Camping Olšina - Lipno - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 101 recenzí (celkem 222)  

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 20.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Olšina - Lipno

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 101
Celkem hodnocení 222
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Olšina - Lipno


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miloslav Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již pár let jezdíme s karavanem po ČR. Během roku několikrát vyjedeme na jiná nepoznaná místa. Hledáme slušný kemp s cyklostezkami.
Ano kemp Olšina jsme zařadili do naši Top 10 nejlepších kempů v ČR. Prohlédli jsem si většinu kempů v okolí Lipna a Olšina nás oslovila nejvíce. Jedná se o klidný, čistý kemp. :-)
Přestože patří mezi dražší kempy nerozumím platbě za wifi a platbě / 20,- za sprchy. Malá restaurace / slušný obchůdek. Karavany rybářů podél břehu / pěkné terasy pro karavany. Omezené koupání / krásné prostředí a neomezené množství cyklostezek.

Eva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to úžasné a určitě se chceme vracet

jarmila u.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný, mohla by být větší restaurace nebo aspoň ještě jedna, na takový kemp je nedostačující. Vadilo mi že internet se platí - všude je wifi zdarma a taky že elektřina v kuchyňce je za poplatek - to jsem ještě v žádném kempu neviděla, všude to bylo zdarma na připojení.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp cisty klidny se sportovnimi prvky mistni restaurace vyborna - obzvlaste doporucuji polevky . Letos to byla nase druha navsteva a pristi rok si to zopakujume .

Miroslav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

***** krásné prostředí a klid

Tomáš H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojeni velice dobrý zázemí soc. zařízení

Lucie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc děkujeme za příjemně prožitou dovolenou a zbytek prázdnin. Na tomto kempu chválím, že dodržuje noční klid a oproti jiným, kde se pořádně nevyspíte kvůli hlasité muzice, tady je v noci krásné ticho. Jelikož mám dvě malé děti, tak si cením i zábavy, která je pro ně připravena v podobě trampolíny a nového hřiště před restaurací. A večerní západ slunce? Ten je nezapomenutelný. Určitě doporučuji a příští rok kemp navštívíme znovu.

Tereza

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborně vybavený a čistý kemp. Jsme naprosto spokojeni. Obsluha velmi milá, nezažila jsem tak vřelý přístup několik let. Za takovýhle komfort si rádi zaplatíme a tak vřele doporučuji. Určitě se sem příští rok opět navrátíme a to aspoň na měsíc.

Erik

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zažili jsme i lepší kempy.

Jana Š.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vyborne vybaveny kemp. Socialky a priestory su ciste a niektore nove. V kempe su bufety aj restauracia.
Na recepcii sme vsak dostali minimum informacii, co kemp poskytuje sme sa dozvedali postupne. To ze na sprchu treba nejake mince sme sa doszvedeli po nasej otazke. Pytali sme sa kde je kuchynka, dostali sme neochotnu navigaciu ale ze aj elektrika v kuchynke je na mince sme netusili. Keby sme vedeli, zabezpecime si mince v potrebnej hodnote. Poslali nas zastanovat na sikmu a podmacanu plochu.
Kemp bol preplneny, mnozstvo karavanov, obvykle nemecki a ruski turisti.
Ceny takmer dvojnasobne oproti priemeru. Pomer cena/vykon nedobry.

Ilona S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc děkujeme, za úžasné prostředí, kam jsme se po roce moc rádi vrátili.
Klidný a hezký kemp, kde se personál stará o návštěvníky. V okolí je mnoho zábavy pro všechny malé i velké. Prostě každý si najde zábavu a nebo jen odpočinek, vše dle uvážení.
Moc děkujeme

rodina Sedliských

Rostislav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

soc.zařízení čisté v rámci možností a chování návštěvníků, služby odpovídající, zábava pro děti minimální, trampolína za poplatek - nechápu, wifi za poplatek v dnešní době ???, prostředí vynikající, ačkoliv se na vodě projevuje to, že se jedná o slepé rameno, skutečný klid, dodržuje se noční klid, nikde nic nehlučí. Celkově jsme si dovolenou užili, odpočinuli si a není důvod se sem nevrátit. S klidným srdcem doporučuji těm co hledají klid, ti co chtějí hlučnou zábavu a šrumec nechť jedou blíže k Lipnu n Vlt., či zkusí kemp v Černé u hlavní pláže.

Mahr M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkem hezký kemp, příjemný víkend, ale na delší dovču bychom asi hledali jiný...

Vanda T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 30.7.2017

Personál
Prostředí
Celkový dojem

Když jsem dorazili do kempu, na recepci nám odměřený kluk řekl ať si najdeme ŠÉFA, že nám ukáže kde vy mohlo být místo. ŠÉF tam asi lítal na vozíku, tak jsme se podívali sami do přecpaného kempu, hlavně ta karavanová část. A zjistili že voda je úplně ZELENÁ to rozhodlo. Škoda, jinak to vypadá na docela hezké místo.....

Bára J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo a vrátíme se sem. Kemp je udržovaný, členěný terasovitě, oddělená část pro stany a karavany. Při našem příjezdu bylo relativně plno, na recepci vám určí část kempu, kde hledat místo. Stan jsme postavili v lesíku, v pětatřiceti ve stínu naprosto ideální. Oceňuji rozmístění el.přípojek, není problém dobít telefon atd. Umývárky nové, čisté, sprchy na žetony fungují bez problému. Kemp nenabízí žádné velké atrakce, ale je zde malé dětské hřiště, možnost zapůjčení trampolíny a u vody si jde půjčit šlapadlo či pramici. Restaurace průměrná, pivo dobré, zvláštní je, že v restauraci ho neprodají do kelímku, ale musí se jít až do stánku u vody. U recepce malý obchod se základními potravinami a čerstvým pečivem. Personál ok. Jediná škoda, že voda v Lipně byla jak brčál, pár lidí se koupalo i tak, ale nic lákavého.

Nikola

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdravím všechny co rádi cestujete do kempu po Čechách.Jsme rodiny s malými dětmi a jako každý rok vyrážíme pod stany.Letos přišlo na řadu Lipno a to kemp Olšina.Vyrazili jsme v sobotu a těšili se.To co nastalo po příjezdu,jsme nevycházeli z údivu.Nejprve jsme hledali místo a když našli, přijel nějaký masér zdálo se že je ok a pustil se do nás jak to tam funguje.Byl pěkně nemasnej tz.ve stanu nepřeju si žádné vyhrávání tel,radii atd.Takze pomalu nepozdravil a byli jsme venku na to šup.Reknu vám, chování na 5.Rozhodne tento kemp nedoporučuji a je tu spoustu jiných kempu a vše ok.Doporucuji kemp Jrnišov, cca 6 a km od Olsiny. Dekuji, toto všichni přečtěte a třeba se ponaucite jako my.

David S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí a sprchy hezké, ale trampolína a wi-fi za poplatek. Celkový dojem dobrý.

Jiří R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný klidný kemp. Karavany a stany jsou rozděleny a auto můžete mít přímo u stanu. Kaskádové členění kempu je fajn, ale ostatní lokality v lese pod stromy už tak lákavé nejsou. Sektor vám přidělí již na recepci. Sociálky jsou stále čisté a to velmi chválím. Dobré je také rozmístění elektrických přípojek. U recepce se nachází malý obchůdek, který oceníte hlavně ráno při koupi pečiva. Dále se v areálu nachází půjčovna lodiček a šlapadel a je zde i občerstvení. Další obyčejná malá hospůdka se nachází opodál, kde si můžete dát oběd i večeři.

Dr. T.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hodnocení může být trochu nekritické, protože už po loňské návštěvě jsme si kemp zamilovali. Kdo hledá kemp typu lunapark, tak tohle přesně není ono. Kemp je klidný, dodržuje se zde noční klid. Personál je velice vstřícný, umí pomoci i poradit. Úklid sociálních zařízení probíhá v podstatě nonstop. Oproti loňskému roku je vidět, že v kempu probíhají změny k lepšímu. No a pak je tu poloha kempu. Díky tomu, že je kemp trochu ve svahu, a jsou zde terasové plochy, tak si v podstatě každý může najít místo, kde ráno vyleze ze stanu a kouká přímo na tu Olšinskou část Lipna, večer umocněno až kýčovitým západem slunce. K dispozici je přímo v kempu malý obchůdek, kde koupíte to nejnutnější a restaurace, kde se bez problémů najíte. Takže na nás určitě na shledanou, a nejspíš ještě letos.

Daniel H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherny cemp. S mym 5ti letym synem jsme si tyden v cempu krasne uzili. Personal naprosto uzasny. Prostredi cempu taky dokonale. Doporucuji pro rodiny s detmi. Dodrzovani nocniho klidu.

Sabina

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jseme vybrali jelikoz se nam libilo ze jako jeden z mala dodrzuje nocni klid. Je to opravdu prijemne, kdyz prijdete po dlouhem dni unaveni z Sumavskeho NP a muzete se v klidu vyspat ve stanu. Ocenujeme ze se muze rozdelat ohen u stanu a zaroven stanovaci mista ve stinu borovic. Vyborne zasobovany obchod, socialni zarizeni jsme jeste nikdy nevideli tak udrzovane, jako tady v kempu, klobouk dolu. Byly jsme zde ze psem a opravdu se zase radi vratime. Muzu jen doporucit.

Míša

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše super, až na pivo do kelímku (který si musíte zaplatit)

Jana F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo.Krásné prostředí,všude čisto a klid.Personál velice vstřícný.Restaurace za příznivé ceny a kuchyně jak domácí,prostě super.Pro děti hřiště které má snad jen malou výtku,chtělo by rozšířit a trampolínu nechat volně přístupnou bez poplatku.Jinak prostě super kemp...

Ludek P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ciste a klidne prostredi, zasobeny obchod v miste, solidni restaurace. Idealni pro klidnou rodinnou dovolenou.

Kristýna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo! Chválíme paní uklízečky, které se průběžně celý den starají o pořádek na záchodech a ve sprchách. Super byl noční klid, lepší než ty divoké kempy, kde to žije hudbou až do rána! Určitě budeme dál doporučovat :)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Olšina - Lipno, který hodnotilo 101 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Olšina - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Olšina - Lipno.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist