Autokemp KOMORNÍK STRMILOV - Hodnocení

6.9 / 10 Chvályhodné
podle 36 recenzí (celkem 1076)  

Autokemp Komorník,
STRMILOV 378 53 | Mapa

Provozní období: 29.5. - 11.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp KOMORNÍK STRMILOV

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

69% Hodnocení 36
Celkem hodnocení 1076
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp KOMORNÍK STRMILOV


Storno

Hodnocení návštěvníků

Nikola V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tam mnoho zábavy a příjemný personál.

Matyáš V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál příjemný. 1 restaurace a dva kiosky. pro menší děti každý čtvrtek dětský den. Jezdím tam už hodně a pořád SUPER. Rybník a dva bazény. Okolí kempu taky krásné. nemám žádné mínusy. 'Můžu pouze doporučit.

Pospíšilovi

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám zde líbilo. Čisté sociální zařízení. Výborná kuchyně. Prostředí překrásné. Za rok přijedeme zas :-)

Ivana P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

rodinný kemp bez omladiny, která by rušila atmosféru kempu

Renata M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo, personál byl vstřícný . Toalety a sociální zařízení je udržováno v čistotě, pani co se o to stará je příjemná a hodná :) , pokud to vyjde rádi se sem vrátíme. Doporučuji lidem co hleají klid a pohodu. Okolní přírodá je krásná. Rybník byl relativně čistý. Moc děkujeme za příjemnou dovolenou.

PP

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V 80. letech jsme v tomto kempu strávili několik rodinných dovolených s rodiči pod stanem. Především z tohoto důvodu jsme vyrazili na stejné místo i teď s naším potomstvem. K mému překvapení nic zásadního se za těch pár let nezměnilo:-) V 80.letech se zasekl vývoj většiny vybavení tohoto kempu, ale především přístup majitelů a personálu. Všechno je problém, nic nad rámec nejde. Majitel hřeší na krásné prostředí a okolí kempu. Bohužel na opakovačku to rozhodně nevidím, dokud se v tomto směru nic nezmění.

Olga U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu nám bylo dobře,chválím vstřícnost personálu,děkujeme.Ungerová

Z P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za naší rodinu píší kladné hodnocení. MOC se nám tady líbilo a klidně se sem rádi vrátíme.Sociální zařízení stále čisté, personál v pohodě.Ubytovaní v buňce dostačující,odpovídá popisu.

Tomáš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2018

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rád bych zhodnotil náš pobyt v tomto kempu. Kemp je na pěkném klidném místě, nedostačující vybavení nebudu znovu popisovat, to je patrné z jiných příspěvků, v kempu byl ve večerních hodinách klid a ticho, ale to bylo dáno osazenstvem, nikoliv zásluhou personálu.
Náš pobyt probíhal téměř „idylicky“ až do pátečního poledne, kdy se můj syn zranil na molu u půjčovny šlapadel, když prošlápl shnilé prkno a způsobil si zranění dolní končetiny o rezavý hřebík, s nutností následného ošetření v nemocnici. Jelikož v půjčovně nikdo nebyl, šel jsem se zeptat na recepci, kdo je zodpovědný za stav a bezpečnou použitelnost veřejně přístupného zařízení. Chlápek na recepci řekl, že on, a místo náznaku vstřícného přístupu se strašně divil, proč se vlastně rozčiluji, že se to může stát. Opravdu si nemyslím, že shnilá prkna patří na molo, kde se pohybují i děti.
Poté se tedy uráčil zavolat záchranku, která odvezla syna na ošetření do nemocnice. Odpoledne po příjezdu jsem navštívil kiosek U Šneka, ten název tomu odpovídá, vše tam děsně trvalo. Po odevzdání skla mi výčepní začal točit pivo do špinavého půllitru. Když jsem požádal o čistý, odsekl mi, že jsem si ho měl umýt hadicí a pak přede mě bouchl pivem se slovy „vypadněte se těmi blbými kecy“. Evidentně si dali echo. Po slovní potyčce, ve které na mě řval, že za zranění syna můžu já, protože tam byl bez dozoru, což není pravda, syn se propadl metr před mýma očima a zabránit jsem tomu nemohl, na mě pingl z toho pajzlu vyběhl a začal mě fyzicky napadat, s evidentní snahou vyprovokovat mě k první ráně. To už se ostatní lidé v řadě s úžasem rozutekli. Na mou poznámku, že je roznesu po internetu mi řekl, že má u sedací části těla, co si kde napíšu. Skvělý přístup.
Výsledek byl, že jsem si sbalil věci a raději předčasně odjel, než riskovat probuzení třeba s propíchanými pneumatikami na autě. Tento kemp má dobrý potenciál, ale ke dnu jej sráží vulgární a hulvácké chování naprosto neochotného personálu. Abych byl objektivní, paní, která uklízela sociálky, chci pochválit. Sprchy a toalety byly v pořádku.
Nechám na zvážení každého, ale já se tomuto místu obloukem vyhnu.

Petra

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime sem poměrně pravidelně,ale co se,bohužel,nemění je příšerná arogance a neochota majitele. Naštve vás hned u vchodu. Navic byl narvaný kemp a restaurace zavřená od oběda do půl šesté? Až na nove socialky a dvá bazenky zde ani po x letech nevidim změnu. Majitele hřeší na krásné umístění kempu a okolí,ale nehnou prstem pro nic víc. Škoda.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde již po druhé..
pán na recepci furt stejný a spruzený,ale jinak musím říct, že jsme měli štěstí i na klidný termín v kempu.
Sociálky čisté, na začátku kempu by bylo třeba aspon o jednu spršku navíc.
Za nás spokojenost. Byli jsme určitě v horších kempech.

Ervin

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme a musím dát paní Katce z předešlého příspěvku ve všem za pravdu. Přidal bych ješte,že na pánských toaletách u restaurace ani na jedné z pěti není zápatka na zavření zevnitř.Voda na mytí nádobí teče studená i na jediném dvojdřezu v horní části toalet a kuchyně, na můj dotaz u zmíněného zvláštního recepčního mi odsekl že teče, ale v 8.45h ráno kdyjsem se šel podívat tekla studená.Musím upozornit že si recepční účtuje neoprávněně altán aniž by se zeptal ještli jej máte.Já tedy neměl. A vrchol všeho je že při odjezdu je požadován vydaný doklad zpět. Proč asi??? Pokud zde budou zdejší majitelé nemohu bohužel doporučit návštěvu přesto že místo je krásné.Jezdím do kempů doma i v zahraničí mnoho let ale to se v dnešní době jen tak nevidí

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkove hodnocení bych viděla průměr i pod průměr. Při vstupu do kempu jsme na recepci potkali nemileho pana, asi majitel. Už to nás zarazilo. Kemp celkové ve starším az starém stylu, kromě bazénů, ty byly nové a pro děti super. Socialky nedostačující. Na celý kemp jen 2 sprchy ženy a 2 sprchy muzi. Ve přední části bez kuchyňky. Jen venku jeden dřez s ledovou vodou. Vzadu něco bylo. Ale chodit stále tak daleko s lavorem plného nádobí, no nic moc. Takže my už se rozhodne vracet nebudeme... Nenadchlo, neoslovilo...

Eva

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Při stanování je nutno mít aspoň 50m kabelu,pokud se chcete připojit na elektřinu.Na celý velký kemp jedna kuchyňka a dva dřezy na mytí nádobí.Pokud si chcete umýt ruce v umývárce,tak jedině studenou,kiosek Na pláži super,občerstvení za kioskem katastrofa ,hamburger vám fláknou s kyselým ksichtem a ohnilej salát k tomu.V restauraci jídlo dobré,kuchařky výborné.Obsluha v restauraci nic moc..

Zuzana D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Náš krátky pobyt ovlivnilo chladné a deštivé počasí, nicméně: nejvíc nás zaujalo, že kemp byl poloprázdný, rozlehlý, na břehu krásného rybníka a v blízkosti lesa, do kterého vedou klidné cestičky. Výborné vyžití pro malé děti - dva bazény, dětské hřiště s pískovištěm a trampolína, možné jezdit na kolech a odrážedlech, pozvolná pláž. Obchůdek, který jsme rádi využili kvůli snídaním, a hospoda, kterou jsme nenavštívili.

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní klidný kemp který je čistý. Nepředražené jídlo v kiosku a k tomu parádní koláč za pár kaček....co víc si přát? Za nás absolutní spokojenost.

a s.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zvlástni poděkování pro pani,ktera zajišťuje uklid socialnich zarizeni.Navstevujeme pravidelne kempy po celé ČR a s takovou čistotou WC a sprch jsme se nesetkali.Moc dik!!!

Potužáková M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jo, slušný kemp, trochu, vyšší ceny.
Byla jsem zde podruhé a nejspíš ne naposledy...
Maxa P.

Lucka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově se mi kemp líbil, čisté socialky, hezké , kompletně vybavené chatky, koupání super, celkově hezké prostředí i okolí, doporučuji.

Aleš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Max spokojený, určitě se tam vrátím

Žaneta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově na nás kemp udělal velmi dobrý dojem.Chatka pěkná,dobře vybavená-např.i sušák,slunečník atd,čistá,Kemp udržovaný,i když tu jsou psi,všichni dodržují pravidla.Personál se snaží vyjít vstříc.Jídlo v restauraci dobré,výběr ze 4 jídel,cena cca 85kč-přijatelná.Rybník byl na koupání v normě.V okolí hodně výletů,každý si vybere.Sociálky čisté a pěkné.Kemp má navíc udržované 2 menší bazény.Dovolenou zde doporučuji,pokud hledáte standart.

jiřík

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli poprvé a vím určitě, že ne naposled, už teď se těším na příště.
Kemp je v nádherném prostředí, vybavení kempu je v naprostém pořádku, sociální zařízení je po celý den čisté, jídlo v restauraci bylo vynikající, tímto chci moc poděkovat kuchařkám v kempu. V kempu jsou dva bazény jeden se slanou vodou a druhý dojezdový se skluzavkou, oba čisté a k tomu ještě veliký rybník s pískovým dnem. No prostě nádhera

Leo

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nechci jen házet špínu, je fakt, že sociálky a vybavení kempu je pěkné, ale otřesný je personál, hlavně ten brilantní mladý komunikativní a dynamický číšník z hospody u vjezdu, strašný je slabé slovo a sprostý být nechci. Kvalita jídel v kiosku u Šneka by myslím stála za návštěvu hygienika a potravinářské inspekce. Za mě a moje kamarády - byli jsme tam naposledy!

jryk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vybavení chatek nebylo na TOP úrovni a chyběla kanalizace z chatek, ale kemp je jinak výborný a vřele jej doporučujeme pro rodiny s dětmi.

Vera B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, vhodný pro rodiny s dětmi. Úžasně vstřícný personál.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV, který hodnotilo 36 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist