Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 185
Celkem hodnocení 676
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

lubos s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pekne prostredi,jen na koupani v prehrade to neni...

Martina S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již jsem zde byla potřetí a opět jsem byla nadšená nejen z přístupu ale i z prostředí.Příští rok pojedu s rodinou zas

Dvořáková M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsem už zde několikrát a pořád jsme spokojený a budeme se určitě vracet

Jitka P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

hezký kemp,ale má co zlepšovat.byli jsme na konci sezony tak nevím jak to tu funguje jinak,ale bohužel i přes vedra která tu byla se nedalo nikde koupat-v bazenu voda jen 22st a voda v přehradě zelená ne na koupání.a zapracovala bych také na animacích pro děti.Zažili jsme tu jen jeden den loutkové divadlo nic jiného

PECOKA

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

DOVOLENÁ PO PĚTI LETECH,ČISTO SOCI.ČISTE,VODA VE SPRCHACH TEPLA ,NENI CO VYTKNOUT ,CENY PŘIJATELNÉ,PERSONÁL A OCHRANKA VELICE PŘIJEMNÁ,VEČER KLID ,COŽ JE PROTI MINULE POSUN O 100 PROCENT,VODA V PŘEHRADĚ BARVA ŠPENÁT ALE KDO JEZDÍ NA BÍTOV S TIM MUSÍ POČÍTAT -VYUŽÍVALI JSME KOUPALIŠTĚ - PERFEKTNI.CELKOVA SPOKOJENOST.

Lenka Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaný pobyt dětí s tatínkem, vždy naprostá spokojenost.

Petr M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako děti jsme sem jezdil s rodiči na dovolenou a užili jsme si zde mnoho zábavy. Od té doby se tu dost změnilo- například malý aquapark, který zde opravdu chyběl kvůli kvalitě vody v přehradě, která se časem zhoršila. Toto místo mi uvízlo v srdci a dnes už sem jezdím relaxovat se svou přítelkyní a užíváme si spolu romantiky zákoutí Vranovské přehrady. Rádi si dáme koktejl v místním baru a koukáme na vodu. Jsme si jistí, že na toto místo se budeme vracet i s našimi dětmi.

Fikarová J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již mnoho let a vždycky se moc těšíme. Je to už taková naše tradice a příležitost se sejít s přáteli a rodinou- jako jezdit na chatu. :) Tento kemp jsme si zkrátka oblíbili po všech stránkách.

MISKA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je vcelku hezký,v krásné krajině.To se nám moc líbilo.Jen ta voda v přehradě tedy byla už samá sinice,takže to na koupání moc nebylo.Všude bylo čisto.Čistá chatka i povlečení,takže super.Voda tekla teplá.Restaurací bylo také dost,pochutnali jsme si obzvlášť na polívkách..Trochu mě zklamala ta herna v lodi pro děti,zase tam toho tolik nebylo na hraní.Co se nám ale vůbec nelíbilo,byl ten vodní park.Strašně ledová voda.Nikdo z nás si v takovém bazénu nemohl zaplavat.Nazvala bych to spíše ledový vodní park-jen pro otužilce.Odešli jsme po 20 minutách všichni zmrzlí.Víckrát už jsme tam nešli.Jinak zábava pro děti nic moc, tedy až na pohádku,která se tam hrála.Ta se dětem moc líbila.Ale nám to nevadilo,stejně jsme pořád někam jezdili po výletech.Večer byl klid.Celkově bych kemp hodnotila kladně.

xwinte00

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp do kterého se rádi vracíme.

Lucie M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, jediná výtka by patřila příjezdové cestě, ale to je jen maličkost :-)

Daniel R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem byl již po druhé a opět jsem byl velice spokojen

Josef K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, hezké okolí, ochotný personál, naše návštěva po 5 letech a budeme vzpomínat na hezkou dovolenou na Vranovské přehradě.

Štěpánka Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý personál, všude čisto, žádné odpadky, je tu klid a skvělé místo pro relaxaci.

Lucie K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné,super kuchynky a sprchy.jen chyběla zabava nebo nějaké zabavení.Jinak kemp je vyborny

Martina K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp není vhodný pro mladé, kteří se chtějí večer bavit. Po 22 hodině, již neseženete vůbec nic k jídlu. Bohužel kemp Vranovská pláž byl plný, tak jsme byli rádi, že jsme se mohli alespoň zde ubytovat.

ZZ

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohužel mne tento kemp zklamal. Je sice vidět, že před pár lety to byl kemp na velmi vysoké úrovni - o tom už hovoří i to, že dostali ocenění - kemp roku 2013, ale dnes už je to zašlá sláva. Konkrétně - už příjezd s větší soupravou není uplně super. Já musel s přívěsem 2x couvat v nepřehledné zatáčce, jelikož naproti jelo auto - za to ale provozovatel kempu nemůže, to je mi jasné, ovšem případný návštěvník - řidič začátečník by to měl vědět. V kempu je pohyb ovšem také naprd, neboť je tu lidí jako na václaváku a nám se třeba stalo, že nějaký borec si zaparkoval v kempu s osobákem na silnici a my museli čekat, až si nakoupí, abychom mohli odjet. Další negativa - WIFI nefunkční po celou dobu pobytu. Na otázku jestli se to řeší - odpověď recepce - neřeší, děti zklamané. Trampolína - prasklý rám - nefunkční, syn zklamaný. Voda v nádrži - zelená, i když děcka tam vlezli. V kempu je koupání - vodní svět - bazény, skluzavky atd. Ovšem po celou dobu našeho pobytu zavřené, i když bylo i hezky a nebyl tedy logický důvod, aby bylo zavřené. Nadále pak - byť je vodní svět součástí kempu, tak si za vstup musíte zaplatit 70Kč. Voda v umývárce ráno - velmi vlažná - rozhodně ne teplá. Další nepříjemnost je počet lidí. Na tak malé ploše je jich tu až moc. Pletou se tu lidi z kempu s lidmi, kteří sem evidentně nepatří. Na to že kemp nebyl plně obsazený tu bylo fakt lidí jak na václaváku v Praze. Možná je lákájí přítomné stánky s cetkami a nesmysly, či zbytečně velký počet restaurací (téměř prázdných), či to že se skrze kemp nechá projít k chatám, či hradu bítov. Prostě na mě lidí fakt moc a myslím si, že by se to dalo v klidu nějakými opatřeními regulovat. Celkově jsme se celá rodina shodli, že sem už nepojedeme, protože místo pohody jsme tu nalezli evidentní touhu po byznysu. Abych ale nebyl jenom konstruktivně kritický, tak musím pochválit např. vychytaný koutek na vaření a mytí nádobí, kde byli plynové hořáky, dřezy, mikrovlnky a kde si rodina mohla uvařit oběd. To je fakt perfektní nápad, sice ne pro nás, ale lidi to tam evidentně oceňovali. Nebo např. automat na žetony na sprchy. Taky supr, nemusíte běhat k recepci pro žetony a pak až do sprch. Prostě si koupíte žeton přímo tam. Jako další plus je určitě to, že dostanete kartu na otevírání brány a nemusíte otravovat recepci při vjezdu a výjezdu a můžete vyjet i v noci v případě potřeby. Ovšem zase na druhou stranu nám kartu dala udivená slečna (že kartu nemáme) až předposlední den, protože předchozí náctiletý mužský personál nám to prostě nenabídl, stejně tak jako přípojku elektřiny, stejně tak nám vlastně neřekli co kde jak se nachází, kde jsou volná místa - jestli vůbec ještě jsou. To bych na kemp roku čekal. Trochu víc té profesionality.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den
Jsem velmi nerada že nemůžu hodnotit kladně jelikož jsem se na dovolenou s dětmi velice těšila ale já můžu konstatovat že nic horšího jsem nezažila a snad nezažiju. musela jsem jet domů o den dříve a to mi věřte že jsem děti vůbec nepřemlouvala. Tak vám svůj pobyt trochu popíšu. Koupání hrůza, ubytování taktéž vrzající postele a přijela jsem domů a ještě dlouho se budu léčit, jelikož mám bloklou krční páteř a co se týče vaší přistýlky za kterou si nehorázně necháte zaplatit tak tam se nedalo spát vůbec. Jinak co se týká stravování řekli jsme si ať si dovolenou užijeme tak si připlatíme za polopenzi ale nic hroznějšího jsem nezažila první dny to ještě celkem šlo ale od čtvrtka kdy nás ošidili jelikož měli být dva koláče a dostali jsme jeden a k pití kakao a taky nic ani žádná omluva. No a v sobotu ten bramborový salát to bylo jako krmení pro prasata nějaká kaše studená a nakrájené zbytky paprik a trochu hrášku no hrůza No a už o tom jak se personál vyjadřuje o hostech to jedině můžu říct už nikdy víc. Já taky pracuji s lidmi ale tohle říct tak si můžu hledat práci jinde.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to prostě skvělá dovolená.

Kateřina M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp se nám moc, moc líbil. Lidové ceny, personál ochotný, sociálky pořád čisté, uklízečky snad ani neodchází, několik obchodů. Jen nám možná malinko chyběla večerní zábava a trošku vadily kameny na pláži. Ale jinak moc doporučuji!!!

Markéta K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově jsme byli s kempem moc spokojeni. Je umístěn v krásném prostředí, perfektní výletní cíle v okolí. Ceny byly normální, srovnatelné s jinými kempy, s personálem jsme neměli žádné problémy. Dá se zde koupit všechno, od potravin, drogerie až po suvenýry. Skvělý hrací koutek pro děti ve stylové lodi. Pizza z pece přímo luxusní!! Koupání v přehradě super, v kempu byl večer klid, což jsem opravdu uvítala kvůli dětem, oheň si může každý rozdělat u stanu. Skvělé zázemí pro vlastní vaření. Co bych ohodnotila jako mínus byla ledová voda v aquaparku, děti (3 a 1 rok) jsme tam prostě nedostali,a sami sebe vlastně také ne, proto jsme pak chodili do přehrady a zadarmo. A taky v restauraci nastal občas problém:třeba jednou po půl hodině čekání na číšnici nám oznámila, že došly brambory a rýže, hotovky vaří jen do určité hodiny, takže jsme si neměli co objednat (hlavně šlo o děti), takže s hladovými žaludky honem narychlo uvařit vlastní jídlo, s čímž jsme nepočítali a neměli na to nakoupeno - to všechno vyžadovalo čas a to jsme byli fakt naštvaní. To by se určitě nemělo stávat (natož v sezóně), hlavně nebylo nijak pozdě!! Až na tohle kemp hodnotíme velice kladně a určitě se sem rádi vrátíme. Pro rodiny s dětmi ideální.

Petr H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem byl podruhé a byl jsem velmi spokojený. Mohu jen doporučit.

Habrcetl P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme maximálně spokojeni.

matris

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili druhý rok po sobě a opět maximalni spokojenost . Malé mínus je studenější voda v bazéně , ale jinak všechno super .

Radim

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí je zde hezké jen personál kempu má na čem pracovat co se týče informovanosti o možnostech výletů či zábavy v okolí. (řešeno obrazovkou s internetem na recepci). Dále pak žetony na sprchy za 20 korun 5 minut znamená že někdy je tak malý tlak vody že neteče pomalu vůbec.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 185 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 8.9/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist