CAMPING SEVER Chlum u Třeboně - Hodnocení

Autocamp Sever,
CHLUM U TŘEBONĚ 378 04 | Mapa

Provozní období: 30.3. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CAMPING SEVER Chlum u Třeboně

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 138
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMPING SEVER Chlum u Třeboně


Storno

Hodnocení návštěvníků

Michal

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemping ako stvoreny pre rodiny s detmi.
tiche prijemne prostredie,
vyborne kupanie (pozvolny vstup do vody, plaz piesocna)
kvalitne socialne zazemie - stale tepla voda, sprcha s dostatocne dlhym intervalom na umytie, ciste toalety, dostatok toaletaku :)
v areali je mnozstvo "erarnych" hraciek pre deti, trampoliny, kurt, ping-pong. Nic nepotrebujete vsetko vam ZDARMA pozicaju.
Velmi mily personal.
Doporucujem pre vsetkych ktori chcu aby sa ich deti nenudili, vhodne ako pre male deti tak pre odrastenejsie.

Pavel N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem pravidelně a jsme tu spokoheni

Mibe

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp s dobrým zázemím. Non-stop otevřené okénko u recepce, kde vám natočí pivo nebo prodají něco k jídlu. Ochotný pan majitel. Platba až při odjezdu. WC čisté, stále toal. papír, sprchy čisté, ale opět nedostatek prostor na odložení oblečení a hygien. potřeb. Ekolig. chování - tříděný odpad, dokonce i kompost na bioodpad. Je zde klid - noční režim dodržován, hřiště pro děti. Pro někoho možná málo místa, stany jsou dost blízko sebe. Absence kuchyňky, což někomu nemusí vyhovovat, ale v okolí dost stravovacích možností. Kohoutky s pitnou vodou po celém kempu. Dojem velice dobrý.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, se zázemím pro děti, klid, čisto, skvělá lokalita pro turistiku a vyjíždky na kole. Co víc si přát :-) určitě se vrátíme..

Marta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp v pohodě,velice ochotný správce ,čisté sociálky.Jen jsme měli špatnou zkušenost ze "sousedy"z Ústeckého kraje.Za to ale správce nemůže.Mého muže ten soused fyzicky napadl,protože mu vytknul,že v brzy ráno se prohání po kempu na čtyřkolce,bez ohledu na to,že v kempu spí i děti.Doufejme,že příště ho tam už neuvidíme.Na kemp ale nedáme dopustit.

Iveta J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 1.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v pěkném místě, je čistý a klidný. V době našeho pobytu 30.5.-1.6.2018 nebyla možnost zakoupení žádného jídla ani pití, což nás překvapilo a zklamalo a dost nám to i chybělo, jelikož jsme jezdili po okolí na kolech a v takovém vedru by pivo, či cokoliv jiného studeného přišlo víc než vhod. Takhle jsme ještě sedli na kola a zajeli si do místních potravin pro chlazené plechovkové pivo, vodu a něco na zub. Sociálky už také mají něco za sebou, což by nám nevadilo, byly i čisté, nicméně toaletní papír není v kabinkách, ale na chodbičce a ruce z WC si můžete umýt až za 3 dveřmi, kde není k dispozici mýdlo. To jsme si sice vezli s sebou, ale nenapadlo by nás, že si ho při každé potřebě musíme brát s sebou, včetně ručníku a navíc by jsme si ho museli brát s sebou do kabinky, či si to položit asi na zem, což asi nebude dobrý nápad. Sprchy jsou za poplatek, jako bývá i jinde. Ty jsme si raději odpustily, neboť jak uvádím, nás odradily právě sociální prostory a jejich koncepce. A právě důvody SOCIÁLKY a ABSENCE OBČERSTVENÍ, nás zklamala. Dle předchozích recenzí jsem se do tohoto kempu těšila, ale odjížděli jsme se smíšenými pocity. Ale pěkné zážitky nám to nezkazilo. Pan správce byl ochotný a je znát, že se snaží. Pěkné dětské prolézačky, hřiště, pingpongové stoly, posekaný trávník. Na druhou stranu ale nepůsobil pěkně nepořádek v recepci a zabarikádovaná a ještě snad po zimě uprášená zahrádka, kde se válely ještě nevybalené slunečníky a další věci. Na první pohled jsme si mysleli, že je to skladiště všehomožného. Tyto záležitosti pak zbytečně kazí celkový dojem. Ale kdo nemusí řešit sociálky a vozí si své a pojede v době, kdy bude možnost sednout si třeba i na tu zahrádku, pak věřím, že se mu zde bude líbit. I ty WC a sociální zařízení se dají pochopit, že renovace stojí nemalé peníze. Ale jedno umyvadlo u WC s mýdlem a ručníky a v každé kabince papír, by neuškodilo.

Moňuška

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná dovolená v překrásné krajině s velkou vodou. Čistý kemp, čisté sociální zařízení, ticho po 22.00 hodině. Už se těšíme na dovču rybačku 2018! Máme nádherné vzpomínky....

Labant M.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za nás spokojenost! Čistota a pohoda...

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
laba

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jinak to nejde říci než vynikající. Už jsme tu byli po páté a už se těšíme na příští rok, až si tu odpočinem. Velice příjemný pan majitel, dobrá obsluha. Už aby byl červenec 2018. :-)

František

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp. Jezdíme sem už léta, nejdříve se synem, pak sami a teď už zase se synem a jeho přítelkyní.

Vladimír S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

včera jsme se vrátili z tohoto kempu nadšeni.Výborná poloha...klid,upraveno ,velice čisté soc.zařízení,vstřícný majitel a celkově to nemělo chybu.Voda čistá s písčitým dnem a tak akorát na koupání.Vonící...Moc jsme si tam odpočali..úderem desáté večer absolutní klid,jen ptáci a žáby kdesi zdáli podkreslovali tuto nádheru.Vrátíme se tam zase.Moc děkujeme ...

L.B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camping Sever si naše rodina vybrala na základě kladných poznatků z Internetu. Po příjezdu na místo bylo vše tak, jak je je uvedeno v popisu. Můžu vřele doporučit rodinám s malými dětmi, super vyžití, trampolíny, pískoviště, houpačky, klouzačky, hračky atd. Krásné a klidné místo hned u rybníka s pozvolným vstupem do vody. Majitel je tak vstřícný, že by Vám snad i postavil stan. Už dlouho jsem se nesetkal s tímto přístupem, nic nebylo problém, kloubouk dolu. Nemám co víc bych psal, vše bylo perfektní a již víme, že se příští rok vrátíme do SEVERU zpět.

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu Sever jsme byli mile překvapeni. Kemp čistý, bez diskotéky, bar otevřen jen do 22:00, t.j v noci klid. Sociálky několikrát denně stírané, velké dětské hřiště spousta hraček, piknikové stoly (velká výjimka v ČR), místa na oheň, minimum komárů (oproti okolí Třeboně). Rybník normální bahňák, standart na Čechy.
Škoda jen dočasné rekonstrukce mostu v Chlumu, kolem kempu přes den provoz včetně kamionů,což ale není vinou kempu. Majitel velmi ochotný, ceny příznivé. Pivo dobré.
Děkujeme za příjemný pobyt se třemi malými dětmi.
Roman Konvalinka

a B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z kempu máme velice dobrý dojem. Z pohledu mladého páru je kemp naprosto výborný. Strávili jsme zde krásný víkend. Je situován přímo u rybníku, takže i rybář si přijde na své. Kemp má dostatek stromů a místo, alespoň částečně ve stínu, se vždycky najde.
Sociální zařízení naprosto v pohodě - pravidelně uklizené a nikdy se nestalo, že by chyběl toaletní papír.
Kiosek dostačují, mlsnější jazýčky však musejí do města (cca 15 minut chůze) a pro návrat v pozdějších hodinách je vhodné mít s sebou reflexní prvky, protože cesta vede po relativně úzké silnici bez krajnice.
Kemp můžeme doporučit všem milovníkům kempaření.
A ještě jedna důležitá poznámka pro stanaře, a sice je to první kemp, kde jsem kolíky od stanu zatloukli na první pokus a nenarazili na žádný kámen.. :-)

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp je v hezkém a klidném prostředí, kladně hodnotím možnost rozdělat si u stanu oheň. Vhodný na večerní posezení rodinného typu a přespání, jinak v průběhu dne vyrážet ven - v kempu není žádná možnost sportovního nebo jiného vyžití.Úroveň sociálů na ČR průměr. Doporučuji těm, kdo chce mít klid a není líný si pro nákup nebo na večeři dojít do městečka.

z T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistota v kempu,vždy teplá voda a vstřícný personál. Děkujeme

Petr J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné, klidné a čisté prostředí, ideální pro cykloturistiku. Majitel i personál velice vstřícní. Celý kemp SUPER.

Jíťa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super super super.
Nemám co dodat.
Pro rodinu s dětmi ideální. Oceňuji ruční sprchu - pro malé děti.
Velmi rádi přijedeme zase !!!

Fr. H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp. Nemá chybu.

Blanka H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající klidný kemp.

František H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající, skvělý klidný kemp.

laba

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co dodat, prostě klid, úleva , krásné okolí jak na kola, tak pěšky. Kemp nelze nic jiného než doporučit. A že mají jen smažená jídla a né hotovky?? To neva , když nejsi líný na obě strany z kempu si jídlo najdeš. Pro děti ideální místo, hřiště, trampolíny, paráda.

Jitka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kiosek otevírají v 7:30 a v 7:45 už nebylo žádné pečivo :(

a M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v tomto kempu již 3x a velice doporučuji. Ceny super, prostředí pro rodinu s dětmi ideální ( žádný velký přecpaný kemp ), v neposlední řadě majitel skvělý. Nic nebylo problém. Oceňuji po celý den možnost umytí nádobí v teplé vodě bez poplatku.

Jakub K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super přístup majitel. Kvalitní zázemí. Určíte když pojedu okolo vrátím se tam . Super kemp všem doporučuji.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist