Ubytování
Telefon: +420 774 450 622







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Jablonné v Podještědí - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Autokemp Jablonné v Podještědí

Markvartice 21,
JABLONNÉ V PODJEŠTĚDÍ 471 25 | Mapa

Provozní období: 15.06. - 15.09.
90% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 15
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Jablonné v Podještědí


Hodnocení návštěvníků

Centra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, je vidět snaha majitelů o pěkné vyžití a spokojenost zákazníků. Příjemní recepční, pěkné sociální zázemí, stánek dostačující vzhledem k množství zákazníků. Děti i rodiče jsme moc spokojeni a děkujeme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Karel J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme pravidelně několik let po sobě a jakoby se tam zastavil čas. Sociálky v místě chatek jsou omezené a po ránu před příchodem uklízečky je to znát. V kempu je už řadu let zavřená chátrající restaurace a funguje jen okénko s velmi omezenou nabídkou zejména jídla (párek v rohlíku, klobása a utopence) Kemp je pěkný, čistý, ale postrádám nádoby na plastový a papírový odpad.

Šárka Č.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 1.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasná paní správcová. Ve všem nám vyšla vstříc a že jsme měli hodně požadavků. Určitě jsme nebyli naposled. Díky

Bohumil V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hlavní plus je klid a pořádek v kempu,dosažitelnost výletů - pěšky,nedostatek je nefungující restaurace,však velmi příjemná obsluha ve stánku s občerstvením

Alena

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je umístěn na výborném místě pro výlety. Personál je více než vstřícný, snad nejlepší, s jakým jsem se kdy v kempech setkala. V kempu je možnost pěkného koupání a příjemná restaurace. Nevýhodou je blízká velmi vytížená silnice, ze které do stanů proniká především v noci hluk. Na to však stačí špunty do uší :) Trochu jsem nepochopila toalety - pánské jsou nové, velmi hezké, dámské připomínají ty z doby nedávno minulé...

rekyne

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlučnost ze silnice, prach a není soukromí :-(

Martina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejsem spokojena se spinavim koupalistem a ve sprchach chybej sprchove baterie.dale mysto na stanovani je hrbolate.S personalem koupaliste jsem velice zpokojena

Franta Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 3.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všudepřítomný smrad. Jako kdyby jsme přijeli do žumpy. Plocha pro stany byla snad masážní, samý hrbol. Ani jsme nepřespávali. Peníze vrátily ihned.

Luboš Č.


Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu zavřená restaurace, pro nás jako cyklisty diskriminační poplatek 50 Kč za osobu navíc za krátkodobý (jednodenní) pobyt. Jinak pěkné prostředí a čisto.

Jaroslav H.


Vloženo:
Datum pobytu: -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Karel H.


Vloženo:
Datum pobytu: -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdenka H.


Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

"Country radio"

Martina L.


Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ladislava K.


Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 13.6.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ráda se sem vracím. Prožívala jsem tu v dětství prázdniny.

Dana L.


Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Jablonné v Podještědí , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Jablonné v Podještědí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Jablonné v Podještědí.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist