Kemp Ranč Bystřička - Hodnocení

Bystřička 270,
BYSTŘIČKA 756 24 | Mapa

Provozní období: 5.5. - 10.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Ranč Bystřička

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 69
Celkem hodnocení 124
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Ranč Bystřička


Storno

Hodnocení návštěvníků

Marek P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Kempu Bystřička chodíme už pravidelne. Po jeho objavení hneď v prvej sezóne sme tam už boli 4krát a určite sa znovu vrátime. Majitelia a personál sú milí ľudia, získali si nás od prvého momentu.
Prostredie v kempe je pohodové, tiché a čisté. V okolí široké možnosti pešej i cyklo - turistiky. Všetko presne také aké má byť, aby sa tam človek chcel vrátiť. Už teraz sa tešíme! :-) Vrelo odporúčame!

Janek K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Okamžitě po příjezdu mě uchvátila úžasná atmosféra kempu, která nezmizela ani v deštivém počasí, které mě zde potkalo. Kromě úchvatné krajiny a velké rozličnosti možných aktivit nejen v kempu ale i v okolí je největším pozitivem přívětivost a nápomocnost všech zaměstnatnců kempu. To vše je podtržené domácí kuchyní, která je chuťově i kvalitou srovnatelná s tou mé babičky, na kterou se každé léto těším.

Zajímavostí a dalsím důvodem k návětěvě pro jisté nadšence může být také netradiční možnost platby - kryptoměny jsou v kempu příjimané jako platidlo, pokud se o nich zmíníte místnímu "Šerifovi", který si s Vámi následně přtelsky popovídá o momentálním vývoji této technologie.

Tento kemp si zaslouženě odnáší hodnocení 5/5 hvězdiček a je to místo, kde by každý měl strávit alespoň týden, jelikož je to perfektní místo, kde člověk může utéct před shonem a náročností dnešní doby.

Magdalena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S kempem jsme byli velmi spokojeni,chatky ciste a utulne,socialky bez chyby,restaurace stylova,vyber jidel nam vyhovoval,vynikajici kyselica,personal vstricny,mily,ochotny,prostredi nadherne,prehrada na koupani cista a osvezujici.
Radi se vratime.

Pavel A.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mé hodnocení kempu. Pěkný areál mezi lesy pod přehradou Bystřička. Chatky ze 70 let minulého století. Je na nich vidět snaha o údržbu. To už tolik neplatí o chatách v zadní části kempu. To samé se týká i sociálního zařízení. Přední sociálka téměř bez vážných výhrad. V zadních sociálkách nepřišroubované klozety, nedostatečné osvětlení (2 žárovky), sprchy sice vcelku čisté ale již dlouho používáné. Spojovací cesta mezi přední a zadní částí kempu neosvětlená.
Restaurace má omezený sortiment. Pečivo pouze chléb. Oběd asi 5 druhů jídla, což by bylo dostatečné. Co je nedostatečné, je kvalita a množství jídla za danou cenu. Pivo dobré asi za 28 Kč 0.5l. Káva 20 Kč. Bohužel v blízkosti není jiná restaurace. Takže až příště pojedu na sraz mé zájmového skupiny, jídlo s sebou.

Josef P.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 26.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp.. Výborná a příjemná obsluha.. Kde prima vaří.. A mají skvělé akce.. Různé setkání fanpušků automobilů.. Motocyklů.. Ttříkolek.. Třtiny.. A také různých kapel na akci Starý dobrý western. Majitel to dělá od srdce a je to vidět.. Na každém kroku.. Všem doporučuji.. Ať se Vám daří.. Josef Petřek, Odry.

Marie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.11. - 3.11.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hospůdku v kempu navštěvuji pravidelně. I tak mne překvapila úroveň služeb při soukromé akci, kdy hospoda "praskala ve švech". Skvělá obsluha! A ta kuchyně! Jeden nevěděl, co si na rautu dřív vybrat! Díky všem, byli jste skvělí.

Toncek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý super atmosfera!!!

Miroslav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Oblast vsetinských vrchů navštěvuji každý rok v létě, kemp znám již několik let, už s předešlým majitelem, ale takovou proměnu ve velice krátké době, klobouk dolu jak říkáme mezi námi westerňáky. Myslím si, že si to samo říká o pochvalu současného majitele, který si váží každého návštěvníka, i při tom shonu jaký má je schopen se zastavit a prohodit pár přátelských slov. Myslím si, že už v nejblizší době to bude skvělé přírodní zařízení v širokém okolí.
Mirek

Martina S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký a čistý kemp v krásné přírodě. Moc příjemný majitel a personál. Skvělé jídlo.
Určitě se sem příští rok vrátíme. :)

Marek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající obsluha,krásné a čisté chatky,gastro úžasné atd...

Antonín K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělá obsluha ,čisté prostředí a výborné pivečko.

Tomáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí a milý personál :). Mohu doporučit

Jaroslava S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborné prostředí a velmi ochotný a milý personál,návštěvu mohu jen doporučit.

Jakub

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to super a moc fajn.

Lukáš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost!!!

Lenka H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to super a moc fajn.

Johana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

s kamarády jsme přišli jen přenocovat, avšak nás tento kemp tak uchvítil, že jsme si neustále pobyt prodlužovaly čisto jídlo výborné obsluha skvělá kemp čistý pro děti hřiště no paráda

Emil M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsem rodák z Bystřičky a přehrada je moje srdeční záležitost.Je tu hezky a Kemp Ranč Bystřička je perfektní ukázka toho jak má kemp vypadat.Ohledně vybavení jsem nenašel chybu,personál ochotný,ceny v normálu,nádherné prostředí,koupání blízko,určitě se sem brzy vrátíme!

Dalibor H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektně zrekonstruovaný, super kemp v krásném prostředí Valašska.
Přehrada kousek, dětské hřiště, rodinný personál úžasný.
Sociální zařízení čisté, sprchy zdarma. Pro rodiny s dětmi super.
Rozhodně doporučuji!
V případě hodnocení hvězdičkami bych dal nejraději 6 z 5 !!
Dalibor

Leona R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tam líbilo, pěkné okolí,klid, parádní.

Stanislav H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Majitel udělal se svým teamem obrovský kus práce a snaží se poskytnout vynikající služby.
Mockrát děkuji a VYDRŽET.
Určitě se zase zastavíme!

Lenka T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemná obsluha, dobré jídlo, spokojené děti, pěkné prostředí

Petra K.

Mladý pár
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemné kempování

Otoš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak mile roztržitého výčepního a jeho vybroušený cit pro točení piva jen tak někde neuvidíte:-)

Fiji

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí, příroda, doporučuju

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Ranč Bystřička, který hodnotilo 69 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Ranč Bystřička. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Ranč Bystřička.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist