Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

91% Hodnocení 39
Celkem hodnocení 860
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zdenek P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Absolutni zklamani,jiz nikdy nenavštívíme,za tyto peníze si dovedeme sehnat lepsi kvalitu.

Vít A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, milý personál, ceny ubytování v pořádku, potraviny dražší...

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistý, klidný kemp. Ceny v restauraci a obchodě přijatelné. Fajn koupaliště, může se kdykoliv odejít a zase vrátit.
Byli jsme ubytováni v chatce, dostačující zařízení, hezké posezení, akorát úklid celkem odbytý.
Přehrada bohužel na konci srpna hrozně špinavá, téměř bez vody na pláži.
Jako nedostatek vidím vzdálenost dětského hřiště od chatek i stanů. Slibovaný animační program pro děti -žádný.
Také vzdálenost sociálního zařízení od některých chatek, je dost velká.
Nakonec jen doporučení pro slečny, které pletou dětem copánky a dělají tetovačky. Určitě toho mají za celou sezónu už dost, ale když si berou za 10 minutovou práci, tak velkou částku, určitě bych ocenila úsměv a poděkování. Otrávené obličeje a ignorance konverzace jako fakt ne.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, čisté sociálky, za 20,-vysprchovaný dospělák i děti. Ještě jsme stihli čistou vodu. Pro děti dost vyžití, kluci si zachytali a klid i v noci a za nás se klid hlídal. Těšíme se na příště.

Dalibor

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 26.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp čistý udržovaný. Sociálky perfektně uklizené a čisté. Sprchy na žetony kdy na jeden žeton se klidně osprchovali i 2.. cca 8 minut myslím. Voda na koupání nebyla, ale kluk si užil rybaření do syta. Jedinou věc co bych vytkl je bazén. Děti byly jednou asi 20 minut a vrátili se naštvané zpět.. studená voda a hodně lidí. jezdili jsme proto občas do ne moc dalekého Znojma na "koupák" a super. Výletů v okolí spousta. Měli jsme box a nelituji. Hluk v noci jsem neregistroval. první den při příjezdu byla průtrž mračen a stan se nedal postavit, všude plno vody, nicméně vše perfektně vydrenážované a voda se rychle ztratila i když poté večer přišel déšť znova a vytopilo nám předsíňku stanu ale to je pro kemp v poho ;) vše se pak hezky vysušilo.
Přemýšleli jsem předtím ještě o Vranovské pláži, ale jsem rad že jsme se rozhodli pro tento kemp.
Velké plus dávám kuchyňce kde bylo k dispozici několik 2 plotýnkových plynových vařičů, mikrovlná trouba dřez s teplou vodou a posezení k jídlu. Perfektní.
Pokud se budu někdy na Vranov vracet určitě do těchto míst. Doporučuji.

Dalibor

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 26.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp čistý udržovaný. Sociálky perfektně uklizené a čisté. Sprchy na žetony kdy na jeden žeton se klidně osprchovali i 2.. cca 8 minut myslím. Voda na koupání nebyla, ale kluk si užil rybaření do syta. Jedinou věc co bych vytkl je bazén. Děti byly jednou asi 20 minut a vrátili se naštvané zpět.. studená voda a hodně lidí. jezdili jsme proto občas do ne moc dalekého Znojma na "koupák" a super. Výletů v okolí spousta. Měli jsme box a nelituji. Hluk v noci jsem neregistroval. první den při příjezdu byla průtrž mračen a stan se nedal postavit, všude plno vody, nicméně vše perfektně vydrenážované a voda se rychle ztratila i když poté večer přišel déšť znova a vytopilo nám předsíňku stanu ale to je pro kemp v poho ;) vše se pak hezky vysušilo.
Přemýšleli jsem předtím ještě o Vranovské pláži, ale jsem rad že jsme se rozhodli pro tento kemp.
Velké plus dávám kuchyňce kde bylo k dispozici několik 2 plotýnkových plynových vařičů, mikrovlná trouba dřez s teplou vodou a posezení k jídlu. Perfektní.
Pokud se budu někdy na Vranov vracet určitě do těchto míst. Doporučuji.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prvni volba, priznam se, padla na Vranovskou plaz. Jenze uz vecer, kdyz jsme tam staveli stan, a samozrejme i rano, bylo jasny, ze pojedeme jinam - vsechny stany ve svahu:-/
Bitov je sice mensi kemp, nema tolik spolecenskyho vyziti, ale my ho hodnotime jako NEJ. Vsechna mista na stan paradne na rovine, pro deti tvoriva dilna, pro dospelaky pivo&vino, troje toalety vsude nadoaah a cisty! Sprchy na zetony (automaty zeton=dvacka) u umyvarek, samotna sprcha - uplne v klidu na jeden zeton zvladne dospelak umyt deti i sebe. Koupani v zatoce nebylo (teda deti tam vlezly;-) ), ale koupak fajn. Trubka, kterou jsme slyseli 2x ze 3 noci (vecerka ve 22), je uzasna, pry jsme meli stesti. Pokud do techto kraju zas zavitame, stopro pojedeme sem.

Kateřina V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli ubytovaní v bungalovech.Vše bylo pěkné,čisté,nic rozbitého,pěkné venkovní posezení.Hlavně klid,žádné noční produkce. Byli jsme moc spokojení určitě se sem ještě vrátíme.

Jan Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, dobré vyžití pro děti.

Kateřina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt byl příjemný, škoda jen, že v zátoce už se nedalo koupat, ale koupaliště to spravilo. Jen mi vadilo, že někteří návštěvníci kempu nerespektují noční klid a nikdo to nekontroluje.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme naprosto nadšení. Krasné prostředí, nové sociální zařízení a vybavené kuchyňky s posezením. Velice chválím dětskou hernu v lodi, která je přístupná za každého počasí. Koupaliště je super, dá se v průběhu dne chodit tam/zpět za jedno vstupné, děti tak mohly jít odpoledne spát do stanu.

a M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc lidí.Po celodenním turistickém výletu,jsme se nemohli dostat do stanu,protože dvě maminky(za asistence dvou pánů sousedů) si před náš vchod postavily stan.

MH

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp,voda už nebyla moc ke koupání,ale bazény to zachránily.Škoda jen,že nebyl ani jeden vyhřívaný jak se uvádí dost ledová voda a moc lidí na takové menší bazény a škoda,že ho musí platit ubytování lidé v kempu... Trošku nevýhoda mělo by to ke kempu patřit. Co bylo neúnosné tak hluk až do dvou do rána.Mame 3 děti a spaní bylo opravdu mizerné.Na jedné straně klid a pohoda a na druhé šílenost a security nic...!!!!Ve finále bylo řečeno no v security je můj táta... Tak jsme chytli zrovna tu půlku kempu kde opilost, řev dětí atd vládla do brzkých ranních hodin.Pro děti program nebyl,ale jezdilo se po výletech, kterých okolí nabízí opravdu širokou škálu a je opravdu kam se vydat. Což bylo super a opravdu jsme si to užili. Jídlo super.Celkový dojem parádní.... Mooc se nám kemp líbil a příští rok jedem znovu.A už se moc těšíme... Snad bude počasí přát,chytneme ohleduplnější lidi a fungující security a trochu teplejší bazény a bude to naprostá BOMBA.CELKOVĚ hezký kemp,čistý, cenově super,parádní výlety,krásná příroda a rádi se opět vrátíme.

Pavlína V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp jsem vybrala náhodně a nelituji, krásné klidné prostředí, vše se dá v campu koupit, najíst, večer byl klid. Krásné zázemí koupaliště. Děkuji za krásnou dovolenou.

Petr L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super, zase se sem rádi vrátíme v příštím roce.

Horký J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na krásném místě v zátoce Vranovské přehrady s možností spousty míst k navštívení co vybízí k výletům po okolí.Má dostatek strategicky umístěnych sociálních zařízení, která jsou čistá a i když byl kemp plný, volná. Příjemné je i přítomnost obchůdků se smíšeným zbožím. Za nás kemp co stojí za návštěvu.

Michal N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní kemp v krásném prostředí. Jen po dobu našeho pobytu už se nedalo moc koupat v laguně - to ale vynahradilo koupaliště v areálu kempu.

Pepas

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dle obecní vyhlášky všechny restaurace zavírají ve 22hod. Nedá se už pak nikde posedět. Je to škoda a měli by to řešit jinak.

Josef

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili po loňské zkušenosti již podruhé, ale klid který tu v noci býval je minulostí, jinak bych tuto recenzi nepsal v 1 hodinu ráno ale klidně spal, securitak asi spokojeně spí a noční rozervani hosté kempu ho neruší, Škoda této změny od loňska,Máme bohužel zaplaceno až do neděle jinak bych docela rád odjel.

Hanikka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se moc těšili, personál byl vstřícný, kemp lehce přeplněný, ale poskládali jsme se i ve větší skupině ;o) Chválím za program pro děti - hlavně tvořivé dílny. Pletení copánku bylo ale třeba předražené. Škoda, že kemp je v zátoce a nedalo se tam koupat kvůli špinavé vodě. Chválím za vybudování bazénu, který mohl být ale teplejší, navíc, když píšou VYHŘÍVANÝ. Taky mi chybělo další vyžití - např. hřiště na míčové hry (bylo jen beach a ještě bez sítě). Také bych doporučila zrekonstruovat hlavní sociální zázemí - snažili se sice o čistotu, ale puch stále přetrvával... Okolí přímo báječné na výlety - hrady, zámky, parník... Všem doporučuji.

Jan T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp pro rodinu s dětmi

Martina S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již 6 let a stále je to tu super klid a pohoda příjemný personál. V okolí je stále co objevovat

Dvoŕák

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

...jjj spokojeny opet

Dvořáková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jjj v poho jako vzdy

Dvořák

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jiz po nekoliate a vzdy spokojenost

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 39 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist