Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná - Hodnocení

Vltava ř.km 298,
ČESKÝ KRUMLOV 381 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 212
Celkem hodnocení 1154
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jan K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 15.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rychlé objednání a potvrzení, příjemní lidé, všechno fungovalo tak jak má

Jan K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 15.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, všechny služby na jednom místě, příjemný a ochotný personál

Jaroslav F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 6.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čisto, milý personál.

Pepa B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Soustředění s malými florbalisty v kombinaci se splutím řeky.Personál velmi vstřícný a ochotný bez jediného problému-super!Jídlo dobré.Sociály udržované a čisté.Jen trochu víc rušno díky slavícím skupinám vodáků.
Vřele doporučuji všem.

Pepa B.

Frantisek V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok si pánové pro své hosty přichystali překvapení, letos v podobě sociálek. pánové, smekáme

Miroslav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do kempu každý rok a stále se něco vylepšuje.

Aneta P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp v příjemném prostředí, dobře situovaný, milý a ochotný personál. Tak by to mělo vypadat v každém kempu.

Jitka L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místo bylo čisté a příjemné. Personál velmi ochotný a ceny v restauracích byli přiměřené. Doporučila bych.

Thanh H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 24.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp byl velmi pratelsky a v prijemnem prostredi, velmi se mi to libilo a priste zvolim vas kemp

M. C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 26.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Kanaku se jednou za čas vracím při splouvání Vltavy a musím říct, ,že rok od roku žasnu, jak vidím ty investice do zkultivování areálu a snahu co nejlépe zpříjemnit pobyt všem. Považuji za bezkonkurenčně nejlepší kemp na Vltavě i mimo ní. Personál příjemný, hygiena na velmi vysoké úrovni + super kelímky na pivo :)

Kdo bude poblíž a chce najít super místo ať už na přenocování nebo na super dovolenou, Kanak by měl být vždy první volba

Štěpán G.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, dostatek toalet a sprch

Dominik

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jako vždy moc hezký zážitek. Už tak velmi příjemné prostředí bylo letos ještě vylepšeno o komplet nové sociální zázemí vč. sprch. Personál vstřícný a velmi schopný, poradí, pomůže, vyřeší; vždy rychle a spolehlivě. Rozhodně se vyplatí vybrat si kemp s půjčovnou lodí Kanak jako základnu i pro vícedenní plavbu, lepší kemp v okolí Č.Krumlova nejspíš není. Vše skutečně funguje jak má, všude je čisto, uklizeno a všeho je dostatek. Jídlo čerstvé, chutné. Moc děkujeme

Hanka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na kempu oceňuji velkou kapacitu a přesto klidné prostředí. Nové záchody a sprchy perfektní. Kemp je velice dobře udržovaný. Výběr z jídel naprosto dostačující. Personál je vstřícný. Každoročně se do tohoto kempu vracíme.

David B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkná a příjemná zastávka na pivko směr do Krumlova.

Petr S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp a místo na letní prožití volných chvil v době volna. V týdnu krásný klidný kemp plný stromů a skvělého občerstvení a ve chvilce nudy mi nesmírně ochotný personál v čele s Ivem a Kubou skvěle naplánovali výlet na lodičce. Před výletem mi ochotně vše vysvětlili, poradili, ukázali, navedli. Při předání loďky na výlet mi statní chlapci lodičku přichystali, nachystali a s úsměvem na rtu ukázali směr plavby. Jojo, příští rok přijedu zas !!!! A zdržím se tu.

Jáchym T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp, všechno bylo čisté a příjemné. Bezkonkurenční obsluha. Doporučuji navštívit.

Dagmar

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt ve Vašem kempu byl super a celý víkend se nám vydařil. Akorát ceny za jídlo a pití jsou dost vysoké.

Andrea E.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super zážitek,kemp Branná doporučuji

Blanka Č.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super!Všechno v pořádku! Ahooooooj!

Tomáš R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp. Oproti ostatním na cestě po Vltavě nejlepší.

Racochejl

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, určitě nejlepší na Vltavě. Na recepci hned po příjezdu věděli kdo jsme, od správce kempu pozvání na panáčka (potešilo :)). Půjčovna lodí vyjde ve všem vstříc. A záchody se sprchami jsou jak z jiného světa, oproti loňskému roku obrovský rozdíl, majitelé se zjevně snaží a pořád se něco vylepšuje. Děkujeme a za rok zase Ahooooj!

Petr S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je krásně upravený, čistý. Nové sociálky až neuvěřitelné, prostorné, voňavé. Určitě přijedeme zase. Pro děti jsou v kempu živé kozy, stezka, u hospody hřiště. Snaží se dbát na dodržování nočního klidu, takže jsme se i vyspali.

gabka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ahoj,kemp jsme navštívili s přáteli včetně dětí. Někteří již poněkolikáté
Shodli jsme se všichni, že kemp Branná je opravdu TOP, na celé Vltavě ten nejkrásnější. Úroveň kempu je od roku lepší a lepší.
Jen co jsme přijeli do kempu tak na nás z recepce koukla smějící se obsluha. A to i u okénka s jídlem a pitím. Kuchyně výtečná - vše vynikající. Sociální zařízení v pěkném stavu - všechno čisté a voňavé. A to se jen tak nevidí. Opravdu pěkný a neuvěřitelný zážitek, jak pro nás tak i pro děti. To samé i s domluvou objednání raftů.
Rádi se vrátíme. Opravdu děkujeme za vše .

Lenka K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

všichni jsme se shodli, že kemp branná je na celé Vltavě ten nejkrásnější.
jen co dorazíte do kempu tak se na vás z dálky již z recepce smějí a zdraví.
pokaždé když jsme potkali nějakého pracovníka kempu tak pokaždé pozdravil a usmíval se. Sociální zařízení v top stavu - všechno krásně čisté a voňavé. Nejkrásnější ovšem bylo přenocování v teepee a možnosti si tam topit po celou noc. Neuvěřitelný zážitek a my za něj děkujeme :)

Milan

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejhezčí vodácký kemp!!!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná, který hodnotilo 212 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist