Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

86% Hodnocení 116
Celkem hodnocení 607
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Aneta K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do Bítovského kempu jsem s mou rodinou jezdila od dětství cca 15 let každý rok. Je to můj nejoblíbenější kemp :) přístup lidí z personálu je super, vždy člověku poradí, pomůžou, doporučí :) prostředí rok od roku lepší a lepší :) každý rok co prijedu je vidět že všichni zde dřeli i mimo sezónu aby to tady zase zvedli o hvězdičku v hodnocení :) dle mého názoru nejlepší kemp jak pro mladší tak starší, páry i rodiny :) mužů každému jen doporučit :) nikdo nebude litovat :)

Irena V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přeplněný kemp, kde jsme měli pocit jak na rušném sídlišti. Romantické kempování v krásném prostředí jsme si tady neužili. Sociály nezvládaly ranní nápor. Těm co hledají klid a pohodu tento kemp nedoporučuji.

JAROSLAV  šimek

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

váš aréál je tak úžasný a nejlšpší kde jsem byl fakt spokojen a líbilo se nám tam strašně máte tam ted ty nový skluzavky jsou moc úžasný

Milan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

rádi se sem každý rok vracíme a vždy si užijem super dovolenou

Blanka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

každý rok se sem rádi vracíme a vždy si užijem něco nového

jiří

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc pěkný a udržovaný bazén

Havlíček J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem opakovaně, moc se naám tady líbí, prostředí je krásné a klidné, s ubytováním jsme spokojení.

Havlíčková H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem opakovaně, moc se nám tady líbí, prostředí je krásné,s ubytováním jsme spokojení,jen samé nej...

Suszkova D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbí se nám tam moc, děti jsou velmi spokojené, je tam velké vyžití.

Darina S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Můžu jen doporučit,jezdíme zde pravidélně a ještě jsem nebyla zklamaná.

Klára S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se mi zde líbilo a už se těším na příští dovolenou.

Jakub S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spousta zábavy a ostatních možností vyžití.

Martin S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp do kterého se vždy rád vracím.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsem tam byla podruhé prostředí a přístup opět nezklamal ,až na ty vosy ,ale ty jsou všude letos je na ně rok.Nejvíce mne potěšila krásná kuchyňka a hodně mikrovlnek
příští rok už víme kam pojedeme

pavel p.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hodne obchudku. Pujcovna lodek. Prehrada plna sinic. Odpustena. Bazen mimo provoz. Personal nas na nemoznost koupani predem neupozornil respektive mystifikoval. Socialky pekne.

lili

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkovo sa nám páčilo, krásne prostredie aj keď bez rieky, vyschla. V bazénoch bola voda veľmi studená a sociálne zariadenia pôsobili ošumelo. V obchode v kempe bol malý výber produktov, chýbali aj základné. Naopak bungalovy krásne a nové, prijemne a jednoducho zariadené.

Doláková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám vždy líbilo a pravidelně se sem vracíme.Nejvíce oceňujeme ochotný personál,krásná příroda,bazén ale hlavně klid v noci.

Aneta V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěn v hezkém prostředí, kuchyňka i sociální zařízení čisté, vše potřebné k dispozici.

Peter

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásne prostredie, čistota, kľud

Tichá R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme už hodně let,vždy jsme spokojeni,letos jen na pár dnů,ale příště určitě na déle.

Jirka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné a klidné prostředí,příjemný personál. Mohu jen doporučit

Lukáš L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo krasne, sprchy moc ciste nebyly, bazen nebyl v provozu, koupat se taky nedalo, pomala wifi. Ale i tak se nam libilo, okoli bajecne. Kola v pujcovne v hroznem stavu.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krom krásného prostředí a dobré úrovně služeb hodnotím především skutečnost, že kemp má pro děti v případě deštivého počasí celou velkou loď kde se mohou dle libosti vyřádit.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Středně velký kemp, klidný. Možnost nákupu v obchůdcích. V místní restauraci jsme obědvali jednou, tři různé hotovky (omáčky) byly vlastně jedna a ta samá. Sociální zařízení čisté, je cítit odpad, ale chápu, že to by bylo na nákladnější rekonstrukci. Luxusní kuchyňské koutky s mikrovlnkou, sporákem, dřezem a možností stolování. Velkou výhodou v letošních vedrech bylo přilehlé koupaliště s bazénem (obzvlášť když zátoka byla vyschlá), na stránce kempu není zmínka o tom, že se zde platí extra vstupné. Bohužel jsme vyfásli tu nejhorší chatku - prkna na verandě hrozila propadnutím, v okně napůl vysypaný tmel. Za ty peníze bych čekala, že při příjezdu bude chatka uklizená - když jsem odsunula postel, za kterou mi cosi zapadlo, vrstva prachu byla mohutná. Nicméně pobyt v kempu byl velmi příjemný a velmi mi vyhovoval noční klid.

matris

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný kemp ,veškeré služby ,přijatelné ceny , příjemný personál ,malinký nedostatek byla studená voda v bazéně . Mužeme jen doporučit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 116 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

Doporučujeme navštívit

Chvályhodné 6.2/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist