Autokemp KOMORNÍK STRMILOV - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 17 recenzí (celkem 1040)  

Autokemp Komorník,
STRMILOV 378 53 | Mapa

Provozní období: 29.5. - 11.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp KOMORNÍK STRMILOV

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 17
Celkem hodnocení 1040
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp KOMORNÍK STRMILOV


Storno

Hodnocení návštěvníků

romana2012

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto cisteho,klidneho kempu jsme prijeli jiz po ctvrte. Jsme parta ctyr rodin s velkymi i malymi detmi.Ubytovaní jsme byli v chatkach i pod stanem.I v chatce,kde neni zavedena voda je krome veskereho vybavení i kanystr a skopek.A koutek s varicem,koutek na myti nadobi,sprchy jsou jen pres cestu.Jen nas moc mrzi,ze se v testauraci nevari jako minule roky. Vsem do jednoho nam vzdy chutnalo,at jsme prisli na jidlo v poledne,odpoledne i vecer.

Kateřina Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na odlehlém místě, je zde klid a v za jasné noci je zde úžasný výhled na hvězdnou oblohu. Je to větší kemp, je zde dostatečné množství čistých a upravených sociálních zařízení. Co nám trochu chybělo, byla nějaká restaurace. Kemp totiž nabízí pouze několik bufetů. Nicméně celkový dojem je kladný, nikdo se na nás nemačkal, měli jsme soukromí a naše dvouměsíční štěně dostatek prostoru pro své dovádění. :)

Dana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pan majitel tenhle úžasný kemp zahubí. Děti jsou tu naprosto nadšené a spokojené a my taky, ale jen do doby než je potreba se na něco zeptat nebo než se vyskytne byť sebemenší problem, pak se naplno projeví arogance majitelů a i dospělí člověk se cítí jak pětileté děcko, co rozbilo okno... Hotovky jsou nedobré, plavou v tuku a jsou nacpane moukou. Hřiště by sneslo rekonstrukci. Jediné plus vidím v socialech u recepce, v rozběhu pro menší deti a v prostředí. Když si člověk vaří a nic nepotřebuje od personálu, tak je to báječný kemp.

HELENA Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PROSŘEDI KRASNE PERSONAL VSTŘICNY BYLA JSEM SE SLUŽBAMI SPOKOJENA SOCIALKY ODPOVIDAJI MOŽNOSTI KEMPU RADA SE TAM JEŠTĚ PODÍVAM

Lena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pro prožití klidné dovolené i s hodně malými dětmi,pro ně pěkné hřiště,bazén se skluzavkou,každý čtvrtek personál pořádá opičí dráhu za odměny(skvělé),jen velká trampolína nefunkční a nejspíš už ani nebude,čtyřkolky jen na obrázku,areál je oplocen nemají kam utéct,pro starší spousty hřišt na sportovní vyžití,bazén se slanou vodou,pujčovna lodek,čtvrteční večerní tanečky u trampské kapely,kiosek pro ranní kávu či čerstvé pečivo,dvě restaurace i s denním menu(ceny do 90,-),personál příjemný,ochotný,sociálky vždy čisté vonavé nikdy nechyběl papír a ni mýdlo,el.přípojky pouze v přední části kempu kde je nutnost vzít si svoji rychl.konvici pokud chcete umývat nádobí,teplá voda na nádobí teče pouze v zadní části kde je i pračka,doporučuji častější sečení trávníku,létalo by méně včel,rybník s plážemi,voda relativně fajn,lesy co by kamenem dohodil(houby rostou).Kemp doporučujeme.

helena š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vse bylo ok socialky byli vzdy ciste pani chodila porad kontrolovat jestli nechybi toaletak a v hospudkach byli vzdy prijemni lide proste krasne prostredi a ochotni lide dekuji

V.Herelová s.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nádherné jižní Čechy, nádherný kemp, prostě všechno na jedničku.Díky.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme ve stanu, vpravo od recepce.Mě osobně v této části chyběla kuchyňka s teplou vodou na nádobí. Do sprch u recepce bych já osobně přidala věšák na pověšení věcí( tak do metru padesát) a taky nějakou poličku.Chodí se tam sprchovat i mladší a menší děti sami bez rodičů a ten věšák je prostě vysoko. Celkově se nám v kempu líbilo.

Vlastimil K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezké místo, rovinatý udržovaný prostorný areál na břehu rybníka,dostatek el.přípojek, skvělá domácí kuchyně v místní hlavní restauraci za více než příjemné ceny, velmi ochotný personál, moderní a čisté sociální zařízení, bazénky k osvěžení, tenisový kurt, hřiště na beach volejbal, hřiště na nohejbal, dětské hřiště s prolézačkami a ruskými kuželkami, dvě hospůdky, kiosek.....doporučuji ke strávení příjemné klidné dovolené.
Jediné mínus :-) : v zadní restauraci u chatek si nedávejte nabízené Mojito - dostanete "rum s cukrem" :-) :-) :-) Děs !!! Ale nás to pobavilo :-)

Koudy72

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dlouho jsme nikde nebyli ale tady se budeme vracet. Velmi hezké prostředí. Ubytování - jak si usteleš, tak si lehneš, spali jsme ve stanu. Co je snad největší bonus tohoto kempu, je sociální zařízení. Ano, bylo nové ale voňavé a čisté po celou dobu co jsme tam byli. Stravování v místní restauraci pod taktovkou starší dámy nemělo chybu. Jídlo výborné, dochucené a hodně na výběr. Mohu jedině doporučit.

Marika C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na skvělém místě, na břehu rybníka, má dvě vlastní pláže s pozvolným vstupem do vody, dno je písčité a voda přiměřeně čistá. Dále je tu dětské hřiště s trampolínou, dětský bazén, antukový kurt na tenis, hřiště na nohejbal, hřiště na beachvolejbal, restaurace a dva kiosky. Sociální zařízení průměr, sprchy jsou na žetony. Bohužel v umyvadlech v umývárně teče pouze studená voda, je tam taková ta baterie na knoflík, po stisku teče voda asi 3 vteřiny. Také v dřezu na mytí nádobí tekla většinou studená. To jsou ale jen drobné vady, celkově kemp doporučuji, hlavně rodinám s dětmi.

Širůčková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto super klidná lokalita všude čisto zábava prostě pohodová dovolená. Příští rok se vratíme :-)

Helena V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp hezký, čistý, bazény super, slaná voda mé překvapila v kempu, jídlo dobré, milý lidé, wc a toalety čisté, hezké.Určitě doporučuji a pokud budu v okolí ráda se ubytuji.

Hana F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál nehodnotím, nic jsem od nich nepotřebovala.Kladně hodnotím čistotu na všech sociálních zařízeních.Nepříjemný zážitek byl, když kolem půlnoci přijeli 4 opilí muži vyřvávali oplzlá slova,házeli okolo sebe potraviny a šli se doopít.Vrátili se kol.2hod.začalo to nanovo,navíc startovali a rozjížděli auto, báli jsme se,že nám vjedou do stanu.Moc jsme nespali.
Na místě,kde jsem parkovala, je téměř uschlý strom ze kterého padaly větve na mé auto.Doporučovala bych ho porazit.Nelíbili se nám psi kteří nám běhali a záchodili kolem stanu.FUJ!!!Jinak nádherný kemp, kam příští rok opět přijedeme. Hana Fialová

Katka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Absolutní spokojenost. Pěkné prostředí, v rybníce čistá a teplá voda, v kempu čisto, moderní a čisté sociální zařízení, možnost stravování - výběr z několika jídel. Byla jsem tam s rodinou počátkem července 2016, původně jsme zde chtěli pobýt 3 dny a přesunout se jinam, ale byli jsme tak nadšeni, že jsme si pobyt prodloužili i na zbytek dovolené. Všem doporučuji!!!!!

Michal H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto autokempu jsme jezdili před dvaceti lety s naší dcerou a byl pro nás základnou pro výlety po jihočeských památkách. Nyní se situace opakuje s dalším pokolením - tedy s vnukem. V kempu jsme byli opravdu spokojeni již v minulosti spokojeni. Po dvaceti se kouzlo místa nevytratilo, naopak zázemí kempu se zlepšilo. Odbočka do kempu z hlavní silnice označená. Personál na recepci ochotný a rychlý. Místo si vyberete sami, samozřejmě záleží na obsazenosti. Sociální zařízení pěkně zrekonstruované, čisté a průběžně udržované. Trochu zamrzí, že vstup do rybníka je možný pouze z pískových pláží. Jinde je rákosí, bahno poměrně mělko. Kdo má raději filtrovanou vodu může se osvěžit v bazénu. I když to mi hlava nebere - jsem u rybníka tak se koupu v rybníku. Sportovní vyžití solidní, tenisový kurt, plážový volejbal a nohejbalové hřiště je neustále v permanenci. Jídlo - základní potraviny se dají zakoupit ve stánku, vařená jídla v restauraci.
Pokud mám celkově ohodnotit - jedná se příjemný rodinný kemp, kam se rádi vrátíme

Romik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezke ciste prostredi,vyborna kuchyne a pekne,ciste soc.zarizeni.Moc se nam libilo

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kuba

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ koupání v bazénech pro děti
+ klidný kemp

- obsluha na recepci
- občerstvení

Libuše R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme nebili poprvé a tak jsme se rozhodli po dlouhé době tento kemp navštívit. U restaurace je nové sociální zařízení, které by neškodilo i v chatové oblasti. Jinak bylo vše čisté. Wifi signál nepokryje celý areál....Mno uvidíme co bude příští léto a třeba se tam opět vypravíme, protože se nám tam líbilo.

Helen

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hned na recepci nás zarazil arogantní, kouřící pán, který chtěl poplatek snad úplně za všechno :-( Jinak až na miliony obtěžujících vos tam bylo krásně. Je fakt, že jídlo nic moc dochucené a dětské porce tak pro roční dítě. Jinak chatka celkem čistá, občerstvení u Šneka výborné, tam byli denně večeře a pivečko. Ale je fakt, že celkový dojem umocnilo počasí, kdyby bylo ošklivo, tak nevím........tak potom výlety, takhle jsme trávili u bazénu půl dne a skoro nikde jinde jsme nebyli (kromě venčení psa) a jednou Jindřichův Hradec (krásné město). Děti zalezly v pondělí do bazénů a vylezly v pátek :-D takže celkový dojem díky počasí super.......(až nějaké maličkosti, ale to člověk najde všude).

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

- fousatý pán na recepci nasranej že jsme přijeli (a neumí pozdravit)
- pomalý personál v restauraci
+ ráno možnost zakoupit čerstvé pečivo

jinak průměr
už sem nepojedeme

Vlad

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Osoba na recepci příšerně neochotná a nepříjemná, absence základního vychování - nejen nás úspěšně odradil od delšího pobytu. Prostředí a vybavení - klasický kemp u rybníka, který má své nejlepší časy za sebou a opravy jsou jen flikování nebo žádné, dětské hřiště prehistorie, rozpadající se kuželky, šlapadla i houpačky a neschopnost správně nainstalovat klouzačku jak na hřišti, tak zejména v malém bazénku je tristní, pro malé děti ale dost nebezpečné (zejména bazén). Sociálky bez připomínek, služby mizérie, v době naší návštěvy už rybník celkem zaváněl, tak jediná možnost byly miniaturní bazénky, kapacitou tak pro větší rodinu. Jediné pozitivum je krásný západ slunce, pokud máte místo hned u vody. Osobně určitě už nikdy více a to zejména díky personálu, nic horšího jsme zatím nezažili a přeji recepčnímu/majiteli ať se jim brzy splní sen o hospodě/kempu na mýtince, kde je nebudou obtěžovat hosté...

Martina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

umístění kempu je na velice pěkném místě, ale...pouze jeden stánek se základními potravinami, stánek se zeleninou, časopisy zavřený... Nejhorší je povinnost si zakoupit k pobytu v chatce stravenky nejméně v hodnotě 1300 Kč, které smíte utratit pouze v restauraci u vchodu. Bohužel skladba jídel je stále podobná a když si chcete dát něco na objednání, tak až od 16 hodin. Ještě, že pivko točí dobré. Také sociálky v druhé části kempu by chtěla nějakou tu rekonstrukci a dohlídnout na paní uklízečku...
Nejhorší je však personál. Kdyby se udílela cena za nejprotivnějšího recepčního, tento by určitě vyhrál první cenu - arogantní, neochotný. Naúčtuje si poplatek i za děti a potvrzení nedá. Svojí náladou asi dokázal nakazit i obsluhu u brány a obsluhujícího mladíka v restauraci.
Zábava v kempu spíš pro malé děti, ale každý si tam dokáže najít to své. Půjčovna kol by se v tomto prostředí také hodila a nějaká inovace do půjčovny loděk a šlapadel by byla určitě vítaná.

Martina C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v krásné okolní přírodě, je tam hodně vyžití pro malé děti, je klidný. Líbilo se nám koupání v rybníku, ocenili jsme pozvolný přístup do vody a písčité dno.

Tomáš H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

- neochotný, arogantní personál na recepci
- elektrické přípojky jen u plotu s nutností tahat kabely přez vnitřní komunikaci
- absence nádob na tříděný odpad na více místech v kempu
- plocha pro karavany bez jediného stínu
- sociálky pěkné, nové, úklid rychlý a nekvalitní
- bazény super, ale velikostí na takový areál nedostatečné
za mě poprve a naposledy.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV, který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist