Ubytování
Telefon: +420 384 392 468







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp KOMORNÍK STRMILOV - Hodnocení

Autokemp KOMORNÍK  STRMILOV
8.1 / 10 Velmi dobré
podle 18 recenzí (celkem 1094)

Autokemp Komorník,
STRMILOV 378 53 | Mapa

Provozní období: 29.05. - 11.09.
81% Hodnocení 18
Celkem hodnocení 1094
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp KOMORNÍK STRMILOV


Hodnocení návštěvníků

Marie H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli podruhé. Nádherné prostředí,výborná kuchyně,kiosek na pláži se základními potravinami,čisté sociální zařízení,koupání v rybníku s čistou vodou.V Noci byl klid.Být v kempu možnost půjčení jízdních kol bylo by to dokonalé.

Helena

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp super pro rodiny s dětmi, byli jsme pod stanem, sociálky, sprchy čisté, jídlo - výběr ze tří hotovek kolem stovky v čase 11-15:00 moc dobré, dále jeden kiosek u pláže, kde se dá ráno koupit čerstvé pečivo, koblihy, jogurty, salámy, druhý kiosek u Šneka - langoše, smažená jídla, klobásy. Dětské hřiště, trampolína, dva bazény, koupání v rybníce super, je mělký, takže pro děti super a navíc voda čistá. V kempu byl klid, umíme si představit, že se zase vrátíme. Doporučuji .

Aleš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v příjemném prostředi. Krásná příroda.Koupání v rybníku super a v bazénu také. Pro děti paráda. Sociálky čisté celý den. Večer klid to je bezva.Rádi se vrátíme a už se těšíme děkujeme Celému personálu.

Karolínka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí pro děti,skvělá kuchyně s dobrými cenami. Bazény, rybník a dětský den, super. Určitě se vrátíme

Pepa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 30.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc moc moc se mi tu líbilo je to tu hodně hezké, příjemný personál dobré jídla❤️

Vítězslav

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nechápu, jak může být tento kemp vychvalován. Správce se chovali po celou dobu jako bachaři. Jenom drezůra. Namísto toho, aby hledali možnost zlepšení. Umýt nádobí - jako základní potřeba stanařů - je prakticky nemožné. Jedno venkovní umyvadlo ani není doplněno možností teplé vody. DĚS A HRŮZA. PROSTŘEDÍ VELMI HEZKÉ. JENOM BY TO MĚLI DÁT JINÝM LIDEM, KTEŘÍ BY TAM PRACOVALI PRO LIDI NE PRO SEBE

Andrea M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 21.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne bydleni u vody

Mandlička

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp, rozdělený v podstatě na 2 části..na lidi co se neobejdou bez elektriky(zde byla hlava na hlavě) a na ty co ji o dovolené oželí (zde volněji) Wi-fi přístupná pouze několik metrů od recepce nikoli po celém kempu.Sociálky čisté doplněné mýdlo i papír. Hřiště vč.pískoviště pro děti, kladně hodnotím i dětský den pro děti a kiosek. Všude dostatek nepřeplněných kontejnerů na směsný i tříděný odpad.Koupání v rybníku, písečný vstup do vody, v kempu dále 2 bazény se skluzavkou.Co nám však vadilo byl pohrdavý a namachrovaný přístup pána na recepci při ubytování, paní "závorová",která pořád kontrolovala papírek u auta i když jste se vraceli z nákupu do kempu po 15 minutách (to nám předtím otevírala závoru) a pak večer ponechána závora otevřená a hlavně všude plot...připadali jsme si jak indiáni v rezervaci. Plotem byly obehnány i chatičky uvnitř kempu. V okolí všude samé zákazy vstupu na soukromé pozemky a závory.V restauraci bylo možné dát si jídlo do 15h poté jste si mohli koupit leda chipsy. Také nápoje točené do zálohovaných reklamních plastových kelímků...takže vás 2 piva vyšla vč.záloh na 170 kč.

D.T

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je pro rodiny i páry supr je to v přírodě a je tam klid. Jsou tam bazény i hřiště pro děti takže paráda. V restauraci se dobře najíte. Celkoví dojem je skvělí. Kdo hledá klid tam ho najde.

Heřmanová I.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme letos poprve a moc se nam libilo,klidne prostredi,personal fajn, výborné jidlo,rádi se pristi rok vratime

Budkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp, čisto, kontejnery na tříděný odpad, ochotný personál, ubytování v chatě Okál skvělé, pečují tu o hosty dobře. Děkujeme

NZ

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Relativně poklidný kemp, dokud se vedle vás neubytuje skupinka do noci řvoucích opilců. Nejspíš majitelka (paní závorová) má velmi nevybíravým tónem obavy o dítě učící se plavat půl metru od rodiče, ale že totéž dítě nemůže celé noci spát, protože ohleduplní kolegové vyřvávají do noci, je majitelům jedno, a maximálně Vám poradí změnit kemp - provedeno.

a Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp pro rodiny s dětma, dobrá kuchyně, všude čisto. Výlety na kole i pěší po okolí. Velké vyžití pro děti. Doporučuji všem kdo hledá klidný kemp.

Ondra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je velice prijemny v krasnem prostredi, ale chtelo by to pridat par košů po celem kempu, i zachodu a sprch by to chtelo vice, ale velke minus je ze v umyvarkach v umyvadlech a ve drezu na umyvani nadobi neni tepla voda. zachody by mohly jit zamykat vsechny a pani u brany co strasi deti v bazenu by se mohla nad sebou zamyslet, protoze zprdnout tatinka, ze blbne se svym synem v bazenu mi pripada trosku za hranou. Pani by asi byla nejspokojenejsi, kdyby v bazenech lidi jen klidne stali a nehybali se a mlceli. Joo a Wifi neni po celem kempu, jak inzeruji, ale jen pobliz recepce.

watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp tezi krásným mistem a okolí, jinak se má majitel ještě, co učit. Chybí poradna kuchyňka a tepla voda. Lednice je za naprosto nereálný poplatek, tedy dítě s potravinovými alergiemi má vcelku problém a je v tropech odkázáno na suchou stravu nebo výlety do okolních měst. V kempu seženete tak nanuka. Nikdy jsme neviděli tolika myši na jednom místě. Celý kemp je prolezlý mysima dirama, které poslouchate nejen celou noc. Chápu, že s tím majitel asi nic neudělá, ale mysofobikum doporučuji se vyhnout, jinde nás to opravdu nepotkalo.

Lucie F.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z nejhezčích campů. Krasné prostředí u rybníku. Pro děti čistý bazenek se skluzavkou, hřiště, trampolína. TOP úklid toalet. Perfektně čisté, vonavé, doplněná mýdla, toaletní papír. Místnost s vaničkou pro nejmenší. V restauraci se nedá mluvit o gurmánském zážitku, ale vzhledem k ceně člověk přimouří oka. Malý stánek pro zakoupení surovin na snídani a pamlsky dostačující výběr. Pečivo výborné a čerstvé. Ve črtvek pořádání dětského dnu pro děti - dětem se moc líbilo a pěkné zpestření. Urcitě jsme tu nebyli naposled a všude budem doporučovat.

Petr V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na krásném místě, na začátku prázdnin docela volný. Výborné koupání jak v rybníku, tak ve dvou bazénech, trampolína. Obchůdek v kempu dostačující pro skvělé snídaně (vždy něco napečeno od paní domácí). Hospodu jsme nevyužili. Bydleli jsme ve starých, ale plně vybavených unimobuňkách, jsme skromní a stačily nám. Sociálky vždy perfektně uklizeny. Ideální místo pro poznávání České Kanady jak na kolech tak pěšky.

Nikola

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 20.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp, čistý. Bazény jsou hodně super v teplých dnech. Fajn sportovni hřiště. Dětské hřiště je starší, ale fajn (jen v dobe, kdy jsme tam byli, byly skluzavky sundane, snad v sezone budou). Jeste dodat houpacku a bude to super. Sprchy a wc hezke, ciste. Za nas spokojenost, vratime se.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Nikola V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tam mnoho zábavy a příjemný personál.

Matyáš V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál příjemný. 1 restaurace a dva kiosky. pro menší děti každý čtvrtek dětský den. Jezdím tam už hodně a pořád SUPER. Rybník a dva bazény. Okolí kempu taky krásné. nemám žádné mínusy. 'Můžu pouze doporučit.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV , který hodnotilo 18 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp KOMORNÍK STRMILOV. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp KOMORNÍK STRMILOV.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist