Autokemp Budišov nad Budišovkou - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 42 recenzí (celkem 406)  

Nábřeží 688,
BUDIŠOV NAD BUDIŠOVKOU 747 87 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Budišov nad Budišovkou

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 42
Celkem hodnocení 406
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Budišov nad Budišovkou


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jaromír O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp vřele doporučuji navštívit rodinám s dětmi. Majitelé jsou výborní, o kemp se starají skvěle a se srdíčkem. Je to vidět na každém místě kempu, kde se mihnete. Má to svoji kulturu. Cenově je kemp v pohodě. Velmi jsme ocenili sociální zařízení na chatkách, jelikož jsme byli zde s malými dětmi. Ještě jednou vřele doporučuji. Určitě se sem ještě letos vrátíme.

smoula

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme letos navštívili 2x,vždy mimo prázdniny. Dobře vybavený kemp,nádherné okolí a hlavně klid.Vyráželi jsem na kolech a můžu jen doporučit.Příští rok přijedeme určitě zase.Díky.

dada1

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 21.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ten to kemp je opravdu pro vyžití,restaurace take super-ceny vyhovující.Jen ubytovaní v chatkách-chtělo by to rekonstrukci,při vstupu jsme si musely zamést jelikož bylo hodně prachu pod lůžkama,,vrže podlaha tak jak někdo vstane budí všechny,Zachody,sprchy -take co se týče hygieny nic moc pavucin plno,v umyvadle vidim při čištění zubů furt stejné chlupy po 3 dny.

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli jen na víkend, je zde vše co je třeba, sprchy a WC sice funkční, ale zasloužilo by rekonstrukci. To je jediná nevýhoda tohoto kempu. Skvělá kuchyňka a snídaně v restauraci. Večer když byl nával, byla slabší obsuha, ale jinak ok a mají zde krásné dřevěné sochy. Doporučuji návštěvu.

Katka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp úžasný, prostředí krásné, personál velmi ochotný a vynikající jídlo. Spousta možností pro volný čas.

Josef H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Delší dobu jsem zvažoval navštívit tento kemp.... po té co jsem tak učinil, vím, že se tam určitě vrátím a doporučím ho i známým se kterými jezdíme po krásách naší Vlasti. Za mne prostě super... :)

Adriana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super kemp ....výborná a milá obsluha... skvělá snídaně...spousta vyžití pro děti a i ve špatném počasí super ...

temp

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co vytknout. Stále spokojeni.

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme již třetím rokem a jsme spokojeni.

Evule

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný camp se spoustou sportovního vyžití, jak pro dospělé,tak pro děti.Rozhodně doporučujeme a rádi se budem vracet.Za nás na výbornou!!!!

Tom

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

průměrný kemp, přijatelné ceny, ale zklamání vybavení chatek, wifi- dalo se připojit jen občas a restaurace - nestíhala objednávky, kolem 20,00h. už žádné další objednávky, jídla - převládá smažená strava /řízky, sýry, hranolky.../

Josef Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem dobrý, personál ochotný.

Zuzana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super pobyt, zabava a prijemne prostredi i personal.

Anežka N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zastavili jsme na oběd a protože se nám prostředí líbilo, prošli jsme si celý kemp a plánujeme příští léto pobyt v tomto kempu.

Pk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to super kemp, v dobrém a atraktivním místě. Zase přijedeme.

Ivana Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již několik let a vždy jsme nadšení!!! Pro rodinou dovolenou nejlepší kemp v ČR!!

Mareš D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše je super, a radi se vracíme.

Radim

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší a příjemný autokemp se vším všudy. Velmi milý personál.

Jirina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,vynikající kuchyně,příjemný personál,prostě všechno super!

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí, bylo o nás dobře postaráno. I za krátkou dobu jsme využili bazén, hřiště pro volejbal, badminton. Procházka kolem rybníka je velmi relaxující. I v nepříznivém počasí velmi rodinné prostředí. Určitě se vrátíme.

Macek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Potěšil nás nový bazén,výborné jídlo za dobré ceny,příjemný personál a všestranné vyžití pro děti,včetně těch nejmenších :-)

Josef K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé a příští rok přijedeme rádi znovu. Jídlo vynikající, ceny přiměřené, čistota všude, teplá voda po celý den a i pro děti výborné vyžití. Doporučujeme všem bez rozdílu věku, každý si najde to své.

Daniela O.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poýváme v kempu často a jsme vždy maximálně spokojení. Je malý, ale má vše, co člověk potřebuje. Doporučuji!

. M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem z kempu je super a vřele doporučuji rodinám s dětmi . Blízkost Slezké Harty kde je super koupání . Přímo v kempu na osvěžení bazének a v blízkosti příjemný rybník k zaplavání . Restaurace až neuvěřitelné ceny a velice příjemný personál . Co bych majitelům vytknul jsou sociálky . Nejen , že kapacita je na kemp nedostačující ale už toho dosti pamatují . V koupelně jedno zrcadlo a zásuvka od něj na 2 m daleko , jeden dávkovač mýdla ( které jsem zde viděl pouze jeden den a pak už ne ) , všude samá pavučina , na záchodech vypadávající kliky . Dá se to přežít , ale v dnešní době lidi přežíjí všechno ale často se řídí dle sociálního zařízení !! Tady bych doporučoval mimo sezónu udělat velký zásah . Je to škoda u tak super kempu .

Veronika S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super lidé i prostředí.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou, který hodnotilo 42 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist