Autocamp Zátiší - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 32 recenzí (celkem 50)  

1.máje 4,
ÚŠTĚK 411 45 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 1.11.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Zátiší

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 32
Celkem hodnocení 50
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Zátiší


Storno

Hodnocení návštěvníků

vanilla

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do Zátiší jsme s přáteli zavítali už několikrát. S karavanem, a to i přesto, že je to kemp je spíše chatkový a stanový, vždy jsme měli příjemné místo a kompletní balíček služeb jako v kempu zařízeném pro karavany. Pokud jsme potřebovali prostor na naše šaškárny, bylo nám ochotně vyhověno.
Chatky a bazén nehodnotím, nevyužili jsme.
Jako maminka malých dětí tedy musím extra vychválit sprchy. V sebeluxusnějším kempu s honosnými obkládačkami v umývárnách naleznete sprchu trčící pevně ze zdi ve výšce dvou metrů. Tam umýt mrňouse je fakt na palici. Tady NE! Tady jsou sprchy s hadicí, dostatečně prostorné, takže si tam můžete zalézt třeba se všemi dětmi najednou :-)Nestalo se, že by netekla teplá voda. A vždy byly sociálky perfektně čisté, nechybělo mýdlo, utěrky, umyto každou chvilku.
Kuchyně - super! Zábavu jsme si dělali povětšinou sami, ale milým benefitem je stezka odvahy pro děti v areálu kempu, jakož i velká trampoška, pískoviště, dostatek prostoru a také miniZOO.
V blízkosti je město Úštěk - půvabné a bohaté na zážitky nejen pro děti. Objevujte ho. My máme v okolí ještě velké plány, takže doufám, že se kempu bude dařit, abychom se do něj zase mohli vypravit. Ať se daří.

Hana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za letní prázdniny jsme zde podruhé, protože je zde plno, potřetí se sem už nedostaneme. Kemp je klidný a rodinný. Paní spravcová se stará dobře, WC stále čisté a umývárny také. Vše několikrát za den umyté. Večer pohodička posezení při hudbě nad pivkem, kávou, limčou... . Měli jsme i grilované dobré masíčko a děti tu zažily i stezku odvahy s krásným překvapením od paní majitelky. My jsme se stravovali sami, ale paní majitelka prý dobře vaří, takže snídaně a večeře zajištěny. Rádi se podíváme i příští rok, pokud bude kemp v tomto obsazení.

Hana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za letní prázdniny jsme zde podruhé, protože je zde plno, potřetí se sem už nedostaneme. Kemp je klidný a rodinný. Paní spravcová se stará dobře, WC stále čisté a umývárny také. Vše několikrát za den umyté. Večer pohodička posezení při hudbě nad pivkem, kávou, limčou... . Měli jsme i grilované dobré masíčko a děti tu zažily i stezku odvahy s krásným překvapením od paní majitelky. My jsme se stravovali sami, ale paní majitelka prý dobře vaří, takže snídaně a večeře zajištěny. Rádi se podíváme i příští rok, pokud bude kemp v tomto obsazení.

Hana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za letní prázdniny jsme zde podruhé, protože je zde plno, potřetí se sem už nedostaneme. Kemp je klidný a rodinný. Paní spravcová se stará dobře, WC stále čisté a umývárny také. Vše několikrát za den umyté. Večer pohodička posezení při hudbě nad pivkem, kávou, limčou... . Měli jsme i grilované dobré masíčko a děti tu zažily i stezku odvahy s krásným překvapením od paní majitelky. My jsme se stravovali sami, ale paní majitelka prý dobře vaří, takže snídaně a večeře zajištěny. Rádi se podíváme i příští rok, pokud bude kemp v tomto obsazení.

Jiřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Absolutní spokojenost. Majitelé, mladý pár, velmi vstřícní. Zábavu nehodnotím, protože jsme žádnou nevyhledávali, ale školní děti zde mají dostatek travnatého prostoru pro hry(+trampolína, pinpongový stůl, bazén, hračky, odrážedla pro malé, jen hřiště čeká na rekonstrukci). Je to bývalý dětský tábor s chatkami, které jsou proto dnes "retro"(níže kritizovaný papundekl:-)), ale paní domácí se snaží vše udržovat v čistotě, a je vidět postupné rekonstrukce. Sociální zařízení je v podobném duchu, ale za celý týden jsem zažila jen nablýskané toalety a umyvadla, dokonce i podlaha byla vytírána několikrát denně. Jediným jejich nedostatkem je, že jsou dále od chatek. Kemp je dost svažitý, míst pro stany je minimálně. Níže kritizovaná zvířena je zcela mimo a jen pamlsky ji lze přilákat k plotu přístupnému jen místy(opět lákadlo pro malé děti). Jinak 100% pohoda a klid a milí lidé.

Jiri

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Už na první pohled u vjezdu do kempu jsem strnul.U krbu zda se tomu tak dá říci vyselo prádlo.Co se týče WC tak na nádraží už je čistěji a voňavou.Vse že starého papundeklu pisour dvacet cm nad zemí.Chatky,utřené záclony za nima vietnamská prasata v bahně,když je asi 30nad nulou musí také krásné vonět.U skříně v chatce malá slepice na posteli kočka hrůza už nikdy více děkuji.

Petra K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp. Já sice kvůli nemoci pobyla jen jednu noc, ale manžel se syny si pobyt v tomto kempu maximálně užili.... Všude běhají zvířátka :) Krásný bazén, velká trampolína atd.... Výborná kuchyně od paní domácí :) Vdolečky prý byly absolutní delikatesa :)
Sociálky sice starší, avšak maximálně čisté!
Tento kemp všem opravdu doporučuji... Jen prosím nečekejte žádný luxus a přepych, je to malý rodinný kemp, a o to je to lepší :)
My se sem určitě zase rádi vrátíme!

Martasek P.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 30.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pan majitel ma srdce na pravem miste.......

Baru86

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 14.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem SKVĚLÉ!!!!

Radeczeck

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá bomba, ostatně jako vždy :)
Srazík se nám opět povedl a nezbývá, než poděkovat celému kempu za nádherný zážitek pro děti i pro dospělé. Jídlo bylo tak dobré, že jsem se po příjezdu dom ani nemohl dožrat :)

Ceny za jídlo lidovka, za ubytování naprostá pohoda a prostředí bylo k nezaplacení :)
vřele doporučuji

s r.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo vyborne,jenom vrele doporucuji

Veselik

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za přístup personálu a variabilita služeb by zasloužila hodnocení 10ti hvězdičkami, ale mám k dispozici jen 5.
V kempu jsem měl tu čest strávit dva víkendy s přáteli. Ač není kemp prioritně určen pro karavany, tak nás pan majitel ochotně uvítal.
Rozhodně se sem vrátíme a za naši rodinu můžeme doporučit.
Nehledejte zde luxus, ale ten kdo hledá klid a pohodu uprostřed přírody a v domácím prostředí, tak ať míří přímo do Zátiší.

Colommbo

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za poslední dva roky jsem byl se skupinou přátel v Zátiší potřetí a budu se vždy rád vracet, nejen kvůli výborné kuchyni a ochotnému personálu včetně samotného pana majitele. Na první pohled žádný extra luxus, ale kdo hledá klid a soukromí, je na dobré adrese. Doporučuji!

Antonín H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mohu jen opět doporučit. Super,super.Pán domácí je opravdu PÁN.Člověk k nezaplacení,ochotný a vstřícný. Personál rychlý, ochotný a vše z úsměvem. Kuchyně opět nezapomenutelná.Byl jsem naprosto spokojen .Bylo mi potěšením se tam opět vrátit.

Ferry

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 4.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní akce, zábavy kopec a mraky dobrého papání za skvělou cenu.

Jan1973

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

starší camp v dobré lokalitě s dobrou obsluhou a vynikajícím pivkem Svijany.

Irena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak já a moje děti si zde užili krásnou Rodinnou dovolenou , kterou můžu jen doporučit . Ten kdo hledá klid a nemusí mít vše kolem sebe na 1000% vřele doporučuji. Zvířátka kam se jen podíváte, čisto a jídlo no úplný ráj . :) Ještě jednou opravdu všem děkujeme a Majiteli přejeme ať mu vyjdou plány tak jak je chce mít :)Zdraví Irena, Matýsek, Anička a Míra děkuje za vynikající jídloooo :)

Ginová D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě super super super

Věra M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nemám co bych ohodnotila špatně. Báječný personál i majitel. Jídla bylo opravdu hodně a bylo výborné. :-) Okolí bylo udržované a čisté stejně jako soc. zařízení. Příště určitě dorazíme znova. Děkujeme :-)

Eva M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opět jsme navštívili kemp Zátiší kde jsme byli i v loni na dovolené a opět spokojeni,jídlo dobré,velké porce,soc.zařízení se stále uklízelo,majitelé bezvadní,ochotní,okolí chatek udržované a čisté,zcela určitě tam opět pojedem,stále se to tam vylepšuje,takže nás zase bude čekat něco nového.Už se těšíme na další dovolenou,mohu jen doporučit.

Věra.K

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

SUPER KEMP.
Zvířátka, bazén, ochotný personál,nádherné okolí no prostě skvělá volba.



.

jana. D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkuji za krásnou dovolenou. Pro pobyt s dětmi je tento kemp ideální. Kemp klidný, žádná rušící omladina. V kempu super majitel, který je opravdu vstřícný. Celkově nemohu vytknout vůbec nic, strava super, čistota na 1*a to se málokdy vidí!!! Pro děti bazén s čistou vodou, zvířátka,pro nepřízeň počasí i jiná zábava.V okolí mnoho turistických míst. Hodnotím ******. Moc děkujeme :-)

Eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejsem velká spisovatelka. Myslím, že moje hodnocení mluví za vše. U mě osobně maximální spokojenost.

Radka P.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtěla bych poděkovat celému personálu kempu Zátiší a hlavně panu majteli za to jak se o nás krásně starali během našeho pobytu na dovolené.
Byly jsme spokojeni jak se stravovaním tak i s pořádkem. Děkujeme moc.

Sainerová I.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemně strávený prodloužený víkend v příjemném prostředí,s příjemným a ochotným personálem, který razí heslo "náš zákazník, náš pán".Děkujeme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Zátiší, který hodnotilo 32 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Zátiší. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Zátiší.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist