Camping Vranovská pláž - Hodnocení

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 316
Celkem hodnocení 1911
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Kateřina M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp perfektní, super kuchyňka s mikrovlnkou, varnou konvicí, vařičem. Sociálky hezké, jen ve sprše by mohlo být více místa na odkládání věcí (detail). Okolí kempu perfektní. Voda v zátoce bohužel nebyla (červenec 2018), ale to provozovatelé kempu neovlivní.
Vřele doporučuji.

Radek P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme každý rok jenom muži s dětmi a myslím, že dlouho tuto tradici v tomto super kempu budeme dodržovat

Radka F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp je velmi krasny, soc.zarizeni je super, ciste, uklizene. Ale pro mlady par, tam neni moc co delat. Hrozne nam chyběla poradna restaurace s obsluhou. Jsou tam same okenka a kdyz uz jedna restaurace ma obsluhu, tak od 19:00 neobsluhuji. Personal - je videt, ze to je sezonni zalezitost a vsude jsou brigádníci (chapu to), ale trochu profesionality a prijemnosti by neuskodilo. Na plazi neni zadny stin, nikde zadna lavicka, posezení jen tak. 3 stromy na plazi, ktere jsou daleko, nestačí.
Ale voda v prehrade byla krasne cista, camp je velky, s krasnym výhledem na prehradu, na recepci jsou moc prijemni pracovníci, co vsechno vysvetli. Soc.zarizeni kazde rano uklizene, ciste, vonave. Radi sem pojedemr znovu, ale buď s partou kamarádů nebo s dětmi, pro ty je to super.

Petra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse bylo super, hlavne socialni zarizeni na tolik lidi naprosto ciste a bez problemu fungovalo.

Hana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

dobrá dovolená
krasně připravený akce pro děti

Adriana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrá dovolená.
Krásné prostředí a super festival.

Košnar V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super dovolená,krasné koupání a akce

Lukas

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse situovano pouze do jedne budovy...misto pro nabijeni neustale plne.. nevyhoda oprava hraze... jedine co se da hodnotit kladne je krasne prostredi a cista voda.

Václav k.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Aby uklízečka byla přítomná u toalet od 7:00 do 22:00 a furt měla koště v ruce to jsem ještě nezažil celý pobyt jsme si užili přijdeme zas.

Roman

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super Kemp
Jezdíme sem několikrát za léto

Nela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší koupání,prostředí,zábava, ráda se budu vracet zpět.

Libor

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé odreagování, nádherné místo i jeho okolí. Nedokážu najít nic záporného. Příští rok snad znovu a na delší dobu.

Vladimír J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí v kempu už od příjezdu skvělé. Personál ochotný a vstřícný. Sociální zařízení bylo pravidelně několikrát denně uklízeno prostě všude čisto a pořádek (platí pro celý kemp). Jediná malá výtka by mohla být v chybějících sprchách se studenou vodou poblíž pláží.

Zuzana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento rok sme navstivili kemp uz po 3. krat a opät sme boli velmi spokojni. Kemping je velmi vhodny pre rodiny s malymi detmi, ktore tam maju mnoho moznosti vyuzitia volneho casu. Je tam pekne detske ihrisko pri restauracii Gaudeo a cez tyzden od pondelka do piatka animacne programy pre deti. Niektore su zadarmo, ine za poplatok. Velkym plusom je vnutorne ihrisko pod restauraciou Gaudeo, kde sa mozu deti zahrat za kazdeho pocasia.. Kemp je velmi cisty a toalety a sprchy su vo velmi dobrom stave. V kempu sa nachadza pracka, ktoru sme casto vyuzili.. Buduci rok sa chystame opät.

Adéla B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jako takový byl ohodnotil jako výborný. Avšak našli jsme pár chybicek a tak bychom se chtěli o ně podělit a snad později přispějí k spokojenosti návštěvníků.

Stravování, sociální zařízení, umístění kempu bylo pro nás dostačující. Avšak co bychom si přáli změnit byl noční klid. Chápu že do kempu jezdí převážně rodiny s dětmi, ale vadilo nám, že na dovolené nemůžeme s kytarou zpívat u táboráku aspoň do půlnoci. Jiný případ by byl kdybychom vyřvávali po kempu, ale zrovna taková zábava jako je poklidny zpěv k táboráku dle mého názoru nenarušuje klid v kempu.

Další chybičkou pro nás byla nepřítomnost beachoveho hřiště, mysleli jsme, že to už je součástí každého kempu, ale zmylili jsme se.

To jsou naše pocity a názory, tak snad se k někomu dostanou a třeba příští rok až se vydáme do vašeho kempu, tak už bude vše jinak. Děkujeme

Lukáš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili během Vranovského léta od středy do neděle. Stage postavená na hlavní pláži naproti stanovému městečku. Stanová místa, určená pro rodiny s dětmi nebo lidi, kteří chtějí mít větší klid, byla blíže hlavní bráně, tudíž nebyla přímo vystavena muzice ze stage. To jen taková úvodní vsuvka.
Kemp je udržovaný, sociální zařízení čistá. Ve sprchách teče teplá voda. Jen během víkendu, kdy v kempu bylo o dost více lidí než v normální prázdninový den, praskaly ve švech. S tím se musí počítat. Dvě prodejny potravin s rozumnou cenovou přirážkou, dost možností si vybrat restauraci/bistro, kde se najíst. Pokud by někomu nevyhovoval výběr, tak výborně jsme se vždy najedli "U Vodnáře" - mimo kemp, 10min pěšky. Taktéž u stanů můžete grilovat nebo využít ohniště uprostřed kempu.
Vynikající pivečko (Radegast 12°) měli v hospůdce "U převozu", taktéž mimo kemp, ale hned za výjezdovou branou. Nicméně i v kempu se dá dobře napojit. Velký rozdíl oproti Merkuru.
Co bych trochu kritizoval je nedostatečný možný výběr podniků, kde si dát snídaně. Pouze dva. V kempu i mimo kemp. Pro někoho to nemusí být problém (možná i pro většinu, protože co jsme tak odkoukali, tak spousta lidí snídala u stanů), ale pro naši představu dovolené to bylo nemilé překvapení. Bylo ovšem jediné.
Pláž vždy uklizena, dostatečně velká (až obrovská), na některým místech bahnitá, ale na většině písčitá dle možností (těžko očekávat africký písek, že :) ).
Půjčovna šlapadel i lodiček včetně e-lodiček, což někteří jistě ocení. Škoda jen malé kapacity kol na půjčení.
Za nás si kemp rozhodně pět hvězdiček zaslouží. Řekl bych, že každý návstěvník si zde svoje najde - jak relativní klid, tak i rozjařené párty akce.
Doporučuji ;)

David

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Obchod s potravinami provozuje od roku 2018 vietnamec a neni možné zakoupit kvalitni potraviny jako dříve.To bych rozhodne zmenil. Jinak camp jako takový je super.

Luboš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá ignorace nočního klidu, pasivní rezistence personálu je 100%. Vrchol přichází o víkendu - na spánek ztrácíte nárok ve prospěch tance chtivých ožralů - podle provozního řádu kempu se noční klid při konání kulturních akcí posouvá na 1 hodinu ranní. Pátek a sobotu tedy tady rozhodně doporučuji jenom smažkám a hluchým. Jo, ještě jedna perlička - dnes, tzn v pátek kolem 20:00 začal "kulturni" program na stojáka při kterém by zrudl nejeden hospodský povaleč, nepřetržitý proud sprostoty a trapnosti před kterým nemáte šanci uchránit své děti. Následující hudební produkce rozplakala spousty dětí, protože DJ se už hluchý snad narodil, hlasitost přehnaná, spodky přehledný jak na rumunské diskotéce. Jak mohl tento ústav získat pozitivní hodnocení nechápu, do loga by se hodil slogan "víkend pro dementy a otrlé". Máte li rodinu, rozum, vkus, či nedejbože chuť si odpočinout, plánujte si pobyt od neděle do pátku, vážně. Třeba budete spokojeni.

Vladimír K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto perfektní ve všech směrech

Martina H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi krásný pobyt, prostředí jako u moře, jeden z našich oblíbených kempů.

Filip D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

komerční předražený kemp, který je narvaný k prasknutí. Když vylezete ze stanu, okamžitě vlezete do druhého a naopak. A přitom má několikánásobně větší pláž, než je míst pro stany, která je z 95% nevyužitá. Nerozumím. V kempu platí jediné pravidlo, plať, plať, plať. Člověk tam nechá kopici peněz za ubytování, jídlo, zábavu a na recepci se nestydí říct si o 50,- Kč za nabití mobilu. Půjčení elektrolodě stojí v kempu na hodinu 400,- Kč, 200m za kempem, za mostem 180,- Kč..... Hlučno, hlasitá hudba do rána, souložící romové ve sprchách. Sem už asi příště ne.

Markéta T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp si naše rodina velice oblíbila a již několik let se tam vracíme.

Leona L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byla poprvé letos a už po příjezdu na mě působil útulně a příjemně. Moc se mi líbí sociální zázemí. Nejlepší zážitek byl asi půjčení lodičky.

Trávnička D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme tak každý rok a vždy si to tam maximálně užijeme.

Tomáš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp ve kterém jsme zatím byli.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 316 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist