CAMPING SEVER Chlum u Třeboně - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 20 recenzí (celkem 129)  

Autocamp Sever,
CHLUM U TŘEBONĚ 378 04 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 1.11.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CAMPING SEVER Chlum u Třeboně

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 129
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMPING SEVER Chlum u Třeboně


Storno

Hodnocení návštěvníků

František

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp. Jezdíme sem už léta, nejdříve se synem, pak sami a teď už zase se synem a jeho přítelkyní.

Vladimír S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

včera jsme se vrátili z tohoto kempu nadšeni.Výborná poloha...klid,upraveno ,velice čisté soc.zařízení,vstřícný majitel a celkově to nemělo chybu.Voda čistá s písčitým dnem a tak akorát na koupání.Vonící...Moc jsme si tam odpočali..úderem desáté večer absolutní klid,jen ptáci a žáby kdesi zdáli podkreslovali tuto nádheru.Vrátíme se tam zase.Moc děkujeme ...

L.B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camping Sever si naše rodina vybrala na základě kladných poznatků z Internetu. Po příjezdu na místo bylo vše tak, jak je je uvedeno v popisu. Můžu vřele doporučit rodinám s malými dětmi, super vyžití, trampolíny, pískoviště, houpačky, klouzačky, hračky atd. Krásné a klidné místo hned u rybníka s pozvolným vstupem do vody. Majitel je tak vstřícný, že by Vám snad i postavil stan. Už dlouho jsem se nesetkal s tímto přístupem, nic nebylo problém, kloubouk dolu. Nemám co víc bych psal, vše bylo perfektní a již víme, že se příští rok vrátíme do SEVERU zpět.

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu Sever jsme byli mile překvapeni. Kemp čistý, bez diskotéky, bar otevřen jen do 22:00, t.j v noci klid. Sociálky několikrát denně stírané, velké dětské hřiště spousta hraček, piknikové stoly (velká výjimka v ČR), místa na oheň, minimum komárů (oproti okolí Třeboně). Rybník normální bahňák, standart na Čechy.
Škoda jen dočasné rekonstrukce mostu v Chlumu, kolem kempu přes den provoz včetně kamionů,což ale není vinou kempu. Majitel velmi ochotný, ceny příznivé. Pivo dobré.
Děkujeme za příjemný pobyt se třemi malými dětmi.
Roman Konvalinka

a B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z kempu máme velice dobrý dojem. Z pohledu mladého páru je kemp naprosto výborný. Strávili jsme zde krásný víkend. Je situován přímo u rybníku, takže i rybář si přijde na své. Kemp má dostatek stromů a místo, alespoň částečně ve stínu, se vždycky najde.
Sociální zařízení naprosto v pohodě - pravidelně uklizené a nikdy se nestalo, že by chyběl toaletní papír.
Kiosek dostačují, mlsnější jazýčky však musejí do města (cca 15 minut chůze) a pro návrat v pozdějších hodinách je vhodné mít s sebou reflexní prvky, protože cesta vede po relativně úzké silnici bez krajnice.
Kemp můžeme doporučit všem milovníkům kempaření.
A ještě jedna důležitá poznámka pro stanaře, a sice je to první kemp, kde jsem kolíky od stanu zatloukli na první pokus a nenarazili na žádný kámen.. :-)

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp je v hezkém a klidném prostředí, kladně hodnotím možnost rozdělat si u stanu oheň. Vhodný na večerní posezení rodinného typu a přespání, jinak v průběhu dne vyrážet ven - v kempu není žádná možnost sportovního nebo jiného vyžití.Úroveň sociálů na ČR průměr. Doporučuji těm, kdo chce mít klid a není líný si pro nákup nebo na večeři dojít do městečka.

z T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistota v kempu,vždy teplá voda a vstřícný personál. Děkujeme

Petr J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné, klidné a čisté prostředí, ideální pro cykloturistiku. Majitel i personál velice vstřícní. Celý kemp SUPER.

Jíťa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super super super.
Nemám co dodat.
Pro rodinu s dětmi ideální. Oceňuji ruční sprchu - pro malé děti.
Velmi rádi přijedeme zase !!!

Fr. H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp. Nemá chybu.

Blanka H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající klidný kemp.

František H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající, skvělý klidný kemp.

laba

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co dodat, prostě klid, úleva , krásné okolí jak na kola, tak pěšky. Kemp nelze nic jiného než doporučit. A že mají jen smažená jídla a né hotovky?? To neva , když nejsi líný na obě strany z kempu si jídlo najdeš. Pro děti ideální místo, hřiště, trampolíny, paráda.

Jitka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kiosek otevírají v 7:30 a v 7:45 už nebylo žádné pečivo :(

a M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v tomto kempu již 3x a velice doporučuji. Ceny super, prostředí pro rodinu s dětmi ideální ( žádný velký přecpaný kemp ), v neposlední řadě majitel skvělý. Nic nebylo problém. Oceňuji po celý den možnost umytí nádobí v teplé vodě bez poplatku.

Jakub K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super přístup majitel. Kvalitní zázemí. Určíte když pojedu okolo vrátím se tam . Super kemp všem doporučuji.

Angerová V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Jsme senioři a kemp nám vyhovoval,příjemné vedení,velmi dobré sociální zázemí,které bylo po 24.hod stále čisté,klidné prostředí,pozvolný vstup do vody.
Měli jsme zaplaceno až do neděle,ale jelikož se v sobotu schylovalo k velké bouřce,tak jsme balili,když v tom přišel za námi vedoucí kempu a vrátil nám peníze za poslední noc.Hodně mile nás překvapil a touto cestou mu upřímně děkujeme za lidský přístup.

Angerová Věra
Boštík Jiří

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 11.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp na kraji rybníka s dostupností do městečka. Velmi dobré sociální zařízení. Chyběla nám kuchyňka či společenská místnost. Pan majitel se nám zdál trochu laxní, do kempu přijížděla auta i dlouho po 22 hodině a rušila klidnou atmosféru. Měli jsme také smůlu na hlučné návštěvníky z Ústeckého kraje, kteří byli velmi bezohlední.

Pavel K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 3.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

V době mého pobytu byl kemp skoro prázdný a protože mám rád klid, tak mi to vůbec nevadilo.Nehodnotím služby a zábavu - restaurace ještě nebyla v provozu.
Pro výlety na kole ideální umístění kempu. Určitě se sem vrátím.

Martin K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 29.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Právě jsme se vrátili z jižních čech a konkrétně z campingu sever.Vše bylo na jedničku.Je to fakt bomba ubytování za super peníze,Musím jen doporučit.Vybavení krásné chatičky s lednicí,vařičem a rychl.konvice.A to jsem toho hodně zažil.Je na perfektním místě a všichni budou spokojeny,Ale je potřeba rezervoval,je dost v kurzu. Přeji hodně spokojených zákazníku jako jsem byl já a můj kamarád Mirek

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po dvou letech jsem se s rodinou vrátil na dovolenou do cempu Sever.
Mohu prohlásit že mě celý cemp mile překvapil.Doporučuji na kola a ryby .
Příští rok jedu na Sever.

a a.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostě super,určitě se vrátíme

Pechovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 20.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme velmi spokojeni s pobytem v tomto kempu. Majitel nám vždy vyjde vstříc jak s objednáním dalšího termínu pobytu, tak i během pobytu v kempu. Kemp je udržovaný, chatky a sociální zařízení jsou v naprostém pořádku. Každý rok se sem rádi vracíme jako mnoho dalších, s kterými jsme se zde seznámili a kteří sem většinou již po mnoho let rádi a pravidelně jezdí. To už samo o sobě svědčí o příjemném prostředí v kempu. Nejhorší den v kempu je pro nás den odjezdu.
Můžeme jen doporučit.

Eliška

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto zařízení jsme chtěli strávit poslední víkend léta a vyrazit na kola po okolí.
Na základě doporučení na těchto stránkách, jsme zvolili právě Camping Sever.

Hned po příjezdu nás zarazilo:
Kiosek otevřen jen do 22hod - v sezoně a o víkendu mi to přijde dost málo.
Nabídka jídla - asi 2 smažená jídla - zoufalé.
Žádné snídaně - mají sice uvedeno, otevírací dobu od 7:00, ale pan majitel nám hned vysvětlil, že to dělat nebude, snídani a rohlíky nevede a kávu nám nikdo neuvaří.
Museli jsme tedy ráno sjet do obchodu pro něco k snídani, ale byli jsme bez teplého čaje pro děti...
Kdyby bylo vše uvedeno na webu, vzali bychom vařič a zařídili se. Takto jsme už moc nezmohli...
Po návratu z celodenního výletu jsme se těšili, že večer posedíme...ouha-kiosek zavřen.
V sobotu, ve 20hod a nebylo možné koupit ani vodu, džus, pivo, čaj...Jelikož jsme opět s tímto nepočítali a nebyli vybaveni, zvolili jsme balení stanu po tmě a rychlý odjezd domů.
Závěrem - sem už nikdy více!

Ještě dodám - kemp je jinak poměrně čistý, sociálky OK, super je dětské hřiště-velké a plno hraček a možností.
Koupání hrůza-před odjezdem jsem ještě četla, že rybník Hejtman je pro koupání vhodný. Ale zelené mapy u pláže se tvářily trochu jinak.

Petra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

CAMP SEVER je na břehu rybníka Hejtmana, v Chlumu u Třeboně.
Rybolov, koupání,cyklotrasy. Jsou zde chatky,místo pro stany a karavany, hřiště pro děti i dospělé. Cena pro dvě osoby,auto,a stan je 210,-/den. Perfektní.V kempu funguje občerstvení. Ráno je zde možné koupit rohlíky,máslo,jam. Sociálky ok. Uklízí se v noci. Nepořádek je pak k večeru zejména u dámských toalet. U pánů nikoliv. Rozhodně se sem zase příští rok podíváme.Minimálně na týden.Tento kemp mohu doporučit všem známým.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist