ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP - Hodnocení

Deštné 427,
DEŠTNÉ V ORLICKÝCH HORÁCH 517 91 | Mapa

Provozní období: 2.6. - 17.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 42
Celkem hodnocení 268
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP


Storno

Hodnocení návštěvníků

Adam P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme, příjemné stanování. Určitě se někdy vrátíme.

Ok s.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkuji za nádherné prožití dovolené. Příště jen tady. Díky

Conny

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, přehledný malý kemp, velmi blízko 2 restaurace, pekařství. V kempu je malé hřiště pro děti, bazén ( přírodní bazén s vodou ze studánky-velmi studenou). Na jedné straně cestičky je loučka pro stany, na druhé karavanová místa dvojí velikosti - standard a větší. Standardní místa jsou velmi malá, necelých 30m2. My jsme byli v kempu v době, kdy naštěstí nebyl plný, takže nám to nevadilo. V ceně kempovného není bohužel sprcha - samostatně za 20 Kč. V hlavní budově je možné si zajistit pěkné apartmány.

Fanda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp. Všude čisto a klid. Doporučuji.

Fanda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super útulný menší kemp. Všude čisto a klid. Doporučuji.

Alexander

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sympatický personál. Všude čisto a uklizeno. Vše udržováno. Příjemné zázemí .

Egon P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malebný kemp v centru Deštné, kus stranou od hlavní silnice. Je umístěný mezi říčkou a lesem, je tu na výběr několik ploch pro stany a karavany, takže máte zajištěný dostatečný prostor, klid i soukromí, vše od venkovních ploch přes vybavení jako kuchyňka, WC, Sprchy je dokonale udržované a vždy čisté. Personál ochotný. Toto je kemp kam se rád vrátím.

Ráďa

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaně sem jezdíme a opět se rádi vrátíme. Je to krásný kemp a milé lidi.

Jakub

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme se vrátili po dvou letech a byli jsme znovu nadšeni. Kemp je malý, ale pro rodinu s malým dítětem naprosto ideální. Umývárky naprosto čisté, personál velmi přátelský a ochotný, bazén krásně čistý, lokalita úžasná a výborná základna pro různé výlety, jak pěší, tak cyklistické. Je to taková Rakouská kvalita rodinného kempu v Čechách. Projeli jsme hodně kempů, ale tento je za nás naprostá jednička a budeme se sem rádi vracet.

Martin Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost. Po dlouhé době se mě přihodilo, že jsem se netěšil domů!

michal k.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo a kemp. Super.

radula

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice malinkatý, ale nádherný, čistý kemp. Bohužel byla zima, takže jsme nevyzkoušeli bazén, ale určitě se sem ráda zase vrátím.
Perfektní zázemí se sociálkami.
Příjemný personál. Možnost snídaně. Ostatní jídla nebyla problém si dát v okolních restauracích.

Jan Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Luxus!!! Skvělý kemp se vším všudy! Nedá se sem nevrátit :-)

Tereza H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, příjemní lidé, prostě paráda! Přijedeme znovu.

Zuzana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali na doporučení a nezklamalo. Super, menší kemp, čisto v chatičkách a hlavně na sociálkách. Příjemný personál, ochotný. V kempu je hřiště pro děti, možnost koupání, lesy na houby. Okolí perfektní na výlety. Určitě se vrátíme.

Matyáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nabízí ideální prostředí pro vyžití s dětmi a navíc má skvělé okolí na výlety.

bobina

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný klidný kemp, všude čisto. Naprostá spokojenost.

bajkmen

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné, co kazilo dojem, bylo zavření restaurace v 8 hodin večer. Ale chápu to. Nijak mě to nevadilo. Jinak kemp patřil k těm nejlepším, jaké jsem kdy navštívil. Přirovnal bych ho k nějakému alpskému kempu. Všude čisto, usměvavý personál, ochotný vyjít vstříc. Takže děkuji a určitě doporučuji.
Radim

Katarína P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásne prostredie a ochotní personál. Po návšteve veľkého preľudneného autokampu večer predtým, bol tento kamp ako balzám na dušu.

Jediné nepekne prekvapenie bola pre mňa studená sprcha, ktorú som si kúpila za 5 kč (čas bol vyčlenený na 3 min a za tie 3 minúty mi nestihla začať tiecť teplá voda). Ale nič čo sa nedalo prežiť. Dôvodo prečo o 1 hviezdičku menej. Inak myslím, že všetko ostatné si zaslúži 5 hviezdičiek.

František

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistý, klidný kemp. Apartmány perfektně čisté, voňavé, prostě super. Paní na recepci milá a ochotná. Ceny rozumné.

Silva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemný,menší a tudíž klidný kemp.Ochotná obsluha na recepci,možnost občerstvení,točené pivo.Kuchyňka s malou ledničkou,varnou konvicí a vařičem.
WC i sprchy čisté,sprchy jsou na peníze-za 5 Kč se dá v pohodě vysprchovat.
Dobrý výchozí bod na výlety.Velmi vhodné pro rodiny s malými dětmi-super zázemí.Doporučujeme.

pepevondrys

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný menší kemp v klidné část s překrásnou přírodou

Václav R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný a čistý kemp v krásném prostředí

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme sem každý rok opakovaně, moc se nám tam líbí. Budeme se stále vracet.

Štěpán

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásný, příjemný, klidný, čistý kemp uprostřed hor, možnost řady výletů pro všechny věkové kategorie

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP, který hodnotilo 42 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist