Camping Vranovská pláž - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 264 recenzí

Vranovská přehrada - pláž,
Šumná 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení (264)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ivo U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejkrásnější je Vranovská příroda a možnosti výletů(Vranovský zámek,Bítovský hrad,Znojmo).

Lenka S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím smeknout poklonu kemp nádherný nejvíce se mi líbil Pařník ( bar a kavárna na vodě) skvělá obsluha a letní kino nejlepší za rok určite znovu a všem doporučuji.

Tomáš S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pri příjezdu jsem se nemohli dočkat na kliče od ubytovani,ale v tom shonu jsem to chapali,jinak jsem byli nadmiru spokojeni a do kempu se zase opet chystame,Musim všem jen doporučit.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

líbilo-stánky, občerstvení, pařník, atrakce pro děti
nelíbilo-letní kino (v minulosti mnohem bylo lepší)

Veornika M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí a animační programy v kempu byly super:-) využívali jsme je plně každným dnem, i když nebylo zrovna hezky, pořád je zde hodně možností, jak zabavit nejen děti, ale i sebe. Příští rok jedeme znovu :-)

Filip R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeli jsme záměrně na akci Vranovské léto, ta byla jako každý rok povedená. K tomu bylo velice příjemné sezení s velice příjemnou obsluhou na Pařníku. Příští rok jedeme zas. Jediná výtka je, že jsme nepřišli na zpusob jak si tam nabíjet telefony. Nakonec se to vždy s lahvinkou vína dá nějak udělat.

Denisa D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

u vás v kempu se mi líbilo vše.jídla dobrá,piva také.příští léto vás navštívíme zase.děkujeme

Vladimíra H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborně se nám spalo (dobré postele v Penzionu Na Stráni), užily jsme si vodní sporty, (skvělá voda!) stánky a restaurace, letní kino, odpočinuly jsme si. Při ubytování byl trochu zmatek, po dlouhé cestě to nebylo příjemné, ale spravila to sprcha a první káva. Nepříjemné pro mě bylo, že se nedalo všude platit kartou (např. v obchodě a v pizzerii), přestože na stránkách je uvedeno, že kartu přijímáte, brala jsem to jako informaci platnou na celý camp. Vyřešil to cash back v Gaudeo, díky jim. Měli byste aktualizovat stránky: nepůsobí dobře, máte-li v nabídce vodní zorbing a vodní fotbal, ale ve skutečnosti pak tyto aktivity chybí.

Rene N.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vytknou se neda nic od služeb , jednani ,ceny, programy atd.Jedine co nam nevyšlo bylo počasi ale to se ovlivnit neda Obrovska spokojenost

Petr N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme opakovaně na pláži(po páté po sobě) a každý rok je vidět nějaká změna, něco nového.

Lenka L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 8.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprosto skvělé prostředí za neuvěřitelné ceny...a takové sociální zřízení jsem ještě nikde nazažila..určitě se tam příští rok znovu vydáme

Radka I.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

akce pro děti, výborné jídlo a svělá zábava :)

Jan S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 30.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý přístup personálu, rady, ochota, neustálý pohyb uklízeček, žádné odpadky, pravidelné mytí sociálních zařízení, zábava, doprovodné akce

Petra S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na první pohled kemp působí velmi čistě, uklizeně a uspořádaně - velká pochvala všem, kdo se o pořádek starají, zejména na toaletách!!! Programy a vyžití pro děti je luxusní!!! Většinou využíváme ubytování v chatkách - podlahy jsou nové, to je paráda, ale navrhuji vyměnit palandy. Občas je strach na nich spát, protože jsou již hodně zastaralé nebo rozvrzané. Nedá se na ně pořádně vylézt a slézt. Když se na horní posteli člověk otočí, třese se i ten člověk pod ním, popř. celá chata :-). Ještě bývá problém dostat se nahoru na postel, protože vedle ledničky je skříňka, která tam docela překáží. Pokud by byl žebřík z boku, bylo by to super. To je asi jediné mínus.

Jiří V.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově velmi kvalitní prostředí a služby. Čisto a bezpečno velké vyžití jak pro jednolivce tak pro skupiny

Michaela N.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 31.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Nevím co bych vytkla. Všechno se mi líbilo. Jídlo vynikající. Ubytování krásný. Prostředí velmi pěkné. Vždy se dá něco dělat. Doporučuji navštívit Vranovskou přehradu. Byla jsem tu už několikrát.

Andrea Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení bylo udržované,akorát kdyby nebylo takové počasí, přes týden nebylo moc zábavy,kromě letního kina,které kvůli počasí bylo někdy zrušeno.

Anna V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné co se mi nelíbilo bylo to, že v kempu bylo moc lidí. Jinak paráda. :)

Jiri K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vse v poradku celkovy dojem hezky,pro deti spoustu atrakci a dobre obcerstveni.u

Martina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejvíce se nám líbili programy pro děti a ostatní služby.

Radek F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

v kempu bych kladně ohodnotil čistotu prostředí, čistotu sociálního zařízení, klid a velké možnosti sportovního vyžití

Gabriela V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi se nám líbila herna pro děti a zázemí pro děti.

Lukáš V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp leží na skvělém místě a nabízí spoustu možností.

Zdenek H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné dětské hřiště.Ale mohly by se ještě rozšířit sociálky u výjezdové recepce.Jinak skvělý kemp.

Martina D.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sprchy věčně špinavé, toaletní papír na WC chyběl. Velmi hlučný kemp, letní kino se rozléhalo až do pozdních nočních hodin. Pozitivem snad pouze programy pro děti. Ceny poměrně vysoké.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 264 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

Doporučujeme navštívit

dsc00295jpg
Skvělé 9.0/10
kemp-desna
Úžasné 9.9/10

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
Váš názor
TOPlist TOPlist