Camping Vranovská pláž - Hodnocení

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Vranovská pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

91% Hodnocení 272
Celkem hodnocení 1269
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Leona L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Otřesný zážitek, škoda, že nebyl uveřejněn, Jen řev opilců, narvaný kemp, no hrůza... už nikdy.

Mlynářovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 31.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ač nerad používám takový nehezký výraz, tento kemp bych klasifikoval jako rekreační komerci ve velmi pokročilém stádiu. Samotné zařízení je na velmi hezkém místě blízko hráze Vranovské přehrady, voda byla překvapivě čistá, hladina přehrady tou dobou – tedy zcela na konci letních prázdnin – byla hluboko pod normálem. Kemp je velký, působí snad až na chatky novým a udržovaným dojmem. Péče o sociálky je tu příkladná. Do kempu je možné také zajíst samozřejmě jen za koupáním, tedy v sezóně je tu hlava na hlavě. Tím pádem jsou okolní služby hodně podřízené tomu, aby se zužitkovala každá koruna, kterou má návštěvník v kapse. Tato snaha jest bohužel ještě viditelnější, když hlavní nával opadne. Bez ohledu na otevírací dobu se téměř vše uzavře, rozsah služeb se výrazně zúží. Během naší návštěvy se to projevilo např. na provozu místního pěkného tobogánu – měl být sice otevřený, ale nebyl. Suma sumárum – návštěva stojí za úvahu, leč jen mimo hlavní sezónu.

vláďa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam nádherně každý rok se rád vracím.

Denisa Č.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné :) ubytování super:)

Martin K.

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě skvělé, užili jsme si to!

Zdeněk

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 1.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp naprosto předčil moje očekávání, cena za ubytování je sice vyšší, ale adekvátní. Voda byla nádherně čistá, služby v kempu vynikající (akorát vzhledem k termínu na konci sezóny už občas nebylo všechno stále dostupné). Určitě přijedeme zas!

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hodnotím tento camp kladně, radi jezdíme kazdy rok. Letos jsme se tam bohuzel dostali az ke konci srpna, a pro priste vime ze budeme jezdit na prelomu prázdnin. Jedine co me zamrzelo tento rok na campu bylo, ze uz nebylo nic pro deti, tobogan nebyl spusten ani jednou a kdyz jsme chteli jit s prckama na vecerni stezku odvahy a hledani pokladu v rozhlase pani povidala ze bude sraz ve 21:30 nase deti se byli pani poptat zda opravdu bude stezka o pul desate, pani rekla ze ano. Na misto jsme prisli jeste o neco drive aby jsme to nepropasli a okolo nas jeste spousta dalsich deti, ktere cekali s nasimi detmi a po dvaceti minutovem cekani pribehli okolni deti ze poklad nasli. Velice nas to zarazilo protoze nas pani ujistovala ze urcite zacatek bude o pul desate. Nase deti byli velice zklamany ze uz je davno po hledani pokladu. Kdyz dorazili instruktorky ktere stezku vedli ptali jsme se jeste s jednou maminkou ktera tez cekala s nami jak je mozne ze kdyz to melo byt o pul desate, ze uz stezka davno probehla, bylo nam receno ze to oznamili detem ktere s nimi opekali spekacky, ale nikde ani v roshlase o opekani ani o tom ze stezka bude driv nebyla zadna zminka. Pani instruktorka rekla at jezdime v sezone. Od ted to tak budeme praktikovat aby i deti si mohli uzit zabavu, protoze takhle na konci prazdnin byli jen u chatky a nebo na hristatkach, protoze uz nebylo nikde nic. Coz byla skoda, zmrzlinu jsme sehnali uz jen v kiosku. V campu je nadherne a kdyz clovek prijede v cervenci zazije nadhernou dovcu. Camp doporucuji vsem, akorat je skoda ze ke konci praznin uz tam nic neni. Jinak davam 5* urco.

Nataša

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

rozhodně tenhle kemp si nezaslouží titul nejelpší kemp!!
Je zde spousta lákadel, ale když je chce člověk využít, zjistí že to jsou opravdu JEN lákadla... např. letní kino, které se převážně hrálo v restauraci (proč asi?), osvětlené víceúčelové hřiště -které nikdy nerozsvítili (hold to něco stojí), "zdarma" animační programy pro děti (které se vrátili, že potřebují peníze aby se mohly zúčastnit...) atd.
Nehledě na umývarky a sprchy pouze do 22.00.... a ten systém, takhle by to "nejlepší" kemp rozhodně neměl být.
Dala bych spíš označení, takový rádoby nej, komerční kemp pro lidi co rádi utrácejí...ale ve finále když člověk pohledá najde rozhodně lepší, menší a levnější kempy jinde po čr...
vranov ano, ale tento kemp už nikdy!

Koudelka P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě super kemp kam se řádu vrátíme

Oldřich b.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme na pláž pravidelně, letos speciálně na volejbalový turnaj (jako diváci). Opět nás to nezklamalo a doufáme, že seženem ubytování (hotel Sobol)také příští rok. Bureš

Magdalena H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprostá spokojenost

David V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme velice spokojeni, jezdíme zde každý rok.

Seidlovi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nase prvni novomanzelska dovolena a musim rict,ze jsme si snad lepsi misto nemohli vybrat. Plaz krasna,cista.Prekvapily mne i prubezne celodenni uklidy socialnich zarizeni,coz hodnotim velikou spokojenosti. V nasem terminu jsme vychytali paradni akce,ktere camp poradal. Naprosta spokojenost s celym campem! :)

Blanka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po dlouhé době jsme se vydali na vranovskou přehradu a byli jsme mile překvapeni jak se tam vše změnilo k lepšímu.

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto skvělý kemp.
Spousta zábavy,široký sortiment občerstvení a hlavně tak čistou vodu jsem na přehradě ještě neviděla.
Doporučuji!!!!!

Standa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vranov je nejlepší....

Bára Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný a hodně jsme si užili.

Ivo U.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ikdyž jedeme na dovolenou jinde,vždy se nezapomeneme na Vranovskou přehradu podívat.Nikdy totiž nezklame.V mém případě,tato láska trvá od roku 1984,kdy jsem zde sloužil vojenskou presenční službu.

Jakub M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborná zábava, atrakce, cyklozávody. Prostě super.

Petr M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvěle vybavený kemp

Jaroslava K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost se vším :) Zatím nejlepší kemp!

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc krásné prostředí,byli jsme velice spokojeni.

a M.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Som tu po 7rokoch. Pozitívne zmeny, dobré služby, málo vody v priehrade?!? Smrad na pláži z rozkladajúcich sa živočíchov v piesku kde bola kedysi voda a odpadky. Inak celkovo 89%+. Doporučujem.

Adéla N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice drahé, pláž samý kámen.

Pravoslav H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem


Dost drahý kemp, zejména co se týče ubytovacích poplatků! Také zde zoufale chybí více stromů, je obtížné sehnat místo ve stínu, navíc mnohdy auta parkují přímo vedle stanů, čímž zbytečně zabírají volnou plochu. Je tu sympatická prodejna U Pařezu, bohatá je zde i nabídka nejrůznějších občerstvení (ceny vyšší i nižší, jak kde), ale dost nepochopitelně se umývárny uzamykají v 22,00 (!), takže ti, kteří v létě chodí spát později, si musí poněkud nedůstojně čistit zuby na WC... Dodržuje se zde noční klid, což je milé.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž, který hodnotilo 272 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Vranovská pláž.

Doporučujeme navštívit

  • ATC FREE STAR Strachotín Jižní Morava
  • Autocamp Osek Krušné hory
  • Koupaliště a kemp Pecka Podzvičínsko
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • Camp Karolina Tachovsko
  • Kemp Šiklův mlýn oblast Vysočina
  • Kemp a chaty Stříbrný rybník Hradecko
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • Kemp Keramika Plzeňsko
  • Autokemp KOMORNÍK STRMILOV Jižní Čechy
  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • Camping Olšina - Lipno Lipno
  • Autocamp Sedmihorky Český ráj
  • Autocamp Žíchovec Jižní Čechy
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • Resort & Camp Dešná Beskydy
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist