Kemp Piraňa Nechranice - Hodnocení

5.3 / 10 Chvályhodné
podle 3 recenzí (celkem 12)  

Na hrázi,
BŘEZNO 431 45 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Piraňa Nechranice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

53% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 12
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Piraňa Nechranice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Mila

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nedoporucuji!!!!! okoli pekne ale chatka v hroznem stavu vsude spina brr hnus ... socialky zastarale smradlave.... to jsme tam meli byt tyden a jeli jsme o den drive domu v chatkach vse smradlave jeste ze jsme meli vsechno sve ale i tak nam vse nacichlo skvori pavouci proste humus ... :( a personal stara pani ktera se tvarila jako kakabus hruza !!! za me Nedoporucuji

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatky odpovídají fotkám. Vybavení včetně konvice a mikrovlnné trouby. Akorát voda není vedená až do chatky. Soc. zařízení sice zastaralé, ale stále čisté. Celkový dojem na kemp - spokojenost. Kemp byl klidný a personál příjemný. Podle mého vhodný pro malé děti. Voda na přehradě nebyla vhodná ke koupání, ale řešili jsme malým dětským bazénkem a nebyl problém ho napustit. Ke hřišti je k dispozici k zapůjčení i míč, takže si vyhrají i větší děti. Za nás úžasný týden.

Aneta

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme "na blind" se stanem na Nechranice. Prošli jsme několik kempů, které byli většinou tak natřískané trvale postavenými karavanami, že se v podstatě nedalo dojít k vodě. Nakonec jsme si vybrali kemp Piraňa. Prostředí je tu pěkné, kemp je udržovaný a klid, který jsme hledali, jsme tu 100%tně našli (žádné párty do ranních hodin). Paní šéfová bez chybičky. Sociálky staré, ale kde by jste dnes hledali sprchy, kde se můžete cachtat v teplé vodě jak dlouho chcete, bez žetonů či dvacetikorun? Jen upozorním, pokud se chystáte se stanem jako mi, není zde žádné zázemí, kde si uvařit kafe, nabít mobil apod. Kiosek nemá pevnou otevírací dobu, tak jsme ráno chodili na snídani do vedlejšího kempu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jiřina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pokud máte vlastní stan a potřebujete jen noc-dvě přespat, tak kemp lze využít, ale nic jiného nečekejte. Fotogalerie neodpovídá skutečnosti. Většinu kempu tvoří trvale zaparkované přívěsy tzv. permanentkářů, které si velmi kreativně rozšiřují různými přístavky a zahrádkami-je to jakýsi chalupářský slum. Stanů by se dalo vmáčknout 6 přímo k cestě u betonové "pláže" přehrady. Sociální zařízení sice čisté s teplou vodou, ale v hrozném stavu,naprosto nedostačující pro tolik lidí (2 WC většinou bez toalet.papíru,3 sprch.hlavice v jediném prostoru). Po pobíhajících psech nikdo neuklízí, noční klid se nedodržuje, bufetem se rozumí stánek s několika smaženými jídly a pivem.

František H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Díky nočnímu řádění motorkářů na hovno......Bordel až do 06.30hod.

Švédman

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí, personál, služby, sociálky OK.
Problém psi na pláži !!! Fakt pobíhající psi seroucí mezi stany a přívěsy nedáváme.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné ..., jde o malý kemp využívaný většinou rybáři.
Celkový dojem však velmi kazí sociální zařízení, k dispozici pouze 2 WC (u pánů nevím), neustále špína, chyběl toaletní papír a elektrická zásuvka - ve 21. stolení všude jinde naprostá samozřejmost.

Kristýna

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Horší kepm jsem nikdy neviděla. Neskutečný bordel v chatkách (pavučiny, špína, hnízdo škvorů...) a špinavé deky i povlečení (doporučuji si vzít s sebou spacák). Propadala se nám podlaha. O sprchách ani nemluvím...Myslela jsem, že na mne spadne "strop", který je udělám z plechu. Příroda je jinak moc pěkná, ale doporučuji stan.

Milan K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě parádní weekend.

Milan K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě parádní weekend.

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Monika M.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 24.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Piraňa Nechranice, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Piraňa Nechranice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Piraňa Nechranice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist