Autokemp Budišov nad Budišovkou - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 94 recenzí (celkem 458)  

Nábřeží 688,
BUDIŠOV NAD BUDIŠOVKOU 747 87 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Budišov nad Budišovkou

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 94
Celkem hodnocení 458
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Budišov nad Budišovkou


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miluše Ř.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Super personal i pani spravcova a jeji manzel,uzasne vyziti-minigolf,bazen,volejbal-vse upravene,vsude cisto,na wc vzdy cisto a pap.rucniky i toal.papir-no proste super'pisu za 1☆

Miluše Ř.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Super personal i pani spravcova a jeji manzel,uzasne vyziti-minigolf,bazen,volejbal-vse upravene,vsude cisto,na wc vzdy cisto a pap.rucniky i toal.papir-no proste super'pisu za 1☆

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem SUPER !!!

Iva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vyborne protredi.Pro deti uzasne vyziti.

Jan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost, personál velmi ochotný.

Martin W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hezky maly kemp, cisty a udrzovany. Dobra kuchyne. Vyborne pro rodiny s detmi. Dobre ceny a ochotny personal.

Katynka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme za krásnou dovolenou ve vašem kempu. Byli jsme maximálně spokojeni. Přijedeme zas :-)! K.H.

Dagmar M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Plně vybavená kuchyně, vše je k zapůjčení. Všude čisto.

Vladimír J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, ochotný personál, skvělé jídlo, vše čisté a uklizené.

Kutálková L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp,moc velká spokojenost,atrakce,bazén,skvělá restaurace s skvělým jídlem a výbornou obsluhou.Krásné prostředí a spokojenost na jedničku!!!

jerryX

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pěkné prostředí pro rodiny s dětmi. Pro děti velká trampolína, bazén se slanou vodou. Restaurace s příjemnou obsluhou, nabídka jídel dostačující. Snad jen ráno chybí možnost zakoupení pečiva, ale asi kilometrová procházka do Budišova/kde má prodejna pečiva otevřeno i v neděli/ nikoho nezabije. Určitě někdy zase přijedeme.

David M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný camp, který je vhodný pro rodiny s dětmi, večer klid na spaní, přes den spousta možností a aktivit.

KAREL

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp pro rodiny s dětmi.

Ivana Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprotsto skvělá dovolená :-)

Kolomazník

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi dobrá restaurace s kvalitním jídlem. Pro děti spusta atrakcí, včetně bazénu a potůčku. Snad jen sociální zařízení by mohlo být na lepší úrovni. Celkově ale jeden z našich oblíbených kempů, kam se vracíme.

johanes

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemný personál,pěkné prostředí,výborné jídlo

Radka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný menší kemp, vhodný hlavně pro rodiny s dětmi. Kladně hodnotím čisté prostředí, milý personál, možnost zábavy (discgolf), dobré ceny v místní restauraci, bazén i užívání sprch zdarma. Jediné, co bych vytkla, je otvírací doba restaurace - ranní kávu si dáte nejdříve v 10:00 i když restaurace je pro hosty, co si zaplatily celou snídani otevřena), vaří se od 11:30 (i když by jste chtěli jen panini) do 21:00 v neděli, v sobotu o půl hodiny déle. Celkově kemp hodnotím velmi kladně.

Aleš B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na kratičkou dovolenou.Ubytování super.V restauraci nebyl problém připravit bezlepková jídla,i když v jídelníčku nejsou.Obsluha vyšla vstříc v každém směru. Vyžití pro děti je habaděj.
Příští rok se těšíme znovu.

Dagmar Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp hodnotíme velmi kladně. Velké sportovní vyžití, kemp čistý, super ceny, obsluha v restauraci příjemná, ochotná.... Velké plus je bazén. Sociální zařízení by chtělo modernizaci, ale bylo čisto a to je pro nás důležitější než kdyby tomu bylo opačně. V kempu chybí obchůdek, ale do obchodu se dá projít (naštěstí to není daleko). Tím, že není v kempu obchůdek, uvítala bych v restauraci víc sladkostí, brambůrky, tyčinky.....

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohoda pro rodiny s detmi velmi prijemny kemp. Skoda ze bazen neni vetsi.

Lenka F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám v kempu líbilo. Příjemní lidé, hezké prostředí.

Jana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je moc pěkný,je tam spousta vyžití nejen pro děti.Rozhodně jsme se nenudili-volejbal,fotbal, nohejbal, pinec, trampoška,prolézačky pro děti, bazén. udržované,všude čisto.Personál vstřícný a usměvavý.
Rozhodně můžu doporučit,je to ráj pro děti a tudíž i pro rodiče

Ola

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Świetne miejsce na wypoczynek, doskonała obsługa, możliwość uprawiania sportu.
Polecam wszystkim.

Radim

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po roce jsme se opět vrátili do Budišova(již počtvrté)a nelze než chválit. Krásný nový bazén, spousta vyžití,výborná kuchyně a skvělý personál. Musím ale podotknout, že celkovou atmosféru klidného a bezpečného kempu pomáhají dotvářet i jeho hosté, nijak nenarušující pořádek. DOPORUČUJI

Maggie

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherny kemp, mily personal, skvela vybavenost

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou, který hodnotilo 94 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Budišov nad Budišovkou.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist