THERMALPARK Dunajská Streda - Hodnocení

Gabčíkovská cesta 237/38,
DUNAJSKÁ STREDA 929 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - THERMALPARK Dunajská Streda

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 33
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení THERMALPARK Dunajská Streda


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pavel C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Boli sme na prvej spoločnej rodinnej stanovačke. Bonusom bolo, že v cene poplatku za osobu je vstup do areálu thermalparku a do jeho zariadení (mimo bol len saunový svet a tobogány - tie boli dostupné za pomerne výhodné ceny, v saunovom svete sme neboli) . Úprimne nás potešilo prostredie veľmi ústretové pre rodiny s deťmi, čisté hygienické zariadenia, kuchynka. Ponuka bufetov a stravovacích zariadení nám plne vyhovovala a cena stravy bola tiež rozumná. Osobne sme videli , že o bazény sa starajú a odoberajú vzorky. Kombinácia bazénov nám vyhovovala a dalo sa vybrať. Personál bol priateľský, ochotný a snažil sa vyhovieť našim potrebám.

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdím každý rok, někdy i něolikrát a vždy jsem spokojený. Jen je třeba dát si pozor na zloděje, je to město plné cikánů, takže se nám jednou stalo, že v noci při bouřce navštívili předstan u karavanu a naštěstí vzali jen několik párů starých bot.Někdo zde píše, že je nespokojený s tím, že v areálu není restaurace, která by měla otevřeno dlouho do večera, to já považuju spíš za pozitivum. Takto klídných kempů už mnoho nenajdete a kdo chce chlastat, může mimo kemp, ve městě je hospod dost.

bechis

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc příjemný kemp a k tomu termály, co nemají chybu. Sociálky i kuchyňka byly čisté, od loňska přibylo posezení před kuchyňkou, které jsme ale kvůli dešti nevyužili. Jediné velké mínus je chybějící hospůdka v areálu, kam by se dalo zajít po 21.hodině. Taky na koupališti bylo zavřenou plno stánků s občerstvením i přes den, takže byl dost omezeny výběr jídla. Nevím, jestli to bylo tím, že už to byl poslední srpnový víkend nebo že bylo zataženo s občasným deštěm. Škoda.

Kateřina Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro děti super kemp s karavanem i pod stan

anule

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Extrémně pomalá recepční. Jezdíme sem každý rok ale v tomto se nic nemění. Jinak se nám v kempu líbí. Ceny jsou sice vyšší, je ale neomezený vstup do aquaparku. Jen mě překvapuje, že v celém areálnu není jediný stánek s ovocem a zeleninou, ačkoliv v okolí se toho během léta urodí skutečně hodně. Takže si musíte jezdit do nedalekého supermarketu pro španělská rajčata a portugalské melouny.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí super akorát me mrzí že se nejde zarezervovat místo na stání pro karavan všude píšou že nerezervují že mají všude míst dost a když už jsme byli na cestě tam tak nám volali ať nejezdíme že mají plno, co teď s dvouletým dítětem v autě že? Nakonec jsme se tam dostali až po dvou dnech každodenního volání zda mají volno. Jinak jsi nemůžeme na nic stěžovat snad jen na sociálky u vnitřních bazénu ty jsou otřesné a na to ubytování, nevím proč nemůžou rezervovat místa. A ještě možná na jídlo u bazénu, za oběď jsme dali 12E za 2lidi a najedl by se z toho sotva jeden, ale to je o tom hledat vhodné restaurace.

Věra Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedeme letos s karavanem už 5. Jezdíme každý rok týden v červenci a týden v srpnu. Letos bereme 4 vnoučata a ta do jiného kempu nechtějí. Jen je třeba zlepšit ostrahu. Loni v nočních hodinách navštèvovali kemp zloději.

Zdeněk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.1. - 14.1.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vážení jezdíme k vám už 8let pravidelně, poslední léta 6-7x ročně takže to mluví samo za sebe, spokojeni jsme ale máme připomínky k vnitřní restauraci kde kvalita jídla je ok ovšem porce za ty ceny ok nejsou. Možná by jste to mohli přehodnotit. Ještě malá výtka k funkci vířivky a pánských sprch v suterénu. Málo vyžití pro menší děti zejména v zimním období. Ještě připomínka je k neustále se zvedající ceně, nebyla by možnost za tu věrnost levnější permanentka?

Radka S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Málo atrakci pro děti. Přidat hrací prvky skluzavky, houpačky apod

Kamila

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime zde pravidelne nekolik let a letos zrejme naposledy. Kazdy rok jsou vyssi ceny, ale ksm jdou penize? Do kempu urcite ne. Socialky strasne, rozbita prkynka, spina, nedovirajici dvere, zastarale, ulomene vesaky uz nekolik let po sobe, v kuchynce nefunkcni baterie, ucpane odpady, atd. 0d pul devate vecer tady uz nekoupite ani sodovku, vse zavreno. Jedina vyhoda jsou bazeny v arealu, ale pokud se kemp nezlepsi, radeji pojedeme jinam.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Marek S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autokemp je dobře propojen s thermalparkem.

Magda V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobře vybavený kemp, skvělé služby. Vstup do thermalparku. Doporučuji:)

Juraj

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za posledné roky urobili na kúpalisku aj v kempe kopu roboty. Bazény na dobrej úrovni, čistý a pekne upravený areál, vrátane na túto ročnú dobu až nezvykle zelenej trávy.
Super stravovacie a občerstvovacie zariadenia, celkovo príjemná letná atmosféra, ktorú dotvárajú milí zamestnanci a pestré animačné programy.
Autocamping dobre vybavený, tak stará, ako aj nová časť. Napriek tomu, že sociálne zariadenia sú upratované 5 krát denne /rozpis na každom soc. zariadení/, dokážu niektorí návštevníci kempu tieto znečistiť a poškodiť, do takej miery, že vám odpadne chuť ho použiť. Títo by asi potrebovali pri vstupe vyfasovať okrem náramku aj jednu upratovačku, aby po nich upratala sociálne zariadenie do použiteľného stavu. Dobre zabezpečená bezpečnosť kempu kamerovým systémom, ako aj strážnou službou.
Nemilo ma prekvapili / alebo neprekvapili?/ niektorí návštevníci kempu v stanoch /cudzinci/, ktorí síce nezaplatili elektrickú prípojku, avšak ich vynaliezavosť nepozná hraníc.
Celkovo spokojnosť, odporúčam navštíviť.

Pavla

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

deti si uzily tobogam moc super zabava

radim

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdime tam casto moc se nam tam libilo

Ďulak M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je zde velmi pěkně,voda je je zde teplá,od 20-39stupňů.Rádi se zde vracíme.Animatoři jsou fajn.

bechis

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni. Jedine, co nám v kempu chybělo, byla větší kuchyňka a nějaké posezení před kuchyňkou. Taky jsme postrádali hospůdku v kempu, ktera by zavírala později než stánky na koupališti. Jinak to nemělo chybu a termály jsou úžasné.

Vincent

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.4. - 16.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bol som tam prvý krát tento rok s karavanom, spokojnosť v plnom rozsahu, dobré prostredie, veľa miest na výber pre karavany, WiFi, bazény v cene ubytovania, možnosť rybárenia v jazere, nestretol som sa nikdy zo špinavými WC či umyvarkami ako tu poniektorí píšu. Doporučujem.

Eva

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Thermalpark Dunajská streda jsme navštívili za poslední tři roky několikrát, nejem v letním, ale i v zimním období, a vždy jsme byli velice spokojeni.

Alena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rádi se sem vracíme několikrát do roka a vždy velká spokojenost. Každý si tu najde to své, ať jde o ubytování, zábavu, stravu atd. Nabídka se stále rozšiřuje a pokaždé objevíme něco nového.

Katka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem už více než 10 let s partou přátel, nyní i s malými dětmi. Musím říct, že za ty roky se zde zlepšily jak bazény, tobogány, stánky s jídlem, bary a zábava pro děti i dospělé. To se ale nedá říct o prostředí kempu. Neposekaná tráva, sprchy a WC v dezolátním stavu. Teplovou vodu pro osprochování jsem marně sháněla a když už jsem ji našla, voda přestala téct úplně. Každý rok se zvyšují ceny za pobyt, stan, elektřinu, nově i placení za altán, kam ale putují vydělané peníze, do hygienického zařízení kempu rozhodně ne.

Zezi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na doporučení jsme se zastavili se ženou aspoň na jeden den/noc a chystáme se sem na celý víkend. Příjemný odpočinak

Tereza Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má jednu nespornou výhodu, součástí jsou bazény. Pokud bych hodnotila kemp bez bazénů, tak tedy nic moc. Neposekaná tráva, úklid taky nic moc. Teplou vodu ve sprše jsem za 6 dní stihla jednou, jinak stále studená.

miroslav m.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celková spokojenost

Leoš H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji udělat parcely, lidé se tu hodně roztahují. Dále nám tu chybí osvětlení kempu, nejbližší lampa je až ve stromě na druhé straně kempu. Záchody jsou buď špinavé, zamčené nesplachují nebo jsou tam rozbité dveře. Jinak se nám tu líbí

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu THERMALPARK Dunajská Streda, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu THERMALPARK Dunajská Streda. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu THERMALPARK Dunajská Streda.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist