RS AERO HOLANY - Hodnocení

Holany 84,
ČESKÁ LÍPA 470 02 | Mapa

Provozní období: .5. - .10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - RS AERO HOLANY

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 18
Celkem hodnocení 18
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení RS AERO HOLANY


Storno

Hodnocení návštěvníků

Robert E.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající bazén a spousta dalšího vyžití pro děti i dospělé, vřele doporučuji pro rodiny s dětmi.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný personál, majitelé. Číste prostředí,dobré jídla.

Galas

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající lidé, dobrá strava a krásné prostředí.

Partavsehochut

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime tam 2 krat v roku a stale se tam radi vracime

Denisa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám zde líbí. Není co vytknout. Vracíme se každý rok!

Monika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp jak pro rodiny, přátelé tak i pro různá soustředění. V našem termínu tu byl i dětský tábor a moc si to tu děti užívali. Stejně tak i my. Za nás jednička a určitě se vrátíme!

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tu líbilo. Přijedeme za rok znovu!

Koncelova

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasne prostredi,mila a stale usmevava obsluha,vyziti pro male i velke,ticho v nocnich hodinach.Malo soc.zarizeni na tak velky kemp,jinak krasna dovolena.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná dovolená v přírodě, super personál..není co vytknout. Doporučuji!

marcela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný pobyt v přírodě :)

Radek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Snad jediný kemp kde se mi hodně libilo neni co vytknout ☺️

Viola

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp v krásné přírodě! Stojí za návštěvu!

Jaroslav

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vážně jsem si to užil a pracovní parta skvělá :-)

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na WC mají toaletní papír,na umyvadle mýdlo a erární ručník,teplá voda teče celý den,příjemné koupání k bazenu,pro děti různé atrakce,u dřezu na mytí nádobí mají saponát.
V době,kdy jsme tam byli podářali nějakou zábavu,takže hlučná hudba do pozdních téměř ranních hodin,přitom mají uvedeno,že noční klid je od 22.hod.
Někteří ubytovaní byli příliš hluční i po 22.hodině,ale to je v lidech,nicméně správce kempu by je měl utišit,protože je to jeho zodpovědnost vůči ostatním hostům.Klidně pojedeme zase příště,ale dobře volit termsín,aby se tam nehrálo.
Vemte si s ebou hrábě na shrabání šišek pod stanem.

Petra P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp pro rodiny s dětmi.Personál velmi ochotný.Jezdíme každý rok a ani další nevynecháme.

Lucie H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektni kemp pro rodinu. Ochotny a mily personal.

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádhera to tu je příště pojedu znova

Petr J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme skupina 5 tatínků s 8 menšími dětmi, ubytováni ve stanech. Kemp na velmi hezkém místě vhodném pro pěší i cyklo výety a díky množství rybníků i vodní sporty.
Mírně vyšší ubytovací poplatky jsou bohatě vyváženy možností koupání v super bazénu, který je v areálu pro ubytované zdarma, stejně tak, jako zapůjčení dalšího sportovního vybavení (kanoe, pramice, šlapadla, stolní tenis apod....nevím zda to ale platí i o prázdninách v plné sezóně).
Restaurace v areálu nabízela ve standardní nabídce jen jídla fast food typu (řízek, nebo smažák a hranolky, palačinky apod.), ale velmi milý a vstřícný personál nám na objednání při nahlášení den předem umožnil stravovat se spolu se školními kolektivy, pro které připravoval hotovkové menu - mimochodem za velmi přívětivé ceny.
Sociální zařízení velmi slušné a čisté. Teplá voda v ceně ubytováni.
Určitě doporučuji.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu RS AERO HOLANY, který hodnotilo 18 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu RS AERO HOLANY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu RS AERO HOLANY.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist