Camping Vranovská pláž - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 327 recenzí (celkem 1595)  

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 327
Celkem hodnocení 1595
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lenka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Atrakce spoplatněny i pro ubytované. I přes spoplatněné sprchy nebyla teplota vody jako na informační tabuli.To jsou jediná negativa. S prostředím,službami i personálem jsme byli spokojeni.Rádi se tam vrátíme.

Alena Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt červenec 2016. Nechápu jak tohle předražené ožralecké sympozium mohlo dostat ohodnocení nejlepší kemp roku 2016. Jedním slovem byl pobyt zde fakt hrůza! Frustrující zkušenost na celý život SEM UŽ NIKDY MÁM SEBE I SVOU RODINU RÁDA!

Bohuslav K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neni co vytknout.Cisto,dobra zabava pro deti,dobre obcerstveni,vyborna plaz

Švec V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemní lidé, nádherná krajina.

skulina z.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

zdravim byl jsem u vas jiz po nekolikate a byl jsem vzdy maximalne spokojen.

Hana M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi příjemný pobyt, budeme se rádi vracet

Marta K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vranovská přehrada je naše srdeční záležitost,jsme už starší a naučili jsme tuto oblast milovat i naše dětí a jejich děti,vždycky si najmeme chatu a týden si užíváme většinou je počasí krásné .

Richard Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto unesen s čistoty umýváren ceny normální žádné eldorádo uzamčený kemp prostředí super prostě paráda. Rád opět zavítám na přes rok a to na delší dobu.

Dáša M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp z důvodu jeho super recenzí, ale byli jsme velmi zklamaní. Kemp patří mezi typicky komerční kempy, sice moderní a čistý, ale vše téměř za peníze a bezplatné služby, o ty se musíte hlásit, jinak mate smůlu. Některé služby, které kemp nabízel, snad byli jen pro oko. Krásné nové WC a taktéž sprchy, které ale zavírali ve 22 hodin. Tobogán sice krásný, ale uzavřen pro nepřízeň počasí. Venku nebylo zrovna 30 stupňů, ale tak 26,koupat se dalo. Po návštěvě recepce pak tobogán zpřístupnili. Krásné hříště s osvětlením, ale světla nepouštěli. Letní kino, které za nepřízně počasí (nepršelo) bylo vždy přesunuto do tamní restaurace a tam už jste si museli něco koupit,....Pro větší děti tu byl jen lanový park - za peníze. Nám se tu tedy nelíbilo.

Petra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Obrovský, moderně zařízený kemp s mnoha možnostmi využití volného času. Krásná čistá voda z Vranovské přehrady. Kemp je rozdělen na několik částí, každý si může vybrat, zda je pro něj příjemnější otevřená plocha či větší soukromí pod stromy. Kladně hodnotím nepřeberné mnpžství občerstvení, kde si každý přijde na své. Skvěl je i obchod s kempingovým vybavením v areálu kempu

Vaclav

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp dobře vybaven. Jediné co bych vytkl je otvírací doba sprch - sprchy bych uvítal od 6-23 (místo 7-22). Kuchyňka - kde byla studená voda byla taky po 21. hodině zavřená - uvítal bych otevřenou kuchyňku alespoň do 22. hodiny. Na toaletách totiž byla nějaká vlažná voda co se nedala pít.
Dále jsem měl bohužel nedobrou zkušenost s přílišným hlukem - kdy se zde zrovna konala oficiální akce vysokoškoláků - tzn. DJ a hlasitá hudba v noci (to by zde být nemělo) plus pak samozřejmě celou noc až do ranních hodin vyřvávání. Nechápu že to někdo povolil - takové akce by měli být na menších kempech, které si mohou pronajat celé.

Irena N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše O.k.celé léto v kempu

Spiewokova

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nebyly jsme ubytovani v Campingplatz ale kazdy den jsme dojizdeli na plaz. Moc se nam libilo a pristi rok jsme se rozhodli na dovolenou vranovska plaz

Lenka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prodejna potvravin, zvláště u hlavní vrátnice nic moc, ceny přemrštěné, sortiment mizerný, stáčené víno bylo mizerné, příště bych počítala s většími vlastními zásobami a tomuto obchodu se raději vyhnout.Obsluha některých placených atrakcí by mohla být snaživější, např. poradit, ne jenom vybírat peníze

Camping Vranovská pláž reaguje:

Dobrý den,
děkujeme za recenzi a ohodnocení kempu, pokud potřebujete poradit nebo se ohledně něčeho informovat obraťte se na jednu ze recepcí.
Pěkný den Vám přeje tým Vranovská pláž.

Rellova D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vranov je nejuzasnejsi a nejnej srdcova zalezitost....a taky tam pracovala cela rodinka. A letos je uzasne vylepseny o nove ubytovani a atd....

Kuchyňová I.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celý týden u vás byla druhá babička s dědou a vnoučaty....já a dcera jsme dorazily na poslední noc ....po letech návrat na Vranov který mám ráda od dětských let....a byly jsme nadšené ... Určitě se vrátíme !!

Terka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 8.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nejde vynachválit, člověk ztrácí slov v úžasu z překrásné krajiny plus ve spojení se vždy se usmívající obsluhou na Gaudeu. Sebemenší i sebevětší přání, pokud je to jen trošku v silách obsluhy, je vám splněno. Kuchyně je absolutně famózní. Zázemí kempu má nedozírné možnosti... Firma zajišťující obsluhu jednotlivých adrenalinových atrakcí je zodpovědnou a báječně spolupracující firmou od prvního písemného kontaktu. Profesionalita všech v kempu není bohužel typickou pro všechny oblasti ČR, a proto pokud jen trošku můžete - veřejnou dopravou až 4h cesty z Prahy... autem 2,5 hodiny cesty... vím, že člověku to za to stojí... URČITĚ KEMP NAVŠTIVTE!

Camping Vranovská pláž reaguje:

Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Vaší chvály si velice vážíme jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi kolegy z restaurace Gaudeo, jejich jídlo je opravdu famózní to s Vámi naprosto souhlasíme a Bakchus aktivity, kteří se starají o naši zábavu a adrenalinové zážitky. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
Pěkný den Vám přeje tým Vranovská pláž.

Vendulinka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni

Ladislav M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Odpočinek v pohodě a už v klidu.

Stanislav G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovolená v suprovem kempu.

Jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dlouhá léta oblíbený kemp.

Monika K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v nejlepším pořádku, velká spokojenost.

Dana L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na Vranov jsme jezdili již před lety. Nyní jsme byli příjemně překvapeni. Pohoda, klid, večer zábava, jídlo i nápoje bez front, skvělý přístup ke koupání, nyní v září volná a přehledná pláž.

Oldřich B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme pravidelně na akce Vranovského léta, možná by jsme uvítali v mabídce termín od čvrtka do neděle. Poplatek za lůžkoviny? Jinak spokojenost a příští rok chceme přijet znovu. Bureš

Tomáš M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto skvělý kemp, myslí tu snad na všechno, včetně nočních hlídačů a uklízečů odpadků v kempu, zábavy pro celou rodinu a nabídky různých služeb. Ceny velmi přijatelné, zejména v restauracích, obchodech, ale i za zábavu. Jedniné dva drobé nedostatky bych viděl ve snad nejvyšších cenách za ubytování v ČR a potom v umístění části kempu pro mladé. Tento je umístěn v místě, které by bylo naopak naprosto ideální pro rodiny s dětmi (u hřiště a centra animací). To jsou však jen drobnosti, jinak nejlepší kemp, ve kterém jsem kdy byl.

Camping Vranovská pláž reaguje:

Dobrý den Tomáši. Děkujeme Vám za recenzi. Pochvaly si vážíme, určitě nás to motivuje k poskytování nadále stejně kvalitních služeb. Umístění mladších rekreantů se nám zatím takto osvědčilo, nicméně děkujeme za Váš postřeh. Jsme rádi, že se Vám u nás líbí a budeme se na Vás těšit i v budoucnu.
Pěkný den Vám přeje Tým Vranovské pláže

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 327 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Průměrné 4.7/10
Vynikající 9.6/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist