Autokemp BALDI Jesenice - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 28 recenzí (celkem 139)  

Okrouhlá - Jesenice 3,
CHEB 350 02 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp BALDI Jesenice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 28
Celkem hodnocení 139
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp BALDI Jesenice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Léňa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme zde již podruhé, klidný kemp, velice milý pan majitel, čisto

Ladislav B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Teple jido přijde vhod a klid

Daniel J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní kemp pro odpočinek a relax. Vřele doporučuji všem co maj rádi klid a pohodu.

Kamila D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný rodinný kemp s úžasným koupáním. I přes velká vedra v srpnu 2018- byla voda stále čistá s příjemnou teplotou. O sociály bylo neustále postaráno, čisto a vše průběžně doplňováno. Jsou tu vidět průběžné investice, což bylo na rozdíl od jiných kempů v okolí velice znát. Doporučujeme.

Bouček

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice klidný a čistý kemp.Jen na počet míst je menší počet sociálního zařízení.Voda teplá po celý den.

D

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jednim slovem NADHERA

SpokojenýPlavec

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na kempu se nám velice líbilo,
teda až na naší dceru. Te se tam zalíbil ochotný a hezký syn majitele, který nám zapojoval elektřinu a pomáhal tátovi ve stánku.
Na kempu vše uklizené, chování personálu na 1*.
Noční klid dodržován.
V 9 jsem si mohli dát kafe i když bylo zavřeno.
Chtělo by to sice nějaké to hřiště pro starší, ale jde vidět že se na kempu neustále pracuje.
Krásné sezení u stánku, rádio od rána do večera.
Rádi se sem vrátíme a kemp všem doporučujeme.

HI

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp má obrovský potenciál. Krásné místo, bezvadný majitel, který má zřejmě čuch na pomocníky, to vždycky udělá hodně, a protože přístup lidí je pro nás strašně moc důležitý, v kempu se nám moooc líbilo i přesto, že jsou rozhodně věci, na kterých by se dalo zapracovat. Jenže ony jsou to někdy věci, které si člověk neuvědomí, dokud ho na to někdo neupozorní, takže za nás:
Služby - přidat nějaké sportovní vyžití- hřiště na volejbal, nohejbal, půjčovat síť, tenisový kurt?, malá půjčovna dneska tak atraktivních SUPů, loďky, apod...
Sociální zařízení - sice krásně čisté, většinou s toaletním papírem, ale lepší toaleťák vůbec než občas, pak si zvyknete, že na záchodě je a ouha... on ani nebyl problém v tom, že by tam nebyl, ale nešel vyndat z usporné krabice dovolující utrhnutí jednoho útržku. Sprchy čisté, ale stejně jako v mnoha kempech, studenou vodu bez žetonu bychom uvítali, navíc v létě, minimálně takovém, jako bylo letos, se dá i voda ohřát dost jednoduše a minimálně na nádobí by mohla být bez kasičky, klidně za cenu připlacení ceny za noc. A u nádobí bych rozhodně uvažovala také o rozšíření místa pro mytí, jeden dřez je málo...
Zábava - To je úzce spjato s těmi službami, takže trošku toho sportovního vyžití by neuškodilo. Co se týče večerní zábavy, noční klid je dodržován, ale nemyslím si, že by kytara byla vyprovozena od stánku... a navíc - jaký si to uděláš, takový to máš

My jsme si pobyt moc užili i přes uvedené nedostatky, jak jsem psala v úvodu, v kempu jsou všichni moc fajn a to dělá hodně. Navíc kemp je stále v rozjezdu, takže věřím, že ke změnám docházet bude, ale pochopitelně ne všechno jde hned ;-)

Díky

Jakub Š.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na kemp se rád každým rokem rád vracím.
Hezké prostředí, hezký a ochotný personál.
Stánek otvírá v 11 ale kafe čaj udělají od 8h.
Dřevo se dá nasbírat nebo koupit.
Levné ceny za ubytování. Nádherné nové chatky.
Na kempu je klid.
Uklizené záchody sprchy.
Prostě kemp roku

Radim

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zatim nejhorsi kemp co jsme navstivili. Velka skoda. Pekne misto. Doporucuji tem, co hledaj totalni mrtvo, chtej jit v 9 spat a vse si privezou z domova. Je sice hezky ze WC sou cisty, maj toaletak a hraje tam radio. Tim ale vybavenost kempu konci.Kuchynka zadna, 1 Ministanek s par smazeninama = predrazena mini porce na plastovym tacku. Opravdu nouzovky. Pivo (5x dotaceno, 3x ulito) humus - chtej jeste 2kc za kelimek. Stanek otevrou rano v 11, do te doby neexistuje ani kafe,voda, natoz nejaka snidane, rohliky. Jed si 10km do chebu. Vecer ho zas brzy zavrou, takze posezeni, nebo nejaka hudba, zapomen. Ohniste zadne, v 9 vecer uz tady chcip pes - i vikend. Pro děti dvě houpačky a skluzavka. Pujcovna lodicek chybi, hriste zadne, plaz maj peknou, voda cista. Bohuzel sme zaplatili 4noci, takze to tu musime vydrzet... na Orliku sme za 5 noci zaplatili jeste min. Kemp Baldi, uz nikdy!!!!!!!!!

Anna H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Katastrofa, nejhorší kemp v jakym sem kdy byla!!! Je sice pěkný že záchod je novy a čistý ,hraje na něm rádio a je tam toaleťák...ale to je všechno. Prostredi je krásně,to jo,hřiště snad vypichovat nemusím to je všude. Tak a teď k věci, jediný co se mi líbí je že je spousta dřeva v lese okolo,už to vypovídá hodně. Ohniště tu není,pro nás co máme přenosné to problém není. V 10 hodin je tu asi večerka protože všichni šli spát :O všichni... Není tu ani krámek s pitomima rohlikama,musíte si pro snídani dojet do vedlejší vsi a nebo si počkat až v jedenáct otevřou kiosek kde si raději dejte jen parek nebo hranolky,ostatní je přeceněny a miny porce. Za kelímek k pivu si taky připlatíte. Nepujcujou tu ani lodičky,to ovšem take není všude,ale vyžití pro děti tu není krom vody a hřiště žádné. Žádná zábava nic. Kdyz v deset přijdete na kiosek když tam obsluha je tak vám nedá ani malou vodu z lednice protože prece otevírá v 11.. Nuda,hlad a naštvanost... Jen tady smutne koukáme na okolní kempy. Bohužel máme zaplaceno více dní a peníze za nedokončený pobyt nevraci.

Eva K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je čistý a je na hezkém místě, záchody jsou čisté, ale je jich málo. 3 záchody na dámách jsou málo, po ránu bývala na dámách fronta. Není tu jediný nezpoplatněný kohoutek s teplou vodou, což je dost nepříjemné. Dřez na nádobí je pouze jeden, teplá voda u něj na žetony, navíc je u něj namontovaná sprcha. Kiosek je v pohodě, točí tam Chodovar, ceny rozumné.

Vörös

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál: ok
Ceny : ok
Služby : internet se nedá nazvat internetem to at raději uvadej žádná wifi
Sociální zařízení : 3 záchody pro 200 lidi uděl
Zábava : jaka ?

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den. Do kempu jsme přijeli na doporučení. Naprosto úžasný, milý pan majitel na recepci. Přestože nabitý kemp, našli jsme nádherné místo téměř u vody. Dokonce jsme měli i elektrickou přípojku. Na čistotu zde dbají v první řadě. Toalety, koupelny naprosto v pořádku. Protože s námi cestoval i tříletý vnuk,potěšil nás i neuvěřitelný noční klid během celého pobytu. Mohu tento kemp jenom vřele doporučit a ještě dodat, že se za rok určitě znovu zastavíme.

Jan E.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný přístup a prostředí

Vlasta

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, neměnila bych.

Jiří

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Každý rok se rádi vracíme

David Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný personál a krásná krajina. No nemám co dodat. Je to kemp jako žádný jiný.

Samuel V.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělá čistota jak pláže tak sociálního zařízení, příjemný pesonál. Myslím si že někajé hřiště (např. volejbalové) by tomu jen přidávalo. Jsem moc spokojen.

Šárka P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasna voda, krasny kemp , prostě super.

Renáta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bydlíme nedaleko, kemp BALDI využíváme během týdne na koupání. Prodloužený víkend byl pro nás premiéra a ve všech směrech zavládla spokojenost. Personál veselý, vstřícný, prostředí klidné, čisté. Rozhodně doporučuji :-)

Martin Ď.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super pobyt,krásné prostředí,super personál

Ladislav D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál se snaží, aby bylo vše tak, jak se má. Velice se nám líbilo, že poplatek za elektr.proud se účtuje podle spotřebované energie. Prostředí výborné, stále se má kam chodit na výlety - měli jsme deštivé a chladné počasí.

dušan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

v lete sme s manželkou prešli južné čechy, spali sme v campoch v obytnom aute a camp Baldi odporúčame. ceny, wecko i sprchy, voda v priehrade, ľudia a aj pivo a rezne...všetko super:-)

věra h.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc se nám tam líbilo pškný klidný kemp ,dobré koupání, přijemný personál i prstředí pro karavany či stany .toalety i sprchy čistě uklizené.bylo vidět že se o kemp dobře starají.Doporučuji a sama tam určitě ještě pojedu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp BALDI Jesenice, který hodnotilo 28 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp BALDI Jesenice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp BALDI Jesenice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist