Auto Camp Loděnice Zdoňov - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 11 recenzí (celkem 23)  

Zdoňov 133,
TEPLICE NAD METUJÍ 549 57 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Auto Camp Loděnice Zdoňov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 23
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Auto Camp Loděnice Zdoňov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zbyněk

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nové sociálky a kuchyňka, v místě restaurace, nové přípojky pro karavany a dostatečný prostor pro parkování. Krásné okolí Adršpašsko-Teplických skal a Ostaše. Trochu z ruky, ale úžasný klid.

Petulaa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp super,sociální zařízení a kuchynka na urovni.Užily jsme si to.Příští rok se vratíme :)

GodeX

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše co nabízí tam není píše vybavená kuchyňka a je tam pouze plynový vařič a lednčka. Camp má v názvu Loděnice ale voda okolo není co dodat...

Monika P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp velice utulny urcite ho znovu navstivime.

Zuzana D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 6.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo (přímo vedle lesa), v květnu jsme tam byli asi 4 rodiny (ještě zavřené občervstvení), velmi dobré zázemí pro obytné auto, žádné atrakce pro děti, ale za to krásné přirozené prostředí (les, ohniště, louky)

Ruda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: - 3.5.2018

Celkový dojem

Zdravím, byl jsem ve Zdoňově v roce 1984 na dětským táboře a podle fotek se tady zastavil čas, chatky i okolí vše je stejné, nádhera i stožár na vlajku zůstal :-)
Určitě se v létě stavíme.

Nikola

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme loni s mamkou a bylo to super, personál perfektní, sociálky nové a čisté, příště bychom se určitě vrátili znova ;)

Brídža

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Superovej kemp, hlavně klobouk dolů nad těma dvěma chlapíkama jak tam vše zvládají,
od občerstvení, úklid chatek až po stále čisté sociální zařízení a dalších věcí, do kterých
lidi nevidí.
Určitě doporučujeme a ještě jednou děkujeme šéfovi za odvoz do Ádru.
Pěkný zbytek léta!

Egon P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní kemp na samotné hranici s Polskem. Do Adršpachu 11 minut autem. Velmi klidné místo s velkou plochou pro stany i karavany, takže máte dostatečný prostor, klid i soukromí i při větší obsazenosti. Přenosná ohniště pro kempaře k dispozici. Super nové sociálky + sprchové kabinky (ty jsou také zadarmo). Vše vždy čisté. Velká společná venkovní kuchyně je pod přístřeškem, takže vás nerozhodí ani déšť. Dvě velké lednice, dvoje dřezy na umývání, rychlovarky + 3x dvouplotýnkový vařič. Pod pergolou je asi 8 velkých venkovních stolů s lavicemi, takže si uvaříte i sníte jídlo pěkně u stolu. Pro skupiny je to dobré místo i na večerní posezení. Navíc je v areálu i venkovní altán stranou – vhodný např pro lidi s kytarou. Je tu i bufet s základními nápoji i jídly. Personál je ochotný.

Tonec

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice bez elektřiny v chatkách, ale to vynahradilo vše ostatní. Díky!

Honza

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jako takovy je v pohode. Hodne mista, posecena trava. Hodne rovneho povrchu, ale i mista kde to je z kopecka. Do chatek jsem jenom nahledl a vypadaly normalne, proste nic extra ani zadna tragedie.

Zarizeni je super. 2 sdilene lednicky, hodne umyvadel, posezeni, konvice, varice. Skvele socialky! Nove sprchy i zachody jsou velke plus (tepla voda zdarma). Celkove byly socialky pro me to hlavni proc jsem tu jel. Ostatni kempy v okoli maji velmi spatne hodnoceni co se tyce teto vybavy. Zasuvek je pomerne dost, ale i tak si vemte radsi rozdvojku/prodluzku.

Kemp je trochu na odlehlem miste, takze pokud budete chtit dojit pesky do Adrspachu (nebo jineho mesta/mestecka se sluzbama), projdete se. Nicmene to mi nevadilo, prave kvuli tomu jsem tam jel. Plot kempu na severni strane je Hranici CR/PL :) Pripravte se, ze budete pravdepodobne v zone roamingu nekterho z polskych operatoru, nicmene to nastesti v EU uz neni problem.

Celkovy dojem velmi dobry, jak bude cesta okolo prijedu znova...

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mile překvapil,sociální zázemí,WC i sprchy čisté, moderní,teplá voda celý den. Možnost využití vybavené letní kuchyně - výborné. Krásně udržované prostředí,chatky jednoduché,čisté.Místo pro stany výborné.Obsluha v kiosku ochotná,milá.Jediné mínus,v chatkách není světlo.Celkově,hodnocení 1*.Jen tak dál.

PAVEL J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

maximální spokojenost během pobytu v kempu.Lepší jak na hotelu nebo penzionu.
MOC DOPORUČUJI!!!
Pavel

Květinka

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp čistý, upravený, tráva posečená, sociálky se jen blýskaly, teplá voda tekla.Okolí les, klídek. Možnost využívat 3 plynové dvouvařiče, 2 rychlovarné konvice a 2 velké lednice. Pro občerstvení a jídlo bylo k dispozici "okýnko", takže pivo, guláš, smažák, bábovka... Jediné negativum - v chatkách není zavedena elektřina.

Heduš 2.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super místo na rekreaci....velmi příjemný a klidný kemp přímo na hraničním pomezí s Polskem...hodní a vstřícní majitelé kempu...vždy rádi poradí kam za zážitky, vše vysvětlí i na mapě ukáží a následně se zeptají zda se výlet povedl...kemp manželský pár podle jejich informací nevlastní moc dlouho, ale mají za sebou velký kus práce....toalety, sprchy čisté a ještě s ozvučením....no kde tohle najdete...za nás vše velmi dobré, na jedničku...rádi se sem i přesto, že je to pro nás dost daleko v další sezoně vrátíme....

Bohuslava. J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme nadšení úplně ze všeho.Naprosto nádherné,čisté a klidné prostředí.
Vřele doporučuji rodinám s dětmi.:) Doufám že nám to příští rok zase výjde a opět přijedeme :).

Ivana P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto jsme byli celá rodina nadšeni. Krasné, čisté a klidné prostředí, je vidět, že mladým majitelům na kempu záleží. Jsou to bezva lidi. Takových lidí na světe víc. V kempu bezva vyžití pro děti i dospělé. Lidové ceny v kiosku. Příští rok se budeme na toto místo vracet a nejspíš nebudeme jediní. V okolí je toho plno k vidění, za týden pobytu se to nedalo se třemi dětmi stihnout. Tento kemp naprosto DOPORUČUJEME!!! Děkujeme.

Monika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu se nám velice líbilo a mohu jej doporučit. Řekla bych nejlepší kemp v okolí:)Zázemí v kempu výborné - sociálky čisté, sprchy - teplá voda a klídek.

Jaroslav S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu klidný a pohodový kemp. V noci absolutní ticho.
Majitelé velice ochotní.
Sociálky super a stále čisté.
Sprchy luxusní. Teplá voda celý den.
V době našeho pobytu tu byli pohodoví návštěvníci.

Fabián B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pohoda, klid, les, skály, stan, oheň

iveta b.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

úžasný pobyt klid, relax a krásné prostředí.tábor čistý sociálky super krásné a personál taky super .letos jedeme opět sem je to tady lepší než nějaký pětihvězdičkový hotel.

Simona S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemný kemp, klidné prostředí, krásné nové, čistě udržované sociálky

Daid F.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

muzu doporucit vsem znamym a pratelum....

Auto Camp Loděnice Zdoňov reaguje:

Děkujeme minulosti za budoucnost:-D

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Auto Camp Loděnice Zdoňov, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Auto Camp Loděnice Zdoňov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Auto Camp Loděnice Zdoňov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist