BUCHLOVICE - SMRAĎAVKA - Hodnocení

2.4 / 10 Průměrné
podle 5 recenzí (celkem 30)  

Smraďavka 540,
BUCHLOVICE 687 08 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - BUCHLOVICE - SMRAĎAVKA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

24% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 30
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení BUCHLOVICE - SMRAĎAVKA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Božena

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to ten asi nejhorší kemp,co existuje. Dojeli jsme 5 večer a chatka nebyla ješte pripravená,chlap teprv šel vytřít zem způsobem aby se neřeklo,nevyždímaným mopem,takže jsme tam do noci měly mokrou podlahu. Všude pavučiny,bordel a ledničku,kterou jsme měli několik dní dopředu zamluvenou,tak dal někomu jinému.Na záchodě nebylo mýdlo,toaletní papír a dveře od záchodu nešly zavřít.Sem tam pršelo,takže ve sprchách bylo blato a za celý víkend jse nikdo neobtěžoval vytřít zem a bazén byl špinavej jak brčál.

BH

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zarizene starsi, omsele, znicene a hlavne spinave. WC a sprchy jen pro otrle.

Věra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Přijeli jsme na jednu noc asi v 18 hodin.Na první pohled příjemný kemp - retro styl.
Rozhodli jsme se ubytovat. Hned nás zaujal způsob ubytování - podnapilý postarší pán, účtuje bez dokladu. Mysleli jsme, že pouze zastupuje, že si "kolega" odskočil, proto neumí vydat potvrzení. Později jsme zjistili, že tento pán je za kemp odpovědný, takže účtuje do kapsy. Teprve po večeři v nedaleké restauraci jsme bohužel navštívili umývárnu a WC. Hrůza, špína, hnus. Prostředí pro stanování pěkné,proto nás nenapadlo, že kuchyňka, WC a sprchy jsou jedna velká hrůza. Sprchy jsme raději nepoužili, všude špína. V kuchyňce by si jídlo připravil snad jen hazardér se zdravím. WC nemyté, na WC ženy je umístěn v předsíni pod umyvadlem otevřený odpadkový koš, o hygienickém koši nelze mluvit ani náhodou. Některé dveře nejdou řádně zavřít, klíč nebo petlice na dveřích od WC nejsou.
Nedaleká Lovecká restaurace - zde bylo možné použít WC, čistota lepší. Jídlo - drahé, kvalita nic moc, jednu večeři jsme museli vrátit - polosyrové maso, vše však proběhlo bez problémů. Ovšem již na začátku jsme si utřeli stůl - čistota tedy ne zcela v pořádku.
Koncert, který měl trvat do půlnoci, se poněkud protáhl, končil nad ránem.
Celkový dojem - katastrofa, zážitek na celý život, sem už nikdy víc.
Škoda tak pěkného areálu.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá tragédie!
Po příjezdu (cca v 16.00) byli všichni co se vydávali za správce kempu namol.
Sociálky jak před třiceti lety. Sprchy olezlé rzí. Na umyvadlech spousty chcíplých komárů a jiných hmyzů, jakožto i prskanců od past, celý náš pobyt na stejném místě, tj. úklid zřejmě neprobíhá.
Nejhorší byla noc. V nedaleké Lovecké restauraci probíhala v pátek diskotéka (končila ve 23.00, rachot jak blázen ale neřešili jsme to). V sobotu Rocková kapela, v kempu nebylo slyšet vlastního slova, duněla hlína ve stanu. Zábava končila ve 2.30 ráno. O půlnoci jsme volali policii, ta nám řekla, že nemůžou nic dělat, protože zmíněná restaurace patří stejnému majiteli jako kemp. A že má na to povolení celé léto!!! Takže kdo se nechce v pátek a v sobotu celé léto 2017 vyspat, hurá na Smraďavku. V kempu brečeli ve stanech děti že nemůžou spát.
K tomu fakt, že kiosek zavřel v sobotu asi v 19 hodin, že prý se paní už chtělo spát. Kvůli nedostatku vody (za to jediné majitel nemůže) bylo v bazénu vody po kolena, takže na koupání je spíš nedaleká přehrada - koupání u hráze.
Velmi špatný zážitek, už nikdy víc!

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu je krásné,stanová louka upravená.Součástí kempu je i menší restaurace,kde je k dostání pivo,limo,káva,nanuky a něco málo k snědku.Je zde pc s připojením k internetu.Dojem kazilo venkovní posezení,které už přesluhuje.Vždy zde bylo ale čisto a obsluha byla příjemná.Na pánských toaletách u recepce nešly splachovat pisoáry a proto zde zapáchala moč.V kabinkách chyběl toaletní papír.Na pánské umývárně jsou jen 3 sprchy.Jedna byla bez závěsu a sprchové hlavice,jedna měla sprchovou hlavici rozpadlou.Na dlažbě se držela voda,která neodtékala a chyběly zde věšáky na věci.
V areálu je bazén (nádrž) s filtrací,venkovní sprcha,dětské prolézačky a houpačky.Připojit se zde na wifi bylo problémové.
Nedaleko od kempu je Lovecká restaurace a obchod se základním zbožím.
Kemp má nového majitele,který chce do areálu investovat,proto se sem ze zvědavosti vrátím.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana D.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime do tohoto kempu nekolik let a jsme spokojeni.Je to pro nenarocne.Letos obsluha nic moc,jinak super

Irena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí příjemné, kousek do lesa, možnost si zajít vedle do lázní na jídlo, dostatek místa na stany, možnost přípojky el., ikdyž na můj vkus poněkud drahá přípojka. Fajn byla možnost koupání se v bazénu, sice voda studená, ale bazén byl čistý. WI-FI v kempu nefunguje, ani u hospody se nedá připojit. Kuchyňku jsme využívali jen na umytí nádobí, ale chtělo by to tam taky občas uklidit. Absolutní katastrofa byly sprchy a WC. Za ty tyři dny nikdo nevytřel, neuklidil, to by se stávat nemělo. To jediné mi teda vadilo.

Vašut

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme nenároční cestovatelé, ale zážitek v tomto kempu je hrozný. Recepce v hospodě, obsluha nedokázala spočítat cenu za noc pro tři lidi. V kempu je pod trávou navezená drť ze sutě, takže zabít kolík stanu je marná snaha. Sociální zařízení špinavá a bazén byl špinavý a doslova nechutný. Více jsme nestihli zjistit, protože jsme ráno okamžitě odjeli. Pár kilometru dál je úžasný kemp Luhačovice dražší jen v řádech korun ale čistý a vybavený pitnou vodou.

Pavel S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ještě po příjezdu domů nemůžu uvěřit, kde jsem byl ubytován. Po hygienické stránce ihned uzavřít. Ještě teď mě bolí oči.

holinkapa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stanová a karavanová místa úpravená, nově osázená. Absence pitné vody. Ta zdejší "smradlavá" jednak není k pití a také zřejmně po dešti obsahovala jehličí a ostatní nečistoty. Bazén je vypuštěn (dle slov personálu je před rekonstrukcí). Nejeli jsme sem za koupáním a sociální zázemí jsme měli svoje, takže z tohoto pohledu jsem byl spokojen. Ale jakmile nám došla vlastní voda, čekalo nemilé překvapení a spokojenost byla pryč......

Zuzana P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

celý kemp je poměrně chudě vybaven

Jiri K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám že je tam klid a pohoda. Nikdo tam v noci neřval a nechlastal, tak jsme se mohli dobře vyspat na celodenní outdoorové aktivity. Je to kemp spíš pro nenáročné, ale nám to vyhovuje. Skvělý místo pro cyklistiku, turistiku i skalní lezení. Bazén byl sice zelený, ale i tak dobrý že tam vůbec je. Hned vedle "kachní ráj" - děti mají na co koukat. Zkrátka se nám tam moc líbilo.

marie M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 2.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se mi prostředí a každodenní úklid umýváren wc, vřelý přístup personálu. Chybělo mi napuštění bazénu, nedostatek hřišť pro děti i dospělé nevyhovující kuchyŇka - pouze jeden vařič elektrický.

ZHan

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Místa na stanování hodně a velmi pěkné (malými stromky oddělená místa). Až po návštěvě sociálního zařízení a kuchyňky jsme zjistili, proč je v kempu tam málo stanů a karavanů. Např. dámské sprchy: 3 na celý kemp z toho jedna úplně bez závěsu (asi pro nestydlivé) a jedna s nefungujícím odtokem (stojíte po kotníky ve špinavé vodě). Na strop se raději nedívat pokud nejste mykolog či něco podobného (nevím jestli to byla plíseň nebo houby). Kuchyňka - v místnosti 2,5 x 2,5 m už někdo hodně dlouho neuklízel, zřejmě proto, že teče pouze studená voda. Za celé tři dny jsem nezaznamenala, že by někdo vytřel podlahu na WC (prkýnka vypadala docela čistě, ale raději jsme nesedali). Jo a nakonec pozor pro karavany. Pokud jste delší, budete mít problém vjet do areálu (nejlépe odpojit a zaparkovat karavan samostatně - pokud to jde :-) ).

Petr Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli spokojeni. Čisté prostředí a velmi hezké okolí.

lucie p.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 27.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

opravit sociální zařízení a super

Eva Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poloha kempu i kemp samotný (myšleno místa pro stanování) jsou moc hezké, o chod kempu se ale nejspíš nikdo moc nestará. Záchody v kempu jsou špinavé, většinou tam chybí papír, o sprchách škoda mluvitř, tam se snad vytírá jednou týdně. Pověsit si oblečení, když se jdu sprchovat, není kam, háčky jsou ulámané. Kolikpak by to asi stálo úsilí dát do těch sprch lavici. Když jsem viděla kuchyňku, zvedl se mi žaludek, tam se neuklízelo snad několik let, navíc tam ani netekla teplá voda. Hospoda v kempu taky ušmudlaná, ani zářivky tam nesvítili, až konečně poslední večer si dali tu práci, aby je vyměnili. Chtělo by to nadšence, který se o to všechno opravdu postará.

Martina Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vlastimil B.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná příroda kolem jako určná k ciklo výletům

Jaroslav K.

Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 18.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu se už léta neinvestovalo, všechno zchátralé a rozpadá se. Jediným kladem snad je usměvavý a ochotný personál. O majiteli se ale nic kladného říci nedá, spíš těžko hledat někoho, kdo by se staral hůř.

Antonin Z.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

hlasuji

Milena J.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem byla již druhým rokem a opět jsem jím nadšená. Tyto tři dny jsou moje celoroční dovolená, protože jsem OSVČ. Celý rok na Smraďavku s láskou myslím.

Ladislav J.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

dovolenou zde trávíme již druhým rokem

Tereza H.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovolena

patrik s.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 29.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byl jsem spokojený se službama i s prostředím.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu BUCHLOVICE - SMRAĎAVKA, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu BUCHLOVICE - SMRAĎAVKA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu BUCHLOVICE - SMRAĎAVKA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist