Autocamp OASA Staňkov - Hodnocení

9.3 / 10 Vynikající
podle 246 recenzí (celkem 1326)  

Staňkov 072,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp OASA Staňkov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

93% Hodnocení 246
Celkem hodnocení 1326
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp OASA Staňkov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Dana P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp opravdu vhodný pro rodiny s dětmi, krásné hřiště, možnosti spousty aktivit v kempu a okolí. Sociální zařízení vždy čisté, personál velmi ochotný. Možnost zapůjčení kemp. vybavení i kol. Ocenili jsme, že po 22 hodině je v kempu klid. Super je také možnost zakoupit základní potraviny přímo v kempu, ikdyž ceny jsou vyšší. Pokud nechcete vařit jsou k dispozici i teplá jídla. Celkový dojem byl skvělý a děti byli naprosto nadšené, hned si našli kamarády. :-) Určitě jsme nebyli naposled. Díky.

Jaroslav Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme naprosto spokojeni včetně rybaření.

L

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí campu. Čisté a vybavené sociální zařízení. Mnoho služeb.

ze P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za nas maximalni spokojenost. Personal vždy jen prijemny a vstricny. sociálka vždy uklizena a cista (nepletme si kemp a 4hvezdovy hotel). mile prekvapila zdarma lednice a mikrovlnka ve spolecne kuchyňce. co se tyce elektricke pripojky, tak i tam spokojenost je v cene boxu. stacila i na nabijeni elektrokola. kdo chce varit vodu v konvici ma moznost si doplatit silnejsi pripojku. wifina pro internetove zavislaky taky zadarmo a super pokryti. v obcerstveni se vždy naslo i něco teplého k jidlu ze ceny prijatelne (ostatne jsme v kempu a každý si muze uvarit sam) sklo je zalohovane, to snad nikomu nemůže vadit ma-li v umyslu ho zase vrátit :-)
jsem moc rad, ze jsme vybrali zrovna tento kemp.
dekuji za prijemnou dovolenou, urcite se budeme vracet.

koudelová

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Paráda, paráda, paráda

Pavel M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super ubytování ,ceny poloviční než kdekoliv jinde a super zázemí.

Tereza R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nam moc libilo,skvele prostredi,spoustu moznosti na vylety v okoli...Na konci sezony rybnik hodne kvetl.

Lenka P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vyšlo počasí , takže super

Monika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok se nám tu moc líbilo, vše bylo na výbornou , těšíme se zase za rok naschledanou.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stále super! Jezdíme pravidelně již několik let.....

Lenka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám u vás líbilo

Iveta R.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé místo, nádherná příroda, perfektní snídaně a milý personál

J

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi udržovaný camp. V campu je obchod s potravinami, restaurace. Krásné prostředí.

M

Rodina se staršími dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný camp. Rodinné prostředí. Přátelská atmosféra. Široká škála služeb a možností k zábavě.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem každý rok už asi 13 let. Pořád se snaží služby i prostředí zlepšovat.

Tomáš H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostředí dobrý ochotný personál , slabší soc. zázemí

Zuzana H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování celkově velmi pěkné jen mi prišlo,že platit za vodu, která byla ještě k tomu hrozně železitá je zbytečné. Také nás trochu zarazilo že tu zde nebyli žádné hrnce ani nic takového na půjčení. Jinak opravdu úžasná dovolená! Doporučuji.

Jana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné a čisté prostředí. Příští rok se opět těšíme!!!

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasný, čistý a udržovaný kemp. Personál skvělý, ochotný. Pro nás i děti krásná dovolená, moc děkujeme. Příští rok je Oasa jasná volba☺️

Marie

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je potřeba si uvědomit, že do kempu jedeme za přírodou, ven z města - proto slevit z přehnaných nároků, kdy některým vadí špatná přípojka k elektřině, hluk nebo nedostatek prostoru. Kemp je naopak až nadmíru vybaven veškerými zařízeními, které dnešní člověk žijící v civilizaci jen potřebuje. Personál ve všech okýnkách je ochotný, usměvavý a celkově všichni se snaží vyhovět ve všech směrech zákazníkovi. Celé prostředí kempu je příjemné a člověk se tam ocitá úplně v jiném časoprostoru. Díky, budu se sem vracet)

Vendulka S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nás mile překvapil, je krásný,čistý , útulný a hlavně udržovaný..
Záchody a srpchy byly čisté a nezapáchaly.. Což se bohužel nedá řici o všech kempech.
Zábavu jsme moc nevyužili, jeli jsme si vyloženě odpočinout, proto nechci hodnotit.

Personál byl velmi příjemný a ochotný.. Jedinou výtku mám a to na restauraci, nabízet něco co už není v nabídce a to třeba i 2 dva dny mi přijde zbytečné a přitom stačí jen přeškrtnout na ceduly. To je nepříjemné hlavně personálu, který musí neustále opakovat, že to a to už není ale i hostům, kteří jsou v kempu ubytovaní delší dobu a využívají restauraci. Je to jen maličkost ale když Vám personál 3x denně říká že něco pořád není, tak už to začíná být ubíjející a přitom by jen stačilo to přeškrtnout na ceduli..

Půjčili jsme si šlapadlo, jen škoda že nejsou k půjčení třeba loďky nebo padlebordy, prostě více věcí na vodu:-))

Kemp budu ráda doporučovat a určitě jsme v kempu nebyli naposledy:-))

V.S.

Ladislav V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je perfektně vybavený a čistý,příští rok tam jedeme znova a na delší dobu.
Ideální pro rodiny s dětmi.

Igor

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

CENY ŠÍLENÉ,aby jsmte dali za hloupý čaj 30Kč+záloha na hrnek 20Kč tak to je brutalita
MAJITELÉ PROTIVNÍ, nic je nezajímá, ale jedina věc co je zajímá je jejich segvej.
HROZNÝ PŘÍSTUP K VODĚ, ŽÁDNÁ PLÁŽ, na kamení vám fakt ležet nebudu
SOCIÁLKY JAK OD SPIDERMANA
BRUTÁLNĚ MALE BOXY, jak mam do jednoho narvat velký stan,auto a altán hmm !!!
HRŮZA NEJEZDIT, už nikdy víc

Jiří D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný.Ceny za ubytování také dobré,ale ceny v kiosku vysoké.V kiosku zavírají v 22 00h což mi připadá brzo.Nedá se večer posedět.Na pánských sprchách nelze zastavit čas na sprchování.V kuchynce si musíte za teplou vodu platit.Jinak je kemp pěkně řešen.Hlavně boxy s vodou a elektrikou.

Lenka P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

klidné prostředí a příjemná obsluha

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp OASA Staňkov, který hodnotilo 246 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp OASA Staňkov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp OASA Staňkov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist