Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

8.7 / 10 Skvělé
podle 136 recenzí

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Bítov - Vranovská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení (136)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

vera

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 31.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to tam nádherný a rádi se k vám na BÍTOV vracíme :) :) :)

Denisa S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S vaším Kempem jsem velice spokojená. Ke tu krásné, slunečné prostředí v přírodě. Je zde krásně využitej prostor: Vodni park, coctejl bar, Pizzeria, Restaurace, Trampoliny pro male děti Momentálně využíváme nově přistavěnej vodní park a jsme nadmíru spokojené. Škoda ze musíme tak brzy odjet, ale musíme se přesunout dále v dovolené.

Suszkova D.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 28.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasny kemp! Doporucujeme!

Katka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 4.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemné prostředí, lidé i okolí.

BLANKA T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo nám tam moc fajn určitě se někdy vrátíme

Míša

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 29.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do campu se velmi rádi vracíme. Co mě však mrzí je, že pokud dojedete do campu dřív, jak o prázdninách, je skoro vše zavřené. Na webových stránkách to však neuvádějí. Ke kempu patří pouze restaurace, ta je otevřena od začátku sezóny a však Coctail bar, Pizza, Cukrárna, stánek s upomínkovymi předměty, trafika se otvírají až na začátku prázdnin. V tomto případě to byla sobota a neděle. Tuto informaci by měli na své stránky napsat. Sociální zařízení v přední části kempu je vzhledově dost staré a často neukluzene a bez toaletního papíry, kde funguje jen jeden kohoutek, další zařízení je na konci kempu, moderní a velmi pěkné.

Pavlína

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 19.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp roku bych to nenazvala.
Po kempu se linul smrad ze záchodů a odpadů.
Hygiena na záchodech a ve sprchách příšerná,sice to paní uklizečky uklidily v 7 hodin ráno,ale pak ten bordel do dalšího dne byl prostě humus.
Záchody posraný,toaletní papír poházenej všude po chodbě i po toaletách ucpaný umyvadlo toaletmím papírem.
Chytli jsme občany z anglicky mluvící země,kteří tam dělaly příšernej bordel.
Hygiena opravdu příšerná,pro mě jako těhotnou.
v červnu žádná zábava tam není, skoro vše zavřeno.
Personál ochotný to je jediný pozitivum.

Petr Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 13.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojený....prostředí super..klídek...

Ali.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

klidný kemp u vody, s velkou možností výletů do krásného okolí

Aleš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 30.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí v zátoce Vranovské přehrady.Celkem ucházející sociální zařízení,slušné boxy pro karavany.Velké plus je bazén v areálu.

Lucie S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli byste více uklízet toalety,umívárnu a podlahy a opravit kohotky na zachodech a v umívarnach.Jinak bylo vše v pořádku a hezké.

Ciompovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný rodinný kemp v klidné části Vranovské přehrady.

Marta S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 4.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, klid, ochotný personál a rozumné ceny. I přes nepřízeň počasí se nám tady velmi líbilo.

Pavlína J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 31.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbila se nám krajina,prostředí,areál,bazén,obchůdky.Nelíbila se nám neznalost recepce!!

Eva Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedina chyba byla zhoršena kvalita vody na rece Dyji. Za to nikdo ovsem nemuze.

Eva Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedina chyba byla zhoršena kvalita vody na rece Dyji. Za to nikdo ovsem nemuze.

Eva Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedina chyba byla zhoršena kvalita vody na rece Dyji. Za to nikdo ovsem nemuze.

Vojtěch Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První dojem na recepci nezklamal, dále místa habaděj že jsme byli v rozpacích kam stan dát, restaurací a obchůdků se smíšeným zbožim dostatek s rozumnými cenami, wc a sprchy taky dobrý s vodou za žetony. Všude pokryté wi-fi připojením, ikdyž to jsme nevyužili. Dále malý aquapark, možnosti sportovních aktivit na hřištích a taky třeba půjčení šlapadla. Jedinou škodou byl stav vody v zátoce ve které byl kemp situován, za to asi nemůžou ale mělo by se s tim něco dělat. Určitě kemp roku.

helena h.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi prijemne prostredi, mnoho moznosti k vyletum po okoli, ciste wc a koupelny, vyber z nekolika restauraci, moznost travit dovolenou s pejskem - podle me vse super

Veronika H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na kempu se nám vše líbilo, jediné co nás trochu zklamalo byl stav vody v zátoce, ve které byl kemp situován.

Jiří H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu byl dostatek volného místa, Sociální zařízení bylo čisté, čas na osprchování za 1 žeton dostatečný, přímo v kempu obchod, restaurace, pizzerie, koktejl bar. Aquapark je pěkný, bohužel jsme ho vinou špatného počasí nevyužili. Pro děti byla super trampolína. Celkově mám z tohoto campu dobrý pocit.

Jan H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Můžu to tady všem doporučit.Je to tady moc krásné a nudit se tu nikdo určitě nebude

Helena H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp se spoustou příležitostí k výletům i sportovnímu vyžití

Klára S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní koupání,čistý a moc pěkný kemp.Ráda se tady vracím

Jakub S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hodně krásné prostředí a kemp který se mi moc líbí protože se tady nenudím

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada, který hodnotilo 136 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada.

Doporučujeme navštívit

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist