Autokemp KOMORNÍK STRMILOV - Hodnocení

7.2 / 10 Velmi dobré
podle 34 recenzí (celkem 1061)  

Autokemp Komorník,
STRMILOV 378 53 | Mapa

Provozní období: 29.5. - 11.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp KOMORNÍK STRMILOV

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

72% Hodnocení 34
Celkem hodnocení 1061
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp KOMORNÍK STRMILOV


Storno

Hodnocení návštěvníků

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní klidný kemp který je čistý. Nepředražené jídlo v kiosku a k tomu parádní koláč za pár kaček....co víc si přát? Za nás absolutní spokojenost.

a s.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zvlástni poděkování pro pani,ktera zajišťuje uklid socialnich zarizeni.Navstevujeme pravidelne kempy po celé ČR a s takovou čistotou WC a sprch jsme se nesetkali.Moc dik!!!

Potužáková M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jo, slušný kemp, trochu, vyšší ceny.
Byla jsem zde podruhé a nejspíš ne naposledy...
Maxa P.

Lucka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově se mi kemp líbil, čisté socialky, hezké , kompletně vybavené chatky, koupání super, celkově hezké prostředí i okolí, doporučuji.

Aleš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Max spokojený, určitě se tam vrátím

Žaneta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově na nás kemp udělal velmi dobrý dojem.Chatka pěkná,dobře vybavená-např.i sušák,slunečník atd,čistá,Kemp udržovaný,i když tu jsou psi,všichni dodržují pravidla.Personál se snaží vyjít vstříc.Jídlo v restauraci dobré,výběr ze 4 jídel,cena cca 85kč-přijatelná.Rybník byl na koupání v normě.V okolí hodně výletů,každý si vybere.Sociálky čisté a pěkné.Kemp má navíc udržované 2 menší bazény.Dovolenou zde doporučuji,pokud hledáte standart.

jiřík

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli poprvé a vím určitě, že ne naposled, už teď se těším na příště.
Kemp je v nádherném prostředí, vybavení kempu je v naprostém pořádku, sociální zařízení je po celý den čisté, jídlo v restauraci bylo vynikající, tímto chci moc poděkovat kuchařkám v kempu. V kempu jsou dva bazény jeden se slanou vodou a druhý dojezdový se skluzavkou, oba čisté a k tomu ještě veliký rybník s pískovým dnem. No prostě nádhera

Leo

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nechci jen házet špínu, je fakt, že sociálky a vybavení kempu je pěkné, ale otřesný je personál, hlavně ten brilantní mladý komunikativní a dynamický číšník z hospody u vjezdu, strašný je slabé slovo a sprostý být nechci. Kvalita jídel v kiosku u Šneka by myslím stála za návštěvu hygienika a potravinářské inspekce. Za mě a moje kamarády - byli jsme tam naposledy!

jryk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vybavení chatek nebylo na TOP úrovni a chyběla kanalizace z chatek, ale kemp je jinak výborný a vřele jej doporučujeme pro rodiny s dětmi.

Vera B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, vhodný pro rodiny s dětmi. Úžasně vstřícný personál.

Simona

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po důkladném vybírání kempu pro mladý pár se psem musím hodnotit Komorník deseti hvězdičkami ve všech oblastech!!
Prioritou bylo sociální zařízení a vybavenost a byli jsme naprosto spokojení. Nádherné sprchy a záchody, vše nové a čisté, vždy doplněný toaletní papír a utěrky na ruce. Voda teplá na žetonek za 20kč, na 3 minuty s možností zastavení vody, sociálky otevřené nonstop. Sociální vybavenost kempu úžasná, 2 malé bazény pro děti, dětská hřiště, nohejbal, beach volejbal, 2 písčité pláže, úžasné koupání. Restauraci jsme nevyužili, stánek s občerstvením ale ano a byli jsme spokojení, stejně tak nás překvapila pravidelná zavážka čerstvého pečiva. Zvířata v kempu povolena, lidé tolerantní a pejsky si hlídali. V okolí kempu jsou krásné procházky po zdejší přírodě s možností navštívení Strmilovských bunkrů (z války) a městečka Strmilov (minigolf, krásné náměstí). Věnujeme se geocachingu a v této lokalitě jsme byli i v tomto směru velmi nadšení.
V kempu čisto, přes den i v noci klid.
Mohu jen a jen doporučit a rádi se sem vrátíme!!!

Hana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Majitelé Vám účtují automaticky i to co vůbec nemáte a ani nepoužíváte. Konkrétně přístřešek ke karavanu či stanu. Nic takévého jsme neměli a přesto zaplatili. Jinak samotný kemp leží v pěkném prostředí.

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

chtěl bych přidat svůj přispěvek ke kempu v kterém jsem strávil letošní týden své dovolené.Tak tedy,už nikdy více,kepm je jeden velký omyl....Když jsem si objednával tento pobyt byl jsem nadšen ale při příjezdu bylo vše jinak.Buňka ve které jsme byli ubytovani byla peklo kuchyňka se skládala ze staré linky,nebyla voda,kterou jste si museli nosit v kanystru.Pod dřezem byl kýbl,který jste si museli vyznášet aby nepřetekl,když jste si umývali jakekoliv nadobí.Vařič z doby nebreč připojen k propanbutanové láhvy pochybnou hadicí.Deky seprane,flekate a povlíkani bez knoflíku.Vybavení opravdu skvělé.V celém kempu není jediný odpadkový koš,jen někde v půli kempu kontejner,který byl samozřejmě plný.Obědy celkem slušné,ale jen do 15h pak mate smůlu ,to nechapu .V kempu jediný stánek na pečivo a to v půl devaté již nejsou housky bohužel si musíte přivstat,jste přeci na dovolené aby jste odpočívali,a ne se honit aby bylo co snídat,je pravda že i nějaké sladké pečivo bylo,ale tisk pouze v nedeli,bylo mi řečeno.VYŽITÍ pro děti docela ušlo,nějaké to hřiště a prolejzačky,to na dospělé se úplně zapomělo,po celou dobu nebyla žádná hudební zábava,jak to bývá v ostatních kempech.Jo a abych nezapoměl večeřet musíte jen u chatek a stanu ,protože večeře se nevaří,můžete si dát jen hamburger ,hranolky a langoše,a to vás po třech dnech přejde.Myslím si žě kdyby se majitel více o kemp zajímal,vypadalo by to jinak.Proto ze svojí zkušenosti kepm nedoporučuji.Myslím si že je mnoho lepších kempů ,kde se majitelé starají o své klienty,aby se cítili dobře.

Vladka

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, škoda jen , že majitel neinvestuje do úpravy vzhledu kiosků, nabídky jídel ,U šneka syrové kuřecí maso za hříšný peníze. Po upozornění , odpověděl personál :"já to dodělám."Pokud však na jídlo jdete do blízkého Strmilova a nejste závislý na obsluze v autokempu je prostředí super.

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný ale výčepní v restauraci nepříjemný neochotný.Starší paní co myje sociálky je sprostá na děti.Teplá jídla se podávají jen od 11.00 do 15:00. Večeře se nevaří. Výčepní a ostatní brigádníci z kempu,ruší noční klid,opilí skáčou v noci do bazénu v oblečení. Prostě děs už tam nikdy nepojedem

Coufalovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neočekávali jsme nic velkého, ale nejsme zklamáni. Spokojenost se sociálním zařízením, zábava pro děti. Personál v pohodě. Asi záleží na obyvatelích campu, jak se tam budete cítit. Chatka se vším vybavením. S vyššími cenami v kiosku musí počítat snad každý. Ale pivo za 25 Kč nemáte ani ve městě. :-) Navíc ve Strmilově překvapil vstup do podzemí a minigolf zdarma. V campu ceny za vypůjčení sportovního vybavení atd. zcela přijatelné. S panem majitelem jednání v pohodě. :-) Zdravíme a děkujem

Adam

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ příjemné prostředí
+ jeden z nejlepších kempů u nás
+ písečná pláž a písečné dno rybníka
+ hřiště, bazény,mnoho sportovních aktivit
+ pěkná tráva
+ vhodné pro rodiny s dětmi
+ příjemná paní u závory a chlapec, který obsluhuje v restauraci
+ výběr z 5 jídel
- sociálky
- málo stánků s občerstvením na takový pěkný kemp
- brzké zavírání stánků s občerstvením
- potraviny v kiosku velice drahé

Hana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný a upravovaný, sociálky za mě veliké plus.. zažili jsme mnohem horší...snad jen o jednu až 2 sprchy mohlo být víc na začátku kempu, jinak vždy poklizené a toaleták doplněný.. ve sprchách bych snad doplnila nějákou odkládací stoličku..Prostředí a vyžití parádní.. pivo dobré čepované na 3 místech :-)
psi mi v kempu nevadí..ale pokud nejsou po nich poklizeny extrementy, tak už mi vadí :-(
JInak paní majitelka velice příjemná paní.. zato, pán na recepci je bez známky nějákého vlídného ksichtu.. či slova... sedící naštvaná gorila..asi ho to nebaví no :-D

Hanele18

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejhorší kemp, který jsem zatím poznala. Kiosek prázdný nebo zavřený, nádobí myjte se zavřenou vodou, správce arogantní blbec, který se při problemu schová za 8 svých kamarádíčků, sprch málo, vyžití žádné. I restaurace při plném kempu zavírá ve 23 hodin. Už nikdy více!

Dominika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejvic me zklamali socialni zarizeni, z 11 wc je na zamikani pouzitelno jen 5 a nejvic me nastvalo ze ve vecernich hodinach neni wc vubec nijak osvetleno. Dalsi pohromou jsou jen 2 sprchy na pulku kempu coz je mizerne malo. Navic dost protivna uklizecka. Rybnik cisty s pisecnym dnem ke koupani vyhovujici. Male prostory na tolik stanu.Jinak kemp celkove hodnotim velmi dobre az na socialni zarizeni. :-)

Milan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak kemp na takové úrovni jsem dlouho neviděl. Upravený, čistý, pěkně čisté umývárny + sprchy. Navíc ještě dva bazény. Paní majitelka na svůj věk velice čiperná, příjemná, ochotná. Rybník přímo v kempu... co víc si přát :-) kolem rybníku komorník jsme projeli více kempů, ale tenhle proste vede :-)

romana2012

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto cisteho,klidneho kempu jsme prijeli jiz po ctvrte. Jsme parta ctyr rodin s velkymi i malymi detmi.Ubytovaní jsme byli v chatkach i pod stanem.I v chatce,kde neni zavedena voda je krome veskereho vybavení i kanystr a skopek.A koutek s varicem,koutek na myti nadobi,sprchy jsou jen pres cestu.Jen nas moc mrzi,ze se v testauraci nevari jako minule roky. Vsem do jednoho nam vzdy chutnalo,at jsme prisli na jidlo v poledne,odpoledne i vecer.

Kateřina Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na odlehlém místě, je zde klid a v za jasné noci je zde úžasný výhled na hvězdnou oblohu. Je to větší kemp, je zde dostatečné množství čistých a upravených sociálních zařízení. Co nám trochu chybělo, byla nějaká restaurace. Kemp totiž nabízí pouze několik bufetů. Nicméně celkový dojem je kladný, nikdo se na nás nemačkal, měli jsme soukromí a naše dvouměsíční štěně dostatek prostoru pro své dovádění. :)

Dana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pan majitel tenhle úžasný kemp zahubí. Děti jsou tu naprosto nadšené a spokojené a my taky, ale jen do doby než je potreba se na něco zeptat nebo než se vyskytne byť sebemenší problem, pak se naplno projeví arogance majitelů a i dospělí člověk se cítí jak pětileté děcko, co rozbilo okno... Hotovky jsou nedobré, plavou v tuku a jsou nacpane moukou. Hřiště by sneslo rekonstrukci. Jediné plus vidím v socialech u recepce, v rozběhu pro menší deti a v prostředí. Když si člověk vaří a nic nepotřebuje od personálu, tak je to báječný kemp.

HELENA Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PROSŘEDI KRASNE PERSONAL VSTŘICNY BYLA JSEM SE SLUŽBAMI SPOKOJENA SOCIALKY ODPOVIDAJI MOŽNOSTI KEMPU RADA SE TAM JEŠTĚ PODÍVAM

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV, který hodnotilo 34 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist