Camping Olšina - Lipno - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 72 recenzí (celkem 192)  

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 20.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Olšina - Lipno

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 72
Celkem hodnocení 192
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Olšina - Lipno


Storno

Hodnocení návštěvníků

s r.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme na prodloužený víkend,který jsme si báječně užili.V kempu je naprostý klid a pohoda,všude čisto a navíc skvěle vaří.Oceňujeme v noci pořádek a klid a jsme naopak rádi,že takový kemp ještě existuje.Nechápu,jak někdo může svojí recenzí tak poškodit personál kempu,který se velice snaží a je milý a takovou nemožnou kritiku si vůbec nezaslouží.Za nás určitě palec nahoru a zůstaňte takoví jací jste.Díky a rádi se někdy vrátíme.Kosinovi

Gabriela K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož nejde reagovat na jednotliva hodnoceni, napisi jeste jeden prispevek. Jak už jsem psala cca pred 3tydny, v kempu jsme s pritelem a nasim psem stravili krasnou a prijemnou dovolenou. Kdyby clovek v kempu nebyl mozna by negativnim hodnocenim i uveril, ale jelikoz jsme tam byli tak absolutne nedokazu pochopit jak nekdo muze napsat tak hnusne hodnoceni. Premyslim, jak velky problem musi mit clovek sam se sebou ze dokaze vyplodit neco ve smyslu ze provede pravni a mimo pravni kroky :D nebo ze je to v kempu jako v kaznici, sikana atd.... Ono by se mozna stacilo chovat podle pravidel ktera maji jasne napsana na webu a pak i vas pobyt by mohl byt jiny. My jsme se tam chovali slusne , v podstate jinak se ani chovat neumime a absolutne s nicim nebyl problem. Nemam jedinou vytku ke kempu a pokud nam pristi rok nevyjde dovolena v zahranici, na 100% jeden zase do Olsiny.
PS: SPecialne pro pana Matouska - nejsem vyplodem fantazie pana majitele, nemam s nim nic spolecneho, bydlim 300km od Olsiny, jsem pouze velice spokojeny navstevnik kempu, pisi ze svych vlastnich a pritelovych zkusenosti a reaguji na vas proto , protoze tento kemp si vase ubohe poskozujici prispevky nezaslouzi. Gabriela K. Liberec

Rudolf

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Oceňuji noční klid a velice čisté WC/ sprchy a dobré zázemí. Dětem se líbilo a pojedeme určitě znova jak na dovolenou i na prodloužený víkend. Díky

Ing.F.BeerP

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

TOTO ZARIZENI V NASEM USPECHANEM ZIVOTE PLNE SPLNUJE POZADAVKY NA VELICE PRIJEMNE PROZITIDOVOLENE.

Adriana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp s vysokou úrovní, jak bylo mnohokrát napsáno. Chválíme nočního hlídače, který udržuje v noci pořádek a klid. Toto byl náš druhý kemp na Lipně, z prvního konkurenčního kempu jsme museli druhý den odjet, protože kousek od našeho stanu hrála nějaká parta do rána na kytaru a naše škvrně celou noc nespalo. Doporučení : do příštího roku, by bylo dobré dokoupit třetí trampolínu, jelikož na počet dětí co v kempu je dvě přestávají stačit J Novákovi z Brna.

Makovcovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

něco neskutečného, po jednom dni pobytu jsme raději odešli do jiného kempu, je to zde, jak v káznici se zpřísněným režimem, šikana, nepříjemnosti.

David H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Už podruhé jsme letos v tomto kempu a opět maximální spokojenost ať s nočním klidem, tak čistotou v kempu. Chválím nové šlapadla se skluzavkou, děti byly celé bez sebe.. Ceny jsou trochu vyšší ale služby jsou k tomu odpovídající :-)
Děkujeme za klidnou dovolenou na Lipně. David Hanzal z Českých Budějovic

Libor K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poslední letní prázdninový víkend jsem strávil společně s manželkou v tomto krásném kempu. Musím poděkovat celému personálu za zpříjemnění pobytu na Lipně. Smekám před paní uklízečkou, protože takto čisté sociálky se v českých kempech běžně nevidí! V místní menší restauraci jsme si pochutnali na výborném pstruhovi, takže mohu jedině doporučit. Jak již bylo mockrát zmiňováno, jedná se opravdu o klidný rodinný kemp, ve kterém byl přísně dodržován noční klid. Chválím i zákaz pouštění radia či muziky. Rádi se sem za rok vrátíme!

Matoušek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Včera jsem zde popsal své špatné zkušenosti s tímto otřesným kempem a někdo úmyslně můj příspěvek vymazal. Zvažuji proto právní i mimoprávní kroky proti majiteli kempu tak, aby mě v něm příští rok uvítal nový, jiný majitel a přátelské prostředí. Pochvalné uživatelské recenze zde uvedené jsou výplodem fantazií samotného majitele, realita je diametrálně odlišná. Pozn: bude-li tento můj příspěvek znovu smazán, budu si nucen zaplatit plošnou inzerci, aby byla veřejnost o kempu Olšina pravdivě informována, finančních prostředků litovat ve veřejném zájmu rozhodně nebudu. Josef Matoušek

Samuel S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, děti ocenili hlavně šlapadla a trampolínu, rodičům se zas zamlouval klid, který tu vládl přes noc.

Tomáš M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný nově vybavený kemp v prostředí přehrady s příjemným personálem a cenami. Všude bylo čisto. Jídlo bylo dobré, všude bylo čisto, byla zde možnost zapůjčit si šlapadla a zaskákat si na trampolíně. Super bylo, že celý areál byl pokryt wifi.
:)

Jan T.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se jak nám, tak i dětem. Musím zde pocvhálit udržované sociálky a taktéž údržbu trávníku. Ceny jsou oproti jiným kempům výborné, hlavně v malé místní hosdpůdce, kde výborně vaří a navíc vás obsluhuje příjemná a usměvavá slečna. Jediné co jsme nevyužili byla loděnice, protože byla přes den zavřená. V celém kempu vládne příjemná přátelská atmosféra a v noci abslutní klid, což oceňuji. Určitě se sem ještě vrátíme a doporučuju. Honza s dětmi.

František P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávil jsem v tomto kempu týdenní dovolenou s rodinou ve 4lůžkové chatce. Všechno bylo naprosto úžasné! Ochotný, milý, vstřícný a slušný personál. Neustále čisté sociálky. Krásná šlapadla s klouzačkou k zapůjčení v místní loděnici, kde i na večer točili pivo a dělali pizzu. Ten západ slunce na molu u loděnice je nezapomenutelný! Vzhledem k nízkému věku našich děti jsem velice ocenil dodržovaný noční klid. V kempu bylo všechno prostě tak, jak by to v kvalitním kempu mělo být. Rádi se příští rok vrátíme. Děkujeme Olšino!

Markéta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli poprvé...naprosto úžasný pobyt.
Milá obsluha,personál,cokoliv jsme chtěli poradit ,
doporučit-vše ochotně poradili.
Rozhodně se za rok chcem zas vrátit.

Milan V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Udržovaný, rodinný kemp. Strávili jsme týden v chatce, která splnila naše očekávání. Sociálky pěkné, nové. Oceňujeme noční klid. Děkujeme za příjemnou dovolenou a rádi se zase za rok vrátíme!

Dana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu se nám moc líbilo, jezdili jsme hodně na výlety, proto bylo velmi příjemné dodržování nočního klidu i možnost vysprchovat se v čistých a udržovaných sprchách. Celé sociální zařízení bylo velmi pečlivě udržováno. přivítali jsme i možnost zakoupení čerstvého pečiva. Děti byly nadšené z možnosti půjčení šlapadel se skluzavkou. Celkově byl pobyt moc příjemný, personál vstřícný a do kempu se určitě zase rádi vrátíme.

Marcela B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu Olšina se nám moc líbilo, v noci byl klid, personál v kempu byl skvělý,oceňujeme čistotu soc.zařízení. Mile nás potěšilo každé ráno čerstvé pečivo v obchodě vedle recepce, navštěvovali jsme i malou restauraci a byli jsme spokojeni.Rádi se vrátíme.

Stano C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmo pekný a skvelo vybavený kemp pre rodiny s detmi. v noci klidok, ránnko s čerstvým pečivom v místním malom krámku. Fajn dovolená možno sa aj eště raz vrátime.

Jindřich P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu Olšina jsem strávil týden se svou ženou a našimi dvěma dětmi (3 a 6 let). Trochu jsem se bál, jestli to s dětmi zvládneme týden pod stanem, ale bylo to super a příští rok pojedeme určitě znovu! Všude čisto, v kempu je k dispozici pračka, obchod, restaurace, kde vaří i pro děti, trampolíny, dětské hřiště, šlapadla s klouzačkou a hlavně je tam večer skutečně klid, takže děti nikdo nebudil... Všichni čtyři jsem si to neuvěřitelně užili!

Markéta H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsem strávila několik super dní se svým přítelem. Všude bylo čisto a ve sprchách a na záchodech stále někdo uklízel... Celé dny jsme měli hodně nabitý program, Šumava je fakt neuvěřitelná, takže jsem ocenila, že večer byl v kempu naprostý klid. Ráno nám usnadňoval život super krámek na recepci, kde jsme si koupili čerstvé pečivo na snídani. V kempu je hospoda, kde se za dobré ceny dobře najíte a hlavně točí fakt dobré pivo. Také jsme si v kempu půjčili nové šlapadlo se skluzavkou a při západu slunce se projeli po Lipně. Po projížďce jsme si za pár kaček koupili připravené dřevo a opekli jsme si fakt dobré buřty, které jsme si koupili opět v krámku na recepci. V tomhle kempu skutečně myslí úplně na všechno. :-) Bylo to tam super a určitě se tam ještě vrátíme.


Jaroslav J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má velice příznivé položení pro rodiny s dětmi, večer byl vždy dodržován noční klid a tak odpočinutí ráno, jsme si to s dětmi pak užívali, myslím, že se sem určitě proto i vrátíme na další a možná i delší dovolenou. Sociální zařízení bylo neustále udržované v čistotě a teplá i studená voda byla vždy bez problémů. Super půjčovna nových šlapadel se skluzavkami, na kterých lze absolvovat i malý výlet do nedaleké Černé v Pošumaví. Kemp má příjemnou malou resturaci, kterou jsme navštěvovali denně a byli jsme maximálně spokojení. Příjemná obsluha, nejen v restauraci, ale celkově personál v kempu byl skvělý. Velmi příjemná byla možnost každý den ráno vždy nakoupit čerstvé pečivo v místním krámku. Kemp bych dporučil rodinám s dětmi jak v karavanu, tak i pod stan, nebo lze i do místních chatiček.


Kulhankova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky krasne vybavene a ciste,klidne prostredi pro rodiny s detmi. Doporucuji.

Miroslav H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělej kemp s plným sociálním zajištěním, které bylo udržováno denně čisté, skvělá je i místní malá hospúdka s jídlem a pitivem. Kemp je výborná základna pro vyjížďky do okolí na kolech, či pěší túry. Bezva personál a denně lzev malém místním obchůdku zakoupit již po ránu čerstvé pečivo. Plně doporučuji k návštěvě ... Jistě se vrátíme a to brzy .

Miroslav H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo, celý pobyt jsme si zde užili a rádi se sem zase vrátíme. Potěšilo nás i denně čerstvé pečivo, které jsme si mohli koupit vždy po ránu v malém obchodě u recepce. Sociální zařízení bylo neustále opečovávané a čisté. Několikrát jsme si půjčili nová šlapadla se skluzavkou, na kterých jsme si udělali příjemný výlet až do Černé v Pošumaví. Výborná je pláž s přístupem do vody pro malé děti ale také místečka k posezení u vody pro rybáře.

Honza D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kvalitní jídlo, klidný příjemný kemp, hezké prostředí, čisté a udržované sociální zařízení

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Olšina - Lipno, který hodnotilo 72 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Olšina - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Olšina - Lipno.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist