Camping Olšina - Lipno - Hodnocení

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 20.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Olšina - Lipno

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 40
Celkem hodnocení 232
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Olšina - Lipno


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lukáš S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přesně takhle si představuji kemp na mezinárodní úrovni. Za takhle čisté a krásné sociálky by se nestyděli ani italové v Dolomitech :) Fakt musím smeknout klobouk před personálem včetně majitele, který provozuje kemp skvěle! Oceňuji noční klid, ale třeba i možnost stravování v kempu nebo půjčovny v loděnici (šlapadlo, loďka a paddleboard).

Jaromir M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, super personál, super hospůdka s výbornou kuchyní, super půjčovna šlapadel a paddleboardů, super čistý a krásný záchody, super klid...prostě jedno velký SUPER! Děkujeme moc za krásný prodloužený víkend na Lipně

František R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, udržovaný a především klidný rodinný kemp. Strávili jsme zde úžasnou letní dovolenou s rodinou v malé chatce. Vybavení kempu je na velmi vysoké úrovni: nové a neustále uklízené sociální zařízení, kuchyňka na drobné k dispozici 24/7. Děti se vyřádily na trampolíně, prolejzačce se skluzavkou a museli jsme samozřejmě vyzkoušet i pěkné šlapadlo se skluzavkou (manželka vlezla i na nový paddleboard, který prý nově v kempu půjčují). Oceňuji především dodržovaný noční klid, na který dohlíží hlídač. Dále bych moc rád poděkoval celému personálu a kuchařce, za výbornou domácí kuchyni v místní menší hospůdce v kempu. No co dodat...tento kemp jen potvrzuje fakt, že není potřeba jezdit k moři, ale můžeme si užít all inclusive letní dovolenou u českého "moře" na jihu Česka. Ještě jednou díky a budeme se těšit na příští rok na viděnou :)

Alena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli tri ubytovani ve stanech, rodiny s malymi detmi ( 2,5 , 2, 5mes.). Hned pri prijezdu jsme se setkali na recepci s milou a ochotnou obsluhou. Vse srozumitelne vysvetleno a popsano. Kemp jsme si meli moznost prohlednout, jeste drive nez jsme se ubytovali. Mista ke stanovsmi jsme si vybrali dle sveho, tudiz nedaleko socialniho zarizeni, kvuli detem. Kemp byl cisty, uklizeny, posekany a udrzovany. Socialni zarizeni bylo velmi pekne a ciste. Pocet wc a sprch na zetony dostacujici. Nikdy jsme necekali a vzdy byl doplneny toaletni papir. V umyvarnach stale tekla tepla voda, coz je velke plus. Kuchynka cista a svym vybavenim take dostacujici. Na jidlo jsme chodili do mistni restaurace, kde velice dobre a levne vari. Byli jsme moooooc spokojeni. Obsluha vzdy usmevava a prijemna. Z restaurace jsme videli na detske hriste, coz jw take velka vyhoda. Hriste byli pekne a udrzovane. Voda na koupani byla take super. Nocni klid je dodrzovany na jednicku a za to davame velke plus, s malymi detmi jsme moc ocenili. Celkove jsme byli velice nadseni z celeho kempu a naseho pobytu. Muzeme jen a jen doporucit, za nas maximalni spokojenost. Pristi rok bude tento kemp za nas jasnou volbou. Hezci a klidnejsi kemp jsme zatim nenavstivili. Dekujeme :-)

Petrasco

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navstivili jen na 2 noclehy pod stanem. Prvni setkani bylo na recepci kde nas poslali do sekce A abychom si vybrali misto protoze presne si nebyl brigadnik jist zda tam misto najde. Misto se naslo a tak jsme v patek odpoledne postavili stan se vsim vsudy.

V kempu je restaurace kousek od hriste. Kdyz maji plno tak si holt delsi chvili pockate na jidlo, V nasem pripade asi 30 min, ale to byla jedina vyjimka, jindy to bylo mnohem rychlejsi. V restauraci maji vetsinou smazena jidla...a tak jako spravny cestovatel pod stanem jsem si mel neco uvarit sam. Priste mozna. Jediny fous co by stal za zminku je krmeni ptacich mladat matkou na kryte terase restaurace...Zda sykorka nebo neco jineho to nepoznam, ale litaji nad lidmi a obcas se poserou. Je to mezi lavicemi ale nemam z toho nejlepsi pocit kdyz ve spravny moment pujde cisnik tak to bude mit v taliri...asi by hygienik rozdaval flastry. Dalsi restuarace je pizza (a 140Kc) tu jsem nemel moznost navstivit.

WC a sprchy byly ciste a kdyz nebyly chvilemi ciste tak byly maximalne mokre. Sprcha je na zeton za 20kc, neni problem si nastavit teplotu dle potreby. Vedle sprch je take kuchyne, 4 plotynku a v dalsi mistnosti pak pradelna. Plati se oboji, prani od 60 do 200 Kc.

Plaz cista, vlastni dno mix pisku, kameni a bahenka. Toho posledniho nastesti zase tolik nebylo.

Krome turistu z CR je tam nejvice z NL a pak je to mix z cele Evropy, ale jiz fakt ze napisy jsou vzdy ve vlamstine (krome cj, aj) hovori o tom jaka dominatni komunita sem jezdi.

Kemp je rozdelen do vice sekci a tak v dalsich najdete chaticky, kempare s obytnaky atk...

Pobyt za stan, 2 lidi, auto a elektro za 2 noclehy 960 Kc. Malo to neni ale nabidka odpovida poptavce...

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde s přítelkyní pod stanem. Příjemně nás překvapilo sociální zařízení, které bylo opravdu čisté se vším všudy, milý personál a také vstřícný a hezké prostředí. Kemp je spíše pro rodiny, ale jako mladý pár jsme se zde cítili velmi dobře. V kempu nechybí opravdu nic, navíc v restauraci výborně vaří, doporučuji candáta a jako moučník palačinky, které jsou vždy vyprodané :)

Karel č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, ochotný personál, čistota kempu.

macka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Oproti kempům v okolí kempu Olšina se nám líbil klid a "domácké" prostředí kempu, žádné turistické a předražené lákadlo. Stany mezi vzrostlými stromy, přímo u vody, mezi chatičkami. Sociálky by mohly být čistější, ale žádné zásadní nedostaky nebyly. K dispozici restaurace, hřiště, dříví na ohýnek, prodejna potravin. Na recepci vždy milý a ochotný personál. Opravdu jsme byli maximálně spokojeni a to máme s čím srovnávat. Jediné, co bychom vytkli je, že se za pobyt nedá zaplatit kartou. Ale bankomat je naštěstí 5 minut autem v Černé v Pošumaví. Co můžeme doporučit je návštěva rybářské bašty v Černé. Na první pohled máte pocit, že jdete do slamu, ale pak se vyloupne dřevěná hospůdka přímo nad sádkami a v ní vynikající čerstvě chycené a pak výborně upravené ryby.

Filip

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

po 27 letech rodinná dovolená a spokojenost.
Klid, čisto, příznivé ceny jak za ubytování, tak za stravování.Pokud bude možnost, jistě se budeme rádi vracet.

Josef J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme s rodinnou a karavanem strávili pěkné a příjemné 4 květnové dny. Perfektní jsou plochy pro stání karavanů. Dobře přístupné rovné výškově členěné terasy orientované na jihozápad umožňující výhled na zátoku a šumavské vrchy byly perfektně posečené. Téměř u každé parcely možno rozdělat ohníček. Dostatečně dimenzované připojení na el.energii. Pěkné, čisté a udržované sociální zařízení, samozřejmostí denní úklid a doplňování mýdla a toaletního papíru. Teplá voda na umyvadlech sociálek i v oddělené části pro umývání nádobí a to po celý den, čisté a pěkné sprchy na žeton. Plocha pro karavany byla zaplněná cca z 80% a přesto byl v kempu klid. Provoz na nedaleké silnici I. třídy nikterak neruší. V kempu platí asi nějaký noční klid, každopádně po setmění jsme nebyli rušeni žádnou hlasitou hudbou ani pártyprojevy. Vstřícný personál, fungující recepce, jiní než ubytovaní lidé se v kempu nepohybovali. Pěkné a udržované dětské hřiště. Jako příznivci cyklistiky jsme byli nadšeni z množství dostupných cyklotras a cílů. Určitě jsme nevyužili veškeré možnosti, které kemp poskytuje (například zapůjčení vybavení pro sport a pod). To možná až při další návštěvě. Návštěvu kempu lze bez obav doporučit.
Josef Jukl
H. Brod

Miloslav Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již pár let jezdíme s karavanem po ČR. Během roku několikrát vyjedeme na jiná nepoznaná místa. Hledáme slušný kemp s cyklostezkami.
Ano kemp Olšina jsme zařadili do naši Top 10 nejlepších kempů v ČR. Prohlédli jsem si většinu kempů v okolí Lipna a Olšina nás oslovila nejvíce. Jedná se o klidný, čistý kemp. :-)
Přestože patří mezi dražší kempy nerozumím platbě za wifi a platbě / 20,- za sprchy. Malá restaurace / slušný obchůdek. Karavany rybářů podél břehu / pěkné terasy pro karavany. Omezené koupání / krásné prostředí a neomezené množství cyklostezek.

Eva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to úžasné a určitě se chceme vracet

jarmila u.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný, mohla by být větší restaurace nebo aspoň ještě jedna, na takový kemp je nedostačující. Vadilo mi že internet se platí - všude je wifi zdarma a taky že elektřina v kuchyňce je za poplatek - to jsem ještě v žádném kempu neviděla, všude to bylo zdarma na připojení.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp cisty klidny se sportovnimi prvky mistni restaurace vyborna - obzvlaste doporucuji polevky . Letos to byla nase druha navsteva a pristi rok si to zopakujume .

Miroslav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

***** krásné prostředí a klid

Tomáš H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojeni velice dobrý zázemí soc. zařízení

Lucie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc děkujeme za příjemně prožitou dovolenou a zbytek prázdnin. Na tomto kempu chválím, že dodržuje noční klid a oproti jiným, kde se pořádně nevyspíte kvůli hlasité muzice, tady je v noci krásné ticho. Jelikož mám dvě malé děti, tak si cením i zábavy, která je pro ně připravena v podobě trampolíny a nového hřiště před restaurací. A večerní západ slunce? Ten je nezapomenutelný. Určitě doporučuji a příští rok kemp navštívíme znovu.

Tereza

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborně vybavený a čistý kemp. Jsme naprosto spokojeni. Obsluha velmi milá, nezažila jsem tak vřelý přístup několik let. Za takovýhle komfort si rádi zaplatíme a tak vřele doporučuji. Určitě se sem příští rok opět navrátíme a to aspoň na měsíc.

Erik

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zažili jsme i lepší kempy.

Jana Š.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vyborne vybaveny kemp. Socialky a priestory su ciste a niektore nove. V kempe su bufety aj restauracia.
Na recepcii sme vsak dostali minimum informacii, co kemp poskytuje sme sa dozvedali postupne. To ze na sprchu treba nejake mince sme sa doszvedeli po nasej otazke. Pytali sme sa kde je kuchynka, dostali sme neochotnu navigaciu ale ze aj elektrika v kuchynke je na mince sme netusili. Keby sme vedeli, zabezpecime si mince v potrebnej hodnote. Poslali nas zastanovat na sikmu a podmacanu plochu.
Kemp bol preplneny, mnozstvo karavanov, obvykle nemecki a ruski turisti.
Ceny takmer dvojnasobne oproti priemeru. Pomer cena/vykon nedobry.

Ilona S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc děkujeme, za úžasné prostředí, kam jsme se po roce moc rádi vrátili.
Klidný a hezký kemp, kde se personál stará o návštěvníky. V okolí je mnoho zábavy pro všechny malé i velké. Prostě každý si najde zábavu a nebo jen odpočinek, vše dle uvážení.
Moc děkujeme

rodina Sedliských

Rostislav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

soc.zařízení čisté v rámci možností a chování návštěvníků, služby odpovídající, zábava pro děti minimální, trampolína za poplatek - nechápu, wifi za poplatek v dnešní době ???, prostředí vynikající, ačkoliv se na vodě projevuje to, že se jedná o slepé rameno, skutečný klid, dodržuje se noční klid, nikde nic nehlučí. Celkově jsme si dovolenou užili, odpočinuli si a není důvod se sem nevrátit. S klidným srdcem doporučuji těm co hledají klid, ti co chtějí hlučnou zábavu a šrumec nechť jedou blíže k Lipnu n Vlt., či zkusí kemp v Černé u hlavní pláže.

Mahr M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkem hezký kemp, příjemný víkend, ale na delší dovču bychom asi hledali jiný...

Vanda T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 30.7.2017

Personál
Prostředí
Celkový dojem

Když jsem dorazili do kempu, na recepci nám odměřený kluk řekl ať si najdeme ŠÉFA, že nám ukáže kde vy mohlo být místo. ŠÉF tam asi lítal na vozíku, tak jsme se podívali sami do přecpaného kempu, hlavně ta karavanová část. A zjistili že voda je úplně ZELENÁ to rozhodlo. Škoda, jinak to vypadá na docela hezké místo.....

Bára J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo a vrátíme se sem. Kemp je udržovaný, členěný terasovitě, oddělená část pro stany a karavany. Při našem příjezdu bylo relativně plno, na recepci vám určí část kempu, kde hledat místo. Stan jsme postavili v lesíku, v pětatřiceti ve stínu naprosto ideální. Oceňuji rozmístění el.přípojek, není problém dobít telefon atd. Umývárky nové, čisté, sprchy na žetony fungují bez problému. Kemp nenabízí žádné velké atrakce, ale je zde malé dětské hřiště, možnost zapůjčení trampolíny a u vody si jde půjčit šlapadlo či pramici. Restaurace průměrná, pivo dobré, zvláštní je, že v restauraci ho neprodají do kelímku, ale musí se jít až do stánku u vody. U recepce malý obchod se základními potravinami a čerstvým pečivem. Personál ok. Jediná škoda, že voda v Lipně byla jak brčál, pár lidí se koupalo i tak, ale nic lákavého.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Olšina - Lipno, který hodnotilo 40 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Olšina - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Olšina - Lipno.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist