Camping Vranovská pláž - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 385 recenzí (celkem 1654)  

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 385
Celkem hodnocení 1654
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Karel S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Napíšu to asi takhle,co člověk,to názor. Já si před navštívením kempu přečetl recenze,takže mě nic až tak nezaskočilo,spíše jsem byl pozitivně překvapen. Nejvíc se asi píše o hluku v kempu po večerním klidu. Myslím si,že většina lidí,co jezdí na Vranov,tak chtějí jet do kempu,kde to trochu žije.Jsou kempy kde je klid,ale tam zase chcípl pes a je tam nuda a nikdy se nedá zavděčit všem.Dokonce i na recepci u vstupu mi bylo vysvětleno kde to víc žije a kde je spíše klid,nicméně i když moc šancí si vybrat vzhledem k obsazenosti jsme neměli :)).Je fakt,že po půlnoci by mohl být větší místy větší klid,ale je to i v lidech samotných,kteří navštěvují kemp a měli by si uvědomit,že ve stanu jde slyšet vše,i hlasitý rozhovor.Chybí v lidech vzájemná tolerance a více pochopení.Není v moci kempu chodit po večerce a každého buzerovat jak veřejná bezpečnost.Takové množství lidí se těžko kočíruje.Kdo chce úplný klid,ať jede do kempu,kde není zábava a restaurace a je tam pár lidí,asi tak.
Velice kladně hodnotím veškerý personál,který se choval ochotně a s úsměvem a to i v restauracích mimo kemp.Co se týče uklízeček,tak ty pracovaly jak včeličky,aby bylo všude čisto,což k mému překvapení na ten počet lidí opravdu bylo a jestli trochu ne,tak během chvilky to bylo ihned napraveno.
Kladně hodnotím i možnosti stravování,co se počtu týče,i ceny jsou české,jen ta kvalita by mohla být pestřejší v tom smyslu,že mám rád smažáky,párky atd.,ale rád bych i nějaké to ovoce a zeleninu fresh,kterou bych ještě mezi těmi rychlovkami a alkoholem rád proložil :)).
Pláž je nádherně veliká,voda super,ale sem tam nějaká ta lavička i mezi stany nebo u chodníčků by taky neuškodila. I nějaká ta sprška jen tak na spláchnutí od potu ve varech nebo umytí nožek od písku by taky byla super. Nechci to psát jako mínusy,ale třeba jako k zamyšlení pro vylepšení do budoucnosti ;).
Za nás spokojenost,užili jsme si to na plné gule všechno a se vším i malý si vyhrál,mnoho možností,jak sportovních,tak turistických,takže super,zatím pro nás Top kemp ;)

Martina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasný kemp, který jsme letos navštívili již potřetí, protože jsme zde nadmíru spokojení. Nenudí se tu děti ani dospělí: tobogán, letní kino, živá hudba, animační programy, pingpongové stoly, hřiště, elektrolodě, šlapadla se skluzavkou, parníky, volejbalové turnaje, vystoupení Na Stojáka a spousta dalších akcí. Je zde perfektně vybavený obchod, kde za rozumné peníze seženete vše, co na dovolené potřebujete. Sociální zařízení stále čisté, toalety a sprchy v dostatečném množství. Spousta možností občerstvení včetně hotovek. V noci klid, a když jsou náhodou někteří hosté v noci hluční, je tu Security, která rychle zjedná pořádek. Je vidět, že v celém kempu pracují profesionálové a všechno šlape, jak má. Připojení k WIFI je trochu problém, 4 dny se mi vůbec nepodařilo připojit, ale alespoň jsem si odpočinula od techniky :). I v okolí je spousta zajímavých míst: hrad Bítov, zámek Vranov nad Dyjí, pevnostní muzeum Vranov, Znojemské podzemí, nákupní a zábavní centrum Excalibur (Hatě) a spousta dalšího. Každý rok přemýšlíme o Chorvatsku, ale nakonec vždy usoudíme, že tolik zábavy jako Vranov by nám Chorvatsko neposkytlo. SRDEČNĚ DOPORUČUJI DOVOLENOU V TOMTO KEMPU.

Marushka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prave jsme se vratili z naseho prvniho tydenniho pobytu na Vranovske plazi.Ubytovani jsme byli v mobilheimu.Bylo nas 5os.(3seniori,1dospely,1junior-9let).Kompletne vsichni jsme byli nadseni a moc jsme si dovolenou uzili.Ocenili jsme mnoho stanku s obcerstvenim a potraviny.Neni ani nutno nic varit,vse lze zakoupit primo na miste.Cely areal je skvele uklizeny a socialni zarizeni ciste.Na plazi je dost sportovniho vyziti pro deti i dospele.Animacni program je vhodny pro male i vetsi deti.Doufame ze stihneme rezervovat pobyt i na pristi rok.Dekujeme za skvelou organizaci a peci v kempu.

David D.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné a čisté prostředí, veškeré služby přímo v kempu ( obchod, restaurace )

Vlastimil S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 21.7.2017

Personál
Prostředí

Dobrý den, rozhodl jsem se strávit tento víkend na Vranovske přehradě v kempu, protože jej považuji za jeden z nejlepších. Při příjezdu jsem byl v recepci ujištěn, že se dnes do kempu nedostanu z duvodu plného obsazení. Chtěl jsem stanovat. Do kempu se pouštěli jen rodiny s dětmi a jiné osazenstvo nemělo sanci se do kempu dostat. U recepce se mnou stálo okolo 11:00 asi 10 mladých lidí a Ti na tom byly stejne jako my s manželkou. Ve 13:00 jsem se ptal znovu a dostal jsem opět zamítavou odpověď. Na Vranovskou přehradu jezdím již skoro 20 let, ale tohle se mi ještě nestalo. Je vidět, že kemp je hodně vyhlášený a proto nastala tato situace, ale nevim, proč se nedala udělat další místa na stany a vyřešit tuto situaci. Chtěl jsem jen dvě noci. Nechci kazit mou recenzí Váš výsledek a proto ji nevyplňuji. Moje manželka i já jsme byly dost zklamáni a odjeli domů. Tuto recenzi píšu z důvodu zamyšlení se nad tímto problémem, jestli by se nedal řešit jiným způsobem. Vlastimil Smažák Marefy

Martina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená se mi moc líbila,pristi rok opět:-)

Iveta V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime sem kazdy rok a jsme moc spokojeni je tu spousta zabavy pro deti I ruzne akce à vse super.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp kterému nelze nic vytknout.Příští rok opět navštívíme.

Eva D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí, sociální zařízení neustále čisté, personál příjemný, vyžití bohaté, security funkční. Jsme spokojeni, už třetím rokem se rádi vracíme!

Pavla S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu Moravský Jadran, ale za Kč dostupné všem. Parádní nabídka zábavy i občerstvení. Byli jsme ubytovaní v hotelu, takže nemůžu posoudit společné sociální zázemí, ale na pláži by mohlo být nějaké WC a více stínících stromů. Bezva uklizený kemp i pláž.

Dominika

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí s rekreačním zážitkem

Zdena K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné, čisté, klidné prostředí, určitě se příští vrátíme. Pokud přehrada nevyschne :-) :-)

Štůralovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásně čistá voda, pěkná pláž.Vyžití i pro menší děti.
Nedoporučuji spoléhat se na bankomat v campu. V restauracich v campu neberou karty.
Personál při ranním uklídu hodně hlučný, nebral ohled na spící ve stanech.

Zaki

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super relaxace ve stanu kdy vše potřebné máme po ruce :)

Radek L.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme ubytováni ve stanu v sektoru „D" a spokojenost vše potřebné máme po ruce :)

Radek

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super relax v stanovem sektoru „D" kde máme po ruce vše potřebné :) ceny super jen lepší si vždy přepočítat vrácené zboží. Za mně super i ve stanu :)

Ivana K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám koupání,i vše ostatní.

Petr S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme na pláž už 8.let a pořád super dovolená.

Jaroslav R.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohoda,krásné prostředí.Dobré služby i zázemí pro děti.

Martin L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Užili jsme si pobyt báječně,není co vytknout.

Marcela L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je to bezpochyby krásný s čistým zázemím a spoustou zábavy. Určitě si zaslouží 1. místo.
Jediné, co bych chtěla vytknout je to, že v místě, kde je nejhezčí dětské hriště, které je v kempu k dispozici, bohužel není v zóna, která je určena pro rodiny s dětmi, neboli klidová. Tak nějak mi to přijde logické, že by to tak být mělo. Možná by stálo za zamyšlení, zda by šlo zrekonstruovat hriště,které se nachází v klidovější zóně, aby bylo pro děti stejně atraktivní jako to, které je v části "pro partičky". Myslím, že rodiny s dětmi by to ocenily. Ostatně u kempu na takové úrovni by to neměl být takový problém, zrekonstruovat těch pár "komunistických" prolézaček z doby minulé.

Kozubíková A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp, služby i vyžití.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp, ale v našem termínu trošku přeplněný. Hledání místa pro stanování s obtížemi. Pokud to někde není, nebylo by špatné vidět na stránkách obsazenost kempu. Sociální zařízení - chválíme udržování čistoty. Aktivity pro děti super. Čistá voda, krásné prostředí, jen uzavřená hráz z důvodu oprav je lehce stěžejní například pro cyklistiku. Už se těšíme, až kemp znovu navštívíme.

Michaela

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem velice zklamaná. 5.7.2017 jsme se s partou přátel vydali k Vám do kempu. Jeli jsme k Vám z Brna a vzhledem k tomu, že jsme jeli stanovat, měli jsme těžká zavazadla. Od pondělí 3.7.2017 jsem se k Vám snažila dovolat. Jednou to bylo nedostupné a 3x telefon nikdo nezvedal. Ještě v den odjezdu jsme se dívali na internetové stránky, abychom náhodou nepřijeli a nebylo plno. A co se nestalo? Po příjezdu nám bylo oznámeno, že kemp je plný a nelze nás ubytovat. Byli jsme skutečně nazlobení. Bylo by fajn, po vzoru ATC Merkur Pasohlávky, umístit na internetové stránky upozornění, ať lidé zváží svoji cestu do kempu, protože pro daný den je obsazen. Nebo také zavést možnost rezervace místa.
S pozdravem
Michaela Frýzová

Lenka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny

Perfektní kemp,rok od roku lepsi

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 385 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist