CAMPING SEVER Chlum u Třeboně - Hodnocení

Autocamp Sever,
CHLUM U TŘEBONĚ 378 04 | Mapa

Provozní období: 30.3. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CAMPING SEVER Chlum u Třeboně

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 137
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMPING SEVER Chlum u Třeboně


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pavel N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem pravidelně a jsme tu spokoheni

Mibe

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp s dobrým zázemím. Non-stop otevřené okénko u recepce, kde vám natočí pivo nebo prodají něco k jídlu. Ochotný pan majitel. Platba až při odjezdu. WC čisté, stále toal. papír, sprchy čisté, ale opět nedostatek prostor na odložení oblečení a hygien. potřeb. Ekolig. chování - tříděný odpad, dokonce i kompost na bioodpad. Je zde klid - noční režim dodržován, hřiště pro děti. Pro někoho možná málo místa, stany jsou dost blízko sebe. Absence kuchyňky, což někomu nemusí vyhovovat, ale v okolí dost stravovacích možností. Kohoutky s pitnou vodou po celém kempu. Dojem velice dobrý.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, se zázemím pro děti, klid, čisto, skvělá lokalita pro turistiku a vyjíždky na kole. Co víc si přát :-) určitě se vrátíme..

Marta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp v pohodě,velice ochotný správce ,čisté sociálky.Jen jsme měli špatnou zkušenost ze "sousedy"z Ústeckého kraje.Za to ale správce nemůže.Mého muže ten soused fyzicky napadl,protože mu vytknul,že v brzy ráno se prohání po kempu na čtyřkolce,bez ohledu na to,že v kempu spí i děti.Doufejme,že příště ho tam už neuvidíme.Na kemp ale nedáme dopustit.

Iveta J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 1.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v pěkném místě, je čistý a klidný. V době našeho pobytu 30.5.-1.6.2018 nebyla možnost zakoupení žádného jídla ani pití, což nás překvapilo a zklamalo a dost nám to i chybělo, jelikož jsme jezdili po okolí na kolech a v takovém vedru by pivo, či cokoliv jiného studeného přišlo víc než vhod. Takhle jsme ještě sedli na kola a zajeli si do místních potravin pro chlazené plechovkové pivo, vodu a něco na zub. Sociálky už také mají něco za sebou, což by nám nevadilo, byly i čisté, nicméně toaletní papír není v kabinkách, ale na chodbičce a ruce z WC si můžete umýt až za 3 dveřmi, kde není k dispozici mýdlo. To jsme si sice vezli s sebou, ale nenapadlo by nás, že si ho při každé potřebě musíme brát s sebou, včetně ručníku a navíc by jsme si ho museli brát s sebou do kabinky, či si to položit asi na zem, což asi nebude dobrý nápad. Sprchy jsou za poplatek, jako bývá i jinde. Ty jsme si raději odpustily, neboť jak uvádím, nás odradily právě sociální prostory a jejich koncepce. A právě důvody SOCIÁLKY a ABSENCE OBČERSTVENÍ, nás zklamala. Dle předchozích recenzí jsem se do tohoto kempu těšila, ale odjížděli jsme se smíšenými pocity. Ale pěkné zážitky nám to nezkazilo. Pan správce byl ochotný a je znát, že se snaží. Pěkné dětské prolézačky, hřiště, pingpongové stoly, posekaný trávník. Na druhou stranu ale nepůsobil pěkně nepořádek v recepci a zabarikádovaná a ještě snad po zimě uprášená zahrádka, kde se válely ještě nevybalené slunečníky a další věci. Na první pohled jsme si mysleli, že je to skladiště všehomožného. Tyto záležitosti pak zbytečně kazí celkový dojem. Ale kdo nemusí řešit sociálky a vozí si své a pojede v době, kdy bude možnost sednout si třeba i na tu zahrádku, pak věřím, že se mu zde bude líbit. I ty WC a sociální zařízení se dají pochopit, že renovace stojí nemalé peníze. Ale jedno umyvadlo u WC s mýdlem a ručníky a v každé kabince papír, by neuškodilo.

Moňuška

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná dovolená v překrásné krajině s velkou vodou. Čistý kemp, čisté sociální zařízení, ticho po 22.00 hodině. Už se těšíme na dovču rybačku 2018! Máme nádherné vzpomínky....

Labant M.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za nás spokojenost! Čistota a pohoda...

laba

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jinak to nejde říci než vynikající. Už jsme tu byli po páté a už se těšíme na příští rok, až si tu odpočinem. Velice příjemný pan majitel, dobrá obsluha. Už aby byl červenec 2018. :-)

František

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp. Jezdíme sem už léta, nejdříve se synem, pak sami a teď už zase se synem a jeho přítelkyní.

Vladimír S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

včera jsme se vrátili z tohoto kempu nadšeni.Výborná poloha...klid,upraveno ,velice čisté soc.zařízení,vstřícný majitel a celkově to nemělo chybu.Voda čistá s písčitým dnem a tak akorát na koupání.Vonící...Moc jsme si tam odpočali..úderem desáté večer absolutní klid,jen ptáci a žáby kdesi zdáli podkreslovali tuto nádheru.Vrátíme se tam zase.Moc děkujeme ...

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
L.B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camping Sever si naše rodina vybrala na základě kladných poznatků z Internetu. Po příjezdu na místo bylo vše tak, jak je je uvedeno v popisu. Můžu vřele doporučit rodinám s malými dětmi, super vyžití, trampolíny, pískoviště, houpačky, klouzačky, hračky atd. Krásné a klidné místo hned u rybníka s pozvolným vstupem do vody. Majitel je tak vstřícný, že by Vám snad i postavil stan. Už dlouho jsem se nesetkal s tímto přístupem, nic nebylo problém, kloubouk dolu. Nemám co víc bych psal, vše bylo perfektní a již víme, že se příští rok vrátíme do SEVERU zpět.

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu Sever jsme byli mile překvapeni. Kemp čistý, bez diskotéky, bar otevřen jen do 22:00, t.j v noci klid. Sociálky několikrát denně stírané, velké dětské hřiště spousta hraček, piknikové stoly (velká výjimka v ČR), místa na oheň, minimum komárů (oproti okolí Třeboně). Rybník normální bahňák, standart na Čechy.
Škoda jen dočasné rekonstrukce mostu v Chlumu, kolem kempu přes den provoz včetně kamionů,což ale není vinou kempu. Majitel velmi ochotný, ceny příznivé. Pivo dobré.
Děkujeme za příjemný pobyt se třemi malými dětmi.
Roman Konvalinka

a B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z kempu máme velice dobrý dojem. Z pohledu mladého páru je kemp naprosto výborný. Strávili jsme zde krásný víkend. Je situován přímo u rybníku, takže i rybář si přijde na své. Kemp má dostatek stromů a místo, alespoň částečně ve stínu, se vždycky najde.
Sociální zařízení naprosto v pohodě - pravidelně uklizené a nikdy se nestalo, že by chyběl toaletní papír.
Kiosek dostačují, mlsnější jazýčky však musejí do města (cca 15 minut chůze) a pro návrat v pozdějších hodinách je vhodné mít s sebou reflexní prvky, protože cesta vede po relativně úzké silnici bez krajnice.
Kemp můžeme doporučit všem milovníkům kempaření.
A ještě jedna důležitá poznámka pro stanaře, a sice je to první kemp, kde jsem kolíky od stanu zatloukli na první pokus a nenarazili na žádný kámen.. :-)

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp je v hezkém a klidném prostředí, kladně hodnotím možnost rozdělat si u stanu oheň. Vhodný na večerní posezení rodinného typu a přespání, jinak v průběhu dne vyrážet ven - v kempu není žádná možnost sportovního nebo jiného vyžití.Úroveň sociálů na ČR průměr. Doporučuji těm, kdo chce mít klid a není líný si pro nákup nebo na večeři dojít do městečka.

z T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistota v kempu,vždy teplá voda a vstřícný personál. Děkujeme

Petr J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné, klidné a čisté prostředí, ideální pro cykloturistiku. Majitel i personál velice vstřícní. Celý kemp SUPER.

Jíťa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super super super.
Nemám co dodat.
Pro rodinu s dětmi ideální. Oceňuji ruční sprchu - pro malé děti.
Velmi rádi přijedeme zase !!!

Fr. H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp. Nemá chybu.

Blanka H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající klidný kemp.

František H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající, skvělý klidný kemp.

laba

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co dodat, prostě klid, úleva , krásné okolí jak na kola, tak pěšky. Kemp nelze nic jiného než doporučit. A že mají jen smažená jídla a né hotovky?? To neva , když nejsi líný na obě strany z kempu si jídlo najdeš. Pro děti ideální místo, hřiště, trampolíny, paráda.

Jitka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kiosek otevírají v 7:30 a v 7:45 už nebylo žádné pečivo :(

a M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v tomto kempu již 3x a velice doporučuji. Ceny super, prostředí pro rodinu s dětmi ideální ( žádný velký přecpaný kemp ), v neposlední řadě majitel skvělý. Nic nebylo problém. Oceňuji po celý den možnost umytí nádobí v teplé vodě bez poplatku.

Jakub K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super přístup majitel. Kvalitní zázemí. Určíte když pojedu okolo vrátím se tam . Super kemp všem doporučuji.

Angerová V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Jsme senioři a kemp nám vyhovoval,příjemné vedení,velmi dobré sociální zázemí,které bylo po 24.hod stále čisté,klidné prostředí,pozvolný vstup do vody.
Měli jsme zaplaceno až do neděle,ale jelikož se v sobotu schylovalo k velké bouřce,tak jsme balili,když v tom přišel za námi vedoucí kempu a vrátil nám peníze za poslední noc.Hodně mile nás překvapil a touto cestou mu upřímně děkujeme za lidský přístup.

Angerová Věra
Boštík Jiří

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist