Autokemp Buňkov - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 42 recenzí (celkem 80)  

Ke Hřišti 251,
BŘEHY 535 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Buňkov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 42
Celkem hodnocení 80
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Buňkov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to naprosto super.

Krišťáková I.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc jsme si to užili i když zrovna moc nepřálo počasí :-)

Monika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, hezké prostředí, podle chuti sluníčko i stín k bydlení v přívěsu, naprosto čisté sociálky a teplá voda stále, výborná zmrzlina ve stánku i dobré jídlo v restauraci, příjemný personál... hlavně pro děti super rovinka, kde celé dny mohou jezdit na kole v dosahu očí rodičů, vedle kempu hřiště a malý lunapark, hezké okolí. Jen koupání je asi lepší v pískovně Mělicích, ale to je kousíček. Celkově fakt pěkné, rádi se ještě vrátíme.

Zdeněk D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vždy perfektní dovolená.

susy

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost s kempem. Přijelo nás více rodin s dětmi, ubytovali se pod stanem, o víkendu se kemp velice zaplnil a i přesto byl v něm klid (většinu tvořili také rodiny s dětmi). Možnost sportovního vyžití je tam velká, rybník přijatelný (písčitý a pozvolný vstup do vody je velké PLUS, pláž travnatá). Každý den byl za nás doplňkový program (loutkové divadlo, letní kino, rádoby diskotéka). Jídlo v restauraci velmi dobré, každý den výběr ca ze třech jídel za cenu 80 až 90,-Kč (možná i jiná v lístku- nevím). Wc a sprchy pěkné, udržované. V dámských sprchách prý bohužel velmi klouzavé a většinou nemožnost si uzamknout wc při konání potřeby hodnotím negativně. Před areálem kempu pouťáci, vypadlo to, že tam jsou stabilně pořád. Ještě kdyby v kuchyňce byly nějaké ledničky pro potřebu všech bylo by supr. Personál byl také vstřícný, přítomen byl někdo 24hod/denně. DOPORUČUJI hlavně pro rodiny s dětmi, ty co chtějí pohodu a klid a případné sportovní vyžití.

Kristýna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je sám o sobě skvělý..Jezdíme sem moc rádi..Toalety čisté, sprchy uklizené, zábavný program super, kuchyně skvělá.Personal vstřícný a milý..Ovšem až na servírku s blond vlasy, která svou práci očividně nenávidí..Dokázala nám svým vystupováním zkazit nejeden večer.Takze jsme radši seděli u stanu..

Dáša

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vstřícný a příjemný personál, krásné prostředí. Sociální zařízení čisté, uklizené a v dostatečném množství, teplá voda je bez žetonů, sprcha otevřená od šesti ráno do deseti večer, takže nikdy není nával a fronty. Určitě doporučujeme návštěvu tohoto kempu.

Jirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, krásný pobyt s krásnými zážitky. Hezké a čisté prostředí i slušné ceny. Čisté a celý den přístupné sociální zařízení. Jak říká jedna reklama v TV sedí to i sem. Reklama zní "Tady je svět ještě v pořádku". Zdravím všechny návštěvníky a přeji příjemný pobyt.

Mirka M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Právě teď jsme ubytováni v kempu a jedním slovem SKVĚLÉ. Restaurace s domácí kuchyní, prostředí paráda, není to ani hodně rušný kemp, ani úplně mrtvý, prostě tak akorát. Co nejvíc oceňuji je sociální zařízení, nové a hlavně čisté. Teplá voda teče ve sprchách na střídačku se studenou, ale dá se to vychytat. Hodně oceňuji venkovní dřezy s teplou vodou, mytí nádobí je pohoda. Pláž čistá a velká.

Radovan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše Super!! Jen to RETRO šlapadlo...:)

Eva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již 20 let a nikdy nebyl žádný problém.

Martin Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vyborny kemp. Cisto,pohoda. Pro rodinu s detma idealni.

Blanka S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 21.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednoduchý čistý pokojíček,vzorně čisté sprchy a WC, vstřícný personál i obsluha v restauraci, příjemné prostředí kempu, krásný rybník.

Milan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.1. - 26.3.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem tu mnohokrát, jsem skoro rodilí Břežák, na krátko i nadlouho i jen "do hospody". Určitý nemalí čas jsem zde s přítelkyní bydlel v apartmánech i v zimě (jako v nouzovém bytě).
Myslím, že jde o výborný kemp pro klidnější rekreaci, rodiny s dětmi, seniory, trochu líné turisty a cyklisty (kolem všude rovina, kultivované smíšené lesy, labská ramena, rybníky...). Civilizace na dosah, ale ne nepříjemně na dohled či na doslech :-).
Vše cíleně a dlouhodobě přizpůsobované i handicapovaným, především pohybově.
Apartmány lze klidně používat jako malí byt, v létě pro turisty, v zimě třeba pro cestující zaměstnance (ubytovna... ale proti jiným luxusní, spíš hotel a navíc, dveře rovnou na pláž :-)).
Ochotný, vstřícný personál se zájmem o podnik a spokojenost hostů.
Proto samá kladná hodnocení. Někde jinde je něčeho víc, něčeho míň, ale své milovníky si Autokemp Buňkov určitě najde.

Petr K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající a přátelské prostředí nejen pro handicapované návštěvníky.Kempu není co vytknout.Prostě super!

Jiří H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu už roky a za současné vedoucí paní Lucie Jelínkové kemp doznal pozitivních změn, především v oblasti zázemí pro návštěvníky. Odvedla kus dobré práce !

Adamec Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vracime se kazdoročně do tohoto kempu

Tomáš R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 31.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší.... to úplně stačí....

GP

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je cisty, restaurace vyborna.

Mirek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mě se tu prostě líbí!

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nemá chybu!Všem doporučuji.

Simča

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vždy spokojená;-)už se těším pod stan.

Jana R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp na světě! Z mnoha důvodů.

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, kemp doporučuju.

Krzysztof

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný , útulny , milý personál , čistota - prostě pěkný kemp. hlavně bezbariérový přístup.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Buňkov, který hodnotilo 42 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Buňkov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Buňkov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist