Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

8.6 / 10 Skvělé
podle 174 recenzí

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

86% Hodnocení (174)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vladimír

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, jen pokud je plno, tak je tu v noci dost živo a veselo. Znám klidnější kempy.

Ondřej P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp pro rodiny s dětmi. Za minus považuji jen, že bazény v kempu se platí, což částku za ubytováni skoro zdojnásobilo. Ikdyž na druhou stranu chápu, že náklady na vybudování a údržbu budou nemalé. Další minus, že i když jsem si zaplatil žeton na teplou vodu, tak přesto tekla studená. Celkový dojem, ale velmi dobrý.

Karel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherná krajina,kemp se pěkně zvelebuje, teplá voda na mytí nádobí je fajn,skvělý nápad,povedla se pěkná rekonstrukce kuchyňky.Jen nechápu proč do oblasti kde je vodní zdroj 2.stupně a je označen zákaz vjezdu aut do těchto prostor,tak brigadnikum v recepci je to jedno a pouští auta i do tohoto prostoru,v minulych letech si to p.Mucha ohlidal.Kemp máme rádi,přejeme mu hodně spokojených klientů. Jen nám chybí večerní hrani na trubku ze skály,to bylo něco nádherného co dodalo kempu tu nádhernou večerní pohodu a to nejen pro děti.Děkujeme

Milan T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprostá spokojenost a na 100% užitá dovolená rádi se vrátíme

Blanka T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vždy se sem rádi vracíme a užijem si fajn dovolenou

Všianský N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jsme naprosto spokojeni ,
jen jedna malinka výtka by se našla a to ohledně sprch chtělo by to menší rekonstrukci jsme opakující návštěvníci a vždy se najde problém a jeden až dva dny je problém s teplou vodou.
jinak nic jiného a každému můžu jen doporučit a to také dělám a už se těším na příští rok.

Monika M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po dlouhé době jsme se vydali s rodinou (2dospělí a děti 2,5 a 5,5) na dovolenou. Rozhodli jsem se pro stan a camp Bítov. Byli jsme mile překvapeni jak cenou za ubytování, tak i prostředím. Prostě jsme si tu dovolenou náramně užili a zvažujeme, že příští rok pojedeme na stejné místo.

Iva K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme s vnukama a byli hodně ovlivněni kempy v Chorvatsku, odkud jsme se právě vrátili. Sympatická je cena, až na pobyt u bazénků, které ovšem v letošním létě byly skvělé. Toalety se bohužel zatím chorvatským nevyrovnají.
Tolik po velmi krátkém pobytu.

Veronika H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí u přehrady. Služby i ceny průměrné, večerní zábava nebyla - koktejl bar zavíral v 22 hod a restaurace v 24 hod. Sprchy na žetony - bohužel ve srovnání s jinými kempy téměř žádné odkládací plochy a sprcha tekla docela krátce. Za služby chtěli vyšší ceny.
Celkový dojem průměrný.

Kopřivová R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt v tomto kempu jsme si velice užili vse bylo na jedničku s hvězdičku určitě se sem rádi vrátíme

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme za překrásnou dovolenou

Sedláček P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 11.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jedeme jsem po 3. za sebou

Jana Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ideální kemp pro rodiny s dětmi.

Manakova J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zadne velke vyhrady. Dekujeme.

Jaroslav C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to pěkná dovolená jedinou výtku mám,že je dovoleno skákat do bazénu jde o vodní
ráj ze břehu.Je tam většinou plno a je to nepříjemné když mezi vás ještě někdo skočí.

jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

supr pobyt.malinké mínus - mohlo by být vice využití pro malé deti po celém campu nejen vzadu na lodi.myslím tím něco jako menší detská hřiště.

Pavel Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde opravdu spokojeni. Ideálný kemp pro rodiny s malými dětmi.

Petr S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vzhledem k tomu, že se kemp umístil jako 3. v anketě kemp roku 2014 pro mě byl pobyt spíš zklamáním.
1) Prostředí je hezké, ale v zátoce přímo v kempu se nedalo koupat. Zřejmě kvůli upouštění vody z obav před povodněmi bylo vody po pás, dále je dno bahnité a hlavně dopoledne byly do zátoky nahnány větrem řasy či co, voda byla zelená. Dalo se dojít koupat se za kemp, tam to bylo ok, ale stejně zklamání.
2) Personál na recepci naprosto v pořádku (např. "jděte si prohlídnout, jestli se někde se stanem vejdete, ať nejste zklamaní"), personál v restauraci v areálu kempu, ve které jsme byli, hrozný (znuděnost, neochota).
3) Kemp je večer tichý, zábava tam není (ale je pravda, že jsme nehledali) - pro někoho plus, pro někoho mínus
4) Sociální zařízení spíš zastaralé a čistota průměrná. Oceňuji možnost studené (přes den snad i vlažné - prý na solární ohřev) sprchy zdarma.
5) Za super jednání považuji, že lidé se stanem nemusí opouštět kemp do 10h posledního dne. Sbalili jsme se do auta a mohli jsme zůstat.

Kateřina T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěný v jedné ze zátok Vranovské přehrady. Bohužel voda v přehradě není ani v tomto termínu uprostřed července vhodná ke koupání, takže jediným způsobem, jak se osvěžit je návštěva malého vodního parku uvnitř kempu, kde je ovšem i od hostů ubytovaných v kempu inkasováno vstupné 70,- Kč/den pro všechny osoby starší 3 let. Od 16.00 je vstupné sníženo na 50,- Kč.
Animace nebo jakýkoliv program pro děti v kempu neprobíhá, ačkoliv na recepci o něm personál mluví tak, že by probíhat měl. Pro dospělé se žádné akce rovněž nekonají. Výhodou tohoto je, že je v kempu večer celkem klid a nikdo nehlučí do ranních hodin.
Sociální zařízení je nevalné kvality a někdy i čistoty( o zápachu nemluvě), ve sprše občas neteče teplá voda, ačkoliv vhodíte do automatu žeton, který jste si za účelem osprchování teplou vodou zakoupili.
Celkový dojem - byli jsme z kempu velmi zklamaní, čekali jsme něco absolutně jiného od kempu, který se umístil na 3. místě v loňské anketě. Už bychom se do něho rozhodně nevrátili. Jeho výhodou je snad jen vhodná poloha pro kratší pěší výlety do okolí.

marcela p.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na kempu se nam libylo ale skoda ze se nedalo koupat v zatoce kde byla zkazena voda,take byl casto problem s teplou vodou ve sprchach.

Tereza M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu bylo fajn.pri nejakym technickem problemu bylo hned opraveno.ceny prijatelne.pocasi jsme meli fajn.jinak moc dekujeme za fajn a prijemnou dovolenou :)

Radomír D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 31.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zábava byla hodnocena 5, přestože jsme měli pobyt mimo sezónu. Z doslechu od známých, kteří byli v sezóně. Pobyt jsme měli v bungalovech. Jinak není co dodat. Vše O.K. Každopádně doporučujeme.

Terezie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velke zklamani. Socialky hrozne, nikdo neuklizel, stare, rozbite, spinave. Animacni program zadny, ikdyz ho reklamujete. Stany a auta neorganizovane vsude. Detske hriste stare rozbite,ping pongove stoly z kopce, zatoka spinava - jen pro rybare. Bazeny by meli byt soucasti kempu a né za dalsi poplatek, je to totiz to jedine proc sem prijet. Ale dnes 28'C a bazeny otevreli az ve 12h, protoze pry bylo polojasno. Tento kemp nestoji za to ani navstevovat.

Lukáš H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, hodně turistických cílů, klid.

Knespl P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

asi právem loni nejlepší kemp

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 174 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

Doporučujeme navštívit

Chvályhodné 5.0/10
Velmi dobré 7.4/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist