Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná - Hodnocení

Vltava ř.km 298,
ČESKÝ KRUMLOV 381 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 238
Celkem hodnocení 1131
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná


Storno

Hodnocení návštěvníků

gabka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ahoj,kemp jsme navštívili s přáteli včetně dětí. Někteří již poněkolikáté
Shodli jsme se všichni, že kemp Branná je opravdu TOP, na celé Vltavě ten nejkrásnější. Úroveň kempu je od roku lepší a lepší.
Jen co jsme přijeli do kempu tak na nás z recepce koukla smějící se obsluha. A to i u okénka s jídlem a pitím. Kuchyně výtečná - vše vynikající. Sociální zařízení v pěkném stavu - všechno čisté a voňavé. A to se jen tak nevidí. Opravdu pěkný a neuvěřitelný zážitek, jak pro nás tak i pro děti. To samé i s domluvou objednání raftů.
Rádi se vrátíme. Opravdu děkujeme za vše .

Lenka K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

všichni jsme se shodli, že kemp branná je na celé Vltavě ten nejkrásnější.
jen co dorazíte do kempu tak se na vás z dálky již z recepce smějí a zdraví.
pokaždé když jsme potkali nějakého pracovníka kempu tak pokaždé pozdravil a usmíval se. Sociální zařízení v top stavu - všechno krásně čisté a voňavé. Nejkrásnější ovšem bylo přenocování v teepee a možnosti si tam topit po celou noc. Neuvěřitelný zážitek a my za něj děkujeme :)

Petr S.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Od mé poslední návštěvy jste se posunuli o velký skok dál, klobouk dolů:)..

Jozef

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všetko skvelé,jediny nedostatok nemoznosť použiť platobnú kartu.

Milan S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bylo to super, hlavně adrenalin na jezu :-) a taky Krumlov super

Zdeněk N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I popáté v kempu jsme moc spokojení

Jiří F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkuji moc. super, vše excelentní.

Daniel V.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nebyl jsem zastáncem kempů na Vltavě, ale po ubytování zde smekám klobouk. Sociální zařízení , lokalita , prostředí , servis půjčovny , občerstvení a super domluva na recepci to mne přesvědčilo, že i v čechách se dá ubytovat luxusně.

Miloslav J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nej kemp nejen na Vltavě! Skvělá parta lidi v personálu, nové čisté sociálky, kemp se skvělým zázemím, prostě bez výhrad! Jezdíme se pravidelně, dříve pod stan, poslední roky s obytným autem a věřím, že jsme tu nebyli s rodinou naposled. ;-)

Miroslav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je krasne upraveny. Velmi cisty a dobre zorganizovany. Personal je velmi ochotný. Poloha kempu je výborná. Jedinu vytku co mam je ze by si mohli ustrazit ludi co v noci hucia. Chapem zabavu aj povedzme do 02:00 ale aby hucal niekto do 04:00 je uz nieco o co by sa mohol postarat kemp. Vyclenit priestor kde po istej hodine je mozne sa premiestnit a zabavat sa tam. Inak odporucam vsetkym ludom navstivit.

Martin P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 20.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, nové skvělé sociálky, bezva přístup, díky

Zuzana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bol to uz druhy pobyt v tomto kempe. Milo ma prekvapilo, ze socialne zariadenia su kompletne nove, co urcite sprijemnilo pobyt. Personal bol velmi mily a ochotny. Sucastou kempu je aj ihrisko a par dalsich atrakcii, co malo u deti velky uspech. Pozicia kempu na Vltave je tiez velmi vyhodna, kedze to bolo asi v strede nasej planovanej dvojdennej plavby.
Co by som videla ako nevyhodu - len jedno miesto na umyvanie spinaveho riadu, co sa mi zda pre tak velky kemp malo. Riad sa sice dal umyt aj v umyvadle urcenom na osobnu hygienu, ale tam tecie len studena voda.
Napriek tomu kemp Branna vsetkym vrele doporucujem a o rok navstivime radi znova.

Michaela M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi ochotní lidé, vstřícní, výborná komunikace. Čisto. Určitě zase přijedeme.

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost

Zdeněk Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

JEZDÍME ZDE ROKY NENÍ CO VYTKNOUT

Zdeněk N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

naprostá spokojenost

Radek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí,ochotný,milý a očividně spokojený personál. Velké díky panu Pavelkovi

Natella

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všechno je perfektní. Nejlepší kemp na Vltavě. Všechno je nové a moderní. Záchod je čistý. Neomezený wifi přímo v chatce. Ohniště k zapůjčení. Maximální spokojenost. Absolutně doporučujeme.

Jana Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam bohužel jen jeden den,ale vše nás nadchlo.Všem doporučuji a na další dovolenou tam plánuji více dnů.

Martin P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nemá konkurenci na trase Vyšší Brod - Český Krumlov. Zázemí, profesionalita, ochota, služby a přístup dělá z tohoto kempu to nejlepší na Vltavě. Velmi oceňuji nově postavené sociální zařízení.

Martin P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to každý rok lepší. Již jezdím pravidelně a myslím, že letos pošesté.
Velmi oceňuji rekonstrukci sociálního zařízení, které se stalo podle mého názoru nejlepší na Vltavě. Myslím že kemp Branná nemá v úseku Vyšší Brod - Český Krumlov konkurenci, co se týká prostředí, přístupu personálu, ochotě a nabídce služeb.
Děkuji za fajn chvíle u vás.

Hana M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenot příjemný pobyt.

Přemek Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherně zařízený kemp, čisté prostředí, skvělé sociální zařízení, velmi dobrý přístup k řece.

Miroslav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Cena za 0,5 litru limonády 37 kč je moc. Bola tam cesule Lánová dráha ale nikde sme ji nenašli

Rasto B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp v krásnom prostredí. Držíme palce do budúcna, určite sa vrátime.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná, který hodnotilo 238 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kanak - půjčovna lodí, kemp Branná.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist