Camping Vranovská pláž - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 411 recenzí (celkem 1680)  

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 411
Celkem hodnocení 1680
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lucie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí. Žádné minus

Martina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohužel organizace kempu je silena.

Tomaš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp super,jen škoda toho počasí,což bohužel nikdo neovlivní.

Sona S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

sme ocareni, uzasny kemp

věra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

BYLI JSME ZDE PODRUHÉ A ZASE SPOKOJENI.JEL S NÁMI STARŠÍ SYN A VNUČKA.KOUPÁNÍ PERFEKTNÍ,HLAVNĚ MNE PŘEKVAPILO SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ,STÁLE UKLIZENÉ.VELKÉ DÍK PANÍ UKLÍZEČCE.PŘEJI SPOUSTU SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKU VĚRA H.

Pavla H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super,vždy se nám tu líbí.

zbynek v.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to super dovolena.

Martina S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kulturní vyžití, sportovní aktivity i dětský program. Naprostá spokojenost s hygienou na sociálním zařízení i s obsluhou v jednotlivých občerstvovnách.

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento camp byl dokonalý, asi nejlepší v jakém jsme kdy s rodinou byli.

Jahnová D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Třetí návštěva, ideální dovolená pro rodiny s dětmi vše skvělé.

Pavlína Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý zážitek v přírodě pod stanem se spoustou možností, jak trávit volný čas.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejhorší zážitek z kempování zde na Vranově.
Neochota, nezájem hlavně z lidí vytahat co nejvíce peněz.

Lenka F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl hodne plny, ale i tak jsme nasli kousek mista kde se vesel nas stan. Pro deti je idealni koupani.

Luboš B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, zázemí a služby. Jediné, co mi malinko vadilo byly ceny piva Plzeň, 45,- Kč mi přijde na české pivo až až.... Pokud mohu mít připomínku, tak jsem na pláži, kde většina lidí vč. dětí chodí bosa, našel sem tam střep, zátku od piva, možná by to mohl personál podrobněji projít, ale vím, že se vše neuhlídá a v tom počtu lidí je to nereálné. Pak mám podmět k zamyšlení. V kempu je celá řada pěkných vzrostlých stromů. Třeba by bylo zajímavé na nějaký umístit cedulku s jeho popisem a historií, možna i vytvořit seznam dřevin s mapkou, aby si to lidi mohli prohlédnout jako jistý druh zábavy. Bavil jsem se o tom i s jinými návštěvníky a určitě by to bylo zajímavé. U jedné vzby na pláži se mi zdálo její značné poškození, osobně bych si pod ní nesedl ze strachu z odlomení větve či kmenu. Asi bych ji odborně uřízl a kmen tam ponechal svému osuda jako její připomínku i s popiskou.... To je asi vše. Určitě s rodinou přijedeme i příští rok, možná i s kamarády a budeme vás doporučovat. Hezký den, LB

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, výborné zázemí (sociálky, možnost stravování, zábava...) Byli jsme naprosto spokojení a určitě se sem v budoucnu vrátíme na delší dobu.

jarek s.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na recepci huba nevymáchaná,lína jako veš - obrovský problém se zvednout se židle a něco udělat. Jinak OK

Martin

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Když je plná kapacita, tak je vhodné tuto informaci včas sdělit potenciálním hostům a ne je nechat jet 300 km zbytečně s naloženým autem a dětmi

Romana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím na Vranov každý rok a je to tady supeeeesr

Věra Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem s rodinou už 40roků každé léto a vždy jsme mile prekvapeni, jak se to vylepšuje.Děkujeme všem,co se na tom podílí.Šenkýřová.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp neuvěřitelně přecpaný, stan na stanu a tedy žádné soukromí. Sociální zařízení ok, ale ráno a večer se už na WC muselo čekat - kapacita kempu asi neodpovídala počtu ubytovaných. Aktivit pro děti je hodně, ale většina placených - skákací hrad či skluzavka do vody (70 Kč za 15 minut). Stanovací plochy většinou z kopce, nesmyslné zákazy grilovaní u stanu kvůli suchu, ačkoliv ten den zrovna pršelo? Nutno opustit kemp do 12h atd.. Kemp je pěkný, nicméně my raději dáme přednost kempu jinému.

Stuchl

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Západní služby, neni co dodat.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Včera jsme si udělali s rodinou výlet na jižní Moravu a protože jsme se chtěli někdy vykoupat, padla volba na tento kemp. Jaké bylo ale naše zklamání, když jsme po 80 km jízdě neměli kde zaparkovat. Parkoviště u kempu bylo beznadějně obsazeno. A všude kolem jen samé zákazy zastavení. Jenže řada aut stála i na těchto zákazech a tak jsem auto nechal mimo parkoviště i já. Což jsem neměl dělat a po včerejší zkušenosti to nedoporučuji ani nikomu z vás. Zřejmě nějaký zaměstnanec kempu zavolal policii a ta konala. Po návratu k vozu se už kolem aut pohybovali dva horliví policisté a pokutovali. Parkování prý není problémem policie. Dál to rozvádět nebudu, ale myslím, že právě proto už tam víckrát nepojedem.

Kollin P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše ok a na Pařníku to nemá chybu .

petr o.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pobyt byl perfektní nic nám nescházelo socálka perfektní

Jan Č.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávili jsme tam s rodinou a přáteli, v karavanech, nádherný týden a nechtělo se nám domů. Projel jsem desítky kempů u nás i v zahraničí, a stejně jsem nevycházel celý týden z údivu , jak dokonale funguje tento kemp. U kapliček s elektřinou, kohoutky s pitnou vodou, vše stále čisté, uklizené, po dešti zametené cestičky, veškeré automaty stále doplňované i během dne, obsluha vždy příjemná a ochotná, a na vše dohlíží ochranka která je naprosto pohodová a neprudí i když vás jde dlouho v noci upozornit na ztišení zábavy :) . Program pro děti i dospělé po celý týden, čisťounká voda i pláž. Prostě luxus. ceny jsou malinko vyšší, ale za to pohodlí a vše co je v tomto kempu k dispozici to prostě stojí. Těžko tomuto kempu hledat rovného konkurenta.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 411 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist