Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

86% Hodnocení 148
Celkem hodnocení 639
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Dana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z pobytu v kempu jsme byli velmi zklamáni. Zejména služby neodpovídaly očekávané úrovni. Personál - nikdo stálý, všichni brigádníci - neovládal svou práci, neměl dostatečné informace, nezajímal se. V recepci kempu nevědí, kdy jede výletní loď. V obchůdku si musíte sami sehnat obsluhu venku na lavičce. Žeton na sprchy opravdu nezajistil pět minut teplé vody, měřili jsme to. Na recepci platba kartou nefungovala z důvodu poruchy, ale terminál nebyl opraven ani po třech dnech. Nedozvíte se předem ceny některých služeb a atrakcí. Děti byly nadšené z hrací lodi, ale jinak na tomto kempu nelze doporučit snad nic. ... Hluk po celou noc, klid byste zde hledali marně. Na druhé straně: jídlo v restauraci bylo dobré, pizza také. V kempu je nutné označit jednotlivá stanová či karavanová místa, jinak si tam lidi "šlapou po hlavě", auta se motají mezi tím vším. Sem už určitě nepojedeme!

Ivana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S pobytem jsme byli maximálně spokojeni. Naše děti (6 a 8 let ) si oblíbili dětský koutek v lodi a malou, ale milou společenskou místnost pro děti . Prima kemp pro rodinu s dětmi. Ocenili jsme i večerní klid v kempu. Příští rok dojedeme na delší dobu.

Lucie O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

100% spokojenost celé mé rodiny!!! Ubytování ve stanu v boxu bylo senzační, obchody s perfektní nabídkou zboží, personál ochotný, ochranka opravdu hlídala objekt, jídlo taky skvělé a vyžití pro děti SUPER!!!V srpnu jedem znovu a příští rok zase....

Zuzana V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na Bítov jezdím už od svých 4 let a do kempu chodíme denně. Měla jsem možnost v průběhu let sledovat, jak se kemp rozvíjí, modernizuje a přizpůsobuje potřebám a přáním návštěvníků. Já to tam prostě zbožňuju.

Špaček J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

někdy až arogantní chování mladíků z bezpečnostní agentury

Mikolášová

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné, sociálky ucházející i přes velké množství návštěvníků v tomto roce. Obchody a jejich nabídka i přístup teda bídné, v nabídce témeř žádná zelenina ani ovoce, spíš konzervy a pytlíkovky :( Též organizované zábavy by mohlo být víc jak pro děti tak pro dospělé , např hudba, tanec, hry ... Ale jinak spokojenost.

Jana V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jeden z nejlepších kempů v jakém jsem kdy byla....a že jsem jich už navštívila hodně....nádherné prostředí, skvělé ceny, možnost mnoha výletů do okolí, dle mého ideální kemp na rodinou dovolenou i pro partu kamarádů, vřele doporučuji :-)

Libor H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost. Hlavně ostraha, která hlídá noční klid.

Petra Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nej kemp na jižní Moravě pro rodiny z dětmi.

Michal Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co dodat prostě nejlepší kemp pro rodiny z dětmi

Eliška

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zpočátku jsem měla trochu obavu z hluku a přeplněnosti kempu, ale i přesto, že jsme stanovali hned naproti restauraci, byl v noci naprostý klid. Restaurace v pohodě, jídlo celkem ušlo. Na záchodech čisto, papír nikdy nechyběl. Co se týká sprch - kdykoliv jsem se šla sprchovat, tekla teplá voda a i když jsem ženská a dalo by se tedy předpokládat, že koupel i s mytím vlasů mi zabere hodně času, nikdy se mi nestalo, že by mi časový limit nestačil. Takže tady bych osobně hledala problém úplně jinde, než v nedostatečném limitu na sprchu. Snad jen přístup k vodě byl nic moc, písek nebo tráva by byla lepší.

Kateřina Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hledali jsme kemp vhodný jak pro děti, tak pro psy. A jsme moc rádi, že jsme sem zavítali. Nadchla nás dětská herna ve vyřazené lodi, čistota areálu a šířka nabízených služeb. Starší syn se vyřádil v bazénech a mladší v herničce. Ocenili jsme i loutkové divadlo. V celém areálu byl pořádek, nikde žádné pohozené odpadky ani hromádky po psech. Na vše dohlížela "ochranka", která dbala i na dodržování nočního klidu. Za nás mohu jen a jen doporučit a těšíme se, až sem přijedeme příští rok.

Stenly B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den vážení milovníci kempování. Rád bych se s Vámi podělil o dojmy z Bítova. Zůsatnu věcný a půjdu bod po bodu.
Ceny: Na to, že se jedná o kemp, který je neustále narvaný bych řekl, že ceny zůstali dost přívětivé. Ať už se jedná o ceny v místních potravinách, nebo restauracích. 20kč za žeton do sprchy mi ale přijde neuvěřitelné. Pokud se člověk nešel sprchovat v 11 hodin kdy po večerní špičce byla voda řádně odtečená, neměl šanci se osprchovat teplou vodou. Minimálně půlka vtipného naměřeného času dala na to aby začala téct aspoň vlažná.
Personál: Mladík na recepci je sympaťák, který dokáže poradit, slečna to má zrovna tak,ale občas by neškodilo, kdyby si uvědomila, že i když sedí v recepci, že jsme spolu zřejmně kozy napásli.Hned po první noci jsem byl recepci řešit problém, kdy jsem do sprchy hodil žeton a voda netekla. Ráno, už byla příslušná kabina zavřená, tudíž byl asi automat v poruše, ale obsluha na to logicky přišla až ráno. I přes to, že jsem slečně popsal v kolik jsem se byl sprchovat a o kterou kabinu se jedná, nedočkal jsem se ničeho jiného než prohlášení,,Asi Vám budu muset věřit no´´. Žeton mi vydal kolega, kterému s ironickým pohledem otevřela kasu. Připadal jsem si jako šašek, který chce okrást kemp o dvacet korun. Jen z tohoto důvodu hodnotím personál tak jak hodnotím.
Prostředí: Pokud, si hodláte užít trošku nočního klidu, určitě hledejte místo co nejdál od zátoky. Od rána do večera tady totiž je randál jak ve městě. Myslel, jsem si, že největší problém pro mě bude bar, který rozhodně nezavíral v deset, ale hekání, řev, kybycování a mlácení do míče z protějšího hřiště, mě dohání k šílenství. Kemp je hlavně kolem plotů zarostlý, neudržovaný, cesty rozbité a hrbolaté, živý plot nestříhaný a výjezdy z trávy na asfalt po nedávných deštích rozježděné jako polňačka.
Služby: Pokud se chcete skvěle najíst, proti kempu restarace Panelovka. Ignorujte prostředí, které Vás vrátí do dělnické kantýny minulého století, ceny,porce a hlavně chuť jídla Vám to jistě vynahradí. Z ostatních zařízení ještě doporučuji místní pezzerii. Ale objednávejte pizzu už odpoledne - večer už Vám neupečou a berte si ji ssebou, jejich rádoby zahrádka je tragická a třeba domácí citronáda, je něco co nechcete ani zdarma, natož pak za 30kč. Hlavní restaurace kempu je neskutečně vtipná instituce. Když tedy pominu,že Vás v deset večer vyhodí od rozpité sklenice místní kinder security, nepochopíte ani ty další věci. Venku se točí Kozel, ten Vám spolu s lístkem donese obsluha a píše Vám ho podle toho jak chmelíte. Ale když chcete limču, nebo třeba plzeň 12ku, na kterou jsou všude po hospodě rozvěšené reklamy, musíte si dojít dovnitř k baru, tam si objednat a rovnou zaplatit. Tragedie. A kvalita jídla ?? Mizerie. Samoška v kempu dobrý, ale ta venku, před kempem, ta je mnohem lepší.
Sociálky: Čisté, uklizené a nikdy nechyběl papír. Sice papír je ten nejlevnější a nejhorší, ale byl tam když jsem si náhodou zapomněl svůj. Sprchy čisté, ale ty žetony, to je tragedie. Interval krátký, tedy za 20kč určitě, hlavice sprchy jde pouze naklápět, takže umýt si spodek je docela vtipné, ale zase, čisté a uklizené. Stejně se všude sprchuju v pantoflích. Ale tady bych to možná zvládl i bez.
Zábava: Nevím jak pro děti, ale pro dospělé je to o ničem. Všude jen prachy, prachy,prachy. Hospody, bar, ale to je tak všechno.
Celkový dojem: Myslím, že za všechno mluví to, že jsme zde chtěli zůstat až do soboty 23, ale odjíždíme už dnes. Voda začíná být dost děs, randál tu je jak na fotbalovém zápase a hlavně, Znojemsko obecně, se má ještě třeba o Pálavska, kam přejíždíme, hoooodně co učit. Značení památek a vůbec tras kamkoliv je šílené, zmatečné a dost podprůměrné, o rozcestník tady človek nezavadí, ve Vranově na IC kam jsem volal, jsem se dozvěděl,, Já nevím, já jsem tu na brigádě´´ a vůbec všude je to jen o tom prodat to svoje, teď a tady,ale důvody proč se sem vracet, těch tady zdejší lidé, tvoří pomálu. Já se už určitě pár let vracet nebudu. Ani na Znojemsko, ani do ATC Bítov. Bohužel. :-)

Martina S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo tu krásně,obsluha velice příjemná,sociální zařízení čisté

Radomir

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé,báječné,jedinečné!

Baier R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

až na studenou vodu ve sprchách jsme byli spokojeni .

Vlaďka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji, vše jak má být, velká spokojenost

Jindřich K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super super super super

Vladimír H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme už deset let a pokaždé je tu něco nového a lepšího.
Moc se nám tu líbí a už máme rezervaci na příští rok.
Už jsme v několika kempech byli ,ale podle nás Bítov nemá konkurenci.

David

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super, budem jezdit pravidelně.

Zdeňka M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprostá spokojenost!Byli jsme nadšení i když kemp praskal ve švech ;-) ;-)

Gabriela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký a klidný kemp vhodný pro rodiny i s malými dětmi. V navštívenou dobu přeplnený, tak jako ostatní kempy, ale to se dalo předpokládat. Výlety po okolí, moc krásné prostředí.

Petr C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme s rodinou každý rok, jelikož jsme sem jezdili již jako děti a je to spíše citová záležitost. Líbí se nám okolní příroda, voda v přehradě atd. Samotný kemp je spíše pro nenáročné uživatele a je zde i dost potenciálů na zlepšení:
- kemp je oplocený, nicméně je plot docela děravý. Do kempu se dostane v podstatě každý. Nejvíce to vadí u lodi - dětského hříště, kde vám dítě může vyběhnout přímo na silnici.
- tento rok bylo k dispozici pouze 5 šlapadel. Před námi přišel pán a vzal si 3 šlapadla a na nás už žádné nezbylo. Ostatní šlapadla se rozbitá válela kolem vody. Myslím, že by se zde uživila i půjčovna loďek, která zde kdysi bývala. Z druhé strany zátoky je nicméně půjčovna elektrolodí.
- je zde animační program i loutkové divadlo 1x nebo 2x za týden. Dříve zde bylo i letní kino, které bylo super.
- EON dodal do kempu jednu skříň pro nabíjení asi 6 mobilů, nicméně by se zde uživilo i více skříní, i kdyby to bylo zpoplatněné.
- před kempem je půjčovna elektrokol a elektromopedů.
- velmi pozitivní byla letos ochranka, že se dodržoval noční klid.
- majitelé zrekonstruovali záchody a umývárky včetně zrcadel, velké plus z naší strany.
- taktéž parádně čisté kuchyňky. V zadní kuchňce chyběly mikrovlnné trouby - asi aby je někdo neukradl, z té strany je plot kempu dost děravý.
- když nechcete jíst v kempu v restauraci nebo v kempu nakupovat, může vyjít z kempu, kde jsou i jiné restaurace a obchody včetně opravdové kavárny. Restaurace Panelovka je ok, nicméně se prostředím trochu vrátíte do minulosti o nějaké to desetiletí :o) Na zdravou stravu zapomeňte.
- v kempu je udržována čistota. Pravidelně se uklízí záchody i umývárky, sbírají se papírky atd., velké plus.
- v kempu je k dispozici WiFi zdarma, nicméně určitě by stálo za to v dnešní době zvýšit její dostupnost a rychlost i kdyby to bylo za polatek.
A nyní jedno velké mínus - V týdnu se svátky 5.7.-6.7. byl kemp opět nacpaný k prasknutí. To z toho důvodu, že majitelé kempu umožňují parkování aut u stanů. Před dvěma lety a dříve toto bylo ještě zakázané. Člověk si mohl dojet s autem ke stanu, postavit stan, vybalit a pak musel auto zaparkovat na vyhrazeném parkovišti. Letos plocha pro stanování opět vypadala jako jedno velké parkoviště. Kdyby tam nestála auta, bude více prostoru mezi stany a vejde se tam i více stanů. Auta odhadem zabírala 1/2 né-li více plochy pro stany a k tomu se musí nechat ještě příjezdové cesty na této stanovací ploše pro tato auta. Nepochopitelné !!! Parkoviště, která jsou v kempu určena pro auta opět zela prázdnotou nebo si tam někteří ze zoufalství postavili i stan.

Yaya

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je skvělý, personál milý a ochotný. Po 22. hodině byl v kempu klid, což jsme opravdu hodně ocenili.
Dílnička malování na sklo byla úžasná, stejně super byly animační programy pro děti.
V restauraci Panelovka před vjezdem do kempu výborně vaří a za rozumné ceny, žádné dlouhé čekání na objednané jídlo.
Jen v době kolem 5. a 6.7. byl kemp nacpaný k prasknutí.
A bylo moc škoda, že v prostoru za závorou, kde dříve mohly být jen stany, byla zaparkovaná i auta a tím výrazně ubylo prostoru pro stany a parkoviště zůstala prázdná.

Martin Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí nádherné!! Škoda, že kemp podprůměrný!
Celá pláž vysypaná poměrně ostrým štěrkem (ne oblázky) prorostlým plevelem, místy alespoň levandulí. Výhled z pláže na okolní lesy a skály je super, ale pláž samotná je zklamáním.
Sprchy s "prskajícím" vývodem ve výšce ca 190 cm = pokud chcete dítě pečlivěji opláchnou, musíte jej minimálně vzít do náruče, ne-li zvednout nad hlavu. Ve sprše velice málo prostoru na odložení čistého prádla na převlečení.
Výtvarná dílnička pro děti super, ale pro celý kemp jen malý oplocený koutek s prolézačkami s východem nasměrovaným mimo kemp na veřejnou komunikaci. Pískoviště atp. žádné. Snad jen "beach volejbalové" hřiště s pískem ušlapaným do tvrdosti polní cesty :) V kempu žádné atrakce pro větší děti, ani skluzavka do vody ...
Bazén v kempu je ve skutečnosti mnohem menší, než působí na fotografiích. Atrakce jsou pouze pro děti do 12 let. Za vstup se zvlášť platí 70 Kč / os. ale, u bazénu nejsou sprchy, které jsou u chlorovaného bazénu standardem. Ty jsou za další poplatek v kempu.
Na pláži jeden bar, ale bez nabídky jídla, zmrzliny, nebo podobně. To vše u vstupu na druhé straně kempu (i když kemp není velký, je to kousek), ale ne valné kvality. V místní "kavárně" při objednávce "espressa" za 32 Kč dostanete rozpustnou kávu ala automat na benzince, v jediné restauraci v kempu není espresso v nabídce na zahrádce, pouze uvnitř restaurace, stejně jako točená limonáda = ??
Měli jsme v plánu zůstat 5 dnů, ale poslední kapkou bylo, když jsme s kamarádem po celém dni s rodinou šli na pivko do jediné restaurace v kempu. Šli jsme po uspání dětí, tedy později, takže nám po prvním pivku servírka nabídla druhé a poslední pivo s tím, že ve 22 hod zavírají zahrádku, což je běžné, pochopitelné a od po celodenní práci stále poměrně mile jednající servírky bez diskuzí přijatelné. Ovšem v půlce druhého piva, přesně ve 22:03 přišla na zahrádku skupina 6 "kloučků" s tričkem BIG SECURITY s tím, že my i všichni ostatní na zahrádce máme 5 minut na dopití a odchod!! Skupinky s se stolky, křesílky a grily byly mnohem hlučnější než tato zahrádka u jediné hospody v kempu, ale ... Prý je to interní boj majitele kempu a nájemce jediné hospody v kempu, do kterého vtahují návštěvníky ...
V okolí kempu doporučuji navštívit hrad Bítov, rozhlednu Rumburak a zříceninu Cornštejn, ale já na ně příště pojedu na výlet z jiného kempu!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 148 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist