Autokemp Budišov nad Budišovkou - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 95 recenzí (celkem 501)  

Nábřeží 688,
BUDIŠOV NAD BUDIŠOVKOU 747 87 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Budišov nad Budišovkou

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 95
Celkem hodnocení 501
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Budišov nad Budišovkou


Storno

Hodnocení návštěvníků

Tadeusz S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasny kout sveta.Mili lide.

Alena B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 23.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp není co vytknout Krásná čistá kuchyně výborně vybavená Klid pohoda krásné ubytování S manželem jsme byli již ubytováni ve více kempech ale Budišovský kemp je z nich ten nejlepší Pobyt v tomto nádherném kempu nás oba natolik uchvátil že se v příštím roce do kempu velmi rádi vrátime.

Alena B.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 23.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi se omlouvám paní správcové že jsem v předchozím hodnocení neoznačila návrh na nominaci kemp roku Činím tak dodatečně protože tato nominace kempu právem patří

Alena B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 23.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný autokemp Není co vytknout Strávili jsne tu z manželem krásné čtyři dny ubytování to nejlepší jaké jsme si jen mohli přát Krásné prostředí nejen kempu ale i okolní příroda Krásné postředí kempu nám natolik učarovalo že jsme se rohodli že příští rok přijedeme zase.Byli jsme s manželem již ve více autokempech ale tenhle kemp je nejlepší a nejpěknější.Proto bych návštěvu a pobyt v tomto kempu chtěla všem vřele doporučit a samozřemě taky přidat poděkování paní správcové která se o kemp vzorně stará a je velmi příjemná

Magdaléna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice klidný, čistý kemp. Ideální pro rodiny s malými dětmi.

Markéta C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za kempem je krásné discgolfové hřiště, slaný bazén v areálu a moc milá obsluha.

Pavel

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní pro děti, uzavřený, plno atrakcí

Huslarovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je velice dobře vybavený, vyžití pro děti, děvčata v restauraci ochotné a usměvavé:-). Paní vedoucí dbá na pořádek a hlavně klid, no zkrátka je tu pohoda. Zatím nejlepší kemp u nás, který jsme navštívili. Byli jsme zde velice spokojeni a rádi se vrátíme!!!

Hana V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný a útulný kemp, velké vyžití skoro zadarmo nejen pro děti, teplá sprcha po celý den, výborná kuchyně a pivko (hlavně oceňujeme domácí langoše), čisto, kuchyňka s vybavením, bazén...kousek od čistého rybníka. Určitě se vrátíme a budeme doporučovat.

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám líbilo. Byli jsme tam už 2x a pokaždé spokojení.

Ivona N.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kouzelné prostředí a skvělá zábava pro větší i menší...

Jiřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo by dobré udělat soutěže pro děti nějaký program.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

strávili jsme v kempu v Budišově s našimi 3 malými dětmi skvělý prodloužený víkend, krásné prostředí, atrakce pro děti, možnost sportu, zábavy.... - vše na dosah,usměvavý a důvěřivý personál v restauraci, prostě tam panovala pohoda, která se nedá ani popsat, nejraději bychom tam zůstali ještě aspoň měsíc. Děkujeme!! Dohnalovi

Dominika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Když jsme byli v tomto kempu loňské léto, tak se nám tady docela líbilo a tak jsme se rozhodli dojet i letos.
Letos jsem odjela krajně znechucená.
Po ,,příjemném" uvítání paní na recepci jsem uvažovala, že se sebereme a hned odjedeme. Pardon, že jsme Vás naším příjezdem obtěžovali. Personál jako takový mi opravdu znechutil celý víkend, pochválit bych snad mohla jen kuchaře a servírky, které byly opravdu milé.
Rozhodli jsme se s manželem, že tady už rozhodně ne.

Dana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Taktéž nechápu, zda si dobrá hodnocení píší v kempu asi sami. Paní na recepci nepříjemná, chová se k vám jak k malému fakanovi, sociálky nejslabší, co jsme kde viděli, pro ženy 4 sprchy, jedna neodtékala, takže 3, v těch dvou v hlavní budově se lze sprchovat jen v jedné, protože se tam víc lidí vysvlékat prostě nevejde. Voda teplá, paní tam sice uklízela, asi už má starší mop, co je mokré, to je čisté. V bazénu voda čistá, ale prý paní majitelka řekla, že z jedné strany děti do vody skákat můžou, ony skáčou že všech stran, takže každý odchází po chvilce s očima plnými vody a rád, že to přežil. V restauraci jídlo i personál v pohodě, chudáci se nezastaví. Houpačky pro děti jsou asi tak to jediné úžasné tady. Jsou daleko lepší kempy. Už se sem vracet nebudeme.

Barbora V.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Marie V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 20.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp je kam zajít na výlety.

Kateřina Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, hodně zábavy a vyžití pro děti, koupání jak v bazénu, tak přírodní, sociální zařízení čisté, úklid několikrát denně, personál restaurace příjemný. Určitě se tam vrátíme!

Hana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hodnocení viz. Výše

Jana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zatím nejlepší kemp, který jsme navštívili.

Parakova J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp pro rodiny,děti nemají šanci se nudit

Eva W.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do této oblasti jezdime již léta. Je tu krásně. Nyní jsme objevili tento kemp s úžasným vyžitím pro děti. Děti byly spokojené, takže my také!

JirkaPMS

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli třetí rok po sobě. Pořád se v kempu něco vylepšuje, pro děti úplně ideální. I když jsme díky karavanu sociálky v podstatě nepoužili, je to v kempu pořád největší slabina. Určitě se zase někdy vrátíme.

PAVEL R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, nechápu za co tento kemp dostává takové hodnocení.3 záchody a dvě sprchy pro tolik chlapů, to je obzvlášť po ránu opravdu luxus a třešnička je velmi nepříjemná paní v recepci, která nás nechala v 36 stupních hodinu sedět před kempem z důvodu,že ti co opouštějí kemp ještě neodevzdali klíče, přitom měli auto venku a seděli v hospodě.Koše na odpadky nebo popelnice by se taky hodily, je jich pomálu a o třídění odpadků asi nikdy neslyšeli.Celkový dojem, kemp v podstatě bez personálu, jedna postarší paní chce stihnout vše sama a podle toho to taky vypadá.

Kamil P.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím už na dovolenou po republice více jak 20 let.Většinou si vybírám kemp ,kde je možnost chatky se socialním zařízením. Prošel jsem za ta léta hodně kempů a mohu říct,že mě tento malý ,ale příjemně vybavený kemp hodně zaujal.
Je zde vše co člověk potřebuje ,aby se v dnešní době a soustavné práci trochu odreagoval.
Neříkám ,že jsem byl v tom nejlepším kempu,proto že ,jsem nebyl všudě ale vím,že se jsem pravděpodobně příští rok podívam,neboď jsem se za ten týden nedostal všude ,kde jsem to měl naplánované.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou, který hodnotilo 95 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist