ATC - Milavy - Hodnocení

Velká Turná 41,
VELKÁ TURNÁ 386 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC - Milavy

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 31
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC - Milavy


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ital R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velmi pekny, cisty a klidny, ale hodnoceni uzasny bych mu nedaval.
Toalety bez toal.papiru, sprchy (na žetony) a hospoda zavreny ve 20:00.
V celém kempu total tma vecer, čelovky sebou. Restaurace nevim, spis bufet s pivem a parkem, ale v okolí jsou tri hospody takze se da asi vybrat.WI-FI pouze vrátnice. Vtipná je střelnice v kempu :)

Vratislav

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem je velmi dobrý, kromě nepatrných drobností se nedá nic vytknou. Stálo by za to se zamyslet nad možností sprchy (studené) u pláže pro případ opláchnutí kvetoucí vody z rybníka.

MB

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak se zas těšíme 1.července jsme tammmmmm

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Velich

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme velice příjemně překvapeni - ochotný správce, příjemný personál, příznivé ceny, nádherná příroda, čistý rybník, několik možností stravování i zábavy, možnost výletů po okolí - několik blízkých měst - v Sedlici krásný kostel, v Blatné pohádkový zámek, větší města nadosah - Strakonice (aquapark, speciální prodejna pro karavanisty), Písek (Sladovna, Středověká krčma). Velká škoda, že nebylo větší pokrytí wifi, rádi bychom si i připlatili.
Na webu dokempu.cz je inzerováno: Kuchyňka, Společenská místnost, Elektřina, Hřiště, Ohniště, Psi povoleni, Wifi pokrytí v celém areálu, Sprchy, Teplá voda, WC, Rybolov.
Co nám ale chybělo - kuchyňka, teplá voda (pouze v horní umývárně), pořádné sprchy (jedna sprcha na žeton pro celý kemp a ještě nic moc), wifi pouze na recepci a v hospodě, mohlo by být k dispozici více přípojek na elektřinu, při plné naplněnosti kempu je to naprosto nedostačující! Rybolov bohužel zakázán.

Silva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemné překvapení,nevěděli jsme,že pod veřejným tábořištěm se bude skrývat takový komfort za super cenu.Vybrali jsme si louku za recepcí,byl tu asi největší klid,i když auta jezdila po silničce více než jsme si představovali.V horní části jsou jen záchody,sprchy na žetony jsou v dolní části.Trochu nás šokovala kolotočová střelnice u hospody přímo u rybníka.Bezva výchozí bod pro cyklovýlety.

MB

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.3.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý camp vše na 1 vřele doporučuji

Vyskočil Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí kempu bylo poměrně pěkné.Při příjezdu příjemný,ochotný...skoro až obětavý mladík.

Renata V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 25.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má příjemné prostředí, nízké ceny, v okolí je několik možností, kde se stravovat.

Dana P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi se nám tu líbilo, pěkné prostředí, dobré jídlo i ceny. Příjemný personál.

Jiří S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.4. - 13.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí,koupání,lesy,klidné prostředí.

Renata V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Josef B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný levný kemp, vstřícný personál, možnost nákupu základních potravin, hezké procházky v okolí. Spokojenost

Jan H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Luděk L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 23.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

David C.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam pěkné koupání,večerní zábava v hospůdce,dá se tam jezdit na kole,kousek od vrátnice se dá hrát stolní tennis atd.

Jitka T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní pro ,,normální,, rodiny s dětmi - či babičky a dědečky s vnoučaty a možné i pejsky :-)

Jaromír F.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

David C.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemný klidný kemp vhodný pro rodiče s malými dětmi.

Václav J.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 12.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp i jeho ololí se mě velice líbí a do kempu jezdím již řadu let.

Jakub Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 12.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp i jeho ololí se mě velice líbí a do kempu jezdím již řadu let.

Rudolf M.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp i jeho ololí se mě velice líbí a do kempu jezdím již řadu let.

Jiří H.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp i jeho ololí se mě velice líbí a do kempu jezdím již řadu let.

Věra Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp i jeho ololí se mě velice líbí a do kempu jezdím již řadu let.

Jana P.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 11.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super, doporučuji všem, kousek je město Sedlice v něm krásný kostel, prodejna ručně paličkované krajky, tvrz a v lesích spoustu hub.

Růžena  Popelová

Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 28.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC - Milavy, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu ATC - Milavy. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC - Milavy.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist