ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP - Hodnocení

Deštné 427,
DEŠTNÉ V ORLICKÝCH HORÁCH 517 91 | Mapa

Provozní období: 2.6. - 17.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 38
Celkem hodnocení 286
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jerry

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tam super...díky

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme tam pravidelně a moc se nám tam líbí. Opět přijdeme. Super kemp. Nikdy nezklame.

marecku

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mali sme sa tu perfektne vdaka personalu. Dakujeme

Josef

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S kempem jsme byli maximálně spokojeni. Vše promyšleno do detailu. Čisté, udržované místo, vstřícný personál. Děti se zabavily i za deště v herničce a iglů. Příjemný bazének pro vykoupání po tůře. Ještě sem určitě vyrazíme.

Petr

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bazén v kempu přišel v letním vedru vhod. Kemp čistý, včetně kuchyňky i záchodů. Sprcha za hubičku. Původní plán jedna noc, zůstali jsme dvě. Spokojeni.

Korunní 9.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rád cestuji byl jsem ubytován v mnoha kempech po celé České republice a ve velké části Evropy. Tento kemp má vše co člověk potřebuje k velké spokojenosti, vše je do detailu promyšlené.Perzonál super. Jsem rád, že jsem tento kemp navštívil a určitě se sem budu velice rád vracet.

Jana H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám tu líbilo personál byl ochotný vše čisté a nápadité

Eduard Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Fantastický bezchybný kemp,klídek,osvěžující koupání,ochotný personál-až zajímavé že v č.r. může něco tak krásného být.Nádherné okolí,budu se rád vracet.
JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI PERSONÁLU ZA KVALITNÍ SLUŽBY!!!
Šenkyřík-Krnov

Daniel K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všechno bylo super, užili jsme si to pořádně

Andrej M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektni vybaveni, uzadne prostredi

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super....................

Jiří Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme nadšeni jak prostředím, tak čistou tak i velice milým personálem. Takto si představuji, že by dnes kempy měli vypadat.
Děkujeme za dva krásné dny u Vás, brzy se určitě vrátíme.

Lenka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší krásný kemp, kde se nachází vše, co je k dovolené potřeba, nadšené byly obě děti - 4 a 12 let. Ubytování ve velkém apartmánu luxusní. Výborná poloha jako výchoziště na turistiku i na kolo.

Lukáš B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem maximálně spokojen. Jediná výtka - nikde na stránkách jsem se nedočetl, že provoz recepce je 8:00 - 20:00. Což může způsobit komplikaci pokud s tím nepočítáte.

R R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veľmi príjemný kľudný a čistý camp menších rozmerov, ceny prijateľné. Dobrá východzia poloha pre výlety po okolí. Vybavená a udržiavaná kuchyňka. Obsluha ochotná a ústretová. Sprchy len za poplatok ale nižší než priemerne v zariadeniach s týmto poplatkom. V areáli sme neobjavili koše na triedený odpad, len klasický komunálny. Zábavu sprostredkovanú priamo v zariadení sme nevyhľadávali, výlet bol zameraný hlavne turisticky.

Kristýna Ž.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný rodinný kemp,skvělé umístění

Pavlína N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný a ochotný personál, výborná poloha pro výlety, pěkně prostředí.

Markéta P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 4.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké, klidné místo na horách. Krásná vybavenost, čistý, malebný kemp. Příjemná obsluha.

Adam P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme, příjemné stanování. Určitě se někdy vrátíme.

Ok s.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkuji za nádherné prožití dovolené. Příště jen tady. Díky

Conny

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, přehledný malý kemp, velmi blízko 2 restaurace, pekařství. V kempu je malé hřiště pro děti, bazén ( přírodní bazén s vodou ze studánky-velmi studenou). Na jedné straně cestičky je loučka pro stany, na druhé karavanová místa dvojí velikosti - standard a větší. Standardní místa jsou velmi malá, necelých 30m2. My jsme byli v kempu v době, kdy naštěstí nebyl plný, takže nám to nevadilo. V ceně kempovného není bohužel sprcha - samostatně za 20 Kč. V hlavní budově je možné si zajistit pěkné apartmány.

Fanda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp. Všude čisto a klid. Doporučuji.

Fanda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super útulný menší kemp. Všude čisto a klid. Doporučuji.

Alexander

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sympatický personál. Všude čisto a uklizeno. Vše udržováno. Příjemné zázemí .

Egon P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malebný kemp v centru Deštné, kus stranou od hlavní silnice. Je umístěný mezi říčkou a lesem, je tu na výběr několik ploch pro stany a karavany, takže máte zajištěný dostatečný prostor, klid i soukromí, vše od venkovních ploch přes vybavení jako kuchyňka, WC, Sprchy je dokonale udržované a vždy čisté. Personál ochotný. Toto je kemp kam se rád vrátím.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP, který hodnotilo 38 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ZÁKOUTÍ APARTMÁNY CHATKY KEMP.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist