Kemp Vltava - Hodnocení

Přídolí,
ČESKÝ KRUMLOV 381 01 | Mapa

Provozní období: 29.4. - 10.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Vltava

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Vltava


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jitka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme tento kemp,čistota sprch a WC nic moc- čisté-u nich znamená vytřené byly ráno po otevření, pak je uzamkli v 11h a otevřeli je až v 17h, jinak je vše zašlé starou špínou, sprchy nemají kabinky, je to místnost se třemi pevnými sprchami - takže jste vyprchováni i s vlasy, teplota vody nejde nastavit- na mě byla až horká, na WC není toaletní papír- jak bývá dobrým zvykem v lepších kempech.Co se týká jídla a pití- ceny u něčeho poměrně vysoké, převažuje smažené jídlo, ale mají i domácí kuchyni.Večer je tu hluk do brzkých ranních hodin, a ti co postaví stan blízko toaletám či restauraci riskují, že jim nějaký opilec zakopne o stan a povalí ho.Ale s tím se musí počítat a asi to k tomu patří.Co se týká přidružené půjčovny raftů- musíte si zamlouvat aspoň půl roku dopředu- protože toho moc nemají. Celkově zhodnoceno to není na kemp roku- to by se museli víc snažit.

Milan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodový kemp v super prostředí. Z jídel si vyberete. Beachvolejbalové hriště. Sprchy zdarma! a pohodovej provozní :-)

Zdenka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všem doporučuji úžasné prostředí uprostřed tiché a nadherné přírody, sportovní vyžítí s domací vařenou kuchyní a k tomu pecené koláče s borůvkama a merunkama co víc si přat uprostřed lesů a na břehu nadherné Vltavy ,ktera ja plna vody jako jedina řeka v čechach

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

docela obstojný kemp, ale čekal bych trochu více

V.Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice jen jedna noc ale bylo to super.Děkujeme milému personálu.

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost.............................................

bigy

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mily pristup personalu

Karel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 28.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

cisté a klidné místo, chatky nové a utulné, bechvolejbal...byli jsme spokojeni, doporučíme

Miroslava

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byli jsme zde s detmi, klidné prostředí, čisté sprchy a zdarma, beachvolejbal,ceny dobré, určitě se vrátíme :-)

MArtina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ochotný personál, výborné jídlo, sprchy čisté a zdarma :-)

Martin Č.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Návštěva tohoto kempu byl náš největší letošní omyl (shodlo se všech 36 lidí).
Pamatujeme doby, kdy to zde bylo perfektní, kde ty časy jsou.
Dnes je vše podřízeno zisku a chápu, proč byl tento kemp nejprázdnější na Vltavě. WC a sprchy tragédie - naše děti měli vstup zakázán.
JIŽ NIKDY.

Šárka U.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohohle kepmu už mě nikdo víckrát nedostane,nabídka jídel otřesná-pouze samé smažené,vzhledem k velikosti porcí předražené a personál příšerný.Větší neochotu jsem dlouho neviděla!Jsem už se určitě nikdy nevrátíme!!

Martin P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedna noc v kempu bohatě stačila. Neuvěřitelný kravál od restaurace do tří hodin ráno. V jednu v noci se tam navíc servali ožralý fotbalisti. Několikrát nám bouchali opilci na karavan, kde spali malé děti. Personál samozřejmě nic neřešil, jenom naléval a naléval. Již nikdy více takovýto kemp.

Lukáš H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čtvrtý rok navštěvujem tento kemp dnes sme přijeli domů a těšíme se zase za rok.Skvělý kemp jen mi přijde že bohužel lidé o něm moc nevědí.

mirosleava f.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Radomil F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

MonikaDědková

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Miroslav D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 12.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je celkem dobrý, ale byl jsem nemile překvapen,že ty na stránkách avizované sprchy a toalety jsou prakticky celý den zavřené. A pro celý kemp není jediná sprcha a jen dvě WC na pánech a dvě pro dámy! Jak to večer vypadalo, je snad každému jasné.
Trávu také nikdo dlouho nesekal. Už to dost potřebovala. Kemp je bohužel pod strání (stín hodně dlouho), a tak mokrý stan a tráva Vám ráno moc nezpříjemní.
Co se týče ostatních služeb(především restaurace), je vše na dobré úrovni.

Lenka H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Martin O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 2.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení kempu Kemp Vltava a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Vltava. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Vltava.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 8.9/10
Průměrné 4.7/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist