Pohoda Unanov - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 5 recenzí (celkem 67)  

Únanov 463,
ÚNANOV 671 31 | Mapa

Provozní období: 24.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Pohoda Unanov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 67
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Pohoda Unanov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde už poněkolikáté a opět jsme byli velmi spokojeni. Kemp je rozčleněn na parcely - ten, kdo tento kemp vymyslel, by zasloužil metál. Myslím, že podobný kemp v ČR neexistuje. Tím, že má kemp jen 22 parcel je klidným rodinným kempem s vysokou úrovní služeb. Živý plot, který vymezuje jednotlivé parcely zajišťuje soukromí a stále svoje místečko. V kempu čisto a klid (bohužel nás ve stanu letos navštěvovaly myši, ale zajímaly se jen o naše zásoby), ale to jen dokládá, že je zde opravdu klid.....
Na koupališti krásná průzračná voda. Ubytovaní v kempu mají zvýhodněný vstup na koupaliště. Na koupališti stánek s rychlým občerstvením - opravdu rychlá obsluha a přijatelné ceny.
Bylo by vhodné do kempu umístit kontejnery, aby mohli návštěvníci třídit odpad a uvítali bychom, kdyby na netu byly vidět volné termíny u jednotlivých parcel. Noví návštěvníci by jistě ocenili na netu umístit nějaký plánek kempu s číselným označením stání (ti stávající už to znají), aby si mohli lépe vybrat místo. Ale to je spíš jen takový námět na ještě lepší služby.

Michaela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veliká spokojenost a úžasný personál.

František F.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi spokojení, prostorné ohraničené místa keři na karavany i stany a všude čista. Výborné koupání jak pro děti i dospělé na přilehlém koupališti rádi se vrátíme. Uvítali by jsme zveřejnění čísla volných parcel na webu pro snadnější rezervaci.

Lucka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný malý kemp, jednotlivá místa pro stany ohraničená keři, hned vedle krásného koupaliště (snížené ceny vstupů pro ubytované v kempu), všude čisto, dětské hřiště, hřiště na míčové sporty....paráda. Nám se tam moc líbilo.

Barbora G.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na koupališti se nám líbí, vše super !

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
eda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Něco neuvěřitelného,každý stan, nebo karavan má svůj ohraničený prostor,všude čisto, ceny super,stánek z občerstvením výborný,personál také, koupaliště super,skluzavka, tobogán, spousty atrakcí pro děti,voda křišťálová. Ve městě příjemné hospůdky a nedaleko do Znojma. Jen se musí rezervovat místo dost dopředu,bohužel bylo obsazeno, jinak bychom zůstali déle, děkujeme.

Bob

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, koupání díky vyhrivani vody super. Sociální zařízení vždy čisté, kuchyňka bohatě vybavená a dostačující hřiště pro děti. Personál příjemný, jenom ten správce od koupaliště ten byl divný, ale ne nakonec byl taky dobrý... :-)
Mohu jenom doporučit.

LIBOR

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super malý čistý kemp.Ideál pro rodiny s dětmi.Dobrý výchozí bod pro výlety.

Luci-H

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 12.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp s perfektním vybavením a čistotou, naprostá spokojenost!

peta102

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp,ochotná a milá recepční.Skvělé koupání hned u kempu.Vhodné pro rodiny s dětmi :-)

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do tohoto kempu opakovaně - líbí se nám živým plotem oddělená místa pro stany, dětské hřiště, koupaliště. Letos máme několik malých výtek. Chtělo by zřejmě nějak vyřešit hlídání dodržování nočního klidu. Až doposud jsme s tím neměli problém, ale letos se bohužel vyskytla skupinka lidí, která bohužel ve spojení s místními zaměstnanci (zřejmě údržbáři kempu) až do nočních hodin popíjeli u stanu a zpívali. Chápu, že o dovolené se chtějí lidé bavit, nevadilo by mně, kdyby si u stanu povídali, ale když o půlnoci mi hlavy a u hlavy mých dětí zpívají ožralci a navíc v kempu, který jsem až doteď považovala za klidný rodinný, to mi vadí. Ať jdou ti lidé do restaurace. Jeden host kempu slušně skupinku požádal o dodržování nočního klidu, ale bohužel to nezafungovalo a ještě bylo docela zle. Takže toto by chtělo vyřešit, protože nejde, aby si pořádek zjednávali sami návštěvníci, to prostě nefunguje. Trochu chaos byl v otevírání a zavírání dětského hřiště. za celou dobu jsme nepochopili, zda v tom je nějaký řád - zřejmě nebyl, také by chtělo nějak vyřešit vracení na koupaliště - dávání lístečků je složité, jak pro návštěvníky, tak pro zaměstnance. Jinak krásně čisto, posekaný trávník.

Entá

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp, všem doporučujeme.

pikot

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme jsem rok co rok a jsme velmi spokojeni. Pro mě je to to nejlepší co ČR nabízí. Malý rodinný kemp, se super zázemím. Škoda, že nejde použít pásky na ruku pro vstup na koupaliště a musíte řešit vrácenky a stát fronty u kasy. Propadák je kiosek na koupališti, který rok od roku upadá a letos katastrofa. Jak provozní dobou tak kvalitou jídel (např. hranolky asi smaží za nízkých teplot oleje a tak mastné hrany jsem dlouho dlouho neviděl).
Letos jsem navštívili velkého konkurentam a příští rok budeme dovolenou dělit mezi dva kempy.

Pavlína Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme jen prespali, ale dojem byl pozitivní, čisté a nové sociálky, žádne automaty na sprchy. Maličko vadilo, že když se zavre koupaliste tak není nikde bufet, ale ve meste je super hospudka Na hrišti, kde skvele a levne varí!!! Takže super!!!

Dagmar Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tu klid, i když mě ráno probudil křovinořez, ale zase je vidět, že se tady o to starají včetně koupaliště. Můžu jen doporučit.

Jiří B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vstřícný a ochotný personál, pěkné a čisté sprchy a sociální zařízení, kuchyňka s lednicí k vaření. Líbily se mi plochy ke stanování oddělené živým plotem, člověk má aspoň částečné soukromí.

Petr Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp,ochotná a milá recepční.Skvělé koupání hned u kempu.Vhodné pro rodiny s dětmi :-)

Monika B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi se nám líbila čistota kempu, ale i koupaliště, ochotný personál, škoda že není ubytování v chatkách, jinak pro stany a karavany super kemp.

Pavlína K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, dodržován noční klid. Kemp navštěvují hodně rodiny s dětmi - hned vedle je krásné dětské hřiště a krásné koupaliště. Čisto, posekaná tráva, milá a vstřícná obsluha. Prostor mezi stany nebo karavany je oddělen živým plotem, takže máte jistotu, že budete mít stále "svůj" prostor a nikdo si na Vás nepřilepí svůj stan. Jedinou výtku mám ke kuchyňce, ta by asi zasloužila důkladnější servis - podlaha čistá, jen ty vařiče a mikrovlnka by zasloužily důkladně vydrhnout.

Věra B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak tento kemp je naprosto supr.Nemůžeme nic vytknout a jestli se někdy znovu vydáme do tohoto kraje,tak určitě se vrátíme i sem.Příjemní lidé,sociální zařízení vždy čisté,vybavená kuchyňka,el.přípojky a noční klid- to jsou hlavní důvody proč tento kemp s klidným svědomím můžeme doporučit i ostatním.








Gabriela M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí přímo pro děti,koupaliště hned vedle a ceny super,všichni lidé kolem byli milí.

Jana K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme pravidelně už několik let. Líbí se nám prostředí, klid a hlavně soukromí. To že je součástí velkého koupaliště a sociální zařízení je vždy čisté.

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám líbilo prostředí kempu. Oddělené kóje živým plotem a koupaliště za plotem. Chybí přebalovací pult pro miminka u soc. zařízení.

Monika B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný menší kemp v klidném prostředí, všude čisto.Můžem všem jen doporučit.

Marek H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 7.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní camp pro klidnou dovolenou. Místa pro stany jsou oddělené a živým plotem. Jedná se o malý kemp kde najdete v noci klid a s lidmi z kempu se brzo poznáte tzn. nemusíte se bát nechat si věci v lednici v kuchyňce. Vedle kempu je koupaliště s dvěma tobogány a dalšími vodními atrakcemi a další "zelená" část s prolézačkami a malým fotbalovým hřištěm, které jsou z kempu volně dostupné cca od 19h do 9ti hodin. Areál dále obsahuje i beach hřiště, tenisové kurty atd.
Velice milá obsluha. Celkově mohu doporučit pokud hledáte klidný kemp.
My jsme měli suntarp a byl jsem za něj vděčný, některá místa pro stany jsou beze stínu. Stejně tak na koupališti si musíte zabrat místa pod stromem hned ráno (to se samozřejmě týká lidí, kteří mají radši stín :)).
Rád se budu vracet.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Pohoda Unanov, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Pohoda Unanov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Pohoda Unanov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist