Ubytování
Telefon: +420 775 576 656







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Výr - Hodnocení

Autocamping Výr

Výrovice 95 - přehrada,
VÝROVICE 671 34 | Mapa

Provozní období: 01.06. - 30.09.
99% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 1666
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Výr


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Šobovi

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp mohu doporučit rodinám s dětmi a každému kdo má rád pohodu a klid. Byli jsem zde již čtvrtým rokem a je vidět, že kemp nabývá na popularitě už jenom tím, že se začíná rozrůstat do prostoru za penzionem - mobilní domky. Naše děti se sem rády vracejí hlavně kvůli výborné točené zmrzce. Návštěva tohoto kempu se stala našim rituálem a měnit určitě nebudeme. Děkujeme za příjemný pobyt panu majiteli a stálému personálu.

Marie

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Každý si přišel na to své :-) Koně pro ty menší, šlapadla pro větší, živá hudba každou sobotu i středu, veškerá super využití, čistá super voda bez sinic a moooc pěkné prostředí oko, byli jsme moc spokojeni. Děkujeme :-)

a M.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné klidné prostřední, skvělí personál. Mile nás překvapila živá hudba která se konala 2x do týdne. Moc se nám v kempu líbilo, rádi se sem vrátíme.

Kontrolor

Starší pár
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi doporučuji.U v chodu mě přivítal usměvavý mladík a mladice.Byli jsme ubytování do chatek, chatka byla čístá a pěkna. Zábava super každou středu a sobotu něco jiného.Jídlo výborné a ta příroda no krása pohleďet. Ceny velmi v pořádku. Nesmím ani zapomenout na personál který byl ohleduplný ve všech směrech. Děkuji moc za pěkně strávený týden.

Roman

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už pátým rokem naprosto spokojení, příští rok se vidíme zas!

Karolína O.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme celému kempu za krásně strávenou dovolenou, sobotní zábavy byly skvělé jak pro nás tak pro naše děti. Moc jsme si to užili a určitě se vrátíme. Kemp DOPORUČUJEME, hlavně pro rodiny s dětmi.

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný areál, kde jsme si našli super soukromí, i když jsme byli velká skupina lidí (tři stany a tři karavany). Záchody a umyvarky čisté, v areálu zmrzlina, malý obchod, rychle občerstvení i restaurace. Přehrada je úžasná. Okolí a pohled na přehradu, ten byl prostě skvělý. WiFi je jenom u výčepu, v areálu není. Kuchyň je jen polní bez ledničky, mikrovlnky, varné konvice. Tři plotny a dva dřezy se studenou vodou a bez špuntu. Hlavně absence ledničky byl problém pro nás stany. Hladina přehrady se zvedla a vstup do vody byl přes zatopenou trávu, což mě mrzelo, děti se nechtěly koupat a já se těšila na písečnou pláž. Tak snad příště. Jinak moc milý personál a pěkný, čistý kemp. ☺️ Personál skvělý, usměvavý a my moc děkujeme za pobyt.

Michaela

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako rodina s malými dětmi jsme si to užili naplno, šlapadla nás bavila nejvíce, určitě bych zařadila více animačních programů ale za nás na malý kemp dostačující. Ještě se letos vrátíme!:)

Ivana Z.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak ochotný personál, jako máte vy v kempu, jsme dlouho neviděli. Děkujeme za ochotu ubytování i při takové kapacitě díky svátkům.

Vančurová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme a krásnou dovču, bylo to skvělý.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 2.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všechno super, děcka si pochvalovaly hlavně šlapadlo se skluzavkou. Sobotní zábava byla peckovní i naše děcka si to užily, přijedeme zase.

Sabin H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu poprvé ale určitě ne naposled.

Jaroslava

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp, nemáme co vytknout

Karolína

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je hezký a udržovaný, soc. zařízení se uklízí dvakrát denně. Funguje tam i kuchyňka, kde teda neteče teplá voda, ale zadarmo si ji můžete ohřát vedle na vařiči. Už i před sezonou fungovaly šlapadla, což bylo skvělý využití pro děti. Restaurace pěkná, ceny trochu vyšší, ale jídlo za to stálo. Zaměstnanci kempu se k nám chovali moc hezky. Voda v kempu pěkná, ale bohužel špatný přístup do vody, kdy je pláž zaplavená, ale za to je víc vody ke koupání!:)

Iva J.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 1.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ubytováni před sezonou ale i tak to bylo skvělé. Chtěli bychom pochválit šikovný personál, který nám vždy vyhověl! DOPORUČUJEME

Světlana

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 28.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Můžeme doporučit!!!:)

Markéta

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp, byli jsme zde spokojeni. A hlavně chceme poděkovat milému personálu a vedení, protože šlo vyloženě poznat že se řídí heslem náš zákazník náš pán. Takže ještě jednou děkujeme za super přístup a dovču.

Kristýna

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 27.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu pouze na jednu noc ale kemp je čistý, hezký a útulný. Umím si představit strávit tam více času, snad příště.

Ivana R.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám v campu líbilo. Byli jsme ubytovaní mimo sezonu ale alespon jsme měli skoro celý camp pro sebe a báječný klid. Půjčování šlapadel fungovalo, restaurace byla otevřená a my spokojení. Děkujeme za velkou ochotu personálu při půjčení peřin do chatek!:)

Michal J.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Škoda toho špatného počasí v průběhu našeho kempování, ale i tak jsme si to nadmíru užili. Kemp je hezký a udržovaný, personál je ochotný a jídlo v restauraci 5/5.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Výr , který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Výr. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Výr.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist