Camping Vranovská pláž - Hodnocení

9.3 / 10 Vynikající
podle 522 recenzí

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

93% Hodnocení (522)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Magdalena H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprostá spokojenost

David V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme velice spokojeni, jezdíme zde každý rok.

Seidlovi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nase prvni novomanzelska dovolena a musim rict,ze jsme si snad lepsi misto nemohli vybrat. Plaz krasna,cista.Prekvapily mne i prubezne celodenni uklidy socialnich zarizeni,coz hodnotim velikou spokojenosti. V nasem terminu jsme vychytali paradni akce,ktere camp poradal. Naprosta spokojenost s celym campem! :)

Blanka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po dlouhé době jsme se vydali na vranovskou přehradu a byli jsme mile překvapeni jak se tam vše změnilo k lepšímu.

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto skvělý kemp.
Spousta zábavy,široký sortiment občerstvení a hlavně tak čistou vodu jsem na přehradě ještě neviděla.
Doporučuji!!!!!

Standa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vranov je nejlepší....

Bára Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný a hodně jsme si užili.

Ivo U.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ikdyž jedeme na dovolenou jinde,vždy se nezapomeneme na Vranovskou přehradu podívat.Nikdy totiž nezklame.V mém případě,tato láska trvá od roku 1984,kdy jsem zde sloužil vojenskou presenční službu.

Jaroslava K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost se vším :) Zatím nejlepší kemp!

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc krásné prostředí,byli jsme velice spokojeni.

a M.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Som tu po 7rokoch. Pozitívne zmeny, dobré služby, málo vody v priehrade?!? Smrad na pláži z rozkladajúcich sa živočíchov v piesku kde bola kedysi voda a odpadky. Inak celkovo 89%+. Doporučujem.

Adéla N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice drahé, pláž samý kámen.

Pravoslav H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem


Dost drahý kemp, zejména co se týče ubytovacích poplatků! Také zde zoufale chybí více stromů, je obtížné sehnat místo ve stínu, navíc mnohdy auta parkují přímo vedle stanů, čímž zbytečně zabírají volnou plochu. Je tu sympatická prodejna U Pařezu, bohatá je zde i nabídka nejrůznějších občerstvení (ceny vyšší i nižší, jak kde), ale dost nepochopitelně se umývárny uzamykají v 22,00 (!), takže ti, kteří v létě chodí spát později, si musí poněkud nedůstojně čistit zuby na WC... Dodržuje se zde noční klid, což je milé.

N. K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu vynikající. Co mi vadilo, byly stany hlava na hlavě (často pár desítek cm od sebe), soukromí žádné. Sociální zařízení není na moc vysoké úrovni. WC by nemusela být nahoře otevřená a mohl by tam být reproduktor s hudbou. Do sprch se nemohlo s obuví, což mi kvůli hygieně vadí. CHYBÍ MÝDLA v umývárně u WC. Plocha na stany značně šikmá. Letos mě zklamalo i kino. Velmi malé plátno, nedokonalá technika. Služby a personál kempu bezvadné.

Václav D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo tam nádherně a rádi se tam vrátíme.

Vasek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vzdy ciste socialni zarizeni bez front, nekolik moznosti obcerstveni, pujcovna lodek a slapadel, pekne prostredi.

Lenka C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistá a teplá voda.Čisté zázemí.Nejlepší je vodní fotbal.Pěkná pláž.Příznivé ceny.

Martina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Oceňuji příjemné prostředí pro rodinnou dovolenou, animační služby pro děti, sportovní vyžití

jana s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme na vranovskou pláž 5 let každé léto několikrát a jsme stále moc spokojeni. Hlavně sportovní a volnočasové vyžití pro děti i nás rodiče je prostě super :-)

Monika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

100 % spokojenost ;-)

Anetea

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 31.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pláž by jsi zasloužila úpravu - spoustu ostrých kamenů. Jinak super!

Anna T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vyborné prostredie,atmosfera,akcie velika spokojnost.

Josef B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 29.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je super, pestrá nabídka služeb, rádi se vracíme.

Marek M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autokaravan - vše super, jen stání pro karavany strašně z kopce - chtělo by to srovnat a nesrat na to, jinak OK

Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je perfektní ale v noci trochu hlučný.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 522 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

Doporučujeme navštívit

  • Koupaliště a kemp Pecka Podzvičínsko
  • Autocamp Osek Krušné hory
  • Camping Olšina - Lipno Lipno
  • ATC FREE STAR Strachotín Jižní Morava
  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • Kemp Keramika Plzeňsko
  • Eurocamping Bojkovice Zlínsko
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • Kemp a chaty Stříbrný rybník Hradecko
  • Resort & Camp Dešná Beskydy
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • Camping BOROVA Chrudimsko - Hlinecko
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Camp Karolina Tachovsko
  • Kemp Šiklův mlýn oblast Vysočina
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist