Kemp Děčín a cyklostop - Hodnocení

Polabí,
DĚČÍN 405 02 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Děčín a cyklostop

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 13
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Děčín a cyklostop


Storno

Hodnocení návštěvníků

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice chválím toalety a sprchy. Jsou čisté a uklizené. Toalet je dostatek. Lze si pronajmout obytné stany, které jsou vybaveny - velké matrace, křesílka, stolek, lampa, elektrická zásuvka. Hluku z mostu nad kempem se nemusíte obávat. Je to v pohodě. V kuchyni je k dispozici lednička, do které je možné si uložit potraviny.

Vondrová

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Supeer obsluha, možná jen špatné postavení pujčovaného stanu. Pěkná nabýdka výletů, možnost půjčení kol, koloběžek a horolezeckého vybavení a technické poradenství. a spousta dalších možností sportu a kultůrního vyžití i za špatného počasí. Perfektní údržba sociálního zařízení a dobrá vybavenost kuchyně, možnost praní i sušení prádla i připojení k Wifi po celem areálu vhodné pro závislé internetové nadšence. Vhodné i pro rodiny s dětmi (trampolína, pískoviště, skluzavka). Vše ostatní je v blízkosti. A spousta dalšího nejlepší je přijet a přesvědčit se osobně.

Barbora M.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli jsme se zde krásně. Doporučuji

Tereza

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází vedle řeky pod mostem, po kterém vede hlavní cesta, přesto v noci v kempu panuje klid. Je zde možnost objednání snídaně za rozumnou cenu. Sociální zařízení je sice v kontejnerech, ty jsou ale nové a udržované v čistotě. Sprch i toalet je dostatek. V dalším kontejneru je kuchyňka s lednicí. Děti mají možnost využít dětské hřiště nebo trampolínu. Blízko kempu je další velké dětské hřiště. Příjemné kryté občerstvení nabízí místní pivo.
Za nás můžeme jen doporučit.

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kempu není co vytknout, má výborné zázemí, vše čisté. Skvělé jsou boxy pro úschovu kol. Kemp má ideální polohu pro výlety. Bonusem je velmi ochotný personál.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Hvezdice

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné, co trochu "ruší" celkový dojem je hluk z mostu, pod kterým je kemp situovaný, avšak přihlédne-li člověk k ostatnímu, rád tento fakt pomine. Sociálky ve dne v noci čisté, jejich počet dostatečný, jako velké plus počítám to, že se nemusí zvlášť platit za použití sprch, personál je usměvavý a ochotný, v kempu je čisto, uklizeno. Vzhledem k tomu, že kemp je umístěný hned vedle Labské cyklostezky, je snadné jej najít. Za mě rozhodně palec nahoru. :)

Nová H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto perfektní místo, centrum města, vše dostupné, dokonale čisté sociální zařízení, spousta místa, stánek s občerstvením, milý personál, prostě ideální místo na dovolenou (;

hliptakova

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Síce iba na krátky čas, pri návrate z Nemecka - Elberadweg, boli sme potešení existenciou kempu priamo v centre Děčína. Mali sme veľmi príjemný dojem, ktorý trochu kazil ruch - doprava na nadjazde, ktorý je nad kempom, ale jednu noc nebol problém to zvládnuť.

Kristýna V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkné okolí, velmi slušné sociálky, zajímavé řešení kempu...

Petra P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborně řešení pro neutěšený prostor pod mostem. Nápadité buňky pro sociální zařízení, kuchyňku a praní v moderním evropském stylu, úžasný společenský stan, nápadité řešení úschovy kol...A naprosto originální obytné stany - luxus, kvalita včetně krásného povlečení:), za rozumnou cenu. Personál ochotně nabízí kávu i čaj, peníze jsme jim "vnutili".

Jitka Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází v blízkosti historického centra, v dosahu je také plavecký bazén s atrakcemi pro děti i nákupní centrum. Je tu také několik cyklostezek. Sociální zařízení jsou neustále udržována čistá.

Ondřej N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 28.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemně nás překvapily cykloboxy, kam jsme si mohli uzamknout naše kola a nemít je před stanem. Sociálky jsou tu řešeny barevnými kontejnery. Moderní, čisté, příjemné.

Petr T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ideálně situovaný kemp, 300 m od plaveckého bazénu s atrakcemi pro děti, 500 m do nákupního centra, přímo na cyklostezce, spousta zeleně a vody kolem, ač v centru města. Nové, čisté sociálky ve velkém počtu, speciální prostorná koupelna pro matky s dětmi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Děčín a cyklostop, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Děčín a cyklostop. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Děčín a cyklostop.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Velmi dobré 7.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist