Ubytování
Telefon: +420 775 576 656







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Výr - Hodnocení

Autocamping Výr
7.9 / 10 Velmi dobré
podle 8 recenzí (celkem 1647)

Výrovice 95 - přehrada,
VÝROVICE 671 34 | Mapa

Provozní období: 01.06. - 30.09.
79% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 1647
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Výr


Hodnocení návštěvníků

Jan Č.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení, s kohoutku jenom studená voda.

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Středně velký kemp u příjemné přehrady Výrovice - skvělá možnost koupání. Kemp je na dobré úrovni (služby, vybavení, čistota). Co však musím výrazně vytknout byla přítomnost hlasité hudby (koncert) do PŮLNOCI jak v pátek, tak v sobotu. Ve stanu, který byl umístěn asi 100 m od pódia nebylo možné během produkce usnout (ani se špunty v uších). Kapely byly sice skvělé, ale pokud člověk jede do kempu za spánkem, tak toto moc neocení. Nebylo by možné koncert skončit v 11 hod, aby se člověk mohl alespoň trochu vyspat?

Mirek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na docela hezkém místě, ale majitelé o něj nemají moc velký zájem. Myslím tím hlavně úprav kempovacích míst. V podstatě celý kemp je na svahu a někde i dost velkém. Zaparkovat a kempovat v nakloněném karavanu, ale i spát ve stanu je asi docela zážitek. My jsme naštěstí měli místo v rovině, kterých je bohužel velmi málo. Jinak čistota kempu i sociálek byla ucházející (když přehlédnu přetékající odpadkové koše na pláži - kelímky). Co nám trochu vadilo, bylo pár inteligentů, kteří začali sekat trávu v sobotu v poledne, ale s tím se dá těžko něco dělat - komu není dáno.... Vstup do vody byl dost bahnitý, ale to bylo zřejmě tím, že je nádrž plná a hladina dosahuje až k travnaté louce. Na závěr malý úsměvný zážitek z hudebního večera. U okénka - vzal bych si láhev vína. Divné pohledy a pak, ano 500,- (obyčejné víno v kaufu tak za 80,-), tak místo vína tedy pivo a bavoráka. My nemáme tonic, musíte vedle do okénka. Ok, dejte mi panáka fernetu. Vystojím si další frontu u okénka vedle, dejte mi tonic. Tonic nemáme, jak to, vždyť máte nabídku na gintonic, to jo, ale nemáme naceněný samotný tonic. Nakonec jsme se dohodli :). Celkově za nás - už sem nepojedeme, ale pouze z obavy, že bychom nenašli kempovací místo na rovině a spát na kopci by se mi nechtělo. Podle naplněnosti kempu (bylo plno) to ale vadí asi jenom mě:).

Andrej Č.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bol sme tu 7 dní vo stanu.U vchode do kempu ma privítal mladý chlapec v čiernom oblečení, ktorý vyzeral že jeho práca ho veľmi bavý.Tento kemp je veľmi pokojný a príjemný, vždy v piatok a sobotu tu hrajú vybrané kapely ktoré sú jednoducho úžasné .Jídlo v penzióne no čo povedať lepšie som nikdy neměl.Ceny za ubytovanie aj jedlo sú přijatelné.Krásné okolia a tá príroda no krása pozerať, voda je veľmi čistá a teplá.Tento kemp môžem určite odporučiť.

Anakyn K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsme zde 7 dní ve stanu.U vchodu do kempu mě přivítal mladý hoch v černém oblečení,který vypadal že jeho práce ho velmi baví.Tento kemp je velmi klidný a příjemný,vždy v pátek a sobotu tu hrají vybrané kapely které jsou prostě úžasné.Jídlo v penzionu no co říct lepší jsem nikdy neměl.Ceny za ubytování i jídlo jsou přijatelné.Krásné okolí a ta příroda no krása pohledět,voda je velmi čistá a teplá.Tento kemp můžu určitě doporučit.

Adéla

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Byli jsme ubytovaní v chatce - chatky jsou ciste, blízko sprch s WC. V restauraci mají výborné jídlo za přijatelné ceny. Zábavy jsou zde 2x, někdy 3x týdně. Personál je milý a ochotný. Voda je příjemná, je tu i možnost půjčení šlapadla.

Zaneta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super camp už druhým rokem

Kateřina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro rodiny s dětmi docela příjemné prostředí, pro mladší lidi na zábavu ne. Dodržuje se noční klid, vadi každičký slovo. Ale když jim hraje PSY či jiné koncerty až do X km okolních vesnic, tak je to nezajímá, že budí ostatní děti a vadí to všem lidem. Už nikdy víc. Wc taky nic moc a voda studená. Málo sociálního zařízení pro tolik lidí a daleko od stanů.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost, výborná kuchyně v penzionu, zábava pro děti!

Jara

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsem tu podruhé a spokojenost. Jídlo v pensionu vynikající a prostředí příjemné. Díky všem zaměstnancům za jejich úsilí

s r.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezvadné prostředí, večer taneční zábavy, krásně vybavené chatičky!

PLEVOVI

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Z důvodu větší obsazenosti nám byla nabídnuta možnost kempování na ubytovací ploše ''za penzionem'' a bylo to asi nejlepší řešení - bylo nás víc a tak jsme uvítali více místa a větší soukromí a jako příjemný bonus byl krásný výhled na přehradu. Děkujeme za SUPER dovolenou a příští rok nashledanou.

Iva

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistá a teplá voda v přehradě nás oslnila. Výborná dostupnost do města Znojma a krásná příroda kolem campu, vše hodnotíme kladně. Hvězdičku dolů za netřídění odpad

Tereza

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za krásnou dovolenou u vás v kempu. Chatička posloužila i v dešti díky zastřešené terásce. V restauraci máte výborné jídlo, skvělé vtipné šlapadla a nejlepší zábavy ve středu a v sobotu! Určitě se vrátíme:))

Šiklová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chválíme přístup personálu, který nám vždy ochotně se vším pomohl (voda ve stanu, lednice apod..). Moc se nám u Vás líbilo a určitě se příští rok vrátíme.

Martina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp s rodinnou atmosférou, příjemní zaměstnanci a dobré jídlo v restauraci. Stanování mírně z kopce a šílená příjezdová cesta, ale nic co bychom nezvládli.

ZELINKA

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za krásný pobyt u vás v chatičkách, moc se nám to líbilo a doufám že se ještě vrátíme.

Karolína Z.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeli jsme účelně na akci - dračí lodě, bohužel se nevydařilo počasí, tak bylo méně stánků na pláži a celkově i lidí, ale nám to nevadilo a užili jsme si to i tak. Večerní zábava na jedničku s hvězdičkou.

Petr

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už po pátý a pořád skvělý, vidíme se zas

Alžběta

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný rodinný kemp, milý personál a moc hezké prostředí kolem kempu. Jedinou výtku, kterou máme, mohly by se v kempu třídit plasty, jinak naprostá spokojenost, díky!!:)

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Výr , který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Výr. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Výr.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist