Kemp Děčín a cyklostop - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 13 recenzí (celkem 25)  

Polabí,
DĚČÍN 405 02 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Děčín a cyklostop

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 25
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Děčín a cyklostop


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pecková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochotný a příjemný personál. Vždy čisté sociální zařízení, teplá voda bez omezení. Úschovna kol zdarma. Nevýhodou jsou prašné cestičky mezi kontejnery. Děkujeme za super pobyt.

Andrea K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to tady super, personál vstřícný, sprchy a toalety byly vždy čisté a na rozdíl od jiných kempů je zde teplá voda ve sprše už v ceně. Fén v prostoru sprch nás taky velice potěšil.
Poloha kempu je také dobrá - kousek od centra města, pár minut pěšky od nádraží a od supermarketu otevřeného až do půlnoci. Hluk od dopravy na mostě nad kempem jsme snad ani nezaregistrovaly a projíždějící vlaky jsme taky brzo přestaly vnímat.
Až příště budeme plánovat pobyt v Děčíně, ubytování je jasné :)

vesecká b.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá čistoa, ochotný a vstřicný personal.

Katka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nám líbil - super zázemí, nové a čisté. Jediné mínus byl hluk aut a vlaku, protože kemp je pod nadjezdem a vedle tratě. Na druhou stranu jsme pěšky došli všude kam jsme se chtěli podívat - zámek, plavba do Drážďan, aquapark, Pastýřská stěna.... A blízko kempu je i super hřiště pro děti.

Vladimír V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na prostředí (hluk na silnici a železnici) si člověk zvykne hned 2. noc. Zábava (kultura, cyklo, turistika, sport, apod.)je velmi blízko a je jí hojně. Člověk se do kempu vrací unavený a je rád za perfektní zázemí (sociálky, kuchyň, bufet s točeným pivem). Hluk ani nevnímá a kochá se děčínským panoramatem. Super!!! Za 4 dny jsme ani vše nestihli. Těšíme se na viděnou. VV

Renáta S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp nelze hodnotit jinak než pozitivně. Se vším jsme byly velmi spokojené a na pobyt zde nelze vzpomínat jinak než dobře. Obsluha kempu byla vstřícná, sociální zařízení vypadaly nově a byly vždy čisté, nechyběla ani kuchyňka a funkční wifi, takže jde zde vše co člověk ke spokojenému pobytu potřebuje.

Lenka G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemný, milý a ochotný personál.Dobrá dostupnost do města.

Martina R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tu moc spokojení. Klid (přestože pod silničním mostem), večer ostraha, kiosek v kempu, dětské hřiště vedle stanu, přímo na cyklotrase. Jediné mínus je, že tu nevykoupete batole, které ještě nestojí. Do umyvadel se nevejde. Textilní ručníky bych vyměnila za jednorázové. Lednička, která je k dispozici, by potřebovala nějaký systém. Byly v ní nepoužitelné potraviny návštěvníků, kteří už v kempu evidentně nebyli. Ale jinak vše super.

Lukáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nový kemp - sociální zařízení, sprchy i kuchyňka na jedničku! Poloha pod mostem moc klidu nepřidá, ale nejvíce hluku stejně dělají noční nákladní vlaky. No ale jako záchytný bod k výletům a kousek od centra-super. Ceny vyšší,ale sprcha v ceně, takźe to vyjde nastejno. Určitě doporučuji.

Pavel Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

přívětivý kemp pro všechny příchozí, kvalitní zázemí, dobrá poloha v centru města, nedaleko železniční stanice

Tereza N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Poloha kempu pod mostem nevadí, hluku se nemusíte bát. Je to příjemný kemp s dostatkem plochy na stany a karavany.sociální zařízení bylo vždy čisté a teplá voda bez žetonů potěší. Personál ochotný a vždy pomůže s nabitím telefonu, s tipy na výlety a jiným. Je to ideální vychozir místo na výlety do Českého Švýcarska i na německou stranu. Při případné příští návštěvě se určitě stavíme do tohoto kempu :-) .

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemná paní na recepci, vyšla nám vstříc i s pozdním příjezdem do kempu, otevřel nám milý pan z bezpečnostní služby,čisté záchody s toaletním papírem a mýdlem u umyvadel, krásne prostorné čisté sprchy, tento kemp mohu jen a jen doporučit.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice chválím toalety a sprchy. Jsou čisté a uklizené. Toalet je dostatek. Lze si pronajmout obytné stany, které jsou vybaveny - velké matrace, křesílka, stolek, lampa, elektrická zásuvka. Hluku z mostu nad kempem se nemusíte obávat. Je to v pohodě. V kuchyni je k dispozici lednička, do které je možné si uložit potraviny.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vondrová

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Supeer obsluha, možná jen špatné postavení pujčovaného stanu. Pěkná nabýdka výletů, možnost půjčení kol, koloběžek a horolezeckého vybavení a technické poradenství. a spousta dalších možností sportu a kultůrního vyžití i za špatného počasí. Perfektní údržba sociálního zařízení a dobrá vybavenost kuchyně, možnost praní i sušení prádla i připojení k Wifi po celem areálu vhodné pro závislé internetové nadšence. Vhodné i pro rodiny s dětmi (trampolína, pískoviště, skluzavka). Vše ostatní je v blízkosti. A spousta dalšího nejlepší je přijet a přesvědčit se osobně.

Barbora M.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli jsme se zde krásně. Doporučuji

Tereza

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází vedle řeky pod mostem, po kterém vede hlavní cesta, přesto v noci v kempu panuje klid. Je zde možnost objednání snídaně za rozumnou cenu. Sociální zařízení je sice v kontejnerech, ty jsou ale nové a udržované v čistotě. Sprch i toalet je dostatek. V dalším kontejneru je kuchyňka s lednicí. Děti mají možnost využít dětské hřiště nebo trampolínu. Blízko kempu je další velké dětské hřiště. Příjemné kryté občerstvení nabízí místní pivo.
Za nás můžeme jen doporučit.

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kempu není co vytknout, má výborné zázemí, vše čisté. Skvělé jsou boxy pro úschovu kol. Kemp má ideální polohu pro výlety. Bonusem je velmi ochotný personál.

Hvezdice

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné, co trochu "ruší" celkový dojem je hluk z mostu, pod kterým je kemp situovaný, avšak přihlédne-li člověk k ostatnímu, rád tento fakt pomine. Sociálky ve dne v noci čisté, jejich počet dostatečný, jako velké plus počítám to, že se nemusí zvlášť platit za použití sprch, personál je usměvavý a ochotný, v kempu je čisto, uklizeno. Vzhledem k tomu, že kemp je umístěný hned vedle Labské cyklostezky, je snadné jej najít. Za mě rozhodně palec nahoru. :)

Nová H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto perfektní místo, centrum města, vše dostupné, dokonale čisté sociální zařízení, spousta místa, stánek s občerstvením, milý personál, prostě ideální místo na dovolenou (;

hliptakova

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Síce iba na krátky čas, pri návrate z Nemecka - Elberadweg, boli sme potešení existenciou kempu priamo v centre Děčína. Mali sme veľmi príjemný dojem, ktorý trochu kazil ruch - doprava na nadjazde, ktorý je nad kempom, ale jednu noc nebol problém to zvládnuť.

Kristýna V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkné okolí, velmi slušné sociálky, zajímavé řešení kempu...

Petra P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborně řešení pro neutěšený prostor pod mostem. Nápadité buňky pro sociální zařízení, kuchyňku a praní v moderním evropském stylu, úžasný společenský stan, nápadité řešení úschovy kol...A naprosto originální obytné stany - luxus, kvalita včetně krásného povlečení:), za rozumnou cenu. Personál ochotně nabízí kávu i čaj, peníze jsme jim "vnutili".

Jitka Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází v blízkosti historického centra, v dosahu je také plavecký bazén s atrakcemi pro děti i nákupní centrum. Je tu také několik cyklostezek. Sociální zařízení jsou neustále udržována čistá.

Ondřej N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 28.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemně nás překvapily cykloboxy, kam jsme si mohli uzamknout naše kola a nemít je před stanem. Sociálky jsou tu řešeny barevnými kontejnery. Moderní, čisté, příjemné.

Petr T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ideálně situovaný kemp, 300 m od plaveckého bazénu s atrakcemi pro děti, 500 m do nákupního centra, přímo na cyklostezce, spousta zeleně a vody kolem, ač v centru města. Nové, čisté sociálky ve velkém počtu, speciální prostorná koupelna pro matky s dětmi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Děčín a cyklostop, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Děčín a cyklostop. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Děčín a cyklostop.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist