Autokemp BALDI Jesenice - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 18 recenzí (celkem 120)  

Okrouhlá - Jesenice 3,
CHEB 350 02 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp BALDI Jesenice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 18
Celkem hodnocení 120
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp BALDI Jesenice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Šárka P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasna voda, krasny kemp , prostě super.

Renáta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bydlíme nedaleko, kemp BALDI využíváme během týdne na koupání. Prodloužený víkend byl pro nás premiéra a ve všech směrech zavládla spokojenost. Personál veselý, vstřícný, prostředí klidné, čisté. Rozhodně doporučuji :-)

Martin Ď.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super pobyt,krásné prostředí,super personál

Ladislav D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál se snaží, aby bylo vše tak, jak se má. Velice se nám líbilo, že poplatek za elektr.proud se účtuje podle spotřebované energie. Prostředí výborné, stále se má kam chodit na výlety - měli jsme deštivé a chladné počasí.

dušan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

v lete sme s manželkou prešli južné čechy, spali sme v campoch v obytnom aute a camp Baldi odporúčame. ceny, wecko i sprchy, voda v priehrade, ľudia a aj pivo a rezne...všetko super:-)

věra h.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc se nám tam líbilo pškný klidný kemp ,dobré koupání, přijemný personál i prstředí pro karavany či stany .toalety i sprchy čistě uklizené.bylo vidět že se o kemp dobře starají.Doporučuji a sama tam určitě ještě pojedu.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný,čistý,klidný kemp u přehrady s čistou,chladnější vodou. V bistru pouze smažená jídla,tak bychom uvítali jednu hotovku nebo domácí polévku :-)

Letavec J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na Jesenici se nám velice líbí je to klidné místo k odpočinku.
Personál je velmi příjemný a ochotný.Sociální zázemí je čisté a voňavé.
Jediné co se nám nelíbilo volné pobíhání psů a nezodpovědnost majitelů psů pro jejich úklid po jejich mazlíčcích,očůrávání dětského hřiště apod.

petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemný personal,
hluční zahraniční hosté(Němci)
jinak vše O.K

Růža

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, čisto

Roman

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

..

Vlasta K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nemá chybu, čisto, perfektní zázemí (sprchy, WC, teplá voda), možnost občerstvení, úžasný a vlídný personál. Prostě skvělý kemp, neměnila bych.

Horsinková

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všichni jsme si to tu moc užili. Krásné prostředí a možnost pro děti si vyhrát. Děkujeme za krásnou dovolenou :)

Jakub š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z nejlepších kempů kde jsem kdy byl. Jsem tu už po několikáté a pořád se mi tu líbí.

Vlasta K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je zde velice příjemný a vstřícný personál, vše je udržováno v perfektním stavu (toalety, sprchy), dobře udržované prostředí - zatravněná plocha, dětský koutek. Nevím o jediném záporném bodu. Moc jim fandím i do dalších let:D

Jiří K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již několik sezon po sobě navštěvuji tento kemp a jsem spokojen. Letos navíc přibili i vnoučata.

Petula

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime sem jiz nekolik let, vzdycky maximalni spokojenost. Personal vzdy mily a ochotny, socialni zarizeni perfektne a pravidelne udrzovane a podminky ubytovani vhodne prakticky pro vsechny vcetne ctyrnohych milacku. Primy pristup k vode a kdo nechce cely den travit jen v kempu, je v okoli spoustu bodu a objektu k objevovani. Pro nas idealni zpusob traveni dovolene a kazdy rok se tam znovu tesime.

Jiří R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 4.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp vypadal hezky, byl prostorný, voda čistá, bufet nabízel základní smažené pokrmy. Hned po příjezdu nás odradil znuděný a neochotný pán na recepci.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Merynkaw

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opět jako loni jsme spokojeni. Přibyla možnost mytí nádobí v teplé vodě, bohužel opět za poplatek žetonu za 20Kč. Kemp je velmi prostorný, čistý. Pláži by prospěla trocha péče nebo vzornější návštěvníky.. Koupání mezi psy není také moc příjemný zážitek. A ležet vedle jejich exkrementů už vůbec..Celkově jsme spokojeni a určitě se opět vrátíme.

Petra N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné, čisté prostředí, skvělá komunikace s majitelem, krásné nové chaty, čistá voda, dětské hřiště. Děti si to vše moc uzily a my také. Určitě se vrátíme. Krásné výlety do okolí také nechybi, atd.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme několik let na odpolední odpočinek. Je zde velmi čisto, ticho a příjemný personál.Kemp má dobré umístění - blízkost dálnice Karlovy Vary a Cheb.

Míra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc hezké,příjemný personál

Pavel Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Nádherné prostředí a krásná krajina v okolí

Robert C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v nejlepším pořádku.

Lucka Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hezký a za našeho pobytu i klidný kemp s dostatečně velkou plochou pro stany i karavany. Moc pěkné koupání v čisté vodě přehrady. Velké plus má ode mě rádio na toaletách :). Kromě tohoto nadstandardu zde byl dále stále k dispozici toaletní papír i mýdlo. Vzhledem k velikosti kempu se mi ale zdál počet toalet jako poddimenzovaný. Sprchy též čisté, na žetony. V areálu kempu je občerstvení (i s krytým posezením), houpačky. Příjezd do kempu je dobře značený. Výhodou je účtování elektřiny na kWh, nikoliv paušálem. Určitě se jedná o kemp, který bych ráda doporučila svým známým a ráda se sem třeba někdy vrátím.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp BALDI Jesenice, který hodnotilo 18 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp BALDI Jesenice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp BALDI Jesenice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist