Autokemp KOMORNÍK STRMILOV - Hodnocení

7.2 / 10 Velmi dobré
podle 27 recenzí (celkem 1050)  

Autokemp Komorník,
STRMILOV 378 53 | Mapa

Provozní období: 29.5. - 11.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp KOMORNÍK STRMILOV

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

72% Hodnocení 27
Celkem hodnocení 1050
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp KOMORNÍK STRMILOV


Storno

Hodnocení návštěvníků

Hana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Majitelé Vám účtují automaticky i to co vůbec nemáte a ani nepoužíváte. Konkrétně přístřešek ke karavanu či stanu. Nic takévého jsme neměli a přesto zaplatili. Jinak samotný kemp leží v pěkném prostředí.

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

chtěl bych přidat svůj přispěvek ke kempu v kterém jsem strávil letošní týden své dovolené.Tak tedy,už nikdy více,kepm je jeden velký omyl....Když jsem si objednával tento pobyt byl jsem nadšen ale při příjezdu bylo vše jinak.Buňka ve které jsme byli ubytovani byla peklo kuchyňka se skládala ze staré linky,nebyla voda,kterou jste si museli nosit v kanystru.Pod dřezem byl kýbl,který jste si museli vyznášet aby nepřetekl,když jste si umývali jakekoliv nadobí.Vařič z doby nebreč připojen k propanbutanové láhvy pochybnou hadicí.Deky seprane,flekate a povlíkani bez knoflíku.Vybavení opravdu skvělé.V celém kempu není jediný odpadkový koš,jen někde v půli kempu kontejner,který byl samozřejmě plný.Obědy celkem slušné,ale jen do 15h pak mate smůlu ,to nechapu .V kempu jediný stánek na pečivo a to v půl devaté již nejsou housky bohužel si musíte přivstat,jste přeci na dovolené aby jste odpočívali,a ne se honit aby bylo co snídat,je pravda že i nějaké sladké pečivo bylo,ale tisk pouze v nedeli,bylo mi řečeno.VYŽITÍ pro děti docela ušlo,nějaké to hřiště a prolejzačky,to na dospělé se úplně zapomělo,po celou dobu nebyla žádná hudební zábava,jak to bývá v ostatních kempech.Jo a abych nezapoměl večeřet musíte jen u chatek a stanu ,protože večeře se nevaří,můžete si dát jen hamburger ,hranolky a langoše,a to vás po třech dnech přejde.Myslím si žě kdyby se majitel více o kemp zajímal,vypadalo by to jinak.Proto ze svojí zkušenosti kepm nedoporučuji.Myslím si že je mnoho lepších kempů ,kde se majitelé starají o své klienty,aby se cítili dobře.

Vladka

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, škoda jen , že majitel neinvestuje do úpravy vzhledu kiosků, nabídky jídel ,U šneka syrové kuřecí maso za hříšný peníze. Po upozornění , odpověděl personál :"já to dodělám."Pokud však na jídlo jdete do blízkého Strmilova a nejste závislý na obsluze v autokempu je prostředí super.

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný ale výčepní v restauraci nepříjemný neochotný.Starší paní co myje sociálky je sprostá na děti.Teplá jídla se podávají jen od 11.00 do 15:00. Večeře se nevaří. Výčepní a ostatní brigádníci z kempu,ruší noční klid,opilí skáčou v noci do bazénu v oblečení. Prostě děs už tam nikdy nepojedem

Coufalovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neočekávali jsme nic velkého, ale nejsme zklamáni. Spokojenost se sociálním zařízením, zábava pro děti. Personál v pohodě. Asi záleží na obyvatelích campu, jak se tam budete cítit. Chatka se vším vybavením. S vyššími cenami v kiosku musí počítat snad každý. Ale pivo za 25 Kč nemáte ani ve městě. :-) Navíc ve Strmilově překvapil vstup do podzemí a minigolf zdarma. V campu ceny za vypůjčení sportovního vybavení atd. zcela přijatelné. S panem majitelem jednání v pohodě. :-) Zdravíme a děkujem

Adam

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ příjemné prostředí
+ jeden z nejlepších kempů u nás
+ písečná pláž a písečné dno rybníka
+ hřiště, bazény,mnoho sportovních aktivit
+ pěkná tráva
+ vhodné pro rodiny s dětmi
+ příjemná paní u závory a chlapec, který obsluhuje v restauraci
+ výběr z 5 jídel
- sociálky
- málo stánků s občerstvením na takový pěkný kemp
- brzké zavírání stánků s občerstvením
- potraviny v kiosku velice drahé

Hana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný a upravovaný, sociálky za mě veliké plus.. zažili jsme mnohem horší...snad jen o jednu až 2 sprchy mohlo být víc na začátku kempu, jinak vždy poklizené a toaleták doplněný.. ve sprchách bych snad doplnila nějákou odkládací stoličku..Prostředí a vyžití parádní.. pivo dobré čepované na 3 místech :-)
psi mi v kempu nevadí..ale pokud nejsou po nich poklizeny extrementy, tak už mi vadí :-(
JInak paní majitelka velice příjemná paní.. zato, pán na recepci je bez známky nějákého vlídného ksichtu.. či slova... sedící naštvaná gorila..asi ho to nebaví no :-D

Hanele18

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejhorší kemp, který jsem zatím poznala. Kiosek prázdný nebo zavřený, nádobí myjte se zavřenou vodou, správce arogantní blbec, který se při problemu schová za 8 svých kamarádíčků, sprch málo, vyžití žádné. I restaurace při plném kempu zavírá ve 23 hodin. Už nikdy více!

Dominika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejvic me zklamali socialni zarizeni, z 11 wc je na zamikani pouzitelno jen 5 a nejvic me nastvalo ze ve vecernich hodinach neni wc vubec nijak osvetleno. Dalsi pohromou jsou jen 2 sprchy na pulku kempu coz je mizerne malo. Navic dost protivna uklizecka. Rybnik cisty s pisecnym dnem ke koupani vyhovujici. Male prostory na tolik stanu.Jinak kemp celkove hodnotim velmi dobre az na socialni zarizeni. :-)

Milan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak kemp na takové úrovni jsem dlouho neviděl. Upravený, čistý, pěkně čisté umývárny + sprchy. Navíc ještě dva bazény. Paní majitelka na svůj věk velice čiperná, příjemná, ochotná. Rybník přímo v kempu... co víc si přát :-) kolem rybníku komorník jsme projeli více kempů, ale tenhle proste vede :-)

romana2012

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto cisteho,klidneho kempu jsme prijeli jiz po ctvrte. Jsme parta ctyr rodin s velkymi i malymi detmi.Ubytovaní jsme byli v chatkach i pod stanem.I v chatce,kde neni zavedena voda je krome veskereho vybavení i kanystr a skopek.A koutek s varicem,koutek na myti nadobi,sprchy jsou jen pres cestu.Jen nas moc mrzi,ze se v testauraci nevari jako minule roky. Vsem do jednoho nam vzdy chutnalo,at jsme prisli na jidlo v poledne,odpoledne i vecer.

Kateřina Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na odlehlém místě, je zde klid a v za jasné noci je zde úžasný výhled na hvězdnou oblohu. Je to větší kemp, je zde dostatečné množství čistých a upravených sociálních zařízení. Co nám trochu chybělo, byla nějaká restaurace. Kemp totiž nabízí pouze několik bufetů. Nicméně celkový dojem je kladný, nikdo se na nás nemačkal, měli jsme soukromí a naše dvouměsíční štěně dostatek prostoru pro své dovádění. :)

Dana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pan majitel tenhle úžasný kemp zahubí. Děti jsou tu naprosto nadšené a spokojené a my taky, ale jen do doby než je potreba se na něco zeptat nebo než se vyskytne byť sebemenší problem, pak se naplno projeví arogance majitelů a i dospělí člověk se cítí jak pětileté děcko, co rozbilo okno... Hotovky jsou nedobré, plavou v tuku a jsou nacpane moukou. Hřiště by sneslo rekonstrukci. Jediné plus vidím v socialech u recepce, v rozběhu pro menší deti a v prostředí. Když si člověk vaří a nic nepotřebuje od personálu, tak je to báječný kemp.

HELENA Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PROSŘEDI KRASNE PERSONAL VSTŘICNY BYLA JSEM SE SLUŽBAMI SPOKOJENA SOCIALKY ODPOVIDAJI MOŽNOSTI KEMPU RADA SE TAM JEŠTĚ PODÍVAM

Lena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pro prožití klidné dovolené i s hodně malými dětmi,pro ně pěkné hřiště,bazén se skluzavkou,každý čtvrtek personál pořádá opičí dráhu za odměny(skvělé),jen velká trampolína nefunkční a nejspíš už ani nebude,čtyřkolky jen na obrázku,areál je oplocen nemají kam utéct,pro starší spousty hřišt na sportovní vyžití,bazén se slanou vodou,pujčovna lodek,čtvrteční večerní tanečky u trampské kapely,kiosek pro ranní kávu či čerstvé pečivo,dvě restaurace i s denním menu(ceny do 90,-),personál příjemný,ochotný,sociálky vždy čisté vonavé nikdy nechyběl papír a ni mýdlo,el.přípojky pouze v přední části kempu kde je nutnost vzít si svoji rychl.konvici pokud chcete umývat nádobí,teplá voda na nádobí teče pouze v zadní části kde je i pračka,doporučuji častější sečení trávníku,létalo by méně včel,rybník s plážemi,voda relativně fajn,lesy co by kamenem dohodil(houby rostou).Kemp doporučujeme.

helena š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vse bylo ok socialky byli vzdy ciste pani chodila porad kontrolovat jestli nechybi toaletak a v hospudkach byli vzdy prijemni lide proste krasne prostredi a ochotni lide dekuji

V.Herelová s.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nádherné jižní Čechy, nádherný kemp, prostě všechno na jedničku.Díky.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme ve stanu, vpravo od recepce.Mě osobně v této části chyběla kuchyňka s teplou vodou na nádobí. Do sprch u recepce bych já osobně přidala věšák na pověšení věcí( tak do metru padesát) a taky nějakou poličku.Chodí se tam sprchovat i mladší a menší děti sami bez rodičů a ten věšák je prostě vysoko. Celkově se nám v kempu líbilo.

Vlastimil K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezké místo, rovinatý udržovaný prostorný areál na břehu rybníka,dostatek el.přípojek, skvělá domácí kuchyně v místní hlavní restauraci za více než příjemné ceny, velmi ochotný personál, moderní a čisté sociální zařízení, bazénky k osvěžení, tenisový kurt, hřiště na beach volejbal, hřiště na nohejbal, dětské hřiště s prolézačkami a ruskými kuželkami, dvě hospůdky, kiosek.....doporučuji ke strávení příjemné klidné dovolené.
Jediné mínus :-) : v zadní restauraci u chatek si nedávejte nabízené Mojito - dostanete "rum s cukrem" :-) :-) :-) Děs !!! Ale nás to pobavilo :-)

Koudy72

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dlouho jsme nikde nebyli ale tady se budeme vracet. Velmi hezké prostředí. Ubytování - jak si usteleš, tak si lehneš, spali jsme ve stanu. Co je snad největší bonus tohoto kempu, je sociální zařízení. Ano, bylo nové ale voňavé a čisté po celou dobu co jsme tam byli. Stravování v místní restauraci pod taktovkou starší dámy nemělo chybu. Jídlo výborné, dochucené a hodně na výběr. Mohu jedině doporučit.

Marika C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na skvělém místě, na břehu rybníka, má dvě vlastní pláže s pozvolným vstupem do vody, dno je písčité a voda přiměřeně čistá. Dále je tu dětské hřiště s trampolínou, dětský bazén, antukový kurt na tenis, hřiště na nohejbal, hřiště na beachvolejbal, restaurace a dva kiosky. Sociální zařízení průměr, sprchy jsou na žetony. Bohužel v umyvadlech v umývárně teče pouze studená voda, je tam taková ta baterie na knoflík, po stisku teče voda asi 3 vteřiny. Také v dřezu na mytí nádobí tekla většinou studená. To jsou ale jen drobné vady, celkově kemp doporučuji, hlavně rodinám s dětmi.

Širůčková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto super klidná lokalita všude čisto zábava prostě pohodová dovolená. Příští rok se vratíme :-)

Helena V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp hezký, čistý, bazény super, slaná voda mé překvapila v kempu, jídlo dobré, milý lidé, wc a toalety čisté, hezké.Určitě doporučuji a pokud budu v okolí ráda se ubytuji.

Hana F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál nehodnotím, nic jsem od nich nepotřebovala.Kladně hodnotím čistotu na všech sociálních zařízeních.Nepříjemný zážitek byl, když kolem půlnoci přijeli 4 opilí muži vyřvávali oplzlá slova,házeli okolo sebe potraviny a šli se doopít.Vrátili se kol.2hod.začalo to nanovo,navíc startovali a rozjížděli auto, báli jsme se,že nám vjedou do stanu.Moc jsme nespali.
Na místě,kde jsem parkovala, je téměř uschlý strom ze kterého padaly větve na mé auto.Doporučovala bych ho porazit.Nelíbili se nám psi kteří nám běhali a záchodili kolem stanu.FUJ!!!Jinak nádherný kemp, kam příští rok opět přijedeme. Hana Fialová

Katka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Absolutní spokojenost. Pěkné prostředí, v rybníce čistá a teplá voda, v kempu čisto, moderní a čisté sociální zařízení, možnost stravování - výběr z několika jídel. Byla jsem tam s rodinou počátkem července 2016, původně jsme zde chtěli pobýt 3 dny a přesunout se jinam, ale byli jsme tak nadšeni, že jsme si pobyt prodloužili i na zbytek dovolené. Všem doporučuji!!!!!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV, který hodnotilo 27 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 7.9/10
Vynikající 9.6/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist