Autokemp Frenštát pod Radhoštěm - Hodnocení

Dolní 1807,
FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM 744 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Frenštát pod Radhoštěm

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 202
Celkem hodnocení 1157
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Frenštát pod Radhoštěm


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jarmila H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp celkově byl moc příjemný a do prvního prázdninového víkendu i klidný. Personál ochotný a vstřícný, ceny přijatelné. Škoda, že ještě nefungoval kiosek v kempu. V kempu byli k půjčení koloběžky a motokáry. Což je určitě fajn pro větší děti, ale my jsme měli s kočárkem spíše strach, aby nás někdo nesrazil, protože se začátkem prázdnin byl kemp úplně plný a provoz byl dost velký.

Tobiáš S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp je strašně super že je blízko obchod, restaurace a aquapark.camp má výhodu že je v tak krásném prostředí.letní kino je super a ještě k tomu zdarma;-) Jsem moc rád že tady jsou zásuvky. Děti tady mají hřiště z houpačkami a trampolínou, můžou si půjčit kolo nebo koloběžku a nebo šlapací čtyřkolku.Na recepci se dá půjčit rošt na gril.Podle mě je tady ten Camp nejlepší ze všech:-D;-)

Tobiáš S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp byl strašně super,je dobré že je blízko obchod a restaurace,okolí je fantastické.Děti si můžou půjčit kolo nebo koloběžku a šlapací čtyřkolku.Je super že pro zákazníky campu je letní kino zdarma;-) Líbí se mi že chatky jsou ze dřeva a s kempem jsem hrozně moc spokojen:-D

Lenka K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V campu bylo super letní kino.

Barbora

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opět jsme byli spokojeni. Perfektně situovaný kemp hned vedle dvou říček a jako bonus pár metrů od kempu je velký aquapark. Jde vidět, že se snaží průběžně uklízet sociálky ... wc a sprchy čisté. Skvělý program v podobě letního kina a koncertu skupiny Kamlelot. Jde vidět, že provozovateli nejde jen o to, vytáhnot z ubytovaných kačky. Investuje do programu a zázemí. Jde vidět plánované rozšíření, na které se v budoucnu těšíme...doporučujeme.

Miriam

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klid, cisto, prijemne prostredi. Dopravni hriste z ulicek v autokempu je super. Blizkost aquaparku a hodne moznosti vyletu do okolni prirody. Klidna oaza uprostred mesta.

Ales V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo tu fajn. Čtvrteční kino je přínosem.

Tomáš H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, vstřícný personál, množství vyžití v blízkém okolí. Jediná "kaňka" je malý důraz na tříděný odpad...

Lenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost,krasne místo.

Marie P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistý kemp v krásném prostředí, spokojeni byli jak děti, rodiče i ti dříve narození.

Zdeněk P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný a čistý kemp,fajn lidi a super výchozí bod k výletům

Horká J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, moc rádi se vrátíme, všichni a vše naprosto úžasné, moc děkujeme.

Lenka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp utulny spousty mist na opekani.
Chybi mi tam nějake hřište byt už na tenis nebo volejbal.
Malo sportovniho vyžiti.

Nedam

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse OK. No malinko zlepsit stravu v bistru by to chtelo (chybi zdrava jidla).

Jan D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je velice útulný a vhodný pro pobyt s rodinou. Super je, že kemp je protkaný silnicí imitující jízdní pruhy se značkmi. Perfektní možnost pronajmout si čtyřkolky a koloběžky přímo v kempu. Moc fajn bylo středeční letní kino a čtvrteční hudební vystoupení skupiny Tomáš Kočko a orchestr. Hned vedle kempu je skvělý aqua park. Všem kemp vřele doporučuji.

Jan K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na kempu je vidět že, provozovateli jde o kvalitu a ne o počty maximálně ubytovaných. To znamená dost prostoru pro všechny. Žádné fronty na WC či ve sprchách. Vše stíhají udržovat v maximální čistotě a ještě se na Vás usmívají. Jak na repecepci tak i v kiosku. Jako bonus aquapark přes plot a to dětské dopravní hřiště v celém areálu, bomba. Dávám šest hvězdiček z pěti :-).

Katka.T

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Osobně na tento kemp nemám jedinou špatnou vzpomínku - možná až na hlasité chrápání ze sousedovic stanu :D. Personál příjemný a ochotný, sociální zařízení nové a čisté (teplá voda, dostatek soukromí při sprchování - zavřený sprchový kout a ještě před ním byla kabinka, dostatek WC), spoustu vyžití pro děti (+ vedle kempu je velké koupaliště), čisté a pěkné okolí (zelen), skvělá restaurace která je hned vedle recepce (opravdu jsme si vždy velmi pochutnaly a to jsme co se týče jídla dost nároční) + jsme měli štěstí i na večerní kino. Určitě se sem rádi vrátíme :) tak prosím neusnout na vavřínech!

Šimrová E.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Potulování bezdomovců,kolem plotu.Dostatecne se netřídí odpad.

Kaufman J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní prostředí,přívětivý personál.

Vlasta B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, velice ochotný personál a super zábava jak pro dospělé tak pro děti.

Bohumila H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je skvěle vybavený pro rodiny s malými dětmi.

Kateřina P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je moc hezký. Plně vybavený, jediné co jsme nenašli byl kontejner na sklo. A doporučila bych častěji uklidit WC.

Richard Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný a příjemný kemp, ač nemám moc s čím srovnávat.

Lubor

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Snad krome kluzkych podlah u sprch nemam vyhrady. Dobre zazemi pro male i vetsi deti

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli 3 noci, prekvapil nas hluk po 22 hodine (1 den bylo promitani v letnim kine, tomu se zabranit neda, ale dalsi dny hlavne hluk na detskem hristi. V kempu je pro deti udelane dopravni hriste s moznosti zapujceni ctyrkolek, pres den super, ale po 22 hodine hruza, hlavne kvuli bezpecnosti vsech. Bylo by vhodne to po 22 hod zakazat.
Co se tyce ostatnich sluzeb, byli jsme spokojeni, ale vracet se nebudeme kvuli jiz zminenemu hluku ve vecernich hodinach.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm, který hodnotilo 202 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist