Autokemp Budišov nad Budišovkou - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 41 recenzí (celkem 405)  

Nábřeží 688,
BUDIŠOV NAD BUDIŠOVKOU 747 87 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Budišov nad Budišovkou

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 41
Celkem hodnocení 405
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Budišov nad Budišovkou


Storno

Hodnocení návštěvníků

smoula

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme letos navštívili 2x,vždy mimo prázdniny. Dobře vybavený kemp,nádherné okolí a hlavně klid.Vyráželi jsem na kolech a můžu jen doporučit.Příští rok přijedeme určitě zase.Díky.

dada1

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 21.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ten to kemp je opravdu pro vyžití,restaurace take super-ceny vyhovující.Jen ubytovaní v chatkách-chtělo by to rekonstrukci,při vstupu jsme si musely zamést jelikož bylo hodně prachu pod lůžkama,,vrže podlaha tak jak někdo vstane budí všechny,Zachody,sprchy -take co se týče hygieny nic moc pavucin plno,v umyvadle vidim při čištění zubů furt stejné chlupy po 3 dny.

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli jen na víkend, je zde vše co je třeba, sprchy a WC sice funkční, ale zasloužilo by rekonstrukci. To je jediná nevýhoda tohoto kempu. Skvělá kuchyňka a snídaně v restauraci. Večer když byl nával, byla slabší obsuha, ale jinak ok a mají zde krásné dřevěné sochy. Doporučuji návštěvu.

Katka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp úžasný, prostředí krásné, personál velmi ochotný a vynikající jídlo. Spousta možností pro volný čas.

Josef H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Delší dobu jsem zvažoval navštívit tento kemp.... po té co jsem tak učinil, vím, že se tam určitě vrátím a doporučím ho i známým se kterými jezdíme po krásách naší Vlasti. Za mne prostě super... :)

Adriana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super kemp ....výborná a milá obsluha... skvělá snídaně...spousta vyžití pro děti a i ve špatném počasí super ...

temp

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co vytknout. Stále spokojeni.

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme již třetím rokem a jsme spokojeni.

Evule

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný camp se spoustou sportovního vyžití, jak pro dospělé,tak pro děti.Rozhodně doporučujeme a rádi se budem vracet.Za nás na výbornou!!!!

Tom

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

průměrný kemp, přijatelné ceny, ale zklamání vybavení chatek, wifi- dalo se připojit jen občas a restaurace - nestíhala objednávky, kolem 20,00h. už žádné další objednávky, jídla - převládá smažená strava /řízky, sýry, hranolky.../

Josef Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem dobrý, personál ochotný.

Zuzana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super pobyt, zabava a prijemne prostredi i personal.

Anežka N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zastavili jsme na oběd a protože se nám prostředí líbilo, prošli jsme si celý kemp a plánujeme příští léto pobyt v tomto kempu.

Pk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to super kemp, v dobrém a atraktivním místě. Zase přijedeme.

Ivana Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již několik let a vždy jsme nadšení!!! Pro rodinou dovolenou nejlepší kemp v ČR!!

Mareš D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše je super, a radi se vracíme.

Radim

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší a příjemný autokemp se vším všudy. Velmi milý personál.

Jirina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,vynikající kuchyně,příjemný personál,prostě všechno super!

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí, bylo o nás dobře postaráno. I za krátkou dobu jsme využili bazén, hřiště pro volejbal, badminton. Procházka kolem rybníka je velmi relaxující. I v nepříznivém počasí velmi rodinné prostředí. Určitě se vrátíme.

Macek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Potěšil nás nový bazén,výborné jídlo za dobré ceny,příjemný personál a všestranné vyžití pro děti,včetně těch nejmenších :-)

Josef K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé a příští rok přijedeme rádi znovu. Jídlo vynikající, ceny přiměřené, čistota všude, teplá voda po celý den a i pro děti výborné vyžití. Doporučujeme všem bez rozdílu věku, každý si najde to své.

Daniela O.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poýváme v kempu často a jsme vždy maximálně spokojení. Je malý, ale má vše, co člověk potřebuje. Doporučuji!

. M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem z kempu je super a vřele doporučuji rodinám s dětmi . Blízkost Slezké Harty kde je super koupání . Přímo v kempu na osvěžení bazének a v blízkosti příjemný rybník k zaplavání . Restaurace až neuvěřitelné ceny a velice příjemný personál . Co bych majitelům vytknul jsou sociálky . Nejen , že kapacita je na kemp nedostačující ale už toho dosti pamatují . V koupelně jedno zrcadlo a zásuvka od něj na 2 m daleko , jeden dávkovač mýdla ( které jsem zde viděl pouze jeden den a pak už ne ) , všude samá pavučina , na záchodech vypadávající kliky . Dá se to přežít , ale v dnešní době lidi přežíjí všechno ale často se řídí dle sociálního zařízení !! Tady bych doporučoval mimo sezónu udělat velký zásah . Je to škoda u tak super kempu .

Veronika S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super lidé i prostředí.

Jan S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše super. Přijedeme zase.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou, který hodnotilo 41 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 7.8/10
Vynikající 9.4/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist