Autokemp Kamencové jezero - Hodnocení

Tomáše ze Štítného,
CHOMUTOV 430 01

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Kamencové jezero

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 12
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Kamencové jezero


Storno

Hodnocení návštěvníků

Milos

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezke prostredi a super koupani

Zk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,byli jsme tu poprve a moc se nám tam líbilo, zase se určitě vrátíme jenom by to chtělo více pečovat o chatky jinak super doporučuji

Skalický J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli 3 dny a moc se nám tam líbilo. Koupání super. Trochu škoda, že ve sprchách netekla teplá voda.

petata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veliký kemp s nádherným koupáním. Byli jsme tam ještě mimo sezonu, takže nwfungovalo např všechno občerstvení a chyběl nám stánek se základními potravinami. Ale vše bylo čisté, tráva čerstvě posekána, ale bylo tam pouze pár stanů, snad je takový standart i při větším náporu

Já

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí krásné,zaměstnanci na recepci a na vrátnici úžasní . Nenašla jsem popelnice na tříděný odpad. Trochu problém s cipovymi kartička uvítala bych spíše čipové náramky. Celková dovolená super.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Šimonova

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pro nás naprosto užasný.Prostředí,čistota,chování personálu je tady opravdu na velkou jedničku,pro rodiny z dětma je opravdu super,skvělý nápad byl ten pan zpěvák,vždycky nás všechny dostal do krásný nálady.Jezdíme k vám již řadu let a opravdu se vždy rádi vracíme.Pokaždé je tam něco co nás mile překvapí,opět se prý chystaj novinky na příští rok,tak už ted se těšíme.Co bych trochu změnila je kouření mezi lidmi na písečných pláží,to radši povolit ty pejsky než tohle-a to jsem taky kuřačka-neříkám zakázat,ale vyhradit místo na kouření,cigaretový smrad a dost vajglu v písku.

Palečková L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp, hezké koupání, vtipně vymyšlené koupání uprostřed mola.

Roman

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

maximalní spokojenost

Petr S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Obrovský, fatální problém vidím v zákazu vstupu se psy. To může spoustu lidí odradit a je to velká škoda, neboť kemp je to naprosto fantastický. Někomu může vadit hluk nedaleko projíždějících vlaků, ale na to si člověk brzy zvykne. Jinak opravdu super, koupání skvělé a pokud náhodou nevyjde počasí, je tu spousta míst, kam se schovat (aquapark, ZOO atd.)

u T.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Dobrý den,zastavili jsme se náhodně jen na pár dní ale určitě se vrátíme.Co se týče stravování-jednička s hvězd.-Seník.Ochota,tose dnes nevidí,paní byly milé,usměvavé a jídlo-super-borůvkové knedle,gulášek,pivečko atd.Dále dík patří i uklízečkám-čistota sociálek vzorná.Paní milé.Jediné co se nám příčilo bylo-paní starší chodila ještě s jednou-ochranka.Vlezlá,sprostá-neměla by tam být podle nás,neboť vše dobré kazí.Stejný názor měli i ostatní.Jinak díky za vše a mějte se fajn.Budem doporučovat.Ta baba tam byla v úterý 12.7.

u T.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Dobrý den,zastavili jsme se náhodně jen na pár dní ale určitě se vrátíme.Co se týče stravování-jednička s hvězd.-Seník.Ochota,tose dnes nevidí,paní byly milé,usměvavé a jídlo-super-borůvkové knedle,gulášek,pivečko atd.Dále dík patří i uklízečkám-čistota sociálek vzorná.Paní milé.Jediné co se nám příčilo bylo-paní starší chodila ještě s jednou-ochranka.Vlezlá,sprostá-neměla by tam být podle nás,neboť vše dobré kazí.Stejný názor měli i ostatní.Jinak díky za vše a mějte se fajn.Budem doporučovat.Ta baba tam byla v úterý 12.7.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 30.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok jsme chtěli i letos trávit svoji dovolenou v tomto kempu. Vždy jsme jezdili s malým pejskem a byli velice spokojeni. Jediná věc, která nám pobyt každoročně kazila, byla obovská nekázeň a nedodržování nočního klidu ze strany mladých jedinců a německých návštěvníků. Letos jsme však byli neúspěšní: po příjezdu nám bylo sděleno, že mají ještě zavřeno (nikde na webu jsme tuto informaci nenašli) a dále nás dosti nevybíravým způsobem upozornili, že se psem tu nejsme vítáni. Tento kemp již nikdy více a pejskařům sděluji - vůbec sem nejezděte ...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Kamencové jezero, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Kamencové jezero. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Kamencové jezero.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist