Camping Olšina - Lipno - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 84 recenzí (celkem 204)  

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 20.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Olšina - Lipno

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 84
Celkem hodnocení 204
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Olšina - Lipno


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jiří R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný klidný kemp. Karavany a stany jsou rozděleny a auto můžete mít přímo u stanu. Kaskádové členění kempu je fajn, ale ostatní lokality v lese pod stromy už tak lákavé nejsou. Sektor vám přidělí již na recepci. Sociálky jsou stále čisté a to velmi chválím. Dobré je také rozmístění elektrických přípojek. U recepce se nachází malý obchůdek, který oceníte hlavně ráno při koupi pečiva. Dále se v areálu nachází půjčovna lodiček a šlapadel a je zde i občerstvení. Další obyčejná malá hospůdka se nachází opodál, kde si můžete dát oběd i večeři.

Dr. T.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hodnocení může být trochu nekritické, protože už po loňské návštěvě jsme si kemp zamilovali. Kdo hledá kemp typu lunapark, tak tohle přesně není ono. Kemp je klidný, dodržuje se zde noční klid. Personál je velice vstřícný, umí pomoci i poradit. Úklid sociálních zařízení probíhá v podstatě nonstop. Oproti loňskému roku je vidět, že v kempu probíhají změny k lepšímu. No a pak je tu poloha kempu. Díky tomu, že je kemp trochu ve svahu, a jsou zde terasové plochy, tak si v podstatě každý může najít místo, kde ráno vyleze ze stanu a kouká přímo na tu Olšinskou část Lipna, večer umocněno až kýčovitým západem slunce. K dispozici je přímo v kempu malý obchůdek, kde koupíte to nejnutnější a restaurace, kde se bez problémů najíte. Takže na nás určitě na shledanou, a nejspíš ještě letos.

Daniel H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherny cemp. S mym 5ti letym synem jsme si tyden v cempu krasne uzili. Personal naprosto uzasny. Prostredi cempu taky dokonale. Doporucuji pro rodiny s detmi. Dodrzovani nocniho klidu.

Míša

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše super, až na pivo do kelímku (který si musíte zaplatit)

Jana F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo.Krásné prostředí,všude čisto a klid.Personál velice vstřícný.Restaurace za příznivé ceny a kuchyně jak domácí,prostě super.Pro děti hřiště které má snad jen malou výtku,chtělo by rozšířit a trampolínu nechat volně přístupnou bez poplatku.Jinak prostě super kemp...

Ludek P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ciste a klidne prostredi, zasobeny obchod v miste, solidni restaurace. Idealni pro klidnou rodinnou dovolenou.

Kristýna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo! Chválíme paní uklízečky, které se průběžně celý den starají o pořádek na záchodech a ve sprchách. Super byl noční klid, lepší než ty divoké kempy, kde to žije hudbou až do rána! Určitě budeme dál doporučovat :)

Antonin G.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobře situovaný, vybavený, čistý a klidný kemp. Pro karavan vše co je třeba.

Jiří C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost , klid , čisto , pohoda, personál příjemní,prostě vše super :).
Musím poděkovat celému personálu za zpříjemnění pobytu na Lipně. Rády se sem budeme vracet.

Martin

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po příjezdu do kempu nás zastavil majitel s tím, že nás ubytuje pouze za předpokladu, že mu napíšeme kladné hodnocení. Bohužel se tak nestane. Když jsme mu řekli, že jsme Češi a že chceme zustat na 4 noci, tak nám sdělil, že kemp je obsazený. A že čeká příjezd hromady karavanů z Holandska. Ověřili jsme si, že kemp je poloprázdný a on nás po dlouhé debatě ubytoval. Během 4 dnů žádný karavan nepřijel. To na začátek... Kemp je sice klidný, ale toalety špinavé, plné vlasů a chlupů, pláž smrdí po rybách. Hezkou dovolenou!

Kuba

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

magda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, pěkné prostředí, milý personál, dodržuje se noční klid, zánovní sociální zařízení.
Jedinou výtku bych měla k čistotě sprchových koutů - zažloutlé spáry s plesnivými flíčky by spravila lahev sava a rejžák..malá kaňka na celkovém dobrém dojmu.

s r.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme na prodloužený víkend,který jsme si báječně užili.V kempu je naprostý klid a pohoda,všude čisto a navíc skvěle vaří.Oceňujeme v noci pořádek a klid a jsme naopak rádi,že takový kemp ještě existuje.Nechápu,jak někdo může svojí recenzí tak poškodit personál kempu,který se velice snaží a je milý a takovou nemožnou kritiku si vůbec nezaslouží.Za nás určitě palec nahoru a zůstaňte takoví jací jste.Díky a rádi se někdy vrátíme.Kosinovi

Gabriela K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož nejde reagovat na jednotliva hodnoceni, napisi jeste jeden prispevek. Jak už jsem psala cca pred 3tydny, v kempu jsme s pritelem a nasim psem stravili krasnou a prijemnou dovolenou. Kdyby clovek v kempu nebyl mozna by negativnim hodnocenim i uveril, ale jelikoz jsme tam byli tak absolutne nedokazu pochopit jak nekdo muze napsat tak hnusne hodnoceni. Premyslim, jak velky problem musi mit clovek sam se sebou ze dokaze vyplodit neco ve smyslu ze provede pravni a mimo pravni kroky :D nebo ze je to v kempu jako v kaznici, sikana atd.... Ono by se mozna stacilo chovat podle pravidel ktera maji jasne napsana na webu a pak i vas pobyt by mohl byt jiny. My jsme se tam chovali slusne , v podstate jinak se ani chovat neumime a absolutne s nicim nebyl problem. Nemam jedinou vytku ke kempu a pokud nam pristi rok nevyjde dovolena v zahranici, na 100% jeden zase do Olsiny.
PS: SPecialne pro pana Matouska - nejsem vyplodem fantazie pana majitele, nemam s nim nic spolecneho, bydlim 300km od Olsiny, jsem pouze velice spokojeny navstevnik kempu, pisi ze svych vlastnich a pritelovych zkusenosti a reaguji na vas proto , protoze tento kemp si vase ubohe poskozujici prispevky nezaslouzi. Gabriela K. Liberec

Rudolf

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Oceňuji noční klid a velice čisté WC/ sprchy a dobré zázemí. Dětem se líbilo a pojedeme určitě znova jak na dovolenou i na prodloužený víkend. Díky

Ing.F.BeerP

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

TOTO ZARIZENI V NASEM USPECHANEM ZIVOTE PLNE SPLNUJE POZADAVKY NA VELICE PRIJEMNE PROZITIDOVOLENE.

Adriana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp s vysokou úrovní, jak bylo mnohokrát napsáno. Chválíme nočního hlídače, který udržuje v noci pořádek a klid. Toto byl náš druhý kemp na Lipně, z prvního konkurenčního kempu jsme museli druhý den odjet, protože kousek od našeho stanu hrála nějaká parta do rána na kytaru a naše škvrně celou noc nespalo. Doporučení : do příštího roku, by bylo dobré dokoupit třetí trampolínu, jelikož na počet dětí co v kempu je dvě přestávají stačit J Novákovi z Brna.

Makovcovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

něco neskutečného, po jednom dni pobytu jsme raději odešli do jiného kempu, je to zde, jak v káznici se zpřísněným režimem, šikana, nepříjemnosti.

David H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Už podruhé jsme letos v tomto kempu a opět maximální spokojenost ať s nočním klidem, tak čistotou v kempu. Chválím nové šlapadla se skluzavkou, děti byly celé bez sebe.. Ceny jsou trochu vyšší ale služby jsou k tomu odpovídající :-)
Děkujeme za klidnou dovolenou na Lipně. David Hanzal z Českých Budějovic

Libor K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poslední letní prázdninový víkend jsem strávil společně s manželkou v tomto krásném kempu. Musím poděkovat celému personálu za zpříjemnění pobytu na Lipně. Smekám před paní uklízečkou, protože takto čisté sociálky se v českých kempech běžně nevidí! V místní menší restauraci jsme si pochutnali na výborném pstruhovi, takže mohu jedině doporučit. Jak již bylo mockrát zmiňováno, jedná se opravdu o klidný rodinný kemp, ve kterém byl přísně dodržován noční klid. Chválím i zákaz pouštění radia či muziky. Rádi se sem za rok vrátíme!

Matoušek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Včera jsem zde popsal své špatné zkušenosti s tímto otřesným kempem a někdo úmyslně můj příspěvek vymazal. Zvažuji proto právní i mimoprávní kroky proti majiteli kempu tak, aby mě v něm příští rok uvítal nový, jiný majitel a přátelské prostředí. Pochvalné uživatelské recenze zde uvedené jsou výplodem fantazií samotného majitele, realita je diametrálně odlišná. Pozn: bude-li tento můj příspěvek znovu smazán, budu si nucen zaplatit plošnou inzerci, aby byla veřejnost o kempu Olšina pravdivě informována, finančních prostředků litovat ve veřejném zájmu rozhodně nebudu. Josef Matoušek

Samuel S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, děti ocenili hlavně šlapadla a trampolínu, rodičům se zas zamlouval klid, který tu vládl přes noc.

Tomáš M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný nově vybavený kemp v prostředí přehrady s příjemným personálem a cenami. Všude bylo čisto. Jídlo bylo dobré, všude bylo čisto, byla zde možnost zapůjčit si šlapadla a zaskákat si na trampolíně. Super bylo, že celý areál byl pokryt wifi.
:)

Jan T.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se jak nám, tak i dětem. Musím zde pocvhálit udržované sociálky a taktéž údržbu trávníku. Ceny jsou oproti jiným kempům výborné, hlavně v malé místní hosdpůdce, kde výborně vaří a navíc vás obsluhuje příjemná a usměvavá slečna. Jediné co jsme nevyužili byla loděnice, protože byla přes den zavřená. V celém kempu vládne příjemná přátelská atmosféra a v noci abslutní klid, což oceňuji. Určitě se sem ještě vrátíme a doporučuju. Honza s dětmi.

František P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávil jsem v tomto kempu týdenní dovolenou s rodinou ve 4lůžkové chatce. Všechno bylo naprosto úžasné! Ochotný, milý, vstřícný a slušný personál. Neustále čisté sociálky. Krásná šlapadla s klouzačkou k zapůjčení v místní loděnici, kde i na večer točili pivo a dělali pizzu. Ten západ slunce na molu u loděnice je nezapomenutelný! Vzhledem k nízkému věku našich děti jsem velice ocenil dodržovaný noční klid. V kempu bylo všechno prostě tak, jak by to v kvalitním kempu mělo být. Rádi se příští rok vrátíme. Děkujeme Olšino!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Olšina - Lipno, který hodnotilo 84 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Olšina - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Olšina - Lipno.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist