Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 194
Celkem hodnocení 685
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lucie B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme na toto místo vícekrát do roka a jsme maximálně spokojeni.Nádherný kemp se vším všudy a nádherná příroda.

Oranginka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zatím jeden z nejlepších kempů co jsme navštívili. Krásné prostředí, přijatelné ceny, dostatek občerstvení a možností nákupu. Soc. zařízení čisté, se sprchou jsme nikdy neměli problém. Co nás trochu rozhodilo bylo neurvalé chování najaté agentury a "upozorňování" na začátek nočního klidu na zahrádce v restauraci. Ale tam bude asi problém jinde... V ostatních občerstvovnách nebyl problém posedět venku i po desáté.
V kempu by také mohli korigovat počet ubytovaných. Přijeli jsme ve čtvrtek a horko těžko jsme našli místo na malý stan a motorku. Jaké bylo naše překvapení, když jsme vrátili v pátek po celodenním výletu a vedle našeho stanu byl zhruba 5 cm daleko postaven další stan... a to jsem si říkali, že tam už je místo tak maximálně na zaparkování....
Do kempu se asi někdy vrátíme, ale spíš už jenom jako "mezipřistání" při cestě na Slovácko.

Miroslav Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím sem každoročně již mnoho let zejména z důvodu krásného prostředí, klidného kempu a neustále se zlepšujících služeb.

Tomáš D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovolená pod stanem. Skvělý camp lety prověřený.

Radka T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 30.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den kemp a okolí velmi pěkné.Akorat nám dost vadilo,ze kemp má sezónu do 15.9 ale služby v kempu jako je cukrárna,pizerie zmrzlina a dětský koutek skončil už 28.8.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 14.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdravím vás.Pochodil som už niekoľko kempov ale nikde som sa tak zle necítil ako v tomto kempe :-( Zlé tu bolo snáď všetko,sociálne zariadenia,jedlo samí polotovar a po 19:00 nieje možné si objednať normálne dáke jedlo či polievku.Wifi vymazať s ponuky nefunguje to až tak nevadí ale ak to majú v ponuke tak by to malo fungovať.Sprcha za 20kč? :-) nemám problém zaplatím si ale čakal by som aj teplú vodu,zabudni na teplú vodičku.Bazény vcelku pekné ale voda taká studená že ani deťom sa do nej nechcelo a to je čo povedať ved vieme že deti znesú veľa.Miestnosť pre deti otras,malá tmavá zatuchnutá miestnosť samozrejme bez svetla.Ihrisko pre deti na opačnom konci kempu v celku pekná loď ale pre deti bez dozoru dosť nebezpečne. Parcely pre karavany dosť úzke a niektoré nemajú dobrý vjazd a výjazd do parcely.Aby som nebol taký pesimista tak príroda a okolie bolo naozaj pekné ale to je snáď v každom kempe ;-) . Je to smutné ale do tohto kempu sa už nikdy nevrátime.

Martina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Najhorší camp v akom som kedy bola a to mám prechodnú celú europu.Pre deti absolútne žiadna zábava iba jedna zatuchnutá miestnosť.Jedlo iba polotovar.wifi nefunkčná.Socialne zariadenie hrôza.Sprcha ľadová.Pristup s prívesom skoro nemožný.Dakujem ale nikdy viac a samozrejme neodporúčam camp nikomu.

Peto

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úplná katastrofa. Služby hrozne,jedlo samé polotovary,voda v bazénoch ľadová,socialne zariadenie z roku 1989,na teplú vodu v sprchách môžete zabudnúť(samozrejme sprcha 20kč) už nikdy viac.

Ondra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rád bych jen pár poznatků. Celkově musíme hodnotit tento kemp kladně. Klidné příjemné prostředí i přes né zrovna malý počet lidí v campu, sociálky velice udržované. Jediné, co nám vadilo, tak strašně zelená přehrada, za což samozřejmě majitel campu nemůže, ale to vedlo k tomu, že všichni se nastěhovali do bazén, takže je asi jasné, jak to tam vypadalo. A to si ještě zaplatíte krásně denní vstup za 70 kč na osobu. Což mi přijde zvláštní...
A potom ta herní loď. Z té jsme byli hodně zklamaný. Na ten počet dětí, je tam hraček hodně málo...
Jinak vše bylo velice příjemné. Jídlo podle nás chutné, ceny celkem přijatelné a i přes to, že je 22 hod. noční klid, tak nás nikdo z hospody nevyháněl...
Za mě můžu doporučit...

lubos s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pekne prostredi,jen na koupani v prehrade to neni...

Martina S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již jsem zde byla potřetí a opět jsem byla nadšená nejen z přístupu ale i z prostředí.Příští rok pojedu s rodinou zas

Dvořáková M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsem už zde několikrát a pořád jsme spokojený a budeme se určitě vracet

Jitka P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

hezký kemp,ale má co zlepšovat.byli jsme na konci sezony tak nevím jak to tu funguje jinak,ale bohužel i přes vedra která tu byla se nedalo nikde koupat-v bazenu voda jen 22st a voda v přehradě zelená ne na koupání.a zapracovala bych také na animacích pro děti.Zažili jsme tu jen jeden den loutkové divadlo nic jiného

PECOKA

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

DOVOLENÁ PO PĚTI LETECH,ČISTO SOCI.ČISTE,VODA VE SPRCHACH TEPLA ,NENI CO VYTKNOUT ,CENY PŘIJATELNÉ,PERSONÁL A OCHRANKA VELICE PŘIJEMNÁ,VEČER KLID ,COŽ JE PROTI MINULE POSUN O 100 PROCENT,VODA V PŘEHRADĚ BARVA ŠPENÁT ALE KDO JEZDÍ NA BÍTOV S TIM MUSÍ POČÍTAT -VYUŽÍVALI JSME KOUPALIŠTĚ - PERFEKTNI.CELKOVA SPOKOJENOST.

Lenka Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaný pobyt dětí s tatínkem, vždy naprostá spokojenost.

Petr M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako děti jsme sem jezdil s rodiči na dovolenou a užili jsme si zde mnoho zábavy. Od té doby se tu dost změnilo- například malý aquapark, který zde opravdu chyběl kvůli kvalitě vody v přehradě, která se časem zhoršila. Toto místo mi uvízlo v srdci a dnes už sem jezdím relaxovat se svou přítelkyní a užíváme si spolu romantiky zákoutí Vranovské přehrady. Rádi si dáme koktejl v místním baru a koukáme na vodu. Jsme si jistí, že na toto místo se budeme vracet i s našimi dětmi.

Fikarová J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již mnoho let a vždycky se moc těšíme. Je to už taková naše tradice a příležitost se sejít s přáteli a rodinou- jako jezdit na chatu. :) Tento kemp jsme si zkrátka oblíbili po všech stránkách.

MISKA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je vcelku hezký,v krásné krajině.To se nám moc líbilo.Jen ta voda v přehradě tedy byla už samá sinice,takže to na koupání moc nebylo.Všude bylo čisto.Čistá chatka i povlečení,takže super.Voda tekla teplá.Restaurací bylo také dost,pochutnali jsme si obzvlášť na polívkách..Trochu mě zklamala ta herna v lodi pro děti,zase tam toho tolik nebylo na hraní.Co se nám ale vůbec nelíbilo,byl ten vodní park.Strašně ledová voda.Nikdo z nás si v takovém bazénu nemohl zaplavat.Nazvala bych to spíše ledový vodní park-jen pro otužilce.Odešli jsme po 20 minutách všichni zmrzlí.Víckrát už jsme tam nešli.Jinak zábava pro děti nic moc, tedy až na pohádku,která se tam hrála.Ta se dětem moc líbila.Ale nám to nevadilo,stejně jsme pořád někam jezdili po výletech.Večer byl klid.Celkově bych kemp hodnotila kladně.

xwinte00

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp do kterého se rádi vracíme.

Lucie M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, jediná výtka by patřila příjezdové cestě, ale to je jen maličkost :-)

Daniel R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem byl již po druhé a opět jsem byl velice spokojen

Josef K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, hezké okolí, ochotný personál, naše návštěva po 5 letech a budeme vzpomínat na hezkou dovolenou na Vranovské přehradě.

Štěpánka Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý personál, všude čisto, žádné odpadky, je tu klid a skvělé místo pro relaxaci.

Lucie K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné,super kuchynky a sprchy.jen chyběla zabava nebo nějaké zabavení.Jinak kemp je vyborny

Martina K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp není vhodný pro mladé, kteří se chtějí večer bavit. Po 22 hodině, již neseženete vůbec nic k jídlu. Bohužel kemp Vranovská pláž byl plný, tak jsme byli rádi, že jsme se mohli alespoň zde ubytovat.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 194 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 8.9/10
Velmi dobré 7.4/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist