Camping Vranovská pláž - Hodnocení

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 351
Celkem hodnocení 1348
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

JZA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Socialni zarizeni super. Kemp byl v dobe svatku plny k naprasknuti, presto jsme se tam citili v pohode...

Karel V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě užasné doporučujem

Lucie H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu se vracíme každý rok alespoň 2krát za sezónu. Je zde krásné a čisté prostředí. Zábavu si zde najdou jak děti, tak i dospělý. Kemp doporučuji!

Martin P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíval jsem sem jako dítě ale když jsem se vrátil po 20 letech je to tady fakt velice super. Jsem moc spokojený.

Miroslav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prajem pekný deň.
Skôr ako napíšem pár mojich pripomienok, chcel by som sa poďakovať vedeniu a celému obslužnému personálu, za príkladné vedenie Vášho rekreačného zariadenia so všetkým, čo k tomu patrí. Boli sme milo prekvapení s poskytovanými službami rekreačným zariadením, čo nám umožnilo v maximálne možnej miere užiť si dovolenku pod stanom na južnej Morave.
Moje postrehy preto neberte ako kritiku, ale ako odporučenie pre zlepšovanie služieb poskytovaných Vašim zariadením do budúcnosti. Ešte raz ďakujeme za poskytnutú starostlivosť a prajeme veľa úspechov.

Moje odporúčania, pre zlepšenie služieb:
Bolo by možno vhodnejšie vyriešiť sociálne zariadenia pre deti (chlapcov-nižšie umiestniť pisoáre), čím by mohli byť menej obmedzované zvyšné sociálne zariadenia.
Stanový sektor (A,B), by bolo možno vhodné prerozdeliť na jednotlivé parcely, čím by mohlo prísť k ušetreniu miesta a zvýšeniu kapacity miest pre stany a zároveň vytvoreniu "uličiek" medzi stanmi, čo by mohlo uľahčiť nielen prechádzaniu medzi jednotlivými stanmi vzhľadom na ich zafixovanie pomocou upínacích šnúr, ale aj predísť sporom návštevníkov o miesto.

Zostávam s pozdravom.

vlasta l.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

dovolena prima .jen v penzionu na strani bych uvitala misto 2 skladacich pristylek patrove postele.pak je v pokoji malo mista nevejdou se ani 4 židle ke stolu .cena za takovou pristylku je přiliš vysoka

Voděrek

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Takový chaos jako zde jsem snad ještě nezažil ačkoliv jsme již procestovali obytným autem dost zemí i kempů. Údajné parcely Lux vůbec neodpovídají normám. Ta naše byla max. 50 m2 a byli jsme obsluhou upozorněni, že nemůžeme rozbalit markýzu protože je zde málo místa. Pokud jste ještě neviděli, jak má vypadat parcela v kempu, navštivte některý ze slušných kempů a můžete se tam inspirovat. Ceny neodpovídají poskytnutým službám.
Za nás Vranov již nikdy víc.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není to náš první kemp ,ale vypadá to , že už mu budeme věrní . Bylo tam dobře po všech stránkách. A ještě k tomu vyšlo počasí. Ale i za špatného počasí by bylo co dělat. A i jídlo bylo dobré.

Pavlína T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělá dovolená, své si najde člověk každého věku. Čisto, uklizeno. Pláž obrovská, tudíž i ve větším počtu lidí není narváno. Ceny přiměřené. Bohatý animační program pro děti.


Karel Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,super zábava a i když je plný kemp,tak není přecpaný :-)

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherne prostředi, perfektni čistota WC a sprch a vůbec celého kempu.Perfektní vyžití pro děti,příjemná obsluha ve všech občerstveních.Velice rádi se k Vám budeme vracet a určitě Vás doporušíme dále.S pozdravem rodinka Kremzovích od Kroměříže.

petr k.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojenost a krásné prostředí..

Grohmannovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za nás super kemp určitě se rádi zase vrátíme

Lida

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Clovek se zde nenudi, lze vyuzit nejen zdejsich hospod s velkymi zahradkami, ale i letniho kina.

Kristyna U.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doplnuji recenzi od manzela.
V
Docela me zklamal tobogan,cely podhnizdeny ptactvem,schody spinave od ptaciho trusu.
Vzhleden k tomu,ze mam tri male deti a je to atrakce predevsim pro ne mi toto strasne vadi.
Vecer,kdyz je tobogan mimo provoz by se schodiste melo radne vytrit a hnizda sundat.

Tamar

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je krásný ale ceny a služby nic moc..

Lukas U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prijemny kemp,ubytovani dostacujici,socialni zarizeni moderni,ciste,skoda jen,ze pro ubytovane neni alespon 1x za 24hod.sprcha zdarma nebo za tech 20Kc delsi interval treba 10minut.
Mohla by tu byt jedna nebo dve mensi klouzacky treba s malym bazenkem pro male deti a ne jen obrovsky tobogan.
Celkovy dojem pekny,jsme spokojeni ale atrakce pro ubytovane by meli byt zdarma (trampolina,nafukovaci skluzavka...) slapadla,kolobezky aj za levnejsi pujcovne.
Dobra moznost plne a polopenze,siroka skala stanku s obcerstvenim,krasne okoli,pekne vylety.
Letni kino a animacni programy by mely byt z duvodu kapacity umisteny na hlavni plazi,mohlo by jich byt vic i pro dospele a urcite prodlouzit oteviraci dobu restauraci do dvou misto do pulnoci.

Michal V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ideální pro rodiny s dětmi, výborná herna pro zábavu za deště!

Teresa H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

skvělé strávená dovolená

Lucie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný, udržovaný, ale hodně přeplněný. Sociální zařízení udržované v čistotě. Je zde velké vyžití pro děti. Letní kino a animační programy jsou super. Na rozdíl od zaměstnanců, rekreanti dodržovali noční klid. 11. a 12. července se obsluha stánku č.30 a jiní jejich známí, scházeli v noci (jeden den do 02:15 a druhý den do 4:30)u dvou venkovních stolů postavených hned vedle stanů a byli hluční a sprostí. Klidu jsme se dočkali, až když celou noc pršelo.

Iva D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovča jako vždy.Už jsme tu byli po čtvrté a nikdy nás to tady nezklame:-)))

Miloslav P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme po třetí a vždy spokojeni.

Eva H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovolená, až na rozdělení kempu - část pro rodiny s dětmi úplně na opačném konci než vyžití pro děti :-(jako hřiště, dětský svět atd.

Marek P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Supr dovolená!!! Camp bez připomínek...spoustu zábavy jak pro malé tak i velké...:-)
Na jídlo doporučujeme zajít do zrekonstruované pizzerie u Karličky. Wc i sprchy vždy čisté.

Lenka N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli jsme štěstí, že kemp nebyl plně obsazen. Bylo špatné počasí. Vyhovovalo nám i rozdělení kempu na rodinnou část a ostatní. Nevýhodou je snad jen to, že i do rodinné části se sem a tam nastěhují se stanem "mladí a neklidní". To bych možná více hlídala pomocí barevných zón a lístků přilepených ke stanu. Toalety jsou čisté, sprchy i kuchyňka také. Obchody fungují celý den. Jen v obchodě u vjezdu bych uvítala ovoce a zeleninu. Alespoň jablka a okurky. Další výhodou je obchůdek 4camping, kde seženete základní věci ke kempování a spousty náhradních dílů (kolíky, tečky, nádobí atd.) obecně byl v tuto dobu kemp klidný, čistý a upravený.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 351 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist