Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 133
Celkem hodnocení 760
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 3.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili v průběhu 17 let po páté. Prostředí kempu a sociální zařízení naprosto v pohodě. Okolí výborné. Bohužel nám vadí klesající úroveň restaurace v kempu.Čistota nic moc, jeden brambor studený, jeden teplý, jeden tvrdý a jeden měkký. Obsluha je zřejmě ovlivněna tím, že restaurace je otevřena jen určitou část v roce, takže se tam rok od roku mění. Vzpomínáme na číšníky Miloše a Patrika. Ale to už je hodně dávno. Ale celkově hodnotím tento kemp kladně. Určitě se ještě vrátíme.

Jindra D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp velmi pěkně udržován, sociálky (kromě sprch na žetony) a kuchyňky jsou již v ceně. Pocit jistoty a pohody podtrhuje stálá služba bezpečnostní firmy.

Míša N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli podruhé, moc se nám líbí. Je tu krásné prostředí, dost možností na výlety. Akorát nebyla voda v zátoce, ale dalo se popojít dál, kde se děti vykoupaly. Jinak to nahradily bazény s klouzačkami. Akorát vstup by mohl být levnější :-) alespoň pro děti. Škoda, že nebyly animační programy, jako když jsme byli poprvé, ale jinak velká spokojenost, v kempu v noci klid až na jednu výjimku. Jinak paráda, doporučuji!

mabelka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Veliká spokojenost s kempem, krásné prostředí, skvělé možnosti výletů, až na jednu vyjímku v noci v kempu klid. Pěkná herna pro děti, trampolína, dílnička, tetování na tělo a zaplétání copánků.
Několik malých postřehů: chybějící vodu v přehradě plně nahradí bazény se skluzavkami, děti se tam vyřádily. Možná bych trošku slevila pro ubytované, přijde mi to drahé!
Slečna v prodejně potravin měla problémy spočítat i hloupou cenu za uzeniny, pán jí musel radit jak to spočítat :-). Možná příště sehnat někoho pružnějšího a ochotnějšího (i ten úsměv nic nestojí).
Že hotová jídla v restauraci jsou jen do 19 hod., než jsme přišli z výletů a bazénů, nestihali jsme. Také jednou nebylo přepsáno menu z předešlého dne na tabuli takže nám donesli úplně jiné jídlo než bylo uvedeno. Děti ho nejedly.
Herna na lodi by se mohla doplnit o nějaké hračky či hry, animační programy se nekonaly vůbec, jinak je skvělá, stylová.
Příjemné večerní troubení na vyhlídce, potěšilo.
Sociální zařízení čisté, pravidelně udržované, spokojenost.
Celkově až na těch málo připomínek hodnocení je ale vynikající, vrátíme se sem znovu a všem co hledají klidnou dovolenou, moc doporučujeme.

M+M

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto pohodový a klidný kemp. Úplně úžasná kuchyňka se skvělým vybavením. Bohužel v zátoce nebyla voda, což nám trochu pokazilo dovolenou. Jeli jsme jinam.

Ladislav K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše OK. Byli jsme po celý čas spokojení.

Martina V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný klidný kemp. Jen přehrada tu není ke koupání, naštěstí je tu menší koupaliště.Doporučuji těm, kteří mají rádi klidné noci.

Kamila N.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí

Kemp vypadá krásně, udržovaně. Bohužel, ale v zátoce chybí voda. Vzhledem k tomu, že jsme jeli hlavně kvůli koupání, tak jsme odjeli jinde. Ale hodnotíme velice pozitivně, že nám nejdřív řekli ať si camp prohlédneme než zaplatíme. Snad tam voda brzy bude a budeme se tam moci podívat.

Václav W.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem - SUPER!

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je super. Bohužel se to samé nedá říci o zdejší restauraci. To byl příšerný zážitek. Vydávání jídla bohužel nefungovalo podle toho jak si kdo objedná ale zřejmě podle toho co mají ohřáté dřív. Čekali jsme na jídlo hodinu a lidé co přišli a objednávali až po nás již dojídali. To samé i u pití. Čekal jsem 20 minut než si někdo všimne že mám prázdnou sklenici. Nakonec jsem musel zakřičet na číšnici,kterou jsem podle jejího výrazu obtěžoval. Horší to měla manželka která dopila a už si ji nevšimli vůbec. Při placení jsem se slušně zeptal jak mam příšte upozornit na to že bych něco chtěl slečna jen mlaskla,otočila oči v sloup a vysoukala ze sebe jen ,,Tak pardón no"
Myslím že kdyby měli v kempu jiný personál restaurace,bylo by to daleko lepší

Blanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

- ideální kemp pro rodiny s malými dětmi
- pro děti spousta atrakcí- od koupaliště, loď jako hrací herna pro nejmenší, trampolína, možnost malování na sklo...až nás mrzelo, že nemůžeme zde pobýt déle
- sociální zařízení neustálé udržované v čistotě
- NEJpřekvapení - trumpetista na skále a jeho večerky:-) Děkujeme!

- bohužel nyní zátoka bez vody ...

Sasa k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi SA nam pacilo hlavne pre deti super

roman g.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi pekne prostredie, s vela moznostami na vylety. prijemny personal aj ponukane sluzby. pohadkova mistnost, malovanie na sklo, herna na lodi. bazen, trampolina, moznost stravovania, obchodik. kemp predcil ocakavania.

Lenka H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 14.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytovaní jsme byli v chatkách. Sezóna se již blížila ke konci, nemohli jsme tedy plně využívat všechny služby, protože většina z nich již nefungovala. Myslím, že se to malinko odrazilo na kvalitě služeb - např. uklízení ve sprchách. V kempu již téměř nikdo nebyl, byl zde neskutečný klid. Vybavení chatek pro nás bylo naprosto dostačující, chatky i jejich okolí bylo čisté. Ráda bych se sem někdy vrátila v sezóně, tentokrát i s dětmi, pro které je zde spousta vyžití.

Lucie O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Uplně nejlepší kemp jaký může být!! Super místa na stany, karavany (jinak jsou i chatky a apartmány) Jídlo nám moc chutná (taky přijedem z dovolené o pár kg těžší :D ) Když je voda v zátoce, tak je tam super vyžití, jinak báječný akváč... Pro děti je moc pěkně udělaná loď jako hrací koutek, TV koutek přímo v kempu, trampolína...A jinak vše co je potřeba k přežití seženete v místních obchůdcích, jsou skvěle zásobené!!!
A hlavně jsou tam super lidi... personál je moc ochotný a majitelé kempu jsou MOOOC SUPEEER LIDI!!!Díky nim jsme zažili nejlepší dovolenou jakou si může člověk přát...
A srdíčko mě zahřálo, když na skále zahrál pan pošťák jeho "tradiční" večerku a na druhý den taky...
Odtud se nám nikdy nechce vracet domů.... Ale za rok se zase těšíme, jak se vrátíme :)

K.Dominková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné místo, i při nedostatku vody vše vynahrazuje vodní park,zábava pro děti, velmi příjemné ceny stravování, dodržování nočního klidu (což v případě stanování s malým dítětem ocenuji obzvlášt). Rádi se vrátíme.

Arnošt J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi krásný kemp s p

Arnošt J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již 15 let a jsme velmi spokojeni jak s personálem tak se službami v kempu.Okolní příroda je tady nádherná takže se už těšíme na příští rok.Můžeme všem jen doporučit.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše naprosto super,všude čisto, krásná příroda,spoustu služeb...prostě ideální...

Martin K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, perfektní sociální zařízení, hodně možností občerstvení, ubytování v chatce. Jedinou výtkou je slabší signál a špatné wi-fi připojení. Celkově parádní pobyt

Soňa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do cempu už zhruba 9 let každý rok na dovolenou a nemůžeme si to jako rodina vynachválit.Nikde jinde se nám tak nelíbí jako zde.Dávám za jedna a vřele doporučuji i svým známým.

Dzanek28

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše krásně čisté doporučuji 100%

Jaroslav U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tady líbilo, je tady krásná příroda, hrady. V kempu jsme využili voleyballové hřiště a i starším dětem se líbil dětský koutek s hřištěm. Ve velkých vedrech nám přišel vhod bazén, kde jsme se schladili.

Dalibor

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na krasnem miste v prirode mezi skalami. To je bohuzel asi jedine pozitivni. Restaurce se kvalitou interieru zastavila nekde kolem roku 1985. Vyber nealka zalostny. Na repepci vam s nicim neporadi mozna krom vlastniho ceniku. Plati se za vse, i za teplou sprchu. A kdyz to nevite, musite jit pro penezenku, pak 500m pro zetony pak zase zpatky. Kdyby clovek mel aspon normalni sprchu (ne tu spiralovitou mrchu ktera strika vsude okolo) a aspon 3 hacky na veci. Maji tu i bazen ale logicky zase vlezny. Celkove vyjde asi wellnes hotel na stejne nebo o hlup vic, kdyz to clovek vsechno poscita.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to skvělá dovolená. Ubytování v bungalovu nemělo chybu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 133 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist