Autokempink Strážnice - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 70 recenzí (celkem 638)  

Bzenecká 1533,
STRÁŽNICE 696 62 | Mapa

Provozní období: 24.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokempink Strážnice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení 70
Celkem hodnocení 638
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink Strážnice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Museli jsme využít služby kempu, vzhledem tomu že ubytování při festivalu nebylo možné nikde zajistit. Za vůz ve kterém jsme spali jsme zaplatili 240Kč, odjezd jsme si protáhli o půl dne, neboť festival končil ve 24,00hod. Za 12 hodin jsme opět zaplatili 240Kč. Což teda moc nechápeme. V areálu je poměrně čisto. Sociální zařízení se nám s porovnáním jiných autokempů zdálo velmi zastaralé a nedostačující. Ochranka u závor Vám žádné informace neposkytne a když chcete v noci odjet, musíte si ho najít. Ocenění kterým se kemp pyšní, nechápeme za co dostal !

lukas

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp roku 2017??!!??
Ubytování v chatkách na 2 noci bez soc zařízení za 2000,- Při telefonickém objednání cena ceníková za chatku/noc 760,-, na recepci plno dalších poplatků z jiné části ceníku tzn výsledek 980,- na noc. + sprcha za 20,- Recepční neznalé cen, neprofesionální, nevstřícné, podaly opakovaně mylné informace.
Po příjezdu jsem měl zkažený den z fungování recepčních a výsledné ceny, která byla výrazně vyšší než měla být. Každopádně člověka naštvou a oklamou.
Kemp a chatky sice čisté, ale desítky let bez oprav. Platí i pro zařízení. Asi inspirace sousedním skanzenem.
U chatiček pár stolů (ne pro každou chatku) takže nakonec piknik na trávě nebo na chodníku. Poloha kempu jeho hlavní plus. Jídlo slušné, ale porci snědlo 8 leté dítě a to není kdovíjaký jedlík. Uklízečky fungovaly asi jako jediné.
Za mě už víckrát ne.

Jirka

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pozitiva: Krásné prostředí. Nelze vše projít a prohlédnout si za jediný víkend. Bazén s tobogánem, který je zejména pro děti dokonalé vyžití. Těsně sousedí se zámkem a s parkem, přes který se za pár minut dostanete do města. A to je vše...

No a teď ta negativa... Píšu to nerad, ale musím... Zaráží mě superlativa která se dočítám na kvalitu kempu. Mojí největší chybou bylo asi to že jsem se zachoval jako paďour a objednal si chatku. Nejspíš už to nikdy neudělám a už vůbec ne v tomto kempu.
1. První rozčarování přišlo když jsem si byl pro klíč a zaplatit. Vybafli na mě o cca 600kč vyšší cenu než byla anoncovaná za pronájem chatky(za 2 noci). Napočítali mi 4 osoby, poplatek úřadům, pak nějaký nesmyslný poplatek za "krátkodobý pobyt" (nejspíš jim vadilo že jsme přijeli jen na víkend, zajímal by mě poplatek za dlouhodobý pobyt) no a nakonec mě rozdrtilo parkovný 200 kč na den... I přes to že jsme měli zaplaceno předem, protože jsme tu byli na velké akci, kde se platily předem veškeré poplatky spojené s ubytováním a parkovným, kromě ceny chatky, jsme byli nuceni vše zaplatit znovu!!!!! Že prý jestli se mi to nelíbí, tak mám jít za plot a vypoklonkovali mě s tím, že je nezajímá že jsem tu na akci a že to mám už zaplacený, že tady jsem za branou a musím zaplatit znova, že prý to tak mají v počítači.... S tím souvisí velice arogantní chování personálu v recepci. Tím jsem byl velice zklamaný ... nejde o těch pár stovek, jde o princip... a o tom jak chtěj na lidech co nejvíc vytřískat .. Nesmyslné poplatky, které nejsou ani na faktuře přesně identifikovatelné.

2. S tím souvisí koupaliště. Bylo pěkný čistý, to jo. Ale nečekal jsem že bude placené a už vůbec ne 45kč za osobu hodinu před zavíračkou. Alespoň když už rejžujou tolik na kempu, tak pro jejich klienty mohlo být zdarma nebo alespoň výhodněji....

3. Nevím jak to bylo s čistotou WC "za plotem", ale v neděli ráno v 8hod, když jsem chtěl použít toaletu, jsem myslel že tam nejdřív asi nechám včerejší večeři. O čistotě se nedá mluvit oba záchody po*raný a pod pisoárama namočeno... Jinak uklízečky fungovaly perfektně a pořád je bylo vidět něco dělat, ale tohle prostě nezvládly. Nee... Tohle není kemp roku 2017. Nechápu kde to ocenění vzali.

4. Sprchy... Super, fungují. Za 20kč pár minut. Ale večer už bez teplé vody... (Ještě že tu je koupaliště, tam byla voda teplejší)

5. Chatka... Kapitola sama pro sebe... Myslím, že od revoluce v minulém století se tam nejspíš nic nezměnilo. Postele měli dno pouze ze sololitu podepřený na 3 místech prkýnkem.... Nebylo to na to aby to uneslo metrákovýho chlapa....

6. Stravování ... Až se jim rozbije friťák, tak můžou zavřít úplně... Pokud máte rádi smažená jídla, tak si možná vyberete. Nic jiného nemají... Ještě že jsme měli ve Strážnici tetu... ;-)

Do strážnice se určitě vrátím, i když to mám přes celou republiku, ale určitě NE! do tohoto kempu...

Miroslav K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, bazén u kempu. Ubral jsem body za možnosti stravování, kde si vybere jen ten, kdo může úplně cokoliv a pokud jste na dietě, nemáte ani kde nakoupit (pekárna je opět vybavena jen pro nedietáře). Jinak pozitivní je, že nabízejí domácí zeleninu a ovoce. Jinak vybavenost dobrá (ledničky, soc. zař., plynové sporáky, vybavení pro karavany,..), i když stav některých budov si o rekonstrukci říká. Také koupaliště by si to zasloužilo, ale tobogán u dětí jednoznačně zabodoval. Nejvíce negativně ale hodnotím navigaci, protože cestu do kempu v poslední odbočce velmi snadno přehlédnete a z kempu také není jednoznačná navigace do obce. Celkově ale pěkné místo, myslím, že se ještě někdy vrátíme.

Petr 7.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 25.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super mioc super a

Radovan U.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přihlášení do kempu odstrašující. Ceny na ceníku porušující zákon 634/1992 Sb. na ochranu spotřebitele, minimálně jedna položka podmiňuje nákup druhé!!! Personál v pokladně arogantní, služba staví auta tak, aby nebylo možno odejet. Záchody a sprchy značně chátrající a bez toaletního papíru. V restauraci není možno platit kartou, lístek jsme neviděli a ještě jsme se setkali s argumentem, že platba kartou trvá 3 minuty. To vše za ceny zvedlé během MMF na téměř trojnásobek. NEDOPORUČUJI resp. doporučuji se zdaleka vyhnout. Velká skvrna na MMF.
P.S. paních uklízeček se výhrady rozhodně netýkají, ale pod tímto managementem to nezachrání.

asirna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvely kemp,klidne a ciste prostredi mozna jen chybi vice vyziti pro deti (hriste).

Michal M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poloha super-Baťák,skanzen,koupaliště s tobogánem,polostín až stín. Děcka si to užili a my taky.Určitě pojedem znovu. Některé sociálky budou chtít časem rekonstrukci,ale nic tragického. Restauračka na pohodu, příjemné ceny.

Petr 7.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ok

pecoka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše překrasne jako vždy, jen ceny v bistrech se oproti minulemu roku až mo zvedli

Jaroslava M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V autokempu jsme byli spokojeni, určitě se tam ještě někdy vrátíme.Doporučuji známým. Rodina mého bratra tam jezdí každý rok. Strážnice je prostě fajn.

Michal N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Spokojeni moc děkujeme

Martin M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaně se každý druhý rok vracíme. Stále je kam chodit na výlety a prokládat to fajn bazénem. Nemůžeme si vynachválit místní restauraci snídaně, oběd, večeře. Letos opravdu málo lidí a klid. Stále jen čekáme a obměnu sociálek za novější model - s čistotou ale problém nebyl.

Martina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěný blízko cyklostezek a jsou zde výborné možnosti na výlety. Chatky se sociálním zařízením jsou však také blízko silnice, takže lidé citlivější na hluk mohou mít problém. Kemp je čistý, personál ochotný. Ovšem sociální zařízení v chatce se sociálním zařízením mě "dostalo". Nikdy jsem neviděla, aby sprchový kout nebyl oddělen mechanicky od zbytku koupelny, tedy při sprchování je celá koupelna se záchodem zcela pod vodou. Závěs sprchového kouty dosahoval do půli záchodové mísy, odtok vody od sprchového koutu byl přesně na místě, kde má člověk, který na záchodě sedí, nohy. A tedy, když odpad pomalu odtéká, člověk, který chce na záchod nebo k umyvadlu poté, co se jiný sprchoval, aby se brodil ve vodě. Po každém sprchování je nutno vytřít do sucha celou koupelnu, abyste neuklouzli, když jdete k umyvadlu nebo na záchod. Chodili jsme raděj na záchod společný, mimo chatku. Rozhodně už bych si tuhle chatku neobjednala.

Kuchařík J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autocamp je čistý a uklizený, chatky taktéž. Pokud bylo potřeba vyřešit nějaký provozní problém, pan vedoucí okamžitě reagoval. Sociální zařízení je zastaralé, v rámci možností uklizené, ale je to hlavně o lidech, kteří asi nemají základní hygienické návyky. Co nám chybělo, bylo vyžití pro děti (hřiště), jedna skluzavka u koupaliště je opravdu málo. Co se týče stravování v místní jídelně, je totální katastrofa, ceny přemrštěné a kvalita jídel jak ve školní jídelně před 30 lety. Možnost využití kuchyňky, ale opět je to o lidech, co po sobě nedokážou umýt ani nádobí. Co nás překvapilo, bylo naprosto čisté koupaliště s tobogánem, ale mohlo by být v ceně pobytu. Dodržování nějakého nočního klidu se neřeší, platím si to, tak budu dělat bordel do rána do 3, takže je to zase jen o lidech. V okruhu do 50 km dost míst k výletům, díky kterým se dají děti zabavit. Celkově dost drahá dovolená za průměrné služby, dcera si to však užila a naštěstí to ještě neřeší.

Kristýna N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp pro všechny věkové kategorie. Úžasné vybavení kuchyňky.

Jiříčková T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost- pobyt v chatkách se soc. zaříz.
Kemp udržovaný v čistotě, všude dostatek odpadkovýcho pytlů, každodenně měněných,personál ochotný i když v jednom případě na recepci, při dotazu na objednanou opravu WC, slečna nebyla moc příjemná.Koupaliště a pláž nemělo chybu. Půjčování kol také velmi kladně hodnotíme.Jako nedostatek hodnotíme nemožnost nákupu potravin,drogerie a jiného. Např.zmrzliny.Pekárnu jsme též využili, ale zboží je předražené a prodejní doba do 11.oo hod. nevyhovující.
Také nabídku možností, co v okolí navštívit, by možná návštěvníci ocenili.
Informaci o výletu do Luhačovic jsme získali od obsluhy v restauraci Skanzenu, jehož návštěva byla ohromující zážitek. Máme krásné zážitky a pěknou vzpomínku na pobyt ve vašem kempu. Díky.

ZBYNĚK

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Fajn dovolená,kemp starší ale na super místě.

Fabian K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprostá spokojenost, čistota, služby, klid, super koupaliště s tobogánem, pro rodiny s dětmi ideální.

Ktonika j.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Celkový dojem

Super servis a vše kolem koupání restaurace

apten

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisto příjemné prostředí.Restauračni služby jsem raději nevyužil.Jidlo řešil invidualně.Toalety čisté a ráno po úklidu i voňavé.Jen sprchy za dvacku to už je přežitek.Jinde v ceně ubytování

Marcela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to naše první dovolená s dětmi pod stanem. Kemp jsme vybrali z důvodu blízkého bazénu a jako bonus s tobogánem. I když asi nejdražší v okolí, ale byla to pro nás priorita. Byli jsme ubytování ve druhé, stanové části kempu, kde není moc vyžití pro děti ani pro nás, ale zase klidnější část, nám vyhovovalo. Sprchy byly zdarma asi jako bonus, i když bych řekla ne moc ideálního rázu. Nebylo kam odložit věci na převlečení včetně hygienických potřeb. Tepla - horká voda nám tekla každý den večer i ráno. Ale vybavení je opravdu ze starší doby, ne každého uspokojí. Toalety byly "čisté", ale řekla bych, že záleží na lidech jak po sobě splachují a používají štětku na WC. Každý den ráno paní uklízela všechny sociálky, včetně koupelny a kuchyňky. Popelnice byly vynášeny denně. V kuchyňce 3 namražené lednice, ale potraviny vydržely. Bazén čistý, velký a musím podotknout, že mě příjemně překvapilo, že je možnost volného průchodu tam a zpět přes čtečky. Jediné co mě zarazilo a ne moc příjemně překvapilo, byly ceny restaurace a bufetu. Párek v rohlíku 35, hranolky s kečupem 61 Kč ( podotýkám spíše dětská porce ), kofola malá 25 Kč, rohlík 4, corissant 20, pizza minimálně 150, nanuky od 40 kč. Pekárna otevřena jen dopoledne, pak musíte do města. Zázemí pro malé děti tu není, pro straší je výhoda minigolfu a velkého prostoru pro míčové hry. Ale okolí, je nádherné. V příštím roce se určitě vrátíme! Děti si místo i stanování zamilovali a to je pro nás podstatné. Třeba budeme mile překvapení z nějaké milé proměny.

Dalibor

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kdo chce klid a pohodu tak jedině tady

Petr R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Oproti loňskému roku ceny občerstvení šli rapidně nahoru, ale zase oceňuji čistotu a úklid i snahu řešit problémy s Angličany, kteří si zřídili v kempu prádelnu.

Kaspi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme s koly na víkend pod stanem. Předem pouze rezervace zamykatelných kójí na kola (supr věc, deleko lepší než společná kolárkárna). Rovněž zde kola půjčují.
Příjezd a odbavení na recepci rychlé, jasné, platba kartou. Ceny odpovídající (pro 2dosp.+1junior+auto+stan+kóje na kola cca 350Kč/noc).
Kemp rozdělen na 2 části, zvolili jsme tu asi malinko rušnější, ale zase hned vedle bazénu, minigolfu a restaurace, tudíž jsme měli všude opravdu pár kroků.
Venkovní prostředí upravené, čisté, dostatek odpadkových košů, které pravidelně vynášeli.
Ohniště bylo pouze v druhé části kempu, tudíž jsme nevyužili.
Sociálky staršího provedení, ale vcelku čisté, sprchy za dvacku.
Koupaliště s velkým bazénem s přímým vstupem z kempu, ale platil se samostatně, nicméně možnost využít jen odpolední či večerní koupání byla bezva (za 120 na 3 hodiny pro 3 os.). Dále jsme využili minigolf, rovněž hned vedle. Byly tam vedle ještě kolotoče pro menší děti, nějaké průlezky. Hřiště na volejbal či fotbal jsme tam neviděli.
Ráno fungovala pekárna, kde byly sice vyšší ceny, ale vše čerstvé či čerstvě dopečeno, a člověk nemusel jít do města do marketu.
Bezkonkurenční byla nabídka restauračních zařízení přímo v areálu. Velká samoobslužná restaurace, každý den obědové menu s hotovkami, dále minutky za běžný peníz. Ráno jsme tam chodili na snídani. Platilo se to co si člověk vybral, cena snídaně tak vyšla na nějakých 60-70Kč/os. (čaj, pečivo, párek nebo vajíčka). Pokud by byl člověk jedlík, tak i více. Zde bych uvítal švédské stoly za nějakou paušální částku, nicméně člověk zaplatí to, co fakt sní.Dále zde byl bar, kde dělali mj.pizzu. A ještě před vstupem na koupaliště buffet s rychlým občerstvení (párky, langoš, pivo...).
K dispozici společná kuchyňka s uzamykatelnýma ledničkama, ale protože jsme tam byli krátce, tak jsme nevyužili, vše jsme pořídili v restauraci.
Lokace kempu velmi dobrá, do centra Strážnice přes pěkný zámecký park a kolem krásného zámku cca 10-15min.
Zajímavost byla, že v kempu je celodenní ostraha a kluky ze sekuritky bylo fakt vidět, takže i pocit bezpečí tam byl a navíc se fakt dodržoval noční klid :).
Celkový dojem velmi dobrý a určitě bych doporučil pro všechny kategorie turistů jak pod stan, tak s karavany či do chatek (vypadaly starší, ale udržovaně.). A vyvěšené logo "Cyklisté vítáni" bylo fakt pravdivé ;).

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink Strážnice, který hodnotilo 70 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink Strážnice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokempink Strážnice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist