Kemp Hejtman-jih - Hodnocení

8.1 / 10 Velmi dobré
podle 18 recenzí (celkem 29)  

Třeboňská,
CHLUM U TŘEBONĚ 378 04 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Hejtman-jih

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

81% Hodnocení 18
Celkem hodnocení 29
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Hejtman-jih


Storno

Hodnocení návštěvníků

moulaj

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše v naprostém pořádku,velká spokojenost.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vážení, kemp i jeho celkové prostředí je super. Úklid na wc dostatečně častý. Nevím co očekáváte, ale my byli velmi spokojeni. Co chcete od kempů v našich luzích a hájích? Pokud chcete all exklusiv, jeďte si za ekvivalentní peníze do hotelu. My, normální češi s odpovídajícími nároky jsme byli vším mile překvapeni. Ping-pong zadarmo, beach hřiště zadarmo, koupání i teď v čisté vodě s tobogánem zadarmo. Sociálky , které používá xy všelijakých lidí na solidní úrovni. , sprchy sice malé, ale v rámci možností taky ok. Ranní podej pečiva s příjemnou paní - super. Co víc si přát? Dobrá, ten kiosek- rsp. repertoár jídel není zcela fajn, chybí třeba obyčejná gulášovka, vše je smažené, ale jak tu spousta lidí píše, když chcete, v restauraci Na poště mají obědy excelentní. Avšak nejedu se do kempu nacpat, ale prožít něco jiného než doma ve městě. Takže za nás tři, maximální spokojenost a za rok opět zde, na shledanou. Mt

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem tu už po třetí,během 15let a nic moc se zas asi nezměnilo.Kemp se mi líbí,je to takový klasický kemp.Jídlo ve stánkách tragedie,ale to je většinou v kempech všude.Raději jít 500 metrů z kempu do města do restaurace na Poště,dobré hotovky za cenu smažáku bez přílohy v kempu.Máme karavan,takže používáme jen sociálky a ty jsou takové průměrné,docela čisté a vždy vše doplněno.Ale dávám za pravdu co se týče chatek,co jsem viděl i zevnitř,tak na dnešní dobu některé opravdu tragédie za ty peníze.Opravdu retro.Obsluha na vrátnici tak trochu nevrlá...

Jirka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak mohu jen říct že tento rok jsem byl zklamaný.Zázemí co se chatek týče. Na posteli se dá spát jen do 70kg pak už na vlastní nebezpečí pod postelí nepořádek prach.Celkově vybavení chatky je tak dle mého názoru z počátku 80 let.Lednice jsme musely nejdřív vytřít aby se do ní dalo něco dát atd atd. upřímě nechci tu vše vypisovat .Dál jsou tam dva stánky cena jídla začíná na 100kč + to je v pořádku pokud by řízek a hranolky nevážily dohromady 150g alkohol do drinku se bud nedává nebo v takovém množství že tam není cítit a to upozornuji skoro nepiji jakýkoli náznak alkoholu poznám .A pokud se jedná o sociální zařízení bylo z mého pohledu pánská toaleta v pořádku vcelku čista až na to moře pavučin a pavouku ale ok to se dá snést ale manželka si stěžovala že na dámských toaletách to bylo o mnoho horší čistota + chybějící toaletní papír no a sprcha to je vubec kapitola sama pro sebe to snad ani nebudu komentovat jak jste dál než jednu sprchu od zdroje teplé vody mate to jak léčbu šokem teplá studena teplá studena .No závěrem bych už jen dodal jezdíme tam vcelku pravidelně posledních 5 let letos poprvé chatka nevím co se děje ale majitele popřípadě zprávci kempu by mely pouvažovat o tom že ne jen brát 10000 za týden za chatku a shrabnout do kapsy ale něco z toho investovat dál protože upříme rok od roku je tam i méně navštevníku to znamená ze ne jen já to takto vidím .

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam týden, ve svém stanu, kola s sebou. WC i sprchy čisté, udržované, toal.papír nikdy nechyběl, kontejnery na odpad dobře umístěné a je jich dostatek, krtků na louce všude dostatek :-). V kempu jsou hřiště, prodejna pečiva a zákl.potravin, několik restaurací. Vše na slušné úrovni, čisté. Jedinou výtku mám k jídlu v restauracích, vpodstatě všechno smažené, pro děti nebylo možné objednat nesmažené jídlo....výlety na kolech skvělé, okolí je moc fajn.

Renáta D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zážitkem pro mě je, že k hejtmanu jezdím 50 let.

Štěpán J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost se pobytem.

Milena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 9.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vrátili jsme se do kempu již několikrát za poslední 3 léta. Musím uvést, že mame projeto hodně kempu v ČR a tento je velmi dobry. Opravy a vylepšení jsou videt každý rok, vše skutečně nejde hned - kdo hledá "hotelove" ubytování ať jede do hotelu ... (když čtu některé komentáře, mám pocit, že někteří lidé si neuvědomují, že jedou do kempu a ne do hotelu a další s tím související). Co se týče sociál. zařízení myslim, že jsou ok, hlavně vždy čisté a v dostatečné kapacitě. Sprch je také dostatek (nejen 6, stačí se projít po kempu a najít další) a dobrych. Co se týče délky použití, nestalo se mi nikdy, že by fungovaly kratší dobu než 10min. Má zkušenost je ta, že je lidé neumí používat (lidí, čtěte návod!). Pokud vám tekla sprcha jen pár minut, vlezli jste do špatné sprchy, než vám byla určena a použili zbytek vody (kreditu) po někom jiném.
Nám se v kempu velmi líbí a určitě se budeme vracet jak se stanem tak do srubu.

Jindřich N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 7.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

V kempu jsem byl letos dvakrát. Měl jsem to jako základnu pro cyklistické výlety. Vždy jsem byl v "zelené" chatce. Zařízení kempu je zřejmě starší, ale vše udržované. Chatky čisté, vymalované, nové střechy. Záchody a sprchy také čisté. Hlavně tu byl v noci klid na spaní, to už se v kempech moc nevidí. S personálem kempu je dobrá komunikace. Kemp splnil to, co jsem očekával.

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili po roční pauze a mohu potvrdit slova o dobré údržbě areálu.Měli jsme zelenou chatku a vše bylo v pořádku.Možná bych jenom nové hřiště na volejbal umístil trochu dále od chat,dost se tam prášilo.Bohužel druhý den po příjezdu zavíral kiosek u toboganu,kiosek Paradise je silně předražený,ale do obce je to kousek.
Musím pochválit výborně udržované toalety a sprchy,vždy byl jak papír tak i mýdlo.
Prostě pohodový a klidný kemp,jakých je už hodně málo.

Tonda

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 15.3. - 15.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsem zaměstnanec kempu - brigádník s něco málo přes 13 000 hrubého měsíčně. Nemohu reagovat jinde, tak v tomto vláknu. Paní Aneta uvádí, že jen kemp inkasuje a nic neinvestuje, proto uvedu několik údajů z přípravy na sezonu 2018.
Co je vidět:
- část nového plotu, branky a brány č. 1 i s poutačem, část nového plotu s vjezdovou bránou u technického zázemí kempu
- nová střecha budovy kabin a rekonstrukce venkovních stěn kabin
- generální oprava skokanských můstků
- výměna střech chatek 1-8
- rekonstrukce dětského hřiště
- demontáž části objektu bývalé kuchyně, oprava střechy nad prodejnou pečiva a společenskou místností, oprava a rekonstrukce vnějších stěn této budovy
- vybudování hřiště na plážovou odbíjenou
- rekonstrukce a obložení sprch
- vybudování 6 nových elektrických stojánků k připojení stanů a karavanů
- rozšíření vysílačů WIFI ( bohužel nízko umístěné)
- vykácení starých, přerostlých, nebezpečných stromů s okamžitou výsadbou 3 m stromů nových
Co vidět není: - zavedení vody a soc. zařízení v chatě Nataša. Částečná, zejména vnitřní rekonstrukce, malování, tapetování chatek, převážně bývalého zařízení p. Přenosila. Vybavení části chatek novými skříněmi, skříňkami, postelemi, válendami, matracemi, ledničkami i nádobím. Vyčištění dna potápěči pod skokanskými můstky. To není vše. Běžnou údržbu s malými opravami neuvádím. Chtěl bych požádat, nelžete, uvádějte pravdivé informace. Zaměstnanci kempu se kemp snažili a věřím, že i nadále budou snažit zvelebit, zlepšit k čemuž jim dopomůže i pravdivá kritika nedostatků a vaše náměty. Bohužel vše nejde najednou.

Eva D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super, Super, Super. Jezdíme do kempu mnoho let, vůbec mi nevadí, že se nic nemění a nepřizpůsobuje se vše jen dětem a snobským rodinám. Vloni jsme byli třikrát, letos dvakrát a doufám, že ještě jednu návštěvu stihneme. Díky za krásné prázdniny!!!!

Vendy

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme sice jen na víkend, ale super kemp, moc se nám líbilo, jen nás trochu překvapily sprchy, místo 10min. tekla, sice krásně teplá voda, jen 3 min. Jinak můžeme jen doporučit, kemp má vše, co člověk od stanování očekává.

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsem přijela do kempu po 20-ti letech a musím říct, že se tam téměř nic nezměnilo, ale právě to se mi moc líbilo.Pohoda, klid, krásný místo, milý lidi a nám Hejtman nabídnul ještě fajn koupání.
Ty chatičky byly trošku drsný, ale stejně jsme byli stále venku.
Ráda se zase vrátím.

romča02

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

systém sprch je nevhodný

romča02

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp pěkný pouze systém sprch není ideální

Aneta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, jezdíme to tohoto kempu přes 30let, zde se zastavil život už před těmi 30ti lety. Je jednoduché inkasovat peníze, ale je nutno do kempu také něco investovat, což zde vidět není. Kapacita sprch (za 20,-) na zhruba 2000 lidí je pouze 6! Sprcha neteče teplá celou dobu, teplota vody kolísá z ledové do opravdu velmi vařící. Délka sprchy - jednou 3min jednou 10min, asi podle nálady sprchy. Toalety pravda po rekonstrukci (nové obkladačky). Jediné co mohu pozitivně posoudit je toaletní papír na toaletách,což dříve nebývalo. Ve vodě se nedá koupat, olejové oko až na Staňkov,takže jediná možnost koupání byla na pískovnách. Na první pohled je vidět málo vody, chybí zde zhruba 80cm. Uhynulé množství ryb kolem celého rybníka není výjimkou,ale za to kemp nemůže. Chatky by potřebovaly pár hřebíků navíc, nebylo by na škodu dát všude alespoň šňůru na prádlo. Těšili jsme se na pěknou dovolenou, ale odjeli jsme takřka znechucení. Budeme opakovat nejdříve za 10let jen z nostalgie. Mějte krásný zbytek sezóny se spokojenými kempaři.

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobry den,tento kemp můžu doporučit všem.Jezdíme tam už 14 let a je to super.Sportovní využití se zlepšilo skoro na maximum,děti i rodiče se vyřádí.Jen ty rybářské úspěchy by mohli být lepší,ale to není problém kempu.Letos najíždíme 29.června a bude to zase skupina cca 40 lidí tak už se těšíme.Zdravím všechny slušné kempaře a za 14 dní jsme tam.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jaroslav K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se , klid, pohoda

Marcela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, čisté sociální zařízení, v kempu jsme byli koncem srpna, takže zde již byl otevřený pouze jeden kiosek - Paradise - obsluha otrávená, asi unavená po celé sezoně. Zřejmě tím, že je kemp velký, není přehled o ubytovaných a krade se zde - škoda, že nás na to na recepci neupozornili. Jinak se nám líbilo.

Kemp Hejtman-jih reaguje:

dobrý den, děkujeme za komentář, mrzí nás, že si myslíte, že se v kempu krade, ano, došlo zde ke krádeži 2 jízdních kol, ale byla to jediná taková událost za celou sezónu. Pro sezónu jsme přijali v této oblasti opatření ve formě instalace bezpečnostní techniky, ale myslím si, že takové věci nelze v dnešní době úplně eliminovat. Bohužel s provozem obou kiosků můžeme udělat velmi málo, jedná se o cizí subjekty, kteří nejsou naši zaměstnanci.

Tribula

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na krásném místě,opravdu rybářský ráj.Služby odpovídají cenám,jen nechápu,jak všichni chválí Paradise.Ty brigádníci vám s přehledem natočí "anglický" pivo, ještě před vámi vyhazují pěnu do odpadu, neustále nestíhají,bo to neumí.Wifi připojení sice je, ale absolutně nedostačující.Jinak na ostatní personál se můžete spolehnout, včetně pana vedoucího.

Jakub L.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super Kemp, spousta zábavy

Iveta S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 23.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to tu skvělé. Doporučuji!

Michal Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp na všechny aktivity,fakt super není co vytknout.Doporučujeme!!!

romanD

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme loni,letos a příští rok jedem zas.tobogan,hriste,skakaci můstek děti se vyřadí.socialky v poho.sprchy dobrý.super okolí.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Hejtman-jih, který hodnotilo 18 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Hejtman-jih. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Hejtman-jih.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist