Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

8.7 / 10 Skvělé
podle 231 recenzí

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení (231)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Darina S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Můžu jen doporučit,jezdíme zde pravidélně a ještě jsem nebyla zklamaná.

Klára S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se mi zde líbilo a už se těším na příští dovolenou.

Jakub S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spousta zábavy a ostatních možností vyžití.

Martin S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp do kterého se vždy rád vracím.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsem tam byla podruhé prostředí a přístup opět nezklamal ,až na ty vosy ,ale ty jsou všude letos je na ně rok.Nejvíce mne potěšila krásná kuchyňka a hodně mikrovlnek
příští rok už víme kam pojedeme

lili

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkovo sa nám páčilo, krásne prostredie aj keď bez rieky, vyschla. V bazénoch bola voda veľmi studená a sociálne zariadenia pôsobili ošumelo. V obchode v kempe bol malý výber produktov, chýbali aj základné. Naopak bungalovy krásne a nové, prijemne a jednoducho zariadené.

Doláková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám vždy líbilo a pravidelně se sem vracíme.Nejvíce oceňujeme ochotný personál,krásná příroda,bazén ale hlavně klid v noci.

Peter

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásne prostredie, čistota, kľud

Tichá R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme už hodně let,vždy jsme spokojeni,letos jen na pár dnů,ale příště určitě na déle.

Jirka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné a klidné prostředí,příjemný personál. Mohu jen doporučit

Lukáš L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo krasne, sprchy moc ciste nebyly, bazen nebyl v provozu, koupat se taky nedalo, pomala wifi. Ale i tak se nam libilo, okoli bajecne. Kola v pujcovne v hroznem stavu.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krom krásného prostředí a dobré úrovně služeb hodnotím především skutečnost, že kemp má pro děti v případě deštivého počasí celou velkou loď kde se mohou dle libosti vyřádit.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Středně velký kemp, klidný. Možnost nákupu v obchůdcích. V místní restauraci jsme obědvali jednou, tři různé hotovky (omáčky) byly vlastně jedna a ta samá. Sociální zařízení čisté, je cítit odpad, ale chápu, že to by bylo na nákladnější rekonstrukci. Luxusní kuchyňské koutky s mikrovlnkou, sporákem, dřezem a možností stolování. Velkou výhodou v letošních vedrech bylo přilehlé koupaliště s bazénem (obzvlášť když zátoka byla vyschlá), na stránce kempu není zmínka o tom, že se zde platí extra vstupné. Bohužel jsme vyfásli tu nejhorší chatku - prkna na verandě hrozila propadnutím, v okně napůl vysypaný tmel. Za ty peníze bych čekala, že při příjezdu bude chatka uklizená - když jsem odsunula postel, za kterou mi cosi zapadlo, vrstva prachu byla mohutná. Nicméně pobyt v kempu byl velmi příjemný a velmi mi vyhovoval noční klid.

matris

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný kemp ,veškeré služby ,přijatelné ceny , příjemný personál ,malinký nedostatek byla studená voda v bazéně . Mužeme jen doporučit.

Karel H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Popis zážitku,který jsem získal po dobu pobytu podle Vaší stupnice 1-10 je tak za 3 důvod? : neochota a neznalost veškerého personálů,obtěžování arogantní ochrankou z důvodu nějaké rádoby večerky ve 22 h,zábava žádná,
Z mého pohledu kdy to není poprvé co jsem navštívil Bitov to tentokrát bylo velké sklamání, teda až na to,že je to nádherný kraj.

Žaneta M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp i prostředí naprosto splnil naše očekávání..socialky v srpnu čisté,personál ochotný,kemp i obchody vybavené..jediné co nám vadilo byli ceny do aquaparku,myslím,že za děti by se nemělo platit tolik,jako za dospělé a ceny by mohli být jinné i pro ubytované v chatkách...jinak jsme zažili super dovolenou,vyšlo nám i počasí,tak co si víc přát..jo a hlídači kempu by nemuseli být tak přísní,pokud ještě v deset večer někdo hraje tiše na kytaru...to ke kempu prostě patří...jinak vřele kemp doporučuji,krásně to tam žije...

Michal Ř.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp v ČR pro rodinu z dětma

Václav P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tím, že nám vyšlo počasí, tak to byla úžasná dovolená. Samozřejmě, že i jiné věci nás těšily, než jen počasí, ale to přispělo hodně. Krásné prostředí, kemp na výborném místě. Příští rok se tam určitě vydáme znovu, super.

Dominik P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu se každý rok vracím velmi rád, je tu kolem moc pěkné prostředí, velká výhoda kempu je koupaliště. I když nebylo moc pěkné počasí, byl to velmi vydařený týden plný zábavy. Určitě se příští rok vrátím znovu.

Eva B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme utekli před horkem ve městě a za vzpomínkami.Moc se nám tu líbilo stejně jako před patnácti lety.Personál byl velice ochotný,škoda,že zátoka byla díky suchu bez vody,ale bazény vše vynahradily.Rádi se opět vrátíme

Hlavničková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

žádná voda na plavání,slabé zásobovaní obchodů,

Denisa K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp splnil naše očekávání i přes to, že v přehradě nebyla voda, děti si báječně užily koupání v aquaparku :-)

Kateřina Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli poté, co jsme si ho našli na internetu. Máme malé děti a pejska a tak jsme hledali místo, kam pejsek bude moci s námi a děti najdou zde alespoň nějakou zábavu. V kempu byla alespoň trampolína, kde se naše holky zabavily. Kemp je čistý, sociálky také, sprchy na žetony. Restaurace s dobrým jídlem i normálními cenami, nic drahého.. Všude najdete sloupky se zásuvkami, telefon Vám ale nabijí ochotně zdarma i v recepci. Na recepci musím zdůraznit přístup personálu, slečna je tam opravdu na svém místě. Byla opravdu milá, lidská a uměla poradit. Nechala nás prohlédnout si kemp ještě před zaplacením. Jen nám bylo líto, že zátoka patřící ke kempu zela prázdnotou. Za úbytek vody ovšem nikdo nemůže, sucha se podepsala nejen na nedostatku, ale i na kvalitě vody. Přesto jsme se na druhé straně kempu vykoupali. Koupání je tam krásné, překvapilo nás obrovské množství škeblí ve vodě i na pláži, děti odjely jako od moře.. :)

Veronika U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Uzasny rodinny kemp. Jen skoda ze letos bylo tak malo vody v prehrade a bazen byl docela studeny.

Eva H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z campu na Bitově jsem byla velmi mile překvapena. Camp nabízel dostatečné vyžití pro obě moje děti (2&7). V extrémních teplech jsme přirozeně nejvíce využili možnosti koupání v bazénu které byly čisté, udržované s dostatkem stinných míst ke schováňí se před pálivým sluncem. Dětský koutek udělaný na lodi byl rovněž dostatečně vybaven. Tam by jsem uvítala písek či ideálně gumovou zem na místo kamene, který je podle mě nebezpečný pro děti když v běhu spadnou. I v čistotě vnitřního vybavení (ďětské stoly a židličky) je místo pro zlepšení, nicméně celkově vzato spokojenost. V areálů je dostatek příležitosti k občerstvení, zakoupení základních surovin a kemp byl udržovaný čistý. Tento kemp by jsem určitě doporučila přátelům a i my se tam příští rok vrátíme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 231 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

Doporučujeme navštívit

  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • Koupaliště a kemp Pecka Podzvičínsko
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • Autocamp Osek Krušné hory
  • Kemp Šiklův mlýn oblast Vysočina
  • Eurocamping Bojkovice Zlínsko
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • ATC FREE STAR Strachotín Jižní Morava
  • Camp Karolina Tachovsko
  • Camping BOROVA Chrudimsko - Hlinecko
  • Kemp a chaty Stříbrný rybník Hradecko
  • Camping Olšina - Lipno Lipno
  • Autocamp Žíchovec Jižní Čechy
  • Autocamp Sedmihorky Český ráj
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Kemp Keramika Plzeňsko
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist