Kemp a hotelový resort Šikland - Hodnocení

7.8 / 10 Velmi dobré
podle 22 recenzí (celkem 156)  

Zvole nad Pernštejnem,
ZVOLE 592 56 | Mapa

Provozní období: 27.6. - 30.8.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp a hotelový resort Šikland

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

78% Hodnocení 22
Celkem hodnocení 156
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp a hotelový resort Šikland


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jana Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší dovoleni na světě

pecháček

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

vše bylo v naprostém pořádku

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tu již poněkolikáté. vždy jsme spokojeni.

Radek B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 22.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí včetně všestranného sportovního i relaxačního využití. Super zábava - divadelní představení ve westernovém městečku. V letošním roce jsme navštívili zařízení ve dvou termínech (červenec, srpen), jinak opakovaně již po několik let pravidelně. V obou termínech i v minulosti naprostá spokojenost, vždy je k vidění něco nového, včetně vylepšení pro ubytované. Z naší strany 100 % spokojenost.

Hanka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je nový, na ČR vcelku nadstandardní, protože jsme kempovali v Central kempu. Docházet na toalety z druhého by bylo drsné. Tam není žádné vybavení. Doplnila bych žlab na mytí nádobí (je pouze 1 dřez!). Výborný je velký zastřešený prostor, kde se dá posedět při nepřízni počasí. Krásné koupaliště pro kempaře zdarma.

Vím, že se úsilí soustředí na rozvíjení služeb. Ale tahounem místa je přeci městečko. To je dožilé a ztrácí na atraktivitě. Chtělo by se soustředit na údržbu. Vláček projíždí smetištěm a kolem železničních vagonů, ze kterých je skladiště; jsou vymlácená okna a visí shnilé záclony. Domky postrádají nátěr, samá pavučina. Kazí to celkový dojem a stačilo by tak málo ;)

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp moc hezký, dobře situovaný, zázemí super, sociální zařízení vybavené a vždy čisté, určitě by se nějaké mouchy našly ale celkový dojem je moc dobrý. Jedinou vadou je oblíbenost kempu, tedy je tam docela ruch.
Vesternové městečko super, personál se snažil zajistit zábavu, také by se našlo pár nedostatků, mnohé atrakce jsou zbytečně drahé, ale musím říct že to tam žije a s rodinou se nebudete nudit.

Tomáš F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp pro rodinné stanování soběstačného charakteru. Ale po přečtení zdejších recenzí uznávám, že extrémně záleží na očekáváních, co od kempu očekáváte :) ... my jedzíme vybaveni pro stanování u rybníka se záchody... cokoliv navíc je super.. zde si člověk za kempování zaplatí výborný program, aby se případně nenudil, krásná stanová místa (rovné travnaté podloží, bez hrbolů, v liáku se netvoří kolem stanu kaluže). Možnost parkovat u stanu je samozřejmé... mimoto v kuchyňce teče teplá voda, záchody a umívárky jsou zdarma s tím, že sprchy se platí.
Vyplatí se zůstat déle, pak pobyt vyjde levně.

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Náš pobyt pro dva dospělé a jedno dítě na 3 noci ve stanu Outwell stál 5862,-Kč bez jídla + po příjezdu 200,-kč parkovné + žetony na sprchování. Nepočítám atrakce v městečku, to je na každém, co si koupí.
Sprcha a záchod - s dítětem 6 minut pěšky od stanu, ano byly tam dvě Toiky, ale tam by pro zápach syn nevlezl. Umýt nádobí? Támhle je kohoutek v trávě se studenou vodou a nebo jeden dřez na hlavní budově, zněla odpověď slečny, co nás ubytovávala. A vynést koš ze stanu do otevřeného koše na konci stanové řady. Hodil by se uzavřený kontejner. Nebyl zrovna vosí vrchol, ale navštěvovali nás pravidelně.
Na dámských WC pravidelně dvě ucpaná umyvadla, nefunkční video automaty, které pamatují a za nimi rozbitá olezlá limuzína. Celkově je areál zanedbaný a viditelně by potřeboval opravy a modernizaci. Nezmiňuji ani koupaliště, kam jsme za 50,-kč na osobu nakonec nešli.
V bufetu pro dítě objednáváme k obědu kuřecí řízečky. Super, až na to že jídlo pro dítě je jemně řečeno pikantní. Následuje dětský pláč.
Jdeme do městečka, kupujeme šikláky, ano jistě atrakce do šesti, ano i rýžování zlata. Dojdeme tam v pět hodin a nikdo nikde. Slečna co má atrakci vedle hlásí, že paní potřebovala jít dřív. Následuje další dětský pláč, to už je do pláče i mě. Střílet z luku nemůže, je malý, zvířátka se schovala a mexické restauraci asi došlo jídlo, protože mezitím zavřela. A co třeba alespoň jedno dětské hřiště místo mašinky na dvacku, která byla mimo provoz?
Abych jen nehaněla, musím i něco pochválit. Představení herců a ohnivá show jsou opravdu perfektní, užili jsme si všechna. Klobouk dolů před herci. Stan Outwell jako takový je dobře vyřešen a vybaven. Jen by to chtělo zkontrolovat, že ubytováváte do stanu, kde je umyté nádobí.
Za nás je pobyt v Šiklandu předražený a nabízený standart a služby neodpovídají ceně. Jediné, za co bych byla ochotná znovu v budoucnu zaplatit je představení herců z městečka.

Kuca77

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mnoho zábavy a atrakcí pro děti,super divadlo ve westernovém městečku.

Jana

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Normalne recenze nepisu, ale tady si to neodpustim...Prijeli jsme do Siklandu v nedeli vecer po desetihodinove jizde z Italie, holcina na recepci neprijemna, ze jsem si myslela, ze to dame radeji jinam, ale unava je unava(asi ji koncila smena). Meli jsme hlad, takze prvni cesta vedla do nejblizsi ,,restaurace" vyber byl opravdu velky (smazak, parek, nudle) no nic...druhy den snidane (rohliky z patku, salam ani nemluvim...prosli jsme kemp i s westernovym mesteckem cca 1 hod. (Pravda bylo pondeli-zavreno v hlavni sezone), byla to nase blbost, ze jsme si precetli jen prvni stranku internetu.NONSTOP OD 2.7.-30.8. Odjezd do Rozinky - trosku jsem se lekla, ale jinak nic moc...Navrat do kempu, chteli jsme si dat veceri (v hotelu nevari, takze Saloon) studena polivka, hnusna rajska...rikame si, dneska je pondeli, zitra bude program, bude lip...a ejhle - snidane ( rohliky z patku, odporny parek).Jdeme na program 10:30 tanecni cislo (jedna ,,chudak"holcina, co se naucila tancovat vcera- cca 3.min.) Mestecko otevrene ale o nicem, hruza a bes, za vsecko penize ale nic za to...Pri prijezdu jsme se divili (projeli jsme radu kempu),ze je zde malo lidi, uz se nedivim. Tento kemp uz nikdy vice...mozna pro deti ale za spoustu penez, ktere si jinde uzijou vic (aquapark 50,- Kc/osoba denne???) To byl vtip, vsude soucast kempu...myslim si ale, ze to bude stale horsi, nebot panu Siklovi je to zrejme u zadku...

LIBOR

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pár let již na Šikl jezdíme a musím tedy konstatovat,že areál má velmi klesající tendenci.Spousta věcí už nefunguje jako kdysi.V kempu a i v městečku pracuje podle otrávených ksichtů nedobrovolně(asi) pár zmatených brigádníků.Natočit pivo je pro ně nadlidský úkol.Kozu to jo,ale chutné pivo ne!Je to opravdu jen hořká voda roztočená několik dní.Fuj.Bohužel je jedno jestli to byl před 4lety Rebel,nebo teď Budvar.


Herci super a snaží se jak jen můžou!Protože to co vše už musí dělat působí až ponižovačně.Není se co divit,když je jich tam polovina co kdysi.

No a ke kempu:záchody-smrad,smrad...V kempu plné koše odpadků několik dní,kolem se potácejí zaměstnanci nejistého původu a vzhledu s modrýma obrázkama po celém těle.

Nepochopil jsem taktiku osadit tolik stanů k pronájmu ve kterých stejně nikdo asi v tak hojném počtu pobývat nebude.Akorát to tam zavazí normálním kempařům.Místo pro kemp by se měl zvětšit a ne zmenšovat,protože ceny za normální ubytování jsou pro rodiny s dětmi scifi vzhledem k jejich úrovni.Koneckonců i ceny těch zavazejících stanů.

Kdo to tam drží nad vodou jsou opravdu ti herci a jejich vystoupení včetně nočních ohňostrojů.






Petra Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobre misto, hodně zábavy, bohatý program. Mínusy: záchody daleko od stanu, 1 dřez na nádobí pro celý kemp

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám v kempu líbilo. Dětem se nechtělo domů. Zábavný program byl velkolepý. Viděli jsme třikrát ohňostroj. Koupací jezírko bylo fajn. Celkový dojem ( a to je škoda) kazily špinavé toalety, sprchy (za celý týden jsem nepotkala uklízečku, i po upozornění na špínu se nic nezměnilo), ceny nealko, Budvar, plastové nádobí v restauraci.

Irena V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Program Westernového městečka super.Kemp ale pokulhává.Večer si zde jídlo také neobjednáte,jednoduše se už nikde nevaří.Plastové talíře a příbory v restauracích u jídel cenově srovnatelných se špičkovou restaurací také neocením :-) např.bizoní steak za 200.-kč porce a plastové nádobí mi přijde jako vtip-špatný vtip.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytovaní ve srubu nad areálem, takže klid a pěkné prostředí. Vlastní sprcha a WC, tudíž ty v kempu jsme potřebovali minimálně (naštěstí).
Co mě absolutně zklamalo byla polopenze za 660Kč na rodinu ( 2 dospělí a 2malé děti).Snídaně - 3 nožičky párků, další den šunková pěna, další 2 plátky šunky, další kobliha atd.Pečivo i máslo jsme si tedy mohli i přidat, nápoje dostatečně.A večeře - výběr ze dvou jídel - např. šišky s mákem a mexický guláš s knedlíkem, druhý den šunkovo-sýrový talíř nebo další guláš, ovocné kynuté knedlíky, jednou byl kuřecí steak a to bylo celkem dobré. Za uvedené ceny jsem čekala bufetové snídaně a lepší výběr k večeři. Mazat dětem každé ráno džem na rohlík jsem mohla i ve srubu a za mini náklady.
Aquapark je honosné označení přírodního rybníčku a jedné skluzavky.
Program je super, herci úžasní. Ovšem celý týden stejná představení, což jsem z prezentace na netu nepochopila.
Za nás tedy stojí za návštěvu, ale tak na den nebo max. víkend.Celý týden s náklady skoro 3tisíce na noc je za hodně peněz málo muziky.

diana k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

šikovné prostředí, hodně možností zábavy pro děti

Renata Č.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovolená na super místě.Skvělý tým lidí,který se stará o super zábavu. Miluji to tam a velmi ráda se vracím.

Michal R.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky - Dost vybydlené, matrace proležené, pavučiny. Součástí by měla být asp. rychl.varná konvice.
WC (městečko+umývárka)- častější úklid by neuškodil, za tři dny stále smrdí
Prostředí - Krásné leč vše působí hodně použitě (oštípané dlaždice, propadané chodníky, vyšlapané cesty v trávě plné deštivé vody, ulámané lavičky. V městečku některé budovy vypadají spíš jako urbex.
Program - Perfektní ! Divadla a show Užasné !
Nabídka Jídla a pití dostačující, jediné velké mínus za točené pivo (pouze Budvar 10')
Příští rok zavítámu určitě znovu a věřím že za vysoké tržby bude majitel investovat i do spousty zmíněných maličkostí které utváří celkové dojmy většiny návštěvníků.

Adéla H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde na tanečním Americkém týdnu a bylo to super.

Procházka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na hotelu není točené pivo, dolů v Š.Mlýně sice je, ale silně odporný asi i zkažený Budvar.... žádná slušná restaurace s pořádným jídlem.
Jinak OK, ale už bych znovu nepřijel. Za 4500,- na noc honě málo muziky!

diana k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 2.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc se nám líbilo, děti byly nadšené

Alena

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zážitek pro všechny. Jeli jsme s obavami na základě recenzí, ale nepotvrdilo se. Tedy abych byla upřímná, tak kdybych chtěla, tak si asi něco najdu, ale já jea na dovolenou, ne prudit, že je v kavárně slečna trošku pomalejší - no zase nás výborně pobavila. A ceny? no guláš za 70 a kofča za 25 fakt není moc.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Irena V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super program,výborní herci.Kuchyně nic moc a v kempu chybí kuchyňka pro hosty ubytované ve vlastních stanech.Možná jsme ji jen nenašli :-) .Jinak celkový dojem za nás skvělé díky programu a určitě přijedeme znovu i letos jsme Šiklův Mlýn navštívili 2x.Ceny za ubytování ve vlastním stanu příznivé a v kempu 1 vše při ruce.

Irena V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Program perfektní moc se nám líbilo a děti byli nadšené.Biotop také chválíme,super osvěžení v horkém létě.V kempu mi trošku chyběla kuchyňka pro hosty ve vlastních stanech.

Honza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Popíšu vám to hezky od začátku až do konce, abyste si udělali obrázek o našem výletě do ŠIKLANDU. Takže jsme z Písku což je asi 200 km daleko autem se to dá zvládnout asi za 3 hodiny. S přítelkyní se nám líbila moc webová prezentace a celkový projev dojem ze stránek a nabízených služeb a tak jsme si řekli, že si tam zaplatíme noc v residenci Arizona ****. Za dvoulůžkový pokoj jsme teda zaplatili 1734 Kč a očekávali jsme aspoň trochu toho luxusu. Dorazili jsme na místo. Areál působil krásně, všude lesy super umístění. Na recepci kde seděla trochu zmatená, ale milá obsluha jsme se zaregistrovali v 11:00 hodin. Dostali jsme čipové karty na pokoj, ale bylo nám řečeno, ať tam jdeme až ve 14:00, aby byl pokoj připravený. Tak jsme mezitím se šli podívat do westernového městečka, kde se nám fakt líbilo. Šli jsme se najíst do mexické restaurace, která měla snad jediný mexický jídlo a museli jste se obsloužit samy. Bylo tam vedro až nedýchatelno, strašné moc lidí, a nabízeli se tam pochoutky, jako nedochucenou bramborovou kaši, špagety, smažený kuřecí řízek, americké brambory, bramborový salát atd. Opravdu samé mexické pochoutky. Z hrůzy jsme rychle dojedli a protože je léto a blížila se druhá hodina, řekli jsme si, že se půjdeme hodit věci z auta do hotelu a dáme si pořádnou sprchu, aby jsme mohli v klidu sledovat pravě probíhající akci MČŘ v Rodeu. Dorazili jsme na hotel asi ve 13:55 pokoj samozřejmě nebyl uklizený a tak jsme čekali. Měli jsme čas si prohlídnout vstupní halu 4 hvězdičkového resortu, kde byl nábytek poničený působil dojmem jako kdyby ho našli někde na skládce a o pavučinách se raději nebudu zmiňovat. Blížila se půl třetí a já už byl celkem nervozní. Zpocený tak, že jsem mohl ždímat triko a pořád ve vstupní hale bez možnosti se osprchovat. Ubytovali náš až půl čtvrté s argumentem, že když mají plně obsazeno tak to nemohou stíhat. Naprosto neprofesionální přístup personálu resortu. Šli jsme na pokoj a nejvíc jsme se samozřejmě těšili na sprchu, ale nastal další problém. Na pokoji nešla elektřina ani voda. Bomba zaplatíte hotel bez elektřiny a vody. Elektřinu nahodili asi v 18:00 a sprcha tekla jako když netekla. Takže ubytováni v hotelu na Šiklandu už nikdy více. Větší luxus měli lidé co si postavili vlastní stan v kempu a ještě k tomu ušetřili nemalí peníze. Přesuneme se dál tedy. Westernové městečko bylo pěkné. Řekl bych, že je to zdařilá simulace westernu. Program ve Westernovém městečku je to nejlepší co byste mohli tam mohli hledat taky je to jediný co si kupujete za vstupný. Vše ostatní se platí "šiklákáma" místní měnou. Abych upřesnil jeden "šiklák" stoji 35 Kč. Takže si dokážete představit, že to je slušný ždímání další peněz. Na webových stránkách si určitě dokážete sami najít a zároveň spočítat kolik by stál rodinný výlet s dětmi. Ne opravdu to není levný. Další problém Šiklandu jsou přemnožené vosy, který se ani nesnaží v areálu jakkoliv regulovat nebo aspoň podniknout nějaký zásah. Není problém si koupit například Kofolu a hned mít u sebe pět vos. U odpadkových košů jich bylo tak podle odhadu aspoň 40. Pro malé děti a alergiky je tento výlet nebezpečný. Dalši negativa beru jako každý den platit parkovné i když jste ubytovaný v hotelu, každý další den pobytu vám naučtují 50 Kč vstupného a nemluvím ani za doplacení za kelímek, když si kupujete pití a drahá voda ve stáncích. Nedoporučuji tenhle výlet a když tak na jeden den a vypadnout a i tak si připravte s rodinnou tak 2500 - 3000 Kč.
Já už se sem nejspíš nikdy nevrátím existují lepší a levnější možnosti na výlet

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp a hotelový resort Šikland, který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp a hotelový resort Šikland. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp a hotelový resort Šikland.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.0/10
Velmi dobré 7.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist