Holiday Park Liščí Farma - Hodnocení

4.5 / 10 Průměrné
podle 2 recenzí (celkem 271)  

Dolní Branná 350,
VRCHLABÍ 543 62 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Holiday Park Liščí Farma

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

45% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 271
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Holiday Park Liščí Farma


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ondra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pro děti fajn, jídlo se dá jíst, ale bez nápadu a "špagety" polité levným kečupem a starým nastrouhaným sýrem... bydleli jsme v hotelu, - hrůza - úklid spočíval ve vynesení koše a jinak vůbec nic, i ty drobky pod postelí a špinavé prostěradlo, tam bude asi napořád, sprchová hadice rozbitá stejně jako dveře k ní. Některé atrakce rozbité nebo ve špatném stavu, pouze jednolůžka, hernička špinavá, před odjezdem leželi venku mezi stoly mrtvé myši a dokreslili tak naše pocity z ubytování. Na přespání snesitelné, výletovat se dá opravdu hodně.

Byli jsme tu s malým 2letým a ta moje těhotná, tak jsme volili hotel než kemp. Podle všeho kemp není špatný. Hotel je spíš díra, o kterou se nikdo nestará.

Josef K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí, optimální základna pro výlety po Krkonoších. Bohužel je v některých částech kempu vidět, že současné vybavení má svá nejlepší léta za sebou.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zdenek M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.2. - 14.2.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zazitek byl opravdu jeden z nejhorších za posledních 5 let, od čistoty, přes úroveň bydlení, vybaveni az po jídlo. Nikomu nemohu doporučit, bohuzel tak otresny zazitek to byl.

Ilona

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkně vybavený, spousta atrakcí pro děti. Ale chatky vzhledem k ceně nic moc, neuklizené, vybavení staré. Nebyli jsme také spokojení s jídlem na Fox Baru. Výběr nic moc, vše z friťáku a polotovarů a navíc celkem drahé. Pokud by se zlepšila restaurace, bylo by to tam fajn.

Ilona

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkně vybavený, spousta atrakcí pro děti. Ale chatky vzhledem k ceně nic moc, neuklizené, vybavení staré. Nebyli jsme také spokojení s jídlem na Fox Baru. Výběr nic moc, vše z friťáku a polotovarů a navíc celkem drahé. Pokud by se zlepšila restaurace, bylo by to fam fajn.

Hana Ž.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp doporučuji pro rodiny s dětmi.Je supr vybavený,at už po stránce dětské zábavy,nebo po stránce sociální.V kempu byl klid a pohoda.
Rádi se do kempu vrátíme.Hana Žáčková

petulka_S

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili již podruhé a přesto že kemp je v celku hezký a má dost vyžití pro děti ( má nové velké prolezky a krásný čistý bazén ) zřejmě už nepřijedem potřetí. Hlavní důvodem je, že kemp je spíše víc využívaný jako tábor či soustředění pro větší skupiny dětí, poslední zkušenost byla, že přijel autobus německých pubertáků, kteří si nedělali žádné servítky s nočním klidem, o půlnoci dělali dost velikej kravál, jednou i ráno o půl druhé a nikdo to z jejich vedoucích neřešil, jen tam vše zabírali, ničili a když jsme projížděli autem ani neuhnuli, arogantní tupci. A pokud tohle je běžná praxe v kempu, tak se nedivím, že místa na stanování jsou prázdná, na celý kemp jsme byli pouze 4 stany....a asi i ceny v kiosku přizpůsobily našim sousedům, rozlévaný jablečný džus 3dcl za 45 kč....viděli nás v občerstvení naposled. Taky by stálo za další investici vyměnit ten nechutnej koberec kolem bazénu, za spousty let je dost nepříjemně cítit a už vzhledově odpuzuje, další nepříjemnost - pokud nestihnete teplou vodu na jeden žeton, musíte vylézt namydlení až na chodbu, hodit další žeton, aaaa kdo by čekal že bude téct voda ve stejné sprše je na omylu...musíte si vzít kosmetiku, oblečení a přejít se vším všudy o sprchu dál...Letos ještě jedna nepříjemnost..traktůrek na trávu při sekání nesbírá trávu do koše, ale rozmetává to kolem sebe do vzduchu...tak si ležíme na dece a projel kolem nás...byli jsme trávou ohozený mi i celý stan, včetně vnitřku...takže předloni jsem kemp hodnotila jako jeden z nejhezčích, ale po těchto zážitcích se už nevrátíme. Už vím proč je bohužel vcelku hezký kemp prázdný....hlavní zásluhu bych dala těm táborům a nevychovaným dětěm a laxnímu přístupu vedoucích.

Milan L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Recepce a paní recepční super, prostředí není špatné, krásné dětské hřiště, bistro by zasloužilo lepší personál. Co mě zaráží že jsme tam byli jediný hosté s karavanem.

Daniel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost po všech stránkach.

Veronika P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 3.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Máme malé dítě a i tak jsme byli maximálně spokojeni. Rádi se tam vrátíme.

Marluk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem byl s mamkou. Je to tam super. Prima nove hriste a prima jidlo. Snidane vetsi nez mam doma. Urco pojedeme znova.
Martin 10 let.

brunetka 6.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem byla jiz po nekolikate. Za me rozhodne nejlepsi. V lete jedeme zase.
Timto bych take chtela velmi podekovat vsem zamestnancum za neustale se rozvijejici se kemp nejen pro nase deti,ale i pro jejich rodice.
Urcite doporucuji !!!

Martina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 29.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Paráda!!!!!!!!!!! :-)

Etflaiš H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 10.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Školní výlet - úžasný prostor, vstřícný personál, dobré jídlo. Krásné nové dětské hřiště, bezpečně oplocené. Ohniště, minigolf, posekané trávníky... Nádhera a velmi ráda doporučuji.

Karolína Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 22.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velmi příjemný, čistý a využití pro děti perfektní , děkujeme :-)

Alice V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velmi šikovně vedený, programy pro děti, bohaté vyžití. Chatičky trochu malinké, ale pěkné. Možnost praní v pračce (i když pračka spolkla občas penízky dvakrát), čisto. Kdeco sice na mince, ale udržované. Pro stany velký prostor, možnost nabíjení mobilu, tabletu i při obědě v restauraci. Ocenili jsme kabinkové sprchy, kde měl člověk soukromí, později večer sice s překvapením, po třech minutách se vyplo světlo, takže z kabinky ven a rozsvicovat :D. Ale jinak v pohodě. Příjemný, profesionální personál na recepci. Takze celkově jsme byli spokojeni, hlavně děti. Vrátíme se příští prázdniny.

Petra Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp je pro nas prozatim nejlepsi ve kterem jsme byli. Spousta zabavy pro deti. Vyborne resena mista pro stany se stinem a elektrickou pripojkou.

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbila s mi nejvíc ochota a přístup všech zaměstnanců.

Eva F.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vhodné pro děti, spousta vyžití.Menší bazén,který ale dětem bohatě stačil.Minigolf, trampolíny a další hřiště. Pujčení zadarmo. Dětem se také líbil oslík a i se a něm svezli.V restauraci nám chutnalo.

Marek K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 26.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí, vstřícný personál, výborná poloha.

-------------------- -.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasny kemp moc pěkne prodtředi ochotny personal hřidte pro děti animačmi program pro děti rastaurace super a socialky suprt wc čuste vonave i tak umyvarky maji tam 2 bazeny maly pro děti a velky pro dospěle tento kemp hodnotim jako super a všem Doporučuji Cywka.

Zuzana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasný zařízený stan, pořádek v kempu i na sociálním zařízení, naprosto skvělé vyžití pro rodinu s dětmi, mini ZOO, ochotý personál.

jitka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisto v celém areálu a na sociálkách. Možnost využívat tenisový kurt, ping pongové stoly, trampolíny. Čistý bazén, aktivity pro malé děti: skákací hrad, klouzačky, domeček, odrážedla - vše zdarma... Velmi ochotný personál.

Marek B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

okolní krajina,nádherné lesy,sportovní hřiště,přívětivý personál,výtečná kuchyně,dodržování nočního klidu a zábavné programy pro děti

Kateřina R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

animační programy pro děti byly opravdu super,sportovní vyžití taky.Není co vytknout.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Holiday Park Liščí Farma, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Holiday Park Liščí Farma. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Holiday Park Liščí Farma.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist