Autokemp CHABAŘOVICE - Hodnocení

6.0 / 10 Chvályhodné
podle 1 recenze (celkem 17)  

Přestanovská 685,
CHABAŘOVICE 403 17 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp CHABAŘOVICE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

60% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 17
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp CHABAŘOVICE


Storno

Hodnocení návštěvníků

marie h.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je mensi, chatky by potrebovaly rekonstrukci, vybaveni je ze 70. let :-(a podle toho to take vypada. Na to od te doby nikdo nesahl. Socialky jsou po rekonstrukci, udrzovane v cistote. Personal velmi prijemny. Co me ale silne stvalo, ze na webu pisi, jak dodrzuji nocni klid, ale absolutne to neni pravda. Kemp jsme si vybrali prave pro avizovane dodrzovani klidu, ale kazdou noc tam nekdo delal bordel, jednou parta nactiletych, podruhe motorkari atd. Wifi funguje jen pobliz recepce, neni pravda, ze pokryti je v celem arealu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Oranginka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp, milý personál. Sociální zařízení v dobrém stavu a udržované. Koupání také vypadá hezky, to jsme bohužel nestihli vyzkoušet. V restauraci fajn posezení, akorát pán za barem asi neměl svůj den (potažmo víkend), ale náladu jsme si jeho nevrlostí pokazit nenechali. Tento kemp řadím mezi ty, kam se určitě vrátíme.

Babelová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pohodový retro kemp bez zbytečného luxusu, sociální zařízení čisté, milý a vstřícný personál, rádi se vrátíme a doporučujeme

Mila.H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 31.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp, hezké a klidné prostředí. V kempu jsme byli podruhé. Personál vstřícný, ochotný. Ceny skvělé. Sociálky čisté v dostatečném počtu. Ceny za použítí sprch nízké, vody dostatek. K dispozici ohniště. V blízké restauraci dobrá kuchyně i večerní posezení. Kdykoliv se budeme pohybovat poblíž, rádi se do tohoto kempu vrátíme. Doporučujeme

Mila.H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 31.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp, hezké a klidné prostředí. V kempu jsme byli podruhé. Personál vstřícný, ochotný. Ceny skvělé. Sociálky čisté v dostatečném počtu. Ceny za použítí sprch nízké, vody dostatek. K dispozici ohniště. V blízké restauraci dobrá kuchyně i večerní posezení. Kdykoliv se budeme pohybovat poblíž, rádi se do tohoto kempu vrátíme. Doporučujeme

Hana M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 1.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se trošku zastavil čas, potřeboval by modernizovat. V chatce jsme postrádali potřeby na úklid - koště, hadr, aj. Jinak se mi tam ale líbilo a personál byl velmi příjemný.

Kamila G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pro rodinku s dětmi fajn, možná by to chtělo malou modernizaci, ale jinak klidný kemp. My jsme si tu odpočinuli :o)

Jiří R.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super ,nemáme co vytknou.Perzonál příjemný a pohodový!!! Spousta zajímavostí okolo. Všem doporučuji!!!

DiabolkaDL

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp vřele doporučuji. Prostředí je vynikající, velká plocha pro stany,velké ohniště , příjemný personál, sprchy a soc.zařízení čisté, v areálu příjemná restaurace , kde výborně vaří . Pro setkání přátel ideální.

Filip S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí samotného kempu i přilehlé koupaliště je příjemné a čisté; okolí se zotavuje z ran, zasazených lidským hospodařením.
Dobré vědět: teplá sprcha je pouze na 10K minci, voda teče 10 min (40 litrů), v limitu se stačí klidně umýt dvě osoby.

Marie T.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 29.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkem fajn,až na to okolí.

Radek V.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 29.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí i personál,doporučuji na krátkodobé ubytování.

Lenka B.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2007

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vřele doporučuji.

mizer v.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lenka F.

Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdeněk N.

Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jana H.

Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp CHABAŘOVICE, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp CHABAŘOVICE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp CHABAŘOVICE.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Velmi dobré 7.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist