Autokemp KOMORNÍK STRMILOV - Hodnocení

7.5 / 10 Velmi dobré
podle 24 recenzí (celkem 1088)  

Autokemp Komorník,
STRMILOV 378 53 | Mapa

Provozní období: 29.5. - 11.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp KOMORNÍK STRMILOV

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

75% Hodnocení 24
Celkem hodnocení 1088
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp KOMORNÍK STRMILOV


Storno

Hodnocení návštěvníků

Andrea M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 21.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne bydleni u vody

Mandlička

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp, rozdělený v podstatě na 2 části..na lidi co se neobejdou bez elektriky(zde byla hlava na hlavě) a na ty co ji o dovolené oželí (zde volněji) Wi-fi přístupná pouze několik metrů od recepce nikoli po celém kempu.Sociálky čisté doplněné mýdlo i papír. Hřiště vč.pískoviště pro děti, kladně hodnotím i dětský den pro děti a kiosek. Všude dostatek nepřeplněných kontejnerů na směsný i tříděný odpad.Koupání v rybníku, písečný vstup do vody, v kempu dále 2 bazény se skluzavkou.Co nám však vadilo byl pohrdavý a namachrovaný přístup pána na recepci při ubytování, paní "závorová",která pořád kontrolovala papírek u auta i když jste se vraceli z nákupu do kempu po 15 minutách (to nám předtím otevírala závoru) a pak večer ponechána závora otevřená a hlavně všude plot...připadali jsme si jak indiáni v rezervaci. Plotem byly obehnány i chatičky uvnitř kempu. V okolí všude samé zákazy vstupu na soukromé pozemky a závory.V restauraci bylo možné dát si jídlo do 15h poté jste si mohli koupit leda chipsy. Také nápoje točené do zálohovaných reklamních plastových kelímků...takže vás 2 piva vyšla vč.záloh na 170 kč.

D.T

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je pro rodiny i páry supr je to v přírodě a je tam klid. Jsou tam bazény i hřiště pro děti takže paráda. V restauraci se dobře najíte. Celkoví dojem je skvělí. Kdo hledá klid tam ho najde.

Heřmanová I.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme letos poprve a moc se nam libilo,klidne prostredi,personal fajn, výborné jidlo,rádi se pristi rok vratime

Budkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp, čisto, kontejnery na tříděný odpad, ochotný personál, ubytování v chatě Okál skvělé, pečují tu o hosty dobře. Děkujeme

NZ

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Relativně poklidný kemp, dokud se vedle vás neubytuje skupinka do noci řvoucích opilců.
Nejspíš majitelka (paní závorová) má velmi nevybíravým tónem obavy o dítě učící se plavat půl metru od rodiče, ale že totéž dítě nemůže celé noci spát, protože ohleduplní kolegové vyřvávají do noci, je majitelům jedno, a maximálně Vám poradí změnit kemp - provedeno.

a Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp pro rodiny s dětma, dobrá kuchyně, všude čisto. Výlety na kole i pěší po okolí. Velké vyžití pro děti. Doporučuji všem kdo hledá klidný kemp.

Ondra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je velice prijemny v krasnem prostredi, ale chtelo by to pridat par košů po celem kempu, i zachodu a sprch by to chtelo vice, ale velke minus je ze v umyvarkach v umyvadlech a ve drezu na umyvani nadobi neni tepla voda. zachody by mohly jit zamykat vsechny a pani u brany co strasi deti v bazenu by se mohla nad sebou zamyslet, protoze zprdnout tatinka, ze blbne se svym synem v bazenu mi pripada trosku za hranou. Pani by asi byla nejspokojenejsi, kdyby v bazenech lidi jen klidne stali a nehybali se a mlceli. Joo a Wifi neni po celem kempu, jak inzeruji, ale jen pobliz recepce.

watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp tezi krásným mistem a okolí, jinak se má majitel ještě, co učit. Chybí poradna kuchyňka a tepla voda. Lednice je za naprosto nereálný poplatek, tedy dítě s potravinovými alergiemi má vcelku problém a je v tropech odkázáno na suchou stravu nebo výlety do okolních měst. V kempu seženete tak nanuka.
Nikdy jsme neviděli tolika myši na jednom místě. Celý kemp je prolezlý mysima dirama, které poslouchate nejen celou noc.
Chápu, že s tím majitel asi nic neudělá, ale mysofobikum doporučuji se vyhnout, jinde nás to opravdu nepotkalo.

Lucie F.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z nejhezčích campů. Krasné prostředí u rybníku. Pro děti čistý bazenek se skluzavkou, hřiště, trampolína. TOP úklid toalet. Perfektně čisté, vonavé, doplněná mýdla, toaletní papír. Místnost s vaničkou pro nejmenší. V restauraci se nedá mluvit o gurmánském zážitku, ale vzhledem k ceně člověk přimouří oka. Malý stánek pro zakoupení surovin na snídani a pamlsky dostačující výběr. Pečivo výborné a čerstvé. Ve črtvek pořádání dětského dnu pro děti - dětem se moc líbilo a pěkné zpestření. Urcitě jsme tu nebyli naposled a všude budem doporučovat.

Petr V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na krásném místě, na začátku prázdnin docela volný. Výborné koupání jak v rybníku, tak ve dvou bazénech, trampolína. Obchůdek v kempu dostačující pro skvělé snídaně (vždy něco napečeno od paní domácí). Hospodu jsme nevyužili. Bydleli jsme ve starých, ale plně vybavených unimobuňkách, jsme skromní a stačily nám. Sociálky vždy perfektně uklizeny. Ideální místo pro poznávání České Kanady jak na kolech tak pěšky.

Nikola

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 20.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp, čistý. Bazény jsou hodně super v teplých dnech. Fajn sportovni hřiště. Dětské hřiště je starší, ale fajn (jen v dobe, kdy jsme tam byli, byly skluzavky sundane, snad v sezone budou). Jeste dodat houpacku a bude to super. Sprchy a wc hezke, ciste. Za nas spokojenost, vratime se.

Nikola V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tam mnoho zábavy a příjemný personál.

Matyáš V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál příjemný. 1 restaurace a dva kiosky. pro menší děti každý čtvrtek dětský den. Jezdím tam už hodně a pořád SUPER. Rybník a dva bazény. Okolí kempu taky krásné. nemám žádné mínusy. 'Můžu pouze doporučit.

Pospíšilovi

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám zde líbilo. Čisté sociální zařízení. Výborná kuchyně. Prostředí překrásné. Za rok přijedeme zas :-)

Ivana P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

rodinný kemp bez omladiny, která by rušila atmosféru kempu

Renata M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo, personál byl vstřícný . Toalety a sociální zařízení je udržováno v čistotě, pani co se o to stará je příjemná a hodná :) , pokud to vyjde rádi se sem vrátíme. Doporučuji lidem co hleají klid a pohodu. Okolní přírodá je krásná. Rybník byl relativně čistý. Moc děkujeme za příjemnou dovolenou.

PP

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V 80. letech jsme v tomto kempu strávili několik rodinných dovolených s rodiči pod stanem. Především z tohoto důvodu jsme vyrazili na stejné místo i teď s naším potomstvem. K mému překvapení nic zásadního se za těch pár let nezměnilo:-) V 80.letech se zasekl vývoj většiny vybavení tohoto kempu, ale především přístup majitelů a personálu. Všechno je problém, nic nad rámec nejde. Majitel hřeší na krásné prostředí a okolí kempu. Bohužel na opakovačku to rozhodně nevidím, dokud se v tomto směru nic nezmění.

Olga U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu nám bylo dobře,chválím vstřícnost personálu,děkujeme.Ungerová

Z P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za naší rodinu píší kladné hodnocení. MOC se nám tady líbilo a klidně se sem rádi vrátíme.Sociální zařízení stále čisté, personál v pohodě.Ubytovaní v buňce dostačující,odpovídá popisu.

Tomáš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2018

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rád bych zhodnotil náš pobyt v tomto kempu. Kemp je na pěkném klidném místě, nedostačující vybavení nebudu znovu popisovat, to je patrné z jiných příspěvků, v kempu byl ve večerních hodinách klid a ticho, ale to bylo dáno osazenstvem, nikoliv zásluhou personálu.
Náš pobyt probíhal téměř „idylicky“ až do pátečního poledne, kdy se můj syn zranil na molu u půjčovny šlapadel, když prošlápl shnilé prkno a způsobil si zranění dolní končetiny o rezavý hřebík, s nutností následného ošetření v nemocnici. Jelikož v půjčovně nikdo nebyl, šel jsem se zeptat na recepci, kdo je zodpovědný za stav a bezpečnou použitelnost veřejně přístupného zařízení. Chlápek na recepci řekl, že on, a místo náznaku vstřícného přístupu se strašně divil, proč se vlastně rozčiluji, že se to může stát. Opravdu si nemyslím, že shnilá prkna patří na molo, kde se pohybují i děti.
Poté se tedy uráčil zavolat záchranku, která odvezla syna na ošetření do nemocnice. Odpoledne po příjezdu jsem navštívil kiosek U Šneka, ten název tomu odpovídá, vše tam děsně trvalo. Po odevzdání skla mi výčepní začal točit pivo do špinavého půllitru. Když jsem požádal o čistý, odsekl mi, že jsem si ho měl umýt hadicí a pak přede mě bouchl pivem se slovy „vypadněte se těmi blbými kecy“. Evidentně si dali echo. Po slovní potyčce, ve které na mě řval, že za zranění syna můžu já, protože tam byl bez dozoru, což není pravda, syn se propadl metr před mýma očima a zabránit jsem tomu nemohl, na mě pingl z toho pajzlu vyběhl a začal mě fyzicky napadat, s evidentní snahou vyprovokovat mě k první ráně. To už se ostatní lidé v řadě s úžasem rozutekli. Na mou poznámku, že je roznesu po internetu mi řekl, že má u sedací části těla, co si kde napíšu. Skvělý přístup.
Výsledek byl, že jsem si sbalil věci a raději předčasně odjel, než riskovat probuzení třeba s propíchanými pneumatikami na autě. Tento kemp má dobrý potenciál, ale ke dnu jej sráží vulgární a hulvácké chování naprosto neochotného personálu. Abych byl objektivní, paní, která uklízela sociálky, chci pochválit. Sprchy a toalety byly v pořádku.
Nechám na zvážení každého, ale já se tomuto místu obloukem vyhnu.

Petra

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime sem poměrně pravidelně,ale co se,bohužel,nemění je příšerná arogance a neochota majitele. Naštve vás hned u vchodu. Navic byl narvaný kemp a restaurace zavřená od oběda do půl šesté? Až na nove socialky a dvá bazenky zde ani po x letech nevidim změnu. Majitele hřeší na krásné umístění kempu a okolí,ale nehnou prstem pro nic víc. Škoda.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde již po druhé..
pán na recepci furt stejný a spruzený,ale jinak musím říct, že jsme měli štěstí i na klidný termín v kempu.
Sociálky čisté, na začátku kempu by bylo třeba aspon o jednu spršku navíc.
Za nás spokojenost. Byli jsme určitě v horších kempech.

Ervin

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme a musím dát paní Katce z předešlého příspěvku ve všem za pravdu. Přidal bych ješte,že na pánských toaletách u restaurace ani na jedné z pěti není zápatka na zavření zevnitř.Voda na mytí nádobí teče studená i na jediném dvojdřezu v horní části toalet a kuchyně, na můj dotaz u zmíněného zvláštního recepčního mi odsekl že teče, ale v 8.45h ráno kdyjsem se šel podívat tekla studená.Musím upozornit že si recepční účtuje neoprávněně altán aniž by se zeptal ještli jej máte.Já tedy neměl. A vrchol všeho je že při odjezdu je požadován vydaný doklad zpět. Proč asi??? Pokud zde budou zdejší majitelé nemohu bohužel doporučit návštěvu přesto že místo je krásné.Jezdím do kempů doma i v zahraničí mnoho let ale to se v dnešní době jen tak nevidí

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkove hodnocení bych viděla průměr i pod průměr. Při vstupu do kempu jsme na recepci potkali nemileho pana, asi majitel. Už to nás zarazilo. Kemp celkové ve starším az starém stylu, kromě bazénů, ty byly nové a pro děti super. Socialky nedostačující. Na celý kemp jen 2 sprchy ženy a 2 sprchy muzi. Ve přední části bez kuchyňky. Jen venku jeden dřez s ledovou vodou. Vzadu něco bylo. Ale chodit stále tak daleko s lavorem plného nádobí, no nic moc. Takže my už se rozhodne vracet nebudeme... Nenadchlo, neoslovilo...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV, který hodnotilo 24 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist