Koupaliště a kemp Chlumec nad Cidlinou - Hodnocení

Na Hatích 74,
CHLUMEC NAD CIDLINOU 503 51 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Koupaliště a kemp Chlumec nad Cidlinou

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 18
Celkem hodnocení 108
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Koupaliště a kemp Chlumec nad Cidlinou


Storno

Hodnocení návštěvníků

Josef J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to prostě srdeční záležitost.

Domonkos

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp hodnotím jako velmi dobrý.Přijedeme zas .

Kamila

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super koupaliště,super ubytování v chatkách.

Petra Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byli s partou přátel poprvé u vás v kempu a byl to parádní víkend. Vše super nádherné prostředí krásně čistá voda všude čisto. Jediné co kempu chybí je večerní posezení třeba u baru při dobrém pití a jídle. Chtělo by to vylepšit možnost večerního občerstvení. Příští rok zase přijedeme.

ŘEHÁKOVÁ

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

VŽDY BÁJEČNÉ SLUŽBY A PŘÍSTUP VŠECH.

Klára Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné koupání. Velmi se dbá na čistotu vody, okolních ploch i sociálního zařízení. Obsluha na recepci byla velice milá. Chatka, kde jsme bydleli, byla dostatečně vybavená (ledničkou, větrákem), nábytek byl jako nový. Ocenili bychom jen pestřejší nabídku jídel v občerstvení.

Iveta

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu se vracime uz druhym rokem,stale super jen chybi lepsi nabidka na baru nebo v mistni restauraci by mohla byt alespon jedna polevka.jinak super a,tesime se na,pristi rok.jinak chvalim slecny na,recepci ,prijemny :)

Stejskalová J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po dobu letních dnů jsem s dcerou a kamarádkou trávila veškerý možný čas na vašem koupališti a mohu říci, že jsme byly opravdu velice spokojeny.

Roman J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, super bazén s čistou vodou . Velká spokojenost .

Lukáš

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chybí více stánků s občerstvením, stát 30min. frontu u jednoho stánku na jídlo je strašné. Převlékacích kabinek je také málo, a chybí točená zmrzlina. Jinak voda krásná.

ivan z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkné, klidné a čisté prostředí.

Lenka C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné koupaliště, není přelidněné, krásné čisté pláže, chatky super, určitě všem za nás doporučuji.

Tomáš T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel, přijeli jsme pod stan,ale bylo obsazeno, možnost rezervace není. Ani tam, kde jsem mohli stanovat loni nás nepustili, i když by se tam ještě pár stanů vešlo.

Josef

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

3 panske sprchy a tri kabinky na wc pro vsechny navstevniky je vazne moc malo.Kdyz to na vas prijde,tak to ve fronte driv pustite po noze!!!

Michaela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp navštěvuji každý rok min. 3x a jsem vždy spokojená

Pavel K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Koupaliště s kempem super nápad. Perfektní klidný kemp pro max několik desítek stanů a karavanů. Několik chatiček okolo. Velký bazén s čistou vodou každodenně udržovaný. S personálem také žádný problém. Sociální zařízení je čisté, denně udržované. Nám se líbilo.

Martina

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli již podruhé i s dětmi a pokaždé jsme byli moc spokojeni. Chatičky a jejich vybavení jsou na jedničku, vše čisté a jako nové. V bazénu průzračná voda, jen trochu studenější, ale to dětem nevadí a my se nakonec pokaždé též vykoupali. O čistotu se zde starají ukázkově, počínaje sociálkami, kuchyňkou a konče bazénem. Areál kempu je prostorný, upravený, slečny na recepci ochotné, potěší i možnost zapůjčit si kuchyňské potřeby. Jediné mínus je nabídka jídel v baru - typu langoš, hranolky, hotdog apod., takže na oběd či večeři to chce jinam. Každopádně kemp vřele doporučuji, jezdili jsme dlouhá léta do jižních Čech a tento jednoznačně vede.

Vlasta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to super.Letos jedeme znovu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Radka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp DOPORUCUJI!!!! jeto nadhera

Andrea F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to tam prostě boží! Byli jsme tam týden a Já jsem si tam strasne zvykla, dokonce jsme si to i 2x prodloužili.Doporucuji, VŠE ve 100% kvalitě není co vytknout.

Ondřej F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp je excelentní, všem doporucujeme a urcite zase přijedeme, dnes jsme přijeli domu a uz těšíme se na další pobyt zde.

Renata B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejhezčí a nejlépe vybavený kemp, který jsme v posledních letech navštívili. Jako bonus je společná kuchyňka, společenská místnost a všude absolutně čisto. Co nás trochu zarazilo, že po 17,00 hod. není k dispozici bufet, takže když se vrátíte z celodenního výletu nemáte možnost se někde občerstvit a něco si zakoupit. Vše musíte řešit cestou z výletů. Tudíž večerní odpočinek rodin s dětmi pouze u stanů či v chatkách. Jinak dojem je jeden z nejkrásnějších kempů. Moc děkujeme

Luboš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super čistý kemp s příjemným personálem. Doporučujeme!

Jindřich

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po dalším roce opět plný počet bodů, letos velké plus za stánek s pečivem ( rozespalý tatínek nemusí ráno do centra pro rohlíky a koláče)-:) Jediné menší nepříjemné překvapení bylo nárůst cen ve stánku s občerstvením - EET? Jinak spokojenost jako vždy, na dotaz doma kam pojedeme pod stan je odpověď dětí jasná : přece do Chlumce !!! Zdraví táta a dva malí táborníci pod stanem.

Vladimír

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hodnotíme vyloženě kladně. Trochu pokulhává přesné vymezení rozmístění stanů,karavanů a obytných vozidel. Jinak pohoda.
Vladimír a Bronislava

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Koupaliště a kemp Chlumec nad Cidlinou, který hodnotilo 18 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Koupaliště a kemp Chlumec nad Cidlinou. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Koupaliště a kemp Chlumec nad Cidlinou.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist