Autokemp Frenštát pod Radhoštěm - Hodnocení

Dolní 1807,
FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM 744 01 | Mapa

Provozní období: 22.4. - 9.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Frenštát pod Radhoštěm

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 81
Celkem hodnocení 822
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Frenštát pod Radhoštěm


Storno

Hodnocení návštěvníků

Veronika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem z kempu je pozitivní. Rodinný kemp a vyžitím pro všechny. Hlavně kladně hodnotím chatky - vybavenost, čistota a hlavně součást je sprcha a wc. Byli jsme zde s partou přátel a moc jsme si večer užili. Určitě se vrátíme s rodinami.

Miriam

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Útulný moderní autokemp poblíž Beskyd, všechny chatky mají sociální zařízení, je zde čisto a je zde využití jak pro děti, tak pro dospělé.

Kamila

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký kemp s úžasným vyžitím pro menší děti (dopravní hřiště, trampolína apod.) v nádherném prostředí.

Janka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, s bandou jsme tady stanovali. Čisté sociálky, supr lidi na recepci, kulturní program nabitý - stihli jsme koncert Nezmarů i svátky dřeva na Horečkách.. Frenštát je pěkný město a tenhle kemp je nejlepší, co jsme kde v Čechách byli.. určitě se vrátíme příští rok.

Pavla Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 16.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme s mou sestrou příjemně překvapeni čistotou kempu,klidným prostředím (byly jsme tam hned po prázdninách) vstřícný personál a plné vybavení chatek nás potěšilo. Můžeme jen každému doporučit. Hned vedle restaurace, obchod. Určitě tady nejsme naposled.

Karel N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 10.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po všech stránkách jsme byli spokojeni. Jedinou výhradou snad je, že v kiosku v kempu nebylo možno koupit ráno pečivo - ale i to po sezóně a téměř prázdném kempu je omluvitelné a pekárna je nedaleko. Ostatní služby a vybavenost super.

Martina P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super a mohli jsme mít i svého psa

Tomáš V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

B7 super prostředí. Maximální spokojenost

Pavla P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme byli naprosto spokojeni. Pro rodinu s malými dětmi naprosto ideální. Kemp je čistý, dobře vybavený, vše si můžete zapůjčit, kuchyňka má dvě ledničky. Všem doporučuji. Určitě se tam vrátíme.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, blízko aquapark, vhodný aj pre rodiny s deťmi.

Radoslav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Boli sme tam tri noci a môžem povedať, že lepšie vybavený kemp som zatiaľ nenavštívil...fakt super

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný malý kemp uprostřed města. Sociální zařízení čisté, sprchy za poplatek, kuchyňka, WiFi, bufet. Kousek od aquaparku.

Petra U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí. Vstřícný personál, velká čistota kempu.

Toni K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Návrat po dvou letech na místo činu,tentokrát stan místo chaty i dříve bez výhrad,vše šlapalo na jedničku,tentokrát i skvělé počasí. Doporučil bych každému.

Martina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu bylo čisto, wc, sprcha i kuchyňka super. Celkově skvělý kemp v krásném prostředí. Super dopravní hřiště v kempu a vyřádění pro děti.

Kateřina Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl vybaven k naší plné spokojenosti. Velmi příjemná byla kuchyňka s lednicemi a možností uvařit si čaj nebo nějaké to jídlo. Sice jsme nevyužili sousední společenskou místnost, ale byla tam mimo televize i knihovna, což mě velmi potěšilo. Sociální zařízení bylo v pořádku, čisté, udržované. Pobyt jsme zde strávili s dvouměsíčním štěnětem a musíme říct, že kemp byl dobře vybaven i na toto - dostatek odpadkových košů a sáčků na exkrementy. V neposlední řadě bylo fajn, že hned vedle byla příjemná restaurace s rozsáhlou zahrádkou. A jako třešnička na dortu letní kino přímo v areálu, takže jsme si jen poponesli křesla kousek od stanu a koukali se na film. Pokud se do Beskyd někdy vrátíme, tak kemp ve Frenštátu bude jasná volba. :)

Lucka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 23.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je úžasný, krásné místo,klid, vše funguje.Byli jsme zde podruhé a určitě ne naposledy.Děkujeme za krásnou dovolenou.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp, super. Pro děti ideální. Krásné prostředí.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde už podruhé a opět maximální spokojenost.

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc velká spokojenost

Štoudek M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp u nás.Krásná příroda,skvělí akvapark,příjemní lidé. Mohu jen doporučit.

David B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaně se vracíme do kempu v krásném prostředí. Do 10 minut pěšky je aquapark, obchod a centrum města. Na zábavu dost místa a dokonce Vám i půjčí různé hry. Sociální zařízení čisté, sprchy sice žetony, ale za 15 kč je teplé vody že by se okoupaly dva. Jen škoda že lidi se neumí chovat. Můžu jen doporučit.

Veronika J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme celá rodina moc spokojená, příští rok pojedeme určitě zase. Příjemný personál, hezké prostředí.Spokojenost ze všech stran :-)

Klára K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S mým 8-letým synem jsme byli spokojení a nadšení! Personál ochotný a usměvavý. Sociálky vždy čisté, teplá voda po celý den. Sprchy s teplou vodou na žeton, ale vodu si ve sprchovém koutě můžete i pozastavit. Kuchyňka s ledničkami čistá a dostatečně vybavená. V bistru otevřeném už od 7 hod. si dáte kávu, pivko nebo koupíte pečivo a základní potraviny, včetně "smažáku" k obědu. Prodejna Penny hned "za rohem" stejně jako aquapark. Perfektní je dopravní hřiště, kde syn řádil na kole i koloběžce. Dětské hřiště s trampolínami, houpačkami, pískovištěm i sítí na míčové hry...super. Úžasné jsou altány s krbem, kde si nejen můžete ugrilovat něco dobrého (rošt i opekací "bodáky" si půjčíte na recepci), ale schovat se tam i za špatného počasí, pokud se Vám nechce sedět v pěkné společenské místnosti. Rozhodně do "Frenu" pojedu se synem i příští rok a už teď se moc těším. Díky celému personálu a zaměstnancům!!!

Kuca77

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný,klidný kemp vhodný pro rodiny s dětmi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm, který hodnotilo 81 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist