Kemp Znojmo - Hodnocení

7.0 / 10 Chvályhodné
podle 4 recenzí (celkem 11)  

Loucká 32,
ZNOJMO 671 81 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Znojmo

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

70% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 11
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Znojmo


Storno

Hodnocení návštěvníků

Tomáš K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp krásný, malý, sociálky špička, v kuchyňce akorát chybí lednička a na baru dřepí omladina, že se tam nedá nic objednat a děvenky z baru s nima žvaněj a zapomínaj obsluhovat

Markéta M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý kempík. Vzhledem k tomu, že bylo na konci sezóny, tak tu skoro nikdo nebyl, takže klídek. Sprchy zdarma, toalety čisté. Jen zde byli každý večer hrát volejbal sportovci. Do centra je to kousek pěšky. Naproti prodej vín Znovín Znojmo, takže super.

DD

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp ve městě u řeky sprchyzdarma ruší kemp hospoda u kempu v noci rachot opilci jinak pěkně dostupnost na kolo, lodě ve městě naproti prodej vin

eda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Těžko nazývat kempep, je to spíše tábořiště bez jakéhokoli vybavení,na louce pro stany všude odpadky, vzdali jsme to.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Moc se nám líbilo umístění kempu na břehu řeky. Stromy příjemně stíní stanovací plochu, v řece je čistá voda a dá se v ní koupat. Blízko je i krásné městské koupaliště. Trochu náročnější je ale zakoupení běžných potravin.
Velmi mi vyhovovalo řešení kabinek se sprchami, kde je možné pohodlně odložit všechny potřebné věci, je zajištěno soukromí.
Využili jsme i možnost pronájmu beach volejbalového kurtu.
Ceny za osobu se nám zdají trochu vyšší, oproti kempům se stejnou nabídkou.
Trochu nám chyběla kuchyňka, tedy alespoň možnost umýt nádobí.
Příjemným bonusem je i podniková prodejna Znovínu hned naproti vstupu do kempu :-)

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp v centru města,koupalište kousek od kempu a děti naprosto spokojené.Jenom malou kuchynku a bude to naprosto dokonalé.

Jirka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt byl příjemný. Chybí kuchyňka, jinak OK.

BEĎOS

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

SUPER AKORÁT RYBY NEBRALI

Šárka D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp krásný, kousek máte centrum Znojma s rotundou, autobusové nádraží všechno. V kempu byly překrásné sprchy a sociální zařízení a to vše zdarma!!! Jediné, co kempu chybí je nějaká malinká kuchyňka, a místo na umytí nádobí. Ale kemp hodnotím jako velmi dobrý a pokud budu mít cestu neváhala bych s ubytováním, ostatně už jsem místo doporučila dalším přátelům a ti zde byli také velmi spokojeni!! Přeji hodně návštěvníků!

Jana V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný malý kemp uprostřed města. Sociální zařízení je nové a neustále čisté. Jediný nedostatek je chybějící kuchyňka.

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý, čistý a útulný kemp u vody a naproti Znovínu Znojmo, co víc si přát :)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Znojmo, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Znojmo. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Znojmo.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist