Autokemp Budišov nad Budišovkou - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 60 recenzí (celkem 424)  

Nábřeží 688,
BUDIŠOV NAD BUDIŠOVKOU 747 87 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Budišov nad Budišovkou

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 60
Celkem hodnocení 424
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Budišov nad Budišovkou


Storno

Hodnocení návštěvníků

Szotkowska K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný discgolf a zábavné aktivity v kempu. Vše zdarma, pálky, hůlky apod. jen na zálohu. Super.

Robert

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Blížil se víkend a my jako skupina 5ti přátel vymýšleli co podnikneme. Kolega mi doporučil tenhle kemp, tak jsme neváhali, řekli si, že zkusíme a vyrazili na víkendový výlet. Bylo vedro, celou cestu jsem se už těšil na orosenou 12°.

Po příjezdu jsem šel na recepci, kde se paní ptala kolik nás bude a na jak dlouho. Vyloženě mi "vyrazila dech" slovy "Popravdě já asi ani nemám zájem aby jste tady zůstali,my jsme malý, klidný rodinný kemp a bylo by asi lepší, kdyby jste pokračovali v cestě dál do jiného kempu. " Tohle mě hodně zamrzelo, protože uvítání si představuji trošku jinak. Chápal jsem, že se asi bojí, že se večer vylijeme jako vázy a bude "hluk". Vysvětlil jsem ji, že problém nebude a tak jsme se nakonec mohli ubytovat.( Popravdě jsem si fakt myslel, že budu muset na rychlo vymýšlet něco jiného)

Ke kempu jako takovému .. opravdu krásné, čisté prostředí, plné milých lidí včetně opravdu velice ochotného personálu. Je tady plno vyžití, jako Minigolf,Discgolf, čistý bazén, pro děti trampolíny a všelijaké prolizačky. Pro nás starší velká, dřevěná hezky udělaná terasa, pívo s dobrou cenou, skrátka pohoda. Nakonec jsme zůstali až do neděle a řekli si, že bychom se zase rádi vrátili.

Martin N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí, udržovaný, čistý (dokonce paní uklízečka ráno vysávala i asfalt na předzahrádce) :). Zvláštní je, že se do sprch a na toaletu chodí přes restauraci (nebo předzahrádku), pokud máte stan v části u restaurace. O víkendu bylo v kempu dost živo, přes týden asi klidnějc...Závěr je, že se nám líbilo moc. A na dnešní dobu hodně levné pivo (plzeň za 32Kč!!, 10ka za 23 a 12ka za 25!!) :)

Martin Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistý útulný kemp ideální pro rodiny s dětmi. Spousta zábavy a vyžití, perfektní bazén, obsluha v restauraci od rána až do pozdních hodin s úsměvem a ochotou. Jídlo super! Byli jsme s vlastním karavanem, takže některé věci jako chatky a kuchyňku nemůžu hodnotit. Jen mi připadlo málo záchodků na takový kemp, ale vše čisté. Pro karavanisty chybí výlevka na chemické WC, vylívat to do záchodu mi to nepřišlo ideální, tak jsme "to" vezli domů.

Lukáš

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Užili jsme si v kempu skvělou dovolenou.

martin k.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 28.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

mimořádná vstřícnost k dětské skupině (školní výlet)

Milada M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme s pětiletými vnoučaty pod stanem a nám i dětem se moc líbilo,když to letos časově vyjde,tak si to rádi zopakujeme.

Tomáš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý autokemp poskytující dostatek zábavy, skvělý, mladý a stále usměvavý obsluhující personál. Jejich nejčastější otázka zněla: "Máte všechno?". Měli jsme všechno vždy a stále. Díky..

Miloš Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný, klidný a příjemný kemp.

Martin S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp do kterého jezdíme už pár let.Všude je čisto, vybavenost kempu je stoprocentí.A ceny jsou víc než lidské.Vše podtrhává pani vedoucí, která je velice férová a přijemná paní.A po poslední návštěvě nám odpustila i menší nepříjemnost, kterou ji způsobili naši pejsci v arealu kempu. A dala nám ještě šanci.Děkujeme. 10 z 10

Grażyna Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový pobyt byl dokonalý.

Adéla Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování bylo vynikající.

Natalie P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Potkala sem tam super lidu

M. K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo tam fajn, ochotný personal.

Lucie H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nejhezčí kemp kde jsem kdy byla

Marek W.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dlouholetá zkušenost.

Pavlina Z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherne misto pro rodinnou dovolenou! Byli jsme ubytovani v chatkach, ktere jsou dostatecne zarizene, soucasti je i sprcha a WC. Vse ciste. Na verande grill a posezeni hned vedle chatky se slunecnikem. Vyziti pri celou rodinu je opravdu maximalni - samozrejmosti je detske hriste, mnoho detskych hracek, klubovna, stul na ping pong, bazen, minigolf a cim dal vic oblibeny discgolf... V tesne blizskosti se nachazi i prirodni koupaliste...

Minus davam za kuchyn, jtera zacina varit az od cca 11, do te doby si v arealu poridite jen slane tycinky, takze pokud zrovna nemate svou snidani / zaplacenou snidani, a jen tak se rozhodnete najist, neni to jednoduche. A kuchyn i pomerne brzy konci... Po 21h se nenajite...

Kazdopadne pozitiva jasne prevazuji a verim, ze se do kempu radi vratime!

Jana R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp pro rodiny s dětmi. Je vidět, že se zde investuje a zvelebuje. Při stavbě dětského hřiště přemýšlel někdo hlavou. Bazén pro děti ideální a slany..
Chceme jezdit každoročně

Jaromír O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp vřele doporučuji navštívit rodinám s dětmi. Majitelé jsou výborní, o kemp se starají skvěle a se srdíčkem. Je to vidět na každém místě kempu, kde se mihnete. Má to svoji kulturu. Cenově je kemp v pohodě. Velmi jsme ocenili sociální zařízení na chatkách, jelikož jsme byli zde s malými dětmi. Ještě jednou vřele doporučuji. Určitě se sem ještě letos vrátíme.

smoula

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme letos navštívili 2x,vždy mimo prázdniny. Dobře vybavený kemp,nádherné okolí a hlavně klid.Vyráželi jsem na kolech a můžu jen doporučit.Příští rok přijedeme určitě zase.Díky.

dada1

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 21.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ten to kemp je opravdu pro vyžití,restaurace take super-ceny vyhovující.Jen ubytovaní v chatkách-chtělo by to rekonstrukci,při vstupu jsme si musely zamést jelikož bylo hodně prachu pod lůžkama,,vrže podlaha tak jak někdo vstane budí všechny,Zachody,sprchy -take co se týče hygieny nic moc pavucin plno,v umyvadle vidim při čištění zubů furt stejné chlupy po 3 dny.

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli jen na víkend, je zde vše co je třeba, sprchy a WC sice funkční, ale zasloužilo by rekonstrukci. To je jediná nevýhoda tohoto kempu. Skvělá kuchyňka a snídaně v restauraci. Večer když byl nával, byla slabší obsuha, ale jinak ok a mají zde krásné dřevěné sochy. Doporučuji návštěvu.

Katka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp úžasný, prostředí krásné, personál velmi ochotný a vynikající jídlo. Spousta možností pro volný čas.

Josef H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Delší dobu jsem zvažoval navštívit tento kemp.... po té co jsem tak učinil, vím, že se tam určitě vrátím a doporučím ho i známým se kterými jezdíme po krásách naší Vlasti. Za mne prostě super... :)

Adriana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super kemp ....výborná a milá obsluha... skvělá snídaně...spousta vyžití pro děti a i ve špatném počasí super ...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou, který hodnotilo 60 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist