RS AERO HOLANY - Hodnocení

Holany 84,
ČESKÁ LÍPA 470 02 | Mapa

Provozní období: .5. - .10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - RS AERO HOLANY

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 21
Celkem hodnocení 21
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení RS AERO HOLANY


Storno

Hodnocení návštěvníků

Irena K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné, klidné prostředí, příjemný personál.

Hana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme v tomto kempu velice pohodový týden s vnukem (4roky). V kempu je skvělé dětské hřiště, čistý bazén - velice jsme ocenili oplocení bazénu. Setkali jsme se s vlídným personálem, ochutnali výbornou kuchyň. Nebyli jsme jen v kempu, projížděli jsme se často na kolech, takže oceňujeme také dobře značené cyklostezky krásnou přírodou.

a V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborné jídlo. Ochotný personál. Zaplatili jsme si plnou penzi při pobytu v karavanu. Krásný čistý udržovaný bazén s osvěžující vodou. Možnost zapůjčení sportovního náčiní zdarma (stolní tenis, kuželky, pramice, šlapadla). Pro děti dětské hřiště, houpací sítě. Pěkný čistý kemp. Byli jsme spokojeni. Děkujeme

Robert E.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající bazén a spousta dalšího vyžití pro děti i dospělé, vřele doporučuji pro rodiny s dětmi.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný personál, majitelé. Číste prostředí,dobré jídla.

Galas

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající lidé, dobrá strava a krásné prostředí.

Partavsehochut

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime tam 2 krat v roku a stale se tam radi vracime

Denisa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám zde líbí. Není co vytknout. Vracíme se každý rok!

Monika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp jak pro rodiny, přátelé tak i pro různá soustředění. V našem termínu tu byl i dětský tábor a moc si to tu děti užívali. Stejně tak i my. Za nás jednička a určitě se vrátíme!

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tu líbilo. Přijedeme za rok znovu!

Koncelova

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasne prostredi,mila a stale usmevava obsluha,vyziti pro male i velke,ticho v nocnich hodinach.Malo soc.zarizeni na tak velky kemp,jinak krasna dovolena.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná dovolená v přírodě, super personál..není co vytknout. Doporučuji!

marcela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný pobyt v přírodě :)

Radek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Snad jediný kemp kde se mi hodně libilo neni co vytknout ☺️

Viola

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp v krásné přírodě! Stojí za návštěvu!

Jaroslav

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vážně jsem si to užil a pracovní parta skvělá :-)

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na WC mají toaletní papír,na umyvadle mýdlo a erární ručník,teplá voda teče celý den,příjemné koupání k bazenu,pro děti různé atrakce,u dřezu na mytí nádobí mají saponát.
V době,kdy jsme tam byli podářali nějakou zábavu,takže hlučná hudba do pozdních téměř ranních hodin,přitom mají uvedeno,že noční klid je od 22.hod.
Někteří ubytovaní byli příliš hluční i po 22.hodině,ale to je v lidech,nicméně správce kempu by je měl utišit,protože je to jeho zodpovědnost vůči ostatním hostům.Klidně pojedeme zase příště,ale dobře volit termsín,aby se tam nehrálo.
Vemte si s ebou hrábě na shrabání šišek pod stanem.

Petra P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp pro rodiny s dětmi.Personál velmi ochotný.Jezdíme každý rok a ani další nevynecháme.

Lucie H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektni kemp pro rodinu. Ochotny a mily personal.

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádhera to tu je příště pojedu znova

Petr J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme skupina 5 tatínků s 8 menšími dětmi, ubytováni ve stanech. Kemp na velmi hezkém místě vhodném pro pěší i cyklo výety a díky množství rybníků i vodní sporty.
Mírně vyšší ubytovací poplatky jsou bohatě vyváženy možností koupání v super bazénu, který je v areálu pro ubytované zdarma, stejně tak, jako zapůjčení dalšího sportovního vybavení (kanoe, pramice, šlapadla, stolní tenis apod....nevím zda to ale platí i o prázdninách v plné sezóně).
Restaurace v areálu nabízela ve standardní nabídce jen jídla fast food typu (řízek, nebo smažák a hranolky, palačinky apod.), ale velmi milý a vstřícný personál nám na objednání při nahlášení den předem umožnil stravovat se spolu se školními kolektivy, pro které připravoval hotovkové menu - mimochodem za velmi přívětivé ceny.
Sociální zařízení velmi slušné a čisté. Teplá voda v ceně ubytováni.
Určitě doporučuji.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu RS AERO HOLANY, který hodnotilo 21 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu RS AERO HOLANY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu RS AERO HOLANY.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist