se sem vracet!

Petra H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Olešná - super dovolená a mnoho zážitků. Super využití pro děti, nebyla chvilka, kdy by jsme se nudili. Kemp 100% ještě navštívíme

Zuzana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Líbilo se nám, ale ta restaurace děs, vím že ke kempu prý nepatří, ale kazí celkový dojem , jak HLAVNĚ personálem, tak jídlem...jedinne co sr dalo jíst byli polévky

Adam

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zawsze super. Zabawa najlepsza

Andrea.ozogova

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super dovolená.. Krásné prostředí.. Pro děti ideální

Peter

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ocakaval som viac vždy je čo zlepšovať

Svoboda

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdime uz 6 rok po sobe...zacali jsme s 1 stanem a letos uz nas bylo 9 stanu...kemp olesna je vyborne misto na rekreaci pro rodiny s detmi...
Pristi rok znovu...

Denisa V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme maximálně spokojeni. Spousta zábavy pro děti i dospělé. Rádi se vracíme i během roku :)

Tereza H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní prostředí v těsné blízkosti přehrady Olešná! Pobyt jsme si moc užili. Hojně jsme využívali jak cyklostezku kolem přehrady, tak dětské hřiště. Určitě doporučuji i zdejší aquapark. Všude čisto, vše fungovalo. Za nás velká spokojenost!

Kamila Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byly jsme skupina přátel s malými i dětmi školního věku. Naprosto úžasný kemp, vše na blízku jak pro děti, starší děti a dospělé. Příští rok se těšíme zase :)

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+ hezké prostředí
+ dětské hřiště
+ nabídka snídaní
+ v kuchyňce i lednička

- 5 záchodů na celý kemp, podle toho k večeru i vypadaly
- kuchyňka s jídelnou deprimující
- jedna rychlovarná konvice
- nebyly koše na plasty

Helena

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, parádní vyžití pro děti,nádherné dětské hřiště, které je zdarma, koupání v přehradě i aquaparku, půjčovna koloběžek, bruslí,šlapacích autíček, restaurace, bowling, dostatek občerstvení v bufetu super milý personál,snídaně vajíčka super, sociálky jsou myté několikrát za den, wc papír doplňován. Jednou týdně letní kino, pecka.Vybavení kuchyňky dostačující, jen lidi jsou čuňátka, takže jsme nevyužili. Oddělené karavanové a stanové stání. Auto nemůžete mít u stanu, možná bychom uvítali menší obchůdek s pečivem atp, ale Tesco ve Frydku je kousek, takže zásadní problém to nebyl:) V okolí možnost procházek, autem do 15 Hukvaldy, Štramberk , krásné Beskydy takže paráda. Navíc kemp je za velmi příznivé ceny,určitě doporučuji!!!!

Jana V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp. Vstřícný personál, vybavení kempu luxusní

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme velmi překvapení jak se od loňska kemp posunul :-)
Rozšíření WC a umyvadlových žlabů, silná wifi a rozdělení míst pro karavany... No super :-)
Pro ty co tady ještě nebyli:
Plusy - místa pro stany pod stromy, cyklostezka kolem celé přehrady, velké dětské hřiště, dostatek občerstvení, vybavená kuchyňka, mini golf, krytý i venkovní aquapark jsme využili hned několikrát :-D navíc jsme dostali čip s kterým jsme měli super cenu. Dokonce jsme si ve středu zašli na letní kino, které bylo zdarma :-) Do Beskyd je to autem cca 15-25 minut, takže super místo i na výlety po horách.
I přes naplněný kemp bylo všude čisto.
Mínusy - krátká dovolená :-D

Iveta V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí supr dětské hřiště spoustu možností sportovního vyžití nic nám tu nechybělo jen malinké mínus v kuchyňce je pouze jeden dřez na mytí nádobí,ale celkově paráda znovu se vrátíme

Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Plusy: Půjčovna koloběžek, bruslí, 4,5km kolem vody po kvalitní cestě. Příště určitě vezmeme kola sebou.
: Aquapark, který sice příjde při delším pobytu draho, ale co bychom si na dovolené nepřiplatili, že? Vnitřní bazén jeden z nejteplejších. Vhodné pro malé děti.
: Dětské hřiště pro menší i větší. Paráda.
Mínusy: Největší mínus kvalita přírodní vody, dopoledne u břehu zelený povlak, později dokonce zelená voda. Odvážlivci se sice najdou a do vody vlezou, ale moc jich není. Vhodnější spíš na paddleboard, nebo člun.

Neutrál: Sociální zařízení, jedny jsou vedle karavanového stání: sprchy na 10, 20 kč.
V budově recepce, z druhé strany kuchyňka, rychlovarná konvice, lednice, klasika. Další dvě sprchy. Další sprchy a záchody jsou na konci kempu až za dětským hřištěm. Sprchy dokonce zadara, méně navštěvované, je to daleko od stanu. My se tam chodili sprchovat a bez čekání, s teplou vodou. Toalety v lepším stavu, bez front.

Rádi přijedeme zase.

sene

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hruza,místa pro karavany obsazeno stany,stanové pole prázdné,hluk,prach,žádný noční klid auta jezdí celou noc,v 6hod ráno popeláři a td.,sociálky ještě větší katastrofa,sprchy na žetony panské umyvadlo jedno,damske 4.panské 2 zachody,damske 4-takže fronta na posra....Po ciklostesce,bruslařské stezce-proč tam jezdí auta???

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 10.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme na víkend opakovaně už více let, přes den jsme v aquaparku, který sousedí s kempem, je v nerezu, vyžití pro děti i pro plavce, večer trávíme na bruslích okolo přehrady, možnost půjčit brusle, šlapací káry, krásné hřiště pro děti od nejmenších až po větší, příjemný bufet a restaurace s dobrou kuchyní, určitě doporučuji

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Olešná, který hodnotilo 25 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Olešná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Olešná.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist