Chatová osada U Lesa - Hodnocení

Vranovská pláž,
VRANOV NAD DYJÍ 671 03 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Chatová osada U Lesa

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 42
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chatová osada U Lesa


Storno

Hodnocení návštěvníků

kubus

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu panuje velká pohoda a klídek.Jediná vítka:je hezké,že sem můžou pejci,ale na pláž,kde je veškerá zde udávaná zábava nesmí.U hráze bylo ale super,jak občerstvení,tak i zábava.Děkujeme za krásnou dovolenou,určitě se někdy vrátíme
rodinka z Liberecka.

Berny

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V průběhu svého života jsem hodně cestoval a vzhledem k tomu, že spím rád v kempu, jsem za ty roky navštívil možná i několik set kempů v různých zemích, hlavně v Severní a Jižní Americe. České kempy však v oblibě nemám. Jsou všechny téměř stejné. Bývalé rekreační středisko ROH postavené za hluboké totality, vybydlené chatky s rozvrzanými skříněmi, matrace často ještě ty původní, chodníčky a podezdívky již notně ohlodané zubem času, záchody se uklízejí jednou denně a údržba vegetace se omezuje na sekání prořídlé trávy. Chaty u Lesa se z tohoto stereotypu nijak zvlášť nevymykají, ale najdete zde řadu věcí, které přece jen potěší, i když se jedná spíše o drobnosti. V každé chatce je nádobí, dvouvařič, rychlovarná konvice a lednice. I v o dost chudším Chile je takové vybavení v chatkách sice běžné, v Čechách však nikoliv. Sociální zařízení jsou stará a nevzhledná, avšak čistá, otevřená 24 hodin a teplá voda tekoucí celý den není na žetony. Kladně hodnotím množství sportovního vybavení, které je volně k dispozici ve velké bedně u hřiště. Kromě kolotoče, kuželek a ping-pongových stolů je v kempu pro děti i menší “lanové centrum”. Je možné si zapůjčit gril. Velmi příjemným překvapením bylo ohniště připravené k podpálení a hranice suchého dřeva v jeho blízkosti. Našli jsme i kovové vidličky k opékání buřtů.

Kemp má však i své stinné stránky. Klíče od chatek jsme museli vrátit poslední den už v devět hodin ráno, což je dost neobvyklé. Majitelka je vysloveně protivná. Kemp jsme spolu s dalšími devíti rodinami obsadili v podstatě celý a řada z nás měla s majitelkou nějaké nepříjemnosti. Já jsem dostal vynadáno, že jsem po 12 letech první (hlupák), kdo do kempu netrefil. Jiná rodina to schytala, když si dovolila chtít zaplatit v předvečer posledního dne a nikoli až v den odjezdu ráno jako všichni ostatní. A po dalších chtěla majitelka, aby zaplatili za šest lidí, ačkoliv jich bylo jen pět. Prý spali v “šestimístné chatce”, což je zcela absurdní, jelikož kromě jedné apartmánové chatky a bungalovů jsou všechny chatky v kempu stejné. Co nám však ztrpčovalo pobyt nejvíce byl pronikavý zápach naftalínu přítomný ve všech chatkách. Za celý prodloužený víkend jsme to nikdo nevyvětrali, přestože někteří větrali i v průběhu chladné noci. Mně z ložního prádla načichlo i pyžamo, které zapáchalo naftalínem ještě doma. To, že se naftalín do skladu ložního prádla skutečně na podzim umisťuje, potvrdila i uklízečka. Jen paní majitelka, když si na zápach organizátor naší výpravy v den odjezdu stěžoval, tvrdila, že o něčem takovém neví a že naftalín se už přece dva roky neprodává. Asi si udělali zásoby na několik let dopředu.

Marie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vytkla bych špatně řešené připojení k síti wifi

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Mon

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro rodinu s dětmi ok.

Jarka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatová osada je v pěkném prostředí ,čisté WC a sprchy. Moc se nám tu líbilo .

Andrej A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp. Ve kterém není jen zábava ,ale i výborný personál služby super !

Dana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vse se mi libilo, voda atrakce, vyziti pro dospele i deti, stravovanni, detsky koutek, parniky , vrtulnik, mesto Vranov a vlacek.Proste vse-bezva dovolena.

Rut B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Této chatové osadě nelze nic vytknout.Jedna z mála,která se může pyšnit-čistotou,klidem,soc.zařízením,prostředím a hlavně příjemným personálem.Díky tomuto jsme si užili bezva dovolenou.Díky patří všem,kdož se o toto vše starají.Určitě sem zavítáme znova.

Pavel J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp se nám moc líbil.Sociálky i chatky krásně čisté.Kousek na Vranovskou pláž,i když z kopečka.Tímto bych chtěl poděkovat paní uklízečce za její práci,protože v jiných kempech,co jsme poznali to tak samozejmé není.Správcům kempu držím palce,aby pokračovali v tomto duchu dále.Příští rok sem přijedeme určitě zase.Moc se nám tu líbilo.

Jana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velice v pěkném a klidném prostředí,pro děti ideální podmínky pro hraní.S chatek výhled na přehradu.Sprchy,WC v čistotě,paní uklizečka příjemná i personál.Chatky vybaveny nádobím,povlečením atd. Dá se i grilovat, v dešti je možné shlédnout tv v nové klubovně.Potraviny jsou blízko kempu.Kemp můžu jen doporučit,určitě se bude líbit :-)Příští rok jedeme zase :-)

Miroslava B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní dovolená

Soňa B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost

Petra K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost,nelze vůbec nic vytknout. Camp čistý , udržovaný a spíše rodinný. Krásné prostředí, klid a příjemní lidé.

František N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je perfektní,čisťonký (nikde ani pavučinka).WC a sprchy perfektně uklizené každý den.Hledali jsme s manželkou nějakou chybičku,ale v čistotě kempu jsme jí nenašli.Chatky jsme taky měli při nástupu skvěle uklizené.Jediné,co by mohlo vadit je kopec,který od pláže k Osadě vede.Asi rodiny s dětmi v kočárku by mohli mít problém,ale dá se k pláži jet autem,takže i starší lidi se na pláž dostanou a nemusí šlapat kopec.Nám ale nevadil a děti s (8 a 10)s námi chtěli závodit,kdo bude na kopci první.V Osadě je perfektní dětský hřiště,kde se děti vyblbnou a rodiče si mohou půjčit jeden z grilů,který jsou zdarma k dispozici.Teplá voda po celý den a jako jeden z mála kempů,nejsou sprchy na žetony a nebo na mince.Prostě se zaplatí pobyt a za nic jiného se platit nemusí.SUPER!Jen WIFI je za příplatek,ale tu jsem nutně nepotřeboval.Když jsem chtěl vidět zprávy,zašel jsem si do společenské místnosti na televizi,kde běží všechny český kanály...a taky zadara!!!Vstup na pláž má paní správcová domluven s Vranovskou pláží pro ubytované Osady za polovinu ceny.Jak by řekl klasik...po zaplacení pobytu vás čekají jen samá pozitiva a sociální jistoty...:-D Doporučuji Osadu všem a uvidíte,že nebudete zklamáni a co kopec....se vyšlápne a líp se spí 150m nic neni.

Josef H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petr C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádhera a super.

Denisa M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp a vřele doporučuji.

Petr C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jiří D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S lidmi se kterýmy jsme se setkali v tom to kempu měli stejný názor, prostě i v dešti je tu nádherně.

Lenka H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

marie p.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sabina P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemné prostředí a všude čisto.

Stanislav M.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 10.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Peter V.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 27.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prijemne a ciste

Pavel F.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 13.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Značení příjezdu do osady vynikající, jednání ohledně ubytování a vysvětlení všeho ostatního, co se týče pobytu vynikající, chatka a vybavenost se shodovala s nabídkou při objednání, soc. zařízení, dětské hřiště a samotná osada vynikající, tímto bych chtěl poděkovat paní, která se starala o úklid, protože s jejím přístupem / v tom nejlepším slova smyslu/ se člověk jen tak nesetká, snad jediné ale opravdu malinkaté minus bych hodnotil to, že nebyla možnost zakoupení čerstvého pečiva přímo v osadě, ale nevím, zda by toto zase neovlivnilo cenu ubytování, která byla ve srovnání s ostatními kempy na jižní moravě více než příznivá, takže celkový dojem můj, moji manželky a dvou malých dětí je více než pozitivní a pokud u nás vše půjde jako dříve, chtěl bych se i s rodinou do tohoto zařízení podívat i příští rok

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Chatová osada U Lesa, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Chatová osada U Lesa. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Chatová osada U Lesa.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist