Camp VILLA BOHEMIA - Hodnocení

7.8 / 10 Velmi dobré
podle 4 recenzí (celkem 22)  

Bližná 16,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 29.4. - 1.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camp VILLA BOHEMIA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

78% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 22
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp VILLA BOHEMIA


Storno

Hodnocení návštěvníků

d2m10

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sterilní ...:-((( kemp v krásné přírodě u vody. Bohužel vyšší cenové relace, spíš pro zahraniční turisty. Ne moc vyhovující PLACENÉ sprchy s málo teplu vodou, WC sice čistí, ale zapáchající ... Správce se o kemp stará, ale je kempujícím až příliš za zadkem. Frustrován ze sbírání psích exkrementů (to se mu ale nedivím, někteří lidé jsou neukáznění), což se negativně projevuje i na jeho vztahu a chování ke kempujícím. Bohužel jsem jej měl i já denně za zadkem, protože jsme měli dva malinké psíky a při příležitosti venčení v nejodlehlejším koutě kempu v brzkých ranních hodinách, kam jsem je nesl na rukách, protože psíci nejsou navyklí na vodítko (byli adoptováni jako týraní), jsem byl za ně doslova "buzerován" bez ohledu na to, že jsem měl v ruce sáček a ještě jsem mu jej ukázal. Byl jsem upozorněn, že mám psíky chodit venčit mimo kemp přes silnici do pole, což vzhledem k tomu, že tam volně pobíhali větší psi nebylo dost dobře možné. Nehledě na to, že u zvířat se těžko pozná, kdy to na ně přijde. Takže celkový dojem velmi špatný a z těchto dvou dnů dovolené jsme byli velmi otráveni. Proto taky jsme se po dvou dnech přestěhovali do půl km vzdáleného kempu Jestřáb - úžasné. Rodinná pohoda, skvělý a pohodový vedoucí kempu, volnost, výborná restaurace, krásné a čisté sprchy, u vody .... jaký to rozdíl mezi kempy - vřele doporučuji kemp Jestřáb!!!
Podrobněji jsem své zážitky se správcem popsal z toho důvodu, aby si ti, kteří mají s sebou domácí mazlíčky, vybrali raději jiný kemp. Tolik můj osobní postřeh a názor na kemp Villa Bohemia.

Richard V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné místo, krásné výhledy, parcelay pro karavany rovné, perfektně upravené ve stínu vzrostlých stromů s dostatečnými odstrupy od sousedů!!! Personál úplně fajn - jasné a přehledné ceny. Dětské hřiště. Krásné výlety do okolí. Možný nákup čerstvého pečiva každé ráno + velké snídaně.

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je čistý, upravený, klidný.
Velkou výhodou je možnost kempovat přímo na břehu Lipna,.
Nevyhovující jsou sprchy (když pominu fakt, že jsou dle mého zbytečně zpoplatněné), jelikož voda byla vždy pouze vlažná, umýt malé dítě, znamená umýt i sebe od hlavy až k patě a voda stříká i do části pro odložení věcí.
Chybí zde restaurace (dělají pouze mražené pizzy).
Dle mého má kemp velký potenciál, jen ho využít...

Jana D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Právě jsme se vrátili ze super dovolené. Camp je v krásném prostředí, personál ochotný a milý, připraven kdykoliv poradit či nabídnout tipy na zábavu i výlety a sportovní vyžití, kterého je v campu i v okolí spousty. Chatky i sociální zařízení jsou pěkné a čisťounké. Za nás 100% doporučujeme a už hledáme další volný termín kdy se do Campu Villa Bohemia vrátíme. Děkujeme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Paja

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí pěkné, kemp je čistý a udržovaný. Ceny bohužel vyšší.

Miroslav

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo. Sociální zařízení bylo čisté. Příjemně nás překvapilo dodržování nočního klidu, což jsme v žádném jiném kempu nezažili. Ubytováni jsme byli v dobře vybavené chatce (lednička, pohodlné postele). Doporučujeme.

Miroslav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pekný deň prajem.
Naše druhé stredisko bolo práve toto zariadenie. Prostredie zariadenia je situované v peknej prírode Na margo toho bol najväčší kameň úrazu, zápach na sociálnych zariadeniach.
Samotné zariadenie je čisté, avšak vhodné pre klientelu preferujúcu väčší kľud, s večierkou o 22:00 hod., :-) Toto zariadenie je skôr teda vhodné pre dôchodcov a hlavne modelárov vzdušných alebo vodných modelov.
S pozdravom Miro.

Andys

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám v kempu líbilo určitě se někdy zase vrátíme (bohužel to máme dost daleko).
Chatky pěkné dostatečně vybavené.Po příjezdu nebyla uklizená ale v zápjětí personál vše napravil..sprchy i wc víckrát denně uklizené.Krásně se nám spalo pohodlné postele i matrace..večerní klid se dodržuje.nádherný výhled na Lipno.Všichni jsme byli moc spokojeni určitě se někdy zase vrátíme.

Radovan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 5.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tesime se na pristi rok. Vse ciste, upravene. V noci se clovek vyspi. Cena vyssi.

Petra L.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

V kempu bylo všude čisto a klid. Na odreagování to je super kemp. Co se týče zábavy tak tenisová kurt, ping pong velké šachy trampolína tam je, spíše to je kemp, kde se člověk musí zabavit sám. Nelíbilo se mi: malý výběr jídla. Museli jsme chodit do obchodu denně.

Anna Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování jsme byli ve dvou chatkách. Vybavení chatek je pěkné, nové. Výběr z jídel v restauraci velký, ale celkem vysoké ceny za jídlo i pití. Sociální zařízení čisté, ale na dámských sprchách jsem měla problém s puštěním teplé vody ve sprše-nejspíše porucha.

Sarka Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice hezký kemp, velké upravené místa u vody. Sociálky čisté, novější, dostatek. Vyžití pro děti - trampolína, šachy, hřiště. Restaurace drahá a malý výběr, ale v kempu je kuchyňka. Personál příjemný a ochotný.

monika s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Udržovaný,čistý,velký prostor pro stan,stín stromů,nádherný výhled na Lipno,dodržování nočního klidu,moderní a čisté soc.zařízení a jako rodina s batoletem jsme velice ocenili koupelnu pro děti do 5 let(zdarma)Byli jsme poprvé a budeme se určitě rádi vracet.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 27.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdeněk P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hodnotím dodržování nočního klidu, takže ideální pro malé děti. Přebalovací místnost pro úplně ty nejmenší. Sociálky perfektně uklizené a čisté (každý den úklid)
Kuchyňka mile překvapila :-)
El. přípojky do stanu na každém kroku, takže nebylo nutné brát 20m prodlužky.
Závěr naší malé: vynikající trampolína.. a bez dalších poplatků.

František B.

Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 19.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Předražené jídlo a pití = prázdný kiosek a každej pije lahváče ze samošky

Luboš K.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 15.6.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp 21. století...

Jana M.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 12.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v kempu poprvé, a byli jsme nadšení, úžasné prostředí, čisto, krásně...

Milan Z.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 26.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný a udržovaný autokemp.

Štefan M.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 12.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemné a atraktivní prostředí, zejména pak pro rekreační sportování a koupání. Ubytování v pěkné a čisté chatce. Příjemný personál.

Jan B.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 28.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

výborný kemp s možností stanovat přímo na břehu Lipna.

lenka b.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je sice dražší, ale všude čisto a pořádek, super socialní zařízení, stále čisté

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp VILLA BOHEMIA, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Camp VILLA BOHEMIA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp VILLA BOHEMIA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist