Autocamp OASA Staňkov - Hodnocení

9.4 / 10 Vynikající
podle 139 recenzí (celkem 1216)  

Staňkov 072,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp OASA Staňkov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

94% Hodnocení 139
Celkem hodnocení 1216
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp OASA Staňkov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výběrem campu pro naši dovolenou jsem strávila dost času a jsem ráda, že jsem se tomu tolik věnovala a vybrala autocamp Oása. Dovolená byla super (jen počasí mohlo být lepší), hlavně děti (7 a necelé 2 roky) si to moc užily. Parádní hřiště i koupání. Výlety po okolí super. Sociálky dostačující, čisté, ale rekonstrukci už by si zasloužily. Kuchyňka menší, ale šlo to. Jedna lendice na celý kemp je málo, chtělo by to ještě jednu. Chyběla rychlovarná konvice, tu jsem si nakonec koupili v Třeboni :-) ale mohly by tam být. Dva vařiče také nic moc, další by se šiknul. Ale jinak byla dovolená bomba. Parcely jsou super, každý má svůj prostor. Ceny jídla v restauraci o.k., jídlo dobré. Pečivo denně ke koupi v kiosku (a spoustu dalšího). Dovolená na jedničku!

Radek N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám u Vás líbilo.

Vítězslav Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi se nám zde líbilo, prostředí je čisté a příjemné, jediná nevýhoda je velmi brzká zavírací doba všech restaurací a hospod v okolí, člověk tedy už ve 22 hod. nemá kam jít na pivo

Miroslav Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je hned u Staňkovského rybníky, kde je hezké koupání. Majitelé jsou milý a ochotní. Velká část kemp je oplocená. V oplocené části jsou prostorné parcely s vodou a elektřinou. Pes je vítán. Na recepci půjčují šlapadla a loďky. V kempu je kráme a občerstvení. WC celkem v pořádku, sprchy jsou na mince, kuchyňka s ledničkou.

Michal

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 10.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, příjemný personál, čisté sociální zařízení s kvalitním toaletním papírem.

Tereza F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 23.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

čisté sprchy i toalety, ceny byly vyšší a pivo špatně točené..

Petra D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí. Vyžití pro malé děti - dětská hřiště. Bez výhrad.

eleonora7

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdím již 12 let a neznám lepší:-) Sociální zázemí je naprosto perfektní a okolní krajina je nejkrásnější v celých čechách:-)))

Staněk F.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 15.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vážená p.Gabrielo, pravda je Vaše,moje jiná. Měl jsem zavolat Policii a bylo by vše jinak, Váš problém to jistě nebyl,tak se k tomu vůbec nevyjadřujte, byli jste v jednom kolektivu, tak se hulvátů nezastávejte,jste vlastně jediní, co mají problém,jen Vás lituji. S pozdravem p.S. Obrázek si udělají návštěvníci sami.Jen se snažíme spíše pomáhat než škodit ,což jiní návštěvníci jistě ocenili.Kdo byl spokojen rád se vrací kdo ne je doma.

Martin B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ aktivity pro deti v campu

Dostálová G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autocamp Oasa, jsme objevili na internetu. Doporučuji ! Moc se nám líbilo. Personál velmi příjemný, sociální zařízení čisté, včetně sprch - neustále se uklízí !!! Vzhledem k letnímu počasí velmi oceňuji lednici v kuchyňce (mohla by být ale větší).
Děkujeme moc pěkná dovolená :-) !

Gabriela S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

do kempu jezdíme jako parta babičky,dědečkové,rodiče a děti delší dobu pravidelně na začátku prázdnin a na konci prázdnin.Moc se nám tam líbí prostředí krásné,veškeré služby dobré,všude čisto takže pobyt můžeme jen chválit,opak je chování zaměstnance jmenovitě p.Staněk,předposlední den našeho pobytu přišel do objektu kde jsme byli ubytovaný v maringotkách beze slova zapojil kabel do proudu a odešel pro křovinořez,tak jsme se zeptali co to má být nestáli jsme pánovi za pozdrav natož aby nám odpověděl,namísto toho nás slově napadl,že nás tam poslouchá celý týden jak tady děláme rámus do 4h a další členy naší party osočil že zanechali nepořádek v maringotkách (řečeno to bylo trochu jiným slovníkem),je to jediná osoba která má s námi problém ale nevíme důvod,ohradili jsme se že v 22,30h byl u nás v objektu klid jelikož jak jsem uvedla jsou mezi námi i děti a to i malé.Důvod proč jsem to zde napsala je ,že většina lidí z party je tak znechucených,že než se s p.Stankem dohadovat tak už se jim do kempu nechce i když jsem jezdili 20let

Autocamp OASA Staňkov reaguje:

Vážená paní Gabrielo Smetanová z Teplic, děkujeme Vám za čas, který jste věnovala hodnocení našeho kempu. Každá mince má dvě strany a nyní nám nezbývá nic jiného, než reagovat na vaše sdělení a popsat okolnosti tohoto příběhu. Náš kemp je rodinný, preferujeme jednotlivé rodiny s dětmi a party lidí posíláme raději k
sousedům, protože party žijí obvykle nočním životem a je jim většinou jedno, zda­li mají s sebou děti či nikoliv. Již vloni byly s vaší partou problémy s dodržováním nočního klidu. Vše bylo završeno vaším
odjezdem, kdy jste nepředali maringotky paní Staňkové, jak je v řádu Rybsportu, nýbrž jste zanechali pročůrané matrace opřené o zeď a nepořádek a odjeli. Prosili jsme vedoucího Rybsportu pana Netolického, aby vaši nepřizpůsobivou partu více neubytovával, ale asi na naše varování pro jiné starosti zapomněl.
Náš pan Staněk má velmi obtížnou úlohu dbát na noční klid. Když vaši partu viděl, přišel nás upozornit, že bude velmi obtížné zajistit sousedním hostům, aby se vyspali. Jak předpokládal, vaše parta byla jako vloni zdrojem hluku v kempu. Vaši parťáci chodili na záchod za maringotky a nic po sobě neuklidili. Dnes jsme to ukazovali novým hostům. Paní, která přijela po vás do maringotky Rybsportu plakala panu Netolickému do telefonu, že v takovém nepořádku a zápachu nebude bydlet. Vím, že ve vaší partě fialových triček jsou i slušní lidé, ale bohužel jste přece jenom jedna parta fialových triček se společnou pověstí.
I v pětihvězdičkových hotelech se dělá údržba veřejné zeleně průběžně, protože to jinak nejde. Pan Staněk ostříhal živé ploty v celém kempu, nikomu to nevadilo, ale když chtěl pokračovat u vás, setkal se jen s nadávkami a vytáhli jste mu kabel z venkovního rozvaděče u Doležalů. Ještě se nám za 25 let nestalo, aby nám někdo bránil v sekání trávy neb stříhání živých plotů. Práce jsou v tuto dobu nutné, aby na jaře zase vše bylo zelené a kvetlo. Pokud vás elektrické nůžky na plot hodinu rušily, tak se vám omlouváme. Také bychom vaši partu poprosili o laskavost. Navštivte příště prosím některý ze sousedních kempů, my dáváme přednost , pokud si můžeme vybrat, jednotlivým rodinám s dětmi, které v noci spí.
Děkuji a hezký den. J.Soukup.

Petra B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávili jsme zde poslední prázdninový víkend. Nemělo to chybu ......

Pavla B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poprvé jsme byli v autokempu Oasa s manželem ještě za svobodna před asi 10 lety.Podruhé v roce 2010 již s prvním synem a potřetí letos i s druhým synem.Vždy velká spokojenost.Pravda,letos nás po dvou dnech z kempu vyhnalo chladné a deštivé počasí a onemocnění mladšího synka,ale přesto doufáme v návrat další léta.....

Jaroslav C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu si užíváme dovolenou již čtvrtým rokem,vždy první a poslední týden v měsíci červenci.S námi i tři vnoučata,pobyt v boxu 65 nemá prostě chybu.Přejeme Soukupovým moc zdraví a jen tak dál.

Jaroslava Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na tak velký kemp by bylo dobré rozmístit pár chemických toalet.

friedrich p.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vždy super pobyt.

Martina

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již 10 let a už se těšíme na další sezonu.

Tomáš K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost se vším. Nemán co vytknout.

Petr Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde podruhé,loni se nám zde celkem líbilo, proto jsme se letos vrátili.Plánujeme se na přesrok vrátit zas.Dvě věci bych vytknul,nebo spíše měl připomínku,nebylo by od věcí po kempu rozmístit chemické toalety ToiToi.Další věc je,že je velká škoda,že bary a kiosky zavírají ve 22:00,ačkoli tam sedí ještě dost hostů.To je takový zastaralý.

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo super. Krásná dovolená jako každý rok.

Iva R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí a úžasné jídlo z ryb.

Beránková P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp je naprosto ve všem super, Soukupovi milý, vstřícní a ochotní. Obsluha v kiosku taky milá. Pláž nádherná. Jezdím sem už několik dlouhých let.

Lucka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo naprosto super, jen se nedalo koupat v rybníku, za to ale kemp nemůže!

Magda J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo naprosto v pořádku, děkujeme

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp OASA Staňkov, který hodnotilo 139 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp OASA Staňkov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp OASA Staňkov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist