Autokemp Budišov nad Budišovkou - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 56 recenzí (celkem 461)  

Nábřeží 688,
BUDIŠOV NAD BUDIŠOVKOU 747 87 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Budišov nad Budišovkou

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 56
Celkem hodnocení 461
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Budišov nad Budišovkou


Storno

Hodnocení návštěvníků

Alena O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli jednou a moc se nam pobyt libil prijemni lide personal krasne prostredi urcite se zde vratime

Pasapamida

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp byl letos třetí v pořadí, který jsme navštívili. Byli jsme na něj moc zvědavý , vzhledem k hodnocení které má . Chtěli jsme stanovat a být tu tři noci . Nakonec to dopadlo tak , že jsme stan ani nevyndali z auta , protože ho nebylo kde postavit . Paní recepční nám alespoň na jednu noc pronajala jednu chatičku, protože na víc nocí volno nebylo . Kemp byl naprosto plný , řekl bych , že v něm bylo víc lidí jak v celých Budišovicích . Bazén v kempu je, tedy bazének pro děti , na plavání jako v kempu Morava v Mohelnici to rozhodně není . Sociálky byly čisté a sprchy v hospodě do kterých nás poslala paní recepční také .Kemp je menší s maximálním využitím místa . Soukromí zde nenajdete, tedy alespoň ne v sezóně. Tento kemp není z těch které bych vyhledával , a nechápu tak vysoké hodnocení které má . Své zákazníky si určitě najde např. z řad. panelákových lidí ,kteří jsou rádi za každý kousek zelené trávy pod nohama.

capri

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp, skvělá zábava pro děti, vynikající hospůdka se skvělou kuchyní a zcela mimořádnou obsluhou. Děkujeme.

Miluše Ř.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Super personal i pani spravcova a jeji manzel,uzasne vyziti-minigolf,bazen,volejbal-vse upravene,vsude cisto,na wc vzdy cisto a pap.rucniky i toal.papir-no proste super'pisu za 1☆

Miluše Ř.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Super personal i pani spravcova a jeji manzel,uzasne vyziti-minigolf,bazen,volejbal-vse upravene,vsude cisto,na wc vzdy cisto a pap.rucniky i toal.papir-no proste super'pisu za 1☆

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem SUPER !!!

Iva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vyborne protredi.Pro deti uzasne vyziti.

Jan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost, personál velmi ochotný.

Martin W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hezky maly kemp, cisty a udrzovany. Dobra kuchyne. Vyborne pro rodiny s detmi. Dobre ceny a ochotny personal.

Katynka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme za krásnou dovolenou ve vašem kempu. Byli jsme maximálně spokojeni. Přijedeme zas :-)! K.H.

Dagmar M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Plně vybavená kuchyně, vše je k zapůjčení. Všude čisto.

Vladimír J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, ochotný personál, skvělé jídlo, vše čisté a uklizené.

Kutálková L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp,moc velká spokojenost,atrakce,bazén,skvělá restaurace s skvělým jídlem a výbornou obsluhou.Krásné prostředí a spokojenost na jedničku!!!

jerryX

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pěkné prostředí pro rodiny s dětmi. Pro děti velká trampolína, bazén se slanou vodou. Restaurace s příjemnou obsluhou, nabídka jídel dostačující. Snad jen ráno chybí možnost zakoupení pečiva, ale asi kilometrová procházka do Budišova/kde má prodejna pečiva otevřeno i v neděli/ nikoho nezabije. Určitě někdy zase přijedeme.

David M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný camp, který je vhodný pro rodiny s dětmi, večer klid na spaní, přes den spousta možností a aktivit.

KAREL

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp pro rodiny s dětmi.

Ivana Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprotsto skvělá dovolená :-)

Kolomazník

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi dobrá restaurace s kvalitním jídlem. Pro děti spusta atrakcí, včetně bazénu a potůčku. Snad jen sociální zařízení by mohlo být na lepší úrovni. Celkově ale jeden z našich oblíbených kempů, kam se vracíme.

johanes

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemný personál,pěkné prostředí,výborné jídlo

Radka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný menší kemp, vhodný hlavně pro rodiny s dětmi. Kladně hodnotím čisté prostředí, milý personál, možnost zábavy (discgolf), dobré ceny v místní restauraci, bazén i užívání sprch zdarma. Jediné, co bych vytkla, je otvírací doba restaurace - ranní kávu si dáte nejdříve v 10:00 i když restaurace je pro hosty, co si zaplatily celou snídani otevřena), vaří se od 11:30 (i když by jste chtěli jen panini) do 21:00 v neděli, v sobotu o půl hodiny déle. Celkově kemp hodnotím velmi kladně.

Aleš B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na kratičkou dovolenou.Ubytování super.V restauraci nebyl problém připravit bezlepková jídla,i když v jídelníčku nejsou.Obsluha vyšla vstříc v každém směru. Vyžití pro děti je habaděj.
Příští rok se těšíme znovu.

Dagmar Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp hodnotíme velmi kladně. Velké sportovní vyžití, kemp čistý, super ceny, obsluha v restauraci příjemná, ochotná.... Velké plus je bazén. Sociální zařízení by chtělo modernizaci, ale bylo čisto a to je pro nás důležitější než kdyby tomu bylo opačně. V kempu chybí obchůdek, ale do obchodu se dá projít (naštěstí to není daleko). Tím, že není v kempu obchůdek, uvítala bych v restauraci víc sladkostí, brambůrky, tyčinky.....

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohoda pro rodiny s detmi velmi prijemny kemp. Skoda ze bazen neni vetsi.

Lenka F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám v kempu líbilo. Příjemní lidé, hezké prostředí.

Jana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je moc pěkný,je tam spousta vyžití nejen pro děti.Rozhodně jsme se nenudili-volejbal,fotbal, nohejbal, pinec, trampoška,prolézačky pro děti, bazén. udržované,všude čisto.Personál vstřícný a usměvavý.
Rozhodně můžu doporučit,je to ráj pro děti a tudíž i pro rodiče

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou, který hodnotilo 56 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist