Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

89% Hodnocení 88
Celkem hodnocení 821
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme zde již sedmý rok a je to čím dál lepší. Vždy jsme spokojeni a těšíme se na další rok. Děkujeme.

Pavel Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše perfektní, jak si já představují jak má vypadat kemp.

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, čisté sociální zařízení uklízené několikrát denně.Velký výběr jídel v restauracích i potravinách.
Jediné mínus je parkování aut nekontrolovatelně u stanů. Pak je problém najít místo pro stan, na velké ploše je pár stanů a auta kolem ale stejně nemáte kde stavět.Chtělo by to trochu organizace
Uvítali by jsme animační programy pro děti.Určitě se rádi vrátíme

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám líbilo hlavně socialky a vše po ruce

Hana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v pěkném prostředí, vyžití pro děti velice oceňuji, taktéž aquapark ač za poplatek,ale nahradí aspon přehradu :-) dostupnost hradu Bítov-krásný. Restaurace ve větším počtu, tudíž je z čeho vybírat.
Opravdu pěkný a udržovaný kemp.

Martin K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí a příjemný pobyt. Mohu doporučit.

Tomas Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S kempem jsem byl maximalne spokojeny. Najdete tam vsechno, co potrebujete, od restauraci az po obchod. Navic pred vstupem do kempu jsou dalsi restaurace, takze clovek ma z ceho vybirat.
Ocenuji spoustu vyziti pro deti (hriste, vytvarna dilnicka...) a aquapark, ktery (ikdyz za drobny peniz) krasne nahradi prehradu, treba kdyz jsou v ni sinice. Za me osobne to byl nejlepsi kemp, ktery jsme letos navstivili.

Ladislav F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp. Dobrá nabídka aktivit v kempu i v okolí. Čisto.
Škoda jen, že je V Dyji tak málo vody.

Beáta O.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp super, jen díky suchu vyschlá a dále hrozně zelená voda. Za to ale v kempu rozhodně nemůžou. Ceny přijatelné, až na trošku dražší koupaliště.

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem velice mile překvapen celkovou úrovní kempu. Čistota, poskytované služby, zázemí pro děti, bazén, vše O.K. Ideální základna pro výlety po okolí.

alena244

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pochvala za čistotu kempu a ochotný personál

Radka V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp v krásném prostředí Vranovské přehrady. Kvůli stavu vody v přehradě je bohužel pláž u kempu bez vody a zarostla, ale alespoň jsme se nemuseli bát o děti. Oceňujeme animační programy pro děti i dětský koutek, byť ne úplně ideálně zařízený hračkami, ale děti tam chodily rady. V bazénu se taktéž vyřádily. Nevýhodou je platba zálohy na náramky pro návrat do bazenu, což je pro 3 platící v ceně 150 Kč na osobu dost. A je nutné si vzít více penez. Skvěla kuchyňka, ovšem bez ledničky. Socialky čisté, chyběli mi u umyvadel odkládací plochy nebo háčky na ručníky. Na sprchu jsem nikdy nečekala. Plusem je krásně okolí, možnost výletu na okolní hrady a zámky, pěkná rozhledna s restaurací Rumburak. Byli jsme moc spokojeni.

Peter

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kvalitní zázemí, ideální pro rodiny s malými dětmi.

Jiří S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu jsme s rodinou byli velice překvapení čistotou v kempu. Pouze nás zarazila cena koupaliště a to je trochu minus melo by být v ceně ubytovani,pokud jste čtyřčlenná rodina tak je cena celodeniho koupání cca 300; a když jste ubytování na deset dni je to ranec, nehledě na to ze je cena za dospělého stejná jako za dite. Do budoucna bych doporučil majiteli toto změnit. Děkuji a určite se někdy k vám opět prijedeme.

Zuzka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro rodinnou dovolenou doporučuji. Čisté sociální zázemí, ochotný personál a to i v restauracích. Každou chvilku byl vidět i pracovník security. Scházející vodu ve slepém rameni přehrady nahradil dostatečně bazén, který nabízí i skluzavky pro děti. Oproti jiným kempům tu byl po desáté hodině opravdu klid.

Wendy Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Měli jsme být v kempu na Vranovské pláži, bohužel si ho zarezervovali pro festival, tak jsme zvolili Bítov. A jsem za to ráda, nebyl tam takový chaos, bylo tam méně lidí a jídlo bylo také moc fajn.

Miroslava

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásne, klidné prostředí, milý a ochotný personál
Splnilo to naše představy na první stanovačku nášho tříletého vnoučka.

Zlatuše S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasné prostředí, všem se nám líbilo, personál v kiosku u bazénu mohl být příjemnější, ale na druhou stranu, stát tam celý den a každý den v tomhle vedru, nevim jak bych se tvářila já. Ještě bych určitě zvýhodnila vstupné do bazénu pro ubytované v kempu...

Vrbovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jelikož jsme jeli na dovolenou 4 rodiny s dětmi, vybrali jsme si pro příjezd do kempu neděli odpoledne, což se velice vyplatilo. Místa bylo dost a všude jenom vyzrzlá místa po víkenďácích :-) Umístění kempu a příroda a skály okolo je naprosto úžasná. Zakempovali jsme to u zátoky, kde už nějakej ten pátek voda nebyla, protože byla celkem zarostlá, ale to nám nevadilo, nemuseli jsme se alespoň bát o děti. Voda v přehradě byla zelená a na koupání nevhodná, ale plně nám to v těch vedrech vynahradil místní aquapark, kde se děti na klouzačkách vyřádili každý den do sytosti. Pouze si myslím, že pro ubytované v kempu by mohlo být zvýhodněné vstupné. V potravinách v kempu prodávají za pár korun chlazené pivo a něco málo na vaření se tam také sehnat dá. Pro maso na gril jsme si ale raději sjeli do Billy v Budějovicích. Sociální zařízení na straně u aquaparku je starší a díky množství lidí co tam chodí se také hůře udržuje. Na druhou stranu sociálky naproti na kopci vedle pizzaře jsou nové, chodí tam míň lidí a jsou super. Sprcha 5 minut za 20,- v pohodě stačila. Co musím doporučit, tak je restaurace Panelovka před vjezdem do kempu. Hotovky i minutky za pár korun a moc a moc dobré jídlo. Naše čtyřčlená rodina si vždy pochutnala a i s pitím se vešla do 350,- kč. V okolí kempu je co dělat, velká možnost různých výletů, ať už hrady Cornštejn, Bítov, nebo rozhledna Rumburak atd. Máme to sem sice dál, ale určitě bychom se sem zase rádi třeba příští rok vrátili.

Jiří S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bazén v areálu by mel byt pro kempare v ceně nebo zdarma 70 Kč za dospělého a dietě je az dost když jste v kempu ubytování více jak deset dni je to pravdu ranec jen za koupání v bazenu . všude jinde je tato služba v ceně . bylo by zahodí toto změnit a bude vice spokojenych kempru . opravdu b se nad tím meli majitele zamyslet a to důkladně jinak brzy přijdou o dobré vracející se kempare!!!!! Zmente to co nejdříve děkujeme !!!¡

Tomáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rád se sem po letech vracím. Vždy čisté sociální zařízení, dostupnost služeb (restaurace, trafika, minimarket...) Příjemné prostředí a umístění kempu.
Jediné co mi vadilo bylo to, že ,,koupaliště'' bylo studené a přeplněné.

Lukas

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohuzel vody malo a clovek by se v ni bal koupat...aquapark si predstavuji zcela jinak a ne jako brouzdaliste pro deti s ledovou vodou, ale na vylety krasne prostredi.

Luca

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme prijeli pozde v noci, pred pulnoci, v sobotu. Kemp byl totalne narvany k prasknuti, ale nastesti jsme nasli misto (meli jsme velky stan). V nedeli hodne lidi odjelo a uz bylo vic zivotniho prostoru. V kempu je hodne chaticek a dost natesno vedle sebe, mezi nima/okolo/za nima misto pro stany, i vytvorene “koje” z ziveho plotu pro karavany nebo stany. Dost vzrostlych stromu chranicich pred sluncem. Kemp je oploceny, takze zadny volny pristup do lesa. Ohnist malo. Od sedmi otevrene potraviny s cerstvym pecivem, bistro, cukrarna. Bazeny oplocene a plati se vstupne-ale celodenni. Volne koupani v prehrade. Blizko pristaviste. Moznost vareni na plotynkach a vedle hned drez - 8x u socialek. Lednice zadna-jen moznost namrazeni naboju na recepci. Wifi jsme nezaregistrovali, ale moznost pocitace pred recepci.
Kemp skvele situovany, koupani v prehrade perfektni, deti se vyblbli s piskem. Spokojenost i kdyz jsme spis na klidnejsi kempy.

Martin D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme skoro každý rok. Pro děti velmi příjemné 3 bazény....
Restaurace super ,kde vám dají jídlo téměř okamžitě

Pavla P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp mohu doporučit. I přesto, že je dost velký,v noci byl klid,alespoň na konci u přehrady:-) Nechybí obchod,herna pro děti,stále čisté sprchy a záchody,restaurace nabízí polopenzi za velmi přijatelné ceny a vaří dobre. V okolí krásné vylety.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 88 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist