Camp Velkopařezitý - Hodnocení

6.7 / 10 Chvályhodné
podle 3 recenzí (celkem 60)  

Řásná 10,
TELČ 588 56 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camp Velkopařezitý

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

67% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 60
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Velkopařezitý


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lucie S.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, v blízkosti Velkopařezitého rybníku s krásnou koupačkou a okolní přirodou. Chtělo by to zapracovat na sociálkách. Jinak naprosto v pořádku.

watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

maličký kemp v krásné přírodě s krásným okolím ať už blízkým nebo vzdálenějším. Krásný je čistý rybník kousek nad kempem, kde je velká a čistá pláž. Místo na stanování je malé, ale téměř nikdo tam nebyl, tak jsme i tak měli dostatek soukromí.
Jedinou vadou na kráse byly špinavé, staré sociálky, které vodu neviděli snad celou dobu pobytu. Ve sprchách špína, mokro, plíseň a voda jen za žetony za 25 korun. Společná kuchyňka na tom nebyla o moc líp, půl lednice plné plesnivým jídlem, které tam nejspíš někdo zapomněl.
Obsluha, nabídka i ceny v restauraci v pohodě. Příjemným překvapením byly poměrně rozumné ceny v kiosku, zato obsluha byla katastrofální.
V kempu chybí tipy nebo prospekty na výlety po blízkém okolí. Člověk musí všechno najít na netu. Míchovu skálu vzdálenou asi 3-4 km od kempu, kterou jsem viděli na pohledu, nikdo neznal :-)


Iva

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme 4 dny ve stanu, stanová plocha je opravdu malinká, při více stanech je stan na stanu. Velice pozitivně hodnotím restauraci, hotová jídla výběr ze 2-3 jídel, moc nám chutnalo - klasická česká kuchyně, pivko kozel. Katastrofa jsou toalety a sprchy. Jsou daleko od kempu a v příšerném stavu. Toaletní papír jsem tam viděla jen jednou a o nějakém úklidu nemůže být ani řeč. Ve sprchách plíseň a špína, na záchodech pavučiny. Super je koupání, rybník je cca 10 minut chůze, krásná čistá voda, travnatá plocha na ležení, dostatek stínu pod stromy, jedno mobilní WC.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kateřina B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem velmi dobrý, jen jedny sociálky na vzdáleném konci pamatují ještě socialismus :-(

Madam A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost,krásný camp,dobrá kuchyně,klidné prostředí....co dodat více.Ráda se opět vrátím.jen škoda,že to tak uteklo.
Madam Anett

jarusska

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojenost se vším

xwinte00

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme již tři roky a jsme tu velmi spokojeni. Výborná kuchyně a příjemné prostředí.

rih4

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pokud nemáte zaplacené večeře, nenajíte se. Neochotny personál nechce v době podávání jídel obsluhovat na terase. Od 18.15 si neobjednáte až do 20 hodin jidlo. Jenže ve 21 hod. už se nevaří. Kdybychom to věděli, tak sem nejedeme.

Jana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme náhodou, asi v 9 večer. Restaurace zavřená. Nevaříme. Ubytování nevíme, pan majitel už tady není. I když chatky byly viditelně volné, personál neměl o ubytování ani ponětí. A neprodal ani klíč od sprchy. Pan majitel přišel o peníze, i když malé, tak o další zákazníky. Mně to fakt překvapilo a zklamalo.

Libor F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

... ... ... ... ... ... ... ...

Lenka R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v nádherném přírodním prostředí.V restauraci jídlo dobré, jen personál neustál větší nápor lidí. Možná je v sezonu v kempu více zábavy.Jinak doporučuji pro rodinnou klidnou dovolenou.

tom

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprosto super ubytování

Bohumil Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spali jsme v chatce-spokojenost.V restauraci vše v pořádku-výborné jídlo a pivo.V kiosku také vše v pořádku.Výborné koupání v nedalekém rybníku.Nádherná příroda.Byli jsme zde po druhé,určitě přijedeme zase.

Edita U.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál v restauraci si mezi sebou nepředával informace o dohodnuté stravě a dietologickém omezení

Dasty

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl pěkný,klidný,sociální zařízení bylo čisté,voda tekla teplá,spali jsme ve stanu,měli jsme možnost si udělat oheň i dřevo bylo připravené,byli jsme spokojeni.

Karel F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 21.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Obsluha v přilehlém občerstvovacím zařízení bez nálady a pomalejší, jinak hezké místo v hezkém prostředí.

viteon

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

snad jedinou chybou je obsluha v restauraci, která to nestíhá, a dává to zákazníkům okatě najevo. V samotném kempu jsou vidět každoroční změny k lepšímu.

Roman D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, možnost koupání, lukrativní výlety po okolí. Ubytování na úrovni.

Tereza K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V okolí Telče snad nejlepší kemp :-) Příjemný personál. Narazili jsme asi na nějakou sešlost vlkodavů, takže všude psi, ale to nám nevadilo. :-) Jediné co mi vadilo bylo sociální zařízení, záchody teda nic moc udržované a toaletní papír chyběl, nebyl ani odpoledne ani ráno.

Růžena L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zařízení kempu se nám líbilo.Vybavení chatek vynikajíci

František V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí, ještě lepší je rybník, personál ochotný, občerstvení taky dobré, jen na těch sociálkách by se s úklidem dalo trochu něco udělat...

Martina G.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jen mi chybelo hriste pro decka ,jinak jsme byly ze vsim max.spokojeni

Eva K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné okolí kempu, super koupání v rybníku. Záchody a sprchy jsou v bídném stavu. Kuchyňka také.

Jenda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, příjemný personál, kvalitně zásobovaný kiosek, nádherné okolí. Na WC není papír, nevytírá se tam (ani ve sprchách). Sociální zařízení je až děsivě zanedbané, škoda.

Marcela H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné koupání i ubytování v chatkách, klid v kempu, prostě vše na jedničku

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Velkopařezitý, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Velkopařezitý. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Velkopařezitý.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist