Kemp Nechranice - Hodnocení

5.8 / 10 Chvályhodné
podle 4 recenzí (celkem 9)  

Vikletice 48,
CHBANY 438 01 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Nechranice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

58% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 9
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Nechranice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Barbora

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsem trošku překvapena z předchozích ne moc lichotivých hodnocení. My s manželem jsme zde plánovali pouze jednu noc, ale nakonec jsme zde strávili noci tři, neboť se nám v kempu moc líbilo. Na recepci velice vstřícná a příjemná recepční, v restauraci rovněž příjemná obsluha a moc dobré pivo. Nabídka jídla mi přišla adekvátní. Nechranická přehrada skvělá, koupali jsme se každý den, navíc vyzdvihuji jako pozitivum sprchu, která je na pláži. Sociální zařízení bylo normální, čisté, dostatek toaletního papíru. Pravda, že za 20 Kč netekla moc teplá voda. Také je pravda, že tam nebyl dostatek odpadkových košů, ale to nám zase tak nevadilo. Odpad jsme skladovali v sáčku nebo pytli a jednou denně pak vyhazovali. V kempu je možnost si ráno koupit pečivo či základní potřeby. My jsme spali v autě, tudíž nás to nijak neomezilo, ale Ti co stavili stany okolo nás si stěžovali na tvrdost půdy, ale to majitelé kempu zřejmě neovlivní. Jako jediné negativum bych označila karavany rezidentů, kteří si myslí, že jim to tam patří, neboť nám chtěli určovat, kde si máme postavit auto, a to kvůli tomu, že tam o víkendu měli mít ,,párty". Ale jinak jsme byli naprosto spokojeni a rádi se sem opět vrátíme.

David S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp neni zrovna bezpečný - krádeže. Sociální zařízení nevoňavé, voda ve sprše studená a to vše chráněno pristupem na čip. Louka kamenita s nadlidským úsilím se nam podařilo zatlouct kolíky alespoň do půlky a polovinu jsme ohly.

Katka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z nejhorších kempů, který jsem kdy navštívila.
Drahý kemp.
Sociální zařízení bylo smradlavé, špinavé a některé ani nefungovalo.
Více než polovinu kempu zabírají karavany rezidentů, kteří od brzkého rána sekají trávu a živé ploty. Takže žádný klid.
Za stan vám lidé vyhazuji zbytky jídla, protože v kempu chybí odpadkové koše.
V přehradě se téměř nedá koupat, protože břeh zabírají rybáři.
Stan si můžete postavit jen na kamenité prašné louce.
Tento kemp doopravdy nedoporučuji.

František

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nový provozovatel místního občerstvení s výborným pivem a základní kuchyní, dopoledne otevřená smíšenka s potravinami. Chatky čisté, na recepci také vše ok.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Tereza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První a poslední návštěva tohoto kempu. Přemrštěné ceny ubytování - 240,- pro dvě osoby ve stanu na noc mi přijde opravdu dost, ještě k tomu na kamenitém povrchu, kde se nedají zatlouci ani kolíky. Sprchy, kde vám za desetikorunu teče voda dvě minuty, často studená nebo pro jistotu neteče vůbec, na odložené věcí pro všechny pouze jedna stolička a pár háčků přímo u sprch. Absence odpadkových košů, jedniné a přeplněné kontejnery jsme našli za recepcí. Nepříjemný personál v restauraci, kde se otevírací doba nedodržuje až tak přesně jako ta zavírací a výběr ze čtyř jídel, k večeru pouze ze smažáku a řízku s hranolkami.. Kemp vhodný spíše pro rybáře, díky kterým se nedalo téměř vykoupat. Jinak Nechranická přehrada opravdu hezká, příště však zkusíme raději vedlejší kemp.

Zdenda69

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nevím, nevím, ale horší kemp jsem snad ještě neviděl, nejenom že je neskutečně drahý, stany se nedají zatlouci, protože všude je kámen ale jediná restaurace kde otvírají jak se jim zlíbí a nepříjemnost a neochota personálu byla strašná. Koupání všude na ostrých kamenech, voda plná sinic a všudypřítomní rybáři ve mě skutečně zanechal velmi nepříjemný zážitek. Všem kdo sem pojedou doporučuji pevné nervy, spoustu drobných na sprchy které nefungují, odpadkové koše které nejsou nikde, toaletní papír který chybí, vlastní jídlo, protože každý den smažák se taky nedá jíst pořád a hodně alkoholu neboť, piva se někdy tady ani nedočkáte. Jinak přehrada je krásná ale ten kemp je hrůza ostudná.

Pavel S.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 12.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jana š.

Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

anna v.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Nechranice, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Nechranice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Nechranice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist