Camping Vranovská pláž - Hodnocení

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 169
Celkem hodnocení 1942
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ondřej K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nic tu nechybí. Je zde vše potřebné k zakoupení a je zde hlavně čisto a klid. Personal se o areal velmi stará a to hlavně i ekologicky - auta na elektricky pohon.

Hana V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to super! Přehrady fest byla bombaaa. Děkujeme

jeleň

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je naprostě top.Nemá chybu.Vše co potřebujete v kempu najdete.Speciálně bych vyzdvihl sociálky.Neustále sou naprosto čisté,uklizené a to je kemp narvaný k prasknutí.Velké množství zábavy pro děti,mladistvé i rodiče.Máte li ale raději klidné kempy,nebudeto to pravé pro vás.Ale za mě číslo 1 v ČR.

Blanka J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

camp na úrovni v krásném prostředí

KokrKoso

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mile nás překvapily večerní programy. Jen v termínu probíhajícího VVL trochu nedostačující kapacita toalet.

Radek M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost,příští rok určitě na delší dobu.

Chroust M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp krásný,voda čistá,prostředí příjemné,sociálky pravidelně udržované,čisté a vonavé,kemp cenově dražší,ubytování jsme mněli ve stanu a byli jsme maximálně spokojeni.Wifi dostatečně silná po celém arealu,ani se nám nechtělo odjíždět,ale přijeli jsme až z Chomutova a pokračovali po památkách a tak jsme jeli ještě do dalších 2 kempů.Tento byl ale z trojice námi obsazených kempů jasně nejlepší

Veronika

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní večerní vyžití

Michal N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, hodně vyžití u vody, všude čisto, samoobsluhy v kempu s normálníma cenama, bankomat, krásné prostředí...-

MaraH

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp,plný zábavy a aktivit pro děti!Doporučuji!

Jakub L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální Chill out zóna v krásném přírodním prostředí ;-)

Radka L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé prostředí, čistota, milí lidé. Bylo to moc pěkné. Děkujeme.

LIML T.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

No prostě super,není co dodat.

Dohnal s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Studená voda jako pivo a teplá káva jako sluníčko. Vranovské léto s volejbalem a letní kino bylo nejlepší. Vše pro děti i rodiče k pobavení.. :-)

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné teplo a Vranovské léto k sobě patří. Je dobré, že opravují hráz, ale vypadala tak hezky. :-) Letní kino a akce pro děti s volejbalem k tomu...

Dohnal m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tady docela dobré. Úžasné Vranovské léto jsem si vychutnal, jako jídla z restaurací na hrázi. Ceny tak akorát a voda byla studená ...

kocik

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Narvánó jako na Václaváku a nebylo možno nikde postavit stan. Nemohu si stěžovat, prostředí a čistota super, ale .... mám radši klid a rozhodně nechci stanovat s milionem dalších návštěvníků a poslouchat hlášení místníhio rozhlasu. Takže příště jedině mimo sezónu.

Renata L.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobré jídlo, spousta atrakcí pro děti i dospělé, krásné prostředí

Markéta N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,chtěla bych touto cestou moc poděkovat za lidský přístup a ochotu při hledání ztraceného snubního prstýnku během pobytu u Vás (28.7.-3.8.2018).Největší poděkování patří panu Dominikovi z recepce,který byl velice ochotný,trpělivý,milý a projevil pochopení při hledání,opravdu moc si vážím jeho přístupu ke klientům.Dále chci moc poděkovat panu údržbáři za jeho nasazení při hledání a paním uklízečkam.Jste všichni úžasní a skvělí..jste lidé na svém místě.
Určitě se v budoucnu znovu u Vás rádi ubytujeme,snad již bez ztrát☺
Mějte se moc hezky a ještě jednou moc děkuji.
S pozdravem Marketa Nedělová

Tereze Z.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Z campu jsme byli jedním slovem nadšení, velmi příjemná slečna na recepci nás odbavila a vše nám vysvětlila. Je tu spoustu vyžití, od sportu, po relax. Velmi spokojení jsme byli i s čistotou soc.zařízení. Camp jenom doporučuji! :)

Daniela Č.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na hezkém místě. Pláž je široká, takže se nikdo na nikoho nemačká. Je čistý, paní uklízečka je na toaletách opravdu celý den a je to vidět. Na další služby si také nemůžu stěžovat - v obchodě u pařezu je k dostání skutečně všechno. Rozhodně doporučuji, příští rok přijedeme zase.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp vsude cisto

Lukáš Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se mi to líbilo,

Blanka Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vranov je moje srdcová záležitost,jezdím sem už od mládí,ceny jsou sice trochu vyšší,ale jinak super dovolená.

Pavel P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělá péče o sociální zařízení. S odstupem času nám vlastně ani nevadil hluk při akci "VVL", jelikož vše ostatní převyšuje konkurenci. Ale, čekali jsme aktivnější zásah ochranky při rušení nočního klidu opilou rodinou, což se stalo mimo akci "VVL".

Příští rok se určitě uvidíme
Přeji klidný den
Pavel Polánský

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 169 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist