Autokemp Frenštát pod Radhoštěm - Hodnocení

Dolní 1807,
FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM 744 01 | Mapa

Provozní období: 22.4. - 9.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Frenštát pod Radhoštěm

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 166
Celkem hodnocení 986
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Frenštát pod Radhoštěm


Storno

Hodnocení návštěvníků

Eva S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli za známými, kteří přijeli o pár dnů dříve než my. V den příjezdu byl kemp plně obsazený. I v takové obsazenosti hodnotím velmi dobře čistotu. Čisté sprchy, toalety a také okolí sprch. Najdete zde opravdu všechno co člověk potřebuje. Kemp je na velmi dobrém místě, dobře dostupný je také obchod, hospůdky,zmrzlina,.. Půjčovna kol a pro děti čtyřkolky. Ceny jsou velmi příjemné. Kladně hodnotím také to, že do kempu mohou psi a mohli jsme vzít svého čtyřnohého mazlíčka sebou. Stání pro auta dostatečně velké a dobře oddělené. Určitě jsme nenavštívili naposled :)

Lenka V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, je vidět, že je dobře opečovávaný, v příjemném prostředí, se zábavou i pro nejmenší děti. Navíc v okolí je celá řada cílů na výlety (Rožnov, Radhošť, Štramberk, Hukvaldy, Lysá hora, Ostrava...). Určitě budeme kemp doporučovat přátelům a třeba se i někdy vrátíme!

Lenka D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento autokemp je výborný ve všech směrech. Prostředí velice příjemné, sociální zařízení vždy čisté a plně vybavené.Ceny přijatelné, personál vždy milý, ochotný a vstřícný.Zabava a akce pro děti výborné. Celkový dojem pozitivní a skvělý. Do autokempu se budu s rodinou a přáteli vždy ráda vracet.
Tento autokemp si zaslouží vyhrát jako KEMP ROKU 2018.
Lenka a Martin Donovi

František S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je perfektně navržen a šetrně rozdělen do třech zón (chatky, místa pro karavany a pro stany). Poskytuje dostatek pohodlí. Všude bylo čisto.
Jediné, co nám nevyšlo, bylo počasí, doufáme, že příště to bude lepší.

Jaroslava K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý kemp v nádherném prostředí, zábava pro děti (dětské hřiště, dopravní hřiště + půjčování koloběžek, kol či motokár, čtvrteční kino), teplá voda po celý den, v kuchyňce i v umyvadlech u sprch teplá voda bez poplatku, u sprch se i v létě topilo (venku časté přeháňky, večer chladno, takže teplo v místnosti bylo milé), kuchyňka - k dispozici tři lednice, indukční plotny, nádobí zapůjčí v recepci, ochotný a milý personál, dřevo na opékání neustále k dispozici, v neposlední řadě venkovní aquapark hned vedle kempu. Neviděla jsem kontejnery na tříděný odpad (alespoň plasty, sklo), na druhou stranu odpadkových košů všude dostatek. Sociálky ok, jen bych ocenila více soukromí při převlékání (jsou zde polootevřené zástěny). Celkově NÁDHERNÝ KEMP!!! Stanovali jsme a moc se nám tu líbilo (2 dospělí a děti 13, 7 a 4 roky).

Václav K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+ Super kemp, el. sporák + zásuvky v kuchyňce zdarma, dřevo k posezení pod altány s grilem taktéž. WC dostačující, ve sprchách stále teplá voda ,včetně vytápění soc. zařízení. Spoustu tipů na výlety.
- Hodně odpadkových košů bez možnosti třídění. Střídavé počasí (Beskydy), dost přeháněk.

Lukas

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, příjemní zaměstnanci. Super zázemí pro rodiny s dětmi.

Petra Ď.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné místo!Byli jsme zde loni,měli jsme krásné počasí, letos spíš chladno a déšť, ale nic to nezměnilo na zážitcích. Syn 6let miluje motokary,ani jsme o nem nevěděli, našel si hned plno kamarádů.
Určitě všem doporučuji výlet na Horečky a rozhlednu Velký Jávorník a Štramberk.
Určitě pojedeme znovu.Koupili jsme si stan teprve loni,ale nemáme chuť zkoušet jiný kemp.
Jediné mínus vidím ve výběru filmů v kempu.Na to,že je tam plno dětí by to mohli být spíše filmy pro jejich věkovou skupinu.Ať už animované nebo hrané pohádky.

Andy

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prijemne prostredie aj personal..

Kucej i.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na to, ze jsem byl v podmince- dobry

Petra

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nám velice líbil.Čistý a klidný kemp.V okoli plno výletů.Letní kino bylo taky super.
U karavanového stání byla hned pitná voda a výlevka na vodu.
Jediné co by se dalo zlepšit,by bylo dát do sprchy nějakou poličku na odložení mýdla.

LucieLuc D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to supermoc se tesim az se zase za rok vratime

Hana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Překrásný kemp, do kterého se nikdy nepřestaneme rádi vracet. Klidné prostředí, spousta zeleně a vyžití pro děti. Vše je dotažené do nejmenšího detailu... Pro stanaře je k dispozici kuchyňka, automat na výbornou kávu i pračka. Denně se zde dá grilovat v několika přístřešcích, rošt je vždy k zapůjčení a dřeva má kemp pro všechny dostatek. Vše je udržováno v neuvěřitelné čistotě a na vše se tu dbá. Od WC, sprch, altánků ke grilování, veškerého okolí i zázemí kempu. Celkem je vytvořen jako jedno velké dopravní hřiště, takže děti mají o zábavu postaráno. Je zde také stůl na stolní tenis, trampolína, hřiště nejen na badminton, houpačky i pískoviště pro nejmenší. K zapůjčení koloběžky, kola, šlapací motokáry, ale i stolní hry pro případ špatného počasí. K dispozici je i obchůdek s denně čerstvým pečivem, teplým jídlem a čepovaným pivkem. Personál je neuvěřitelně vstřícný a ochotný, pravidelně chodí večerní kontroly, takže se tu člověk cítí i bezpečně. Navíc dodržování nočního klidu je samozřejmostí každý den. Žádné mínusy, prostě jen plusy. Aktuálně se v kempu nacházíme a v srpnu opět rádi přijedeme. Je to náš nejoblíbenější kemp v celém Česku...

K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.3. - 1.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp čistý, kuchyňka fajn vybavená, pro děti vysekaná tráva na hraní plus velký bonus dopravní hřiště.

Chovančíková V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl úplně vyprodán, přesto se našlo poslední místo pro stan a i toto místo bylo velmi dobré. Přestože bylo úplně plno, v kempu byl klid a pořádek.

Petr R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čisté sociálky, klid v kempu,půjčení koloběžek a bugyn pro děti i dospělé,kulturní místnost,zastřešené posezení pro grilování a piknikování. I když zaprší a máte malý stan, tak si mmůžete pojíst pod stříškami.Velké plus je sousedící aquapark s tobogánem za velice rozumné ceny. Možnost v okolí na pěší i turistické výšlapy, naučné stezky. A především je kolem vás dostatek prostoru a není to nacpáno stan vedle stanu.Byli jsme moc spokojeni.

Lenka M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super kemp pro rodiny s detma

Lukas

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 20.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to super, hned bychom jeli zas!

Stanislava S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, menší, čistý kemp. Úžasné zázemí pro děti - hřiště, dopravní hřiště. Ochotný personál. Vybavené, čisté chatky s vlastním sociálním zařízením. Dobrá cena.

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi čistý a příjemný kemp. Kulturní i sportovní vyžití, vše po ruce. 100% doporučuji

Andrea Č.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost,čisto,útulno,ochotný a milý personál,krásná přiroda,pro děti hřiště,jediné co nefungovalo bylo wifi,jinak za mě max spokojenost a všem vřele doporučuji!!!!!

Helena

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 7.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu už dvakrát a bylo tady super. Kemp je čistý a chatky vybaveny. Jen škoda že letní kino je pouze o prázdninách.

Daniel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 7.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkný a čistý kemp kde je klid a soukromý. O zábavu je v kempu postaráno. Nadrámec spokojeni s personalem. Nejde použít jiné slovo než " Perfektní!!!!" Doporučuji.

Lydie B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 27.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám tam líbilo. Po zkušenostech s dalšími následujícími kempy rozhodně hlasuji pro tento.

Ondra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní, mohu jen doporučit

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm, který hodnotilo 166 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist