Autokemp Buňkov - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 27 recenzí (celkem 95)  

Ke Hřišti 251,
BŘEHY 535 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Buňkov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 27
Celkem hodnocení 95
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Buňkov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Dominika

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, příjemný personál. Sociální zařízení vždy čisté. Sprchy neplacené a stále teplá voda. V restauraci skvěle vaří a příjemná obsluha. Mužů jen doporučit.

Posseltovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v příjemném lesíku, klid, soc.zařízení stále čisté. SUPER. Těšíme se na další návštěvu.

Václav M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo super.Mohu jen doporučit.

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp pro rodiny.Pěkné kopání v rybníce Buňkov. I přes velkou obsazenost kempu v době pobytu sociálky čisté,toaletní papír,mýdlo i teplá voda celý den bez poplatku.Výborná restaurace,na výběr více chutných jídel.Jediné mínus málo elektrických přípojek pro karavany,museli jsme se propojovat navzájem.Ještě by nevadilo dětské hřiště v kempu.Jinak celkový dojem jeden z nejlepších kempů které jsme navštívily.

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super chování celého personálu. Ve všem nám vyšli maximálně vstříc.Mimo jiné- čisté toalety, ve sprchách teplá voda.A hlavně pitná voda v celém areálu.

Lucie M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Málo soukromí o víkendu. Lidově řečeno "stan na stanu". Dostatek záchodů byl super ;-)

Milan B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ochotný a příjemný personál,čisté sociální zařízení, pitná voda v celém areálu kempu.Rád se sem vracím.


Veronika

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp,ráda se tam vracím.

Jitka J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prožili jsme zde se svými malými vnoučaty velmi hezkou dovolenou. Rádi se sem zase vrátíme.

Brouceek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

témeř po 30 letech jsem navštívil, a byl jsem příjemeně překvapen, velmi na urovni , všucede čisto, uklid několikrát denně prostě super :-) jedno z míst které, zařadím na pravidelné místo návštev

Miroslava B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kdykoliv navštívíme tento autokemp společně s restaurací, jsme velmi spokojeni. Jelikož toto místo navštěvuji již několik let,sleduji opravdové skoky k vylepšení všech služeb. A aby také ne, když se o hosty starají lidé s tak velkým srdcem :):) Jen tak dál...

Radovan

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásny menší kemp, Staré dobré časy....

Dana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jazdíme zo Slovenska ,sme veľká skupina ,tento rok to už bude 8 krát po sebe ,veľká spokojnosť

Andrejs

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučujeme!Vždy jsme 100% spokojení.

Vlaďka V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jiz nekolik let jezdime na 14 dni na dovolenou do kempu Bunkov.To mluvi za vse:),jinam nechceme

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to naprosto super.

Krišťáková I.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc jsme si to užili i když zrovna moc nepřálo počasí :-)

Monika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, hezké prostředí, podle chuti sluníčko i stín k bydlení v přívěsu, naprosto čisté sociálky a teplá voda stále, výborná zmrzlina ve stánku i dobré jídlo v restauraci, příjemný personál... hlavně pro děti super rovinka, kde celé dny mohou jezdit na kole v dosahu očí rodičů, vedle kempu hřiště a malý lunapark, hezké okolí. Jen koupání je asi lepší v pískovně Mělicích, ale to je kousíček. Celkově fakt pěkné, rádi se ještě vrátíme.

Zdeněk D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vždy perfektní dovolená.

susy

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost s kempem. Přijelo nás více rodin s dětmi, ubytovali se pod stanem, o víkendu se kemp velice zaplnil a i přesto byl v něm klid (většinu tvořili také rodiny s dětmi). Možnost sportovního vyžití je tam velká, rybník přijatelný (písčitý a pozvolný vstup do vody je velké PLUS, pláž travnatá). Každý den byl za nás doplňkový program (loutkové divadlo, letní kino, rádoby diskotéka). Jídlo v restauraci velmi dobré, každý den výběr ca ze třech jídel za cenu 80 až 90,-Kč (možná i jiná v lístku- nevím). Wc a sprchy pěkné, udržované. V dámských sprchách prý bohužel velmi klouzavé a většinou nemožnost si uzamknout wc při konání potřeby hodnotím negativně. Před areálem kempu pouťáci, vypadlo to, že tam jsou stabilně pořád. Ještě kdyby v kuchyňce byly nějaké ledničky pro potřebu všech bylo by supr. Personál byl také vstřícný, přítomen byl někdo 24hod/denně. DOPORUČUJI hlavně pro rodiny s dětmi, ty co chtějí pohodu a klid a případné sportovní vyžití.

Kristýna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je sám o sobě skvělý..Jezdíme sem moc rádi..Toalety čisté, sprchy uklizené, zábavný program super, kuchyně skvělá.Personal vstřícný a milý..Ovšem až na servírku s blond vlasy, která svou práci očividně nenávidí..Dokázala nám svým vystupováním zkazit nejeden večer.Takze jsme radši seděli u stanu..

Dáša

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vstřícný a příjemný personál, krásné prostředí. Sociální zařízení čisté, uklizené a v dostatečném množství, teplá voda je bez žetonů, sprcha otevřená od šesti ráno do deseti večer, takže nikdy není nával a fronty. Určitě doporučujeme návštěvu tohoto kempu.

Jirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, krásný pobyt s krásnými zážitky. Hezké a čisté prostředí i slušné ceny. Čisté a celý den přístupné sociální zařízení. Jak říká jedna reklama v TV sedí to i sem. Reklama zní "Tady je svět ještě v pořádku". Zdravím všechny návštěvníky a přeji příjemný pobyt.

Mirka M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Právě teď jsme ubytováni v kempu a jedním slovem SKVĚLÉ. Restaurace s domácí kuchyní, prostředí paráda, není to ani hodně rušný kemp, ani úplně mrtvý, prostě tak akorát. Co nejvíc oceňuji je sociální zařízení, nové a hlavně čisté. Teplá voda teče ve sprchách na střídačku se studenou, ale dá se to vychytat. Hodně oceňuji venkovní dřezy s teplou vodou, mytí nádobí je pohoda. Pláž čistá a velká.

Radovan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše Super!! Jen to RETRO šlapadlo...:)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Buňkov, který hodnotilo 27 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Buňkov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Buňkov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist