Autokemp Na Terasách - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 3 recenzí (celkem 57)  

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 1.6. - 9.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Na Terasách

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 57
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Na Terasách


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vojta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp už něco zažil. Chatka chce v první řadě vyvětrat a zasloužila by trochu lásky uvnitř i zvenčí. Nicméně pokud oželíte trochu luxusu, tak na základní životní nároky postačí a můžete se těšit na nové WC a studenou i teplou vodu :-)

Zbyněk S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemní a přátelští správcové pan Pejša s manželkou. Starší ale klidný kemp, ideální pro rodiny s dětmi (hřiště, stolní tenis). Spousta zajímavostí v okolí Lipna. Nám se zde líbilo.

Lenka P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí,milá paní recepční.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pláž pěkná,trochu kamenitý vstup do vody(hodí se boty do vody),socialky čisté,a záleží,jaké si to uděláš ,takové to máš :)

Makovcovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 2.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný tichý kemp, nic nám tu nechybělo, vstřícný a ochotný personál, hlavně, žádná šikana, utekli jsme sem z šíleného kempu Olšina, tak jsme si připadali jak ve vězení, navíc tam nesnášeli Čechy.

Zbyněk C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 23.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v Kempu moc spokojeni. Pro rodiny s dětmi, je tento Kemp velice dobrý. Vše je velice blízko. Pláž na koupání, hry pro děti, občerstvení pro rodiče i děti, obchod, letní kino atd.součástí Kempu je také kuchyňka, kde je možné uvařit lehká jídla, čaj a podobně. Kuchyňka je jednoduše zařízena, ale pro návštěvníky plně funkční. Její výhodou je, že funguje non stop.

Mazáč

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prosté, klidné, příjemné místo, budeme se vracet na delší dobu.

Vlček

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemná paní recepční a ochotný starší pán z recepce.Vše v pohodě,jen chyběl krámek s čerstvým pečivem.

sarka

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp uz nikdy.Restaurace předražena prý česka kuchyně v pronajmu vietnamce.Po příjezdu na chatku jsem se chtela otočit a odjet.Tak jak chatka byla postavena,už se na ní nesahlo.Ohřívač tekl a zachod z přívodni trubky a okolo mísy.Cely tyden jsem ztravila vytiranim.Vybaveni staré nefunkční.Socialni zařízení děs.Sprchový kout plný chlupu a vlasu,automat přijal peníze a však voda netekla ostatní po dlouhem přemlouvani.V kempu žádné kulturni vyžití.Když pršelo nebylo kam se jít pobavit a pak do dvou do rána poslouchat koncert v letnim kině.spravce přislíbil,že příjde závady opravit nikdo však do konce pobytu nedorazil a co se tyka wifi funguje pouze u recepce v okolí chatek ani čárka.Odjeli jsme o den dřív a těšila jsem se konečně domu.Takže tento kemp rozhodně nedoporučuji pouze inkasuji nemalé částky za ubytováni,ale neinvestuji ani korunu sem už nikdy!!!!!!!!!!!!!!!

Monika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po přečtení recenzí před odjezdem jsem byla zvědavá, protože vždy se najde nějaké pro a proti a každý to hodnotí samozřejmě jinak. Po příjezdu bylo hned vidět,že kemp už něco pamatuje. Ale to nám vůbec nevadilo. Kemp je o samotě, byl tam klid, k vodě a ostatním atrakcím kousek. Co nás ale velmi zklamalo bylo ubytování v chatce. Pronajali jsem si ty co jsou nejvýše (s ledničkou, umyvadlem a WC) Za ty peníze 917,- Kč/noc hrůza!!! Záviděla jsem těm, kteří přijeli se stanem. Chatka byla uklizená, ale ostatní byla katastrofa. Nejdříve jsme terasu před chatkou museli podložit kamenem, neboť se celá hýbala a podlaha byla ztrouchnivělá, to samé jsme museli udělat s botníkem, neboť by nám z něho vše padalo. Skříň, tu jsme ani nepoužili, neboť měla zajímavý tvar a nešla ani otevřít. Záchod kolem mísy protékal, takže jsme ho museli omotávat hadrem. To vše jsme brali s humorem, co nám ale bylo velmi nepříjemné i když bylo povlečení čisté zatuchlé postele. Děti si daly na polštáře ručníky a přikryté byly vlastními dekami.My jsme to nějak přežili. Jinak musím dát za pravdu, personál velmi vstřícný a ochotný. Lituji je, protože oni jsou jediní,kdo si ty stížnosti musí vyslechnout. Dvě rodiny,které přijely vedle nás, to vzdaly o 3 dny dříve. Je fakt, že naše rodina odjela také už v pátek. Poslední noc jsme opravdu s radostí oželeli. Jinak super dovolená. Stydět by se měl majitel!!! To není umění na konci sezony jen zkasírovat peníze. Ten kemp si to nezaslouží.

iveta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsem hodně zklamaná z tohoto kempu.Chatka špinavá,skříň,která neměla ani dveře ani police,jeden věšák pro 4lidi.Nočním stolkům říkají odkládací skříně,ale nevejde se do nich vůbec nic.Povlečení jsme dostali vlhké,lampičky které nedosáhli k zásuvce,takže k ničemu,to samé ohřívač na teplou vodu..krátký kabel,nedosahující k zásuvce.Vchodové dveře rozbité,bez uzamčení je nebylo možné zavřít.Hned po shlédnutí této chatky za kterou si účtujou nehorázné peníze,protože nesplňuje ani to nejmenší z toho co měla,jsem měla chuť se otočit a utéct.Hrůza!!!!Tento kemp už nikdy!!!

Dzaru

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný přírodní kemp, výborní lidé na recepci, všichni tři, usměvavá a ochotná paní Pejšová, znalec okolí a vlastně všeho pan Pejša a vše ochotný zařídit, pan Daňo :-)Krásný pobyt, všude uklizeno, restaurace má trochu vyšší ceny, ale obsluha ochotná a vstřícná. Byli jsme zde již po několikáté. Všem, kteří zde ještě nebyli, vřele doporučuji :-)

makli

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

“Nádherná dovolená, strávená ve velmi příjemném kempu s ještě příjemnější obsluhou. Obsluha kempu je velmi milá, příjemná, vstřícná, vždy připravena pomoci v každé situaci. Děkuji těmto třem lidem za úžasné zpříjemnění našeho pobytu. Jen malý nápad pro majitele: chtělo by to zařídit v kempu nějaký malý kiosek, kde by se daly nakoupit základní potraviny. Do Jednoty je to pěšky docela daleko :)”

makli

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

“Nádherná dovolená, strávená ve velmi příjemném kempu s ještě příjemnější obsluhou. Obsluha kempu je velmi milá, příjemná, vstřícná, vždy připravena pomoci v každé situaci. Děkuji těmto třem lidem za úžasné zpříjemnění našeho pobytu.Ceny jsou zde pro normálního člověka :) Jen malý nápad pro majitele: chtělo by to zařídit v kempu nějaký malý kiosek, kde by se daly nakoupit základní potraviny. Do Jednoty je to pěšky docela daleko :)”

miroslav z.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

tento kemp je velice příjemný a živý až na ty sociálky

Loucký

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

_Dobrý, klidný kemp, všechno funguje, jen wifina slabá...

Kalina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp, ceny lidové, sociálky fungují, všude blízko. Přijedeme zase.

Černá E.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Popletla jsem kempy, ten nepříjemný s čipem je Jestřábí I, Na Terasách jsme nebyli, ale chodili jsme si do jejich kempu do restaurace a přes něj jsme procházeli do samotné Černé v Pošumaví zadem, abychom nemuseli po hlavní. Mají to tam hezké. Kempu se omlouvám, jsem prostě blondýna.

Černá E.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Časté konflikty s personálem, nepořádek.Hrozná pláž, čipy na záchodě.

Prošek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děti, pes i my rodiče jsme si to užili, chatka prostá, ale čistá a funkční. Nikam jsme nemuseli daleko docházet, Lipno, písečná pláž a různé blbosti a atrakce i restaurace a stánky, všechno blízko, do vlastní obce Černé také. V kempu čisto, pořádek, to samé umývarny a WC.

Miroslava K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

klid, dýchá tu na vás pohoda bez shonu a hluku.

Hájek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde v chatičce s velkým psem a bylo to dobré, nic nám nechybělo, všechno fungovalo.

Maršálek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné, nesnobské a pohodové prostředí, klid a příroda, žádné zbytečné hlouposti.

Malásek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Slušné prostředí, jen to počasí mohlo být lepší

Kolumberský

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klid, pohoda, hezká, útulná chatka, postele bytelné, ohniště na táborák, blízko k vodě, blízko do lesa, blízko do Černé v Pošumaví, blízko na jídlo, na skleničku. Wifina má dosah daný fyzikálními zákony, ale měli jsme štěstí, sice slabý signál, ale fungující připojení. Sociální zařízení také v pořádku. Personál kempu jsou příjemní lidé, všechno v klidu vyřeší. Ceny za ubytování mírné. Slunečné počasí i dešť, všechno jsme zažili, pořád se nám tam líbilo. Krásné výlety do okolí, opravdu jsme si to užili.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Na Terasách, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Na Terasách. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Na Terasách.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist