Autokempink Strážnice - Hodnocení

Bzenecká 1533,
STRÁŽNICE 696 62 | Mapa

Provozní období: 24.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokempink Strážnice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

89% Hodnocení 140
Celkem hodnocení 629
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink Strážnice


Storno

Hodnocení návštěvníků

pecoka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše překrasne jako vždy, jen ceny v bistrech se oproti minulemu roku až mo zvedli

Jaroslava M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V autokempu jsme byli spokojeni, určitě se tam ještě někdy vrátíme.Doporučuji známým. Rodina mého bratra tam jezdí každý rok. Strážnice je prostě fajn.

Michal N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Spokojeni moc děkujeme

Martin M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaně se každý druhý rok vracíme. Stále je kam chodit na výlety a prokládat to fajn bazénem. Nemůžeme si vynachválit místní restauraci snídaně, oběd, večeře. Letos opravdu málo lidí a klid. Stále jen čekáme a obměnu sociálek za novější model - s čistotou ale problém nebyl.

Martina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěný blízko cyklostezek a jsou zde výborné možnosti na výlety. Chatky se sociálním zařízením jsou však také blízko silnice, takže lidé citlivější na hluk mohou mít problém. Kemp je čistý, personál ochotný. Ovšem sociální zařízení v chatce se sociálním zařízením mě "dostalo". Nikdy jsem neviděla, aby sprchový kout nebyl oddělen mechanicky od zbytku koupelny, tedy při sprchování je celá koupelna se záchodem zcela pod vodou. Závěs sprchového kouty dosahoval do půli záchodové mísy, odtok vody od sprchového koutu byl přesně na místě, kde má člověk, který na záchodě sedí, nohy. A tedy, když odpad pomalu odtéká, člověk, který chce na záchod nebo k umyvadlu poté, co se jiný sprchoval, aby se brodil ve vodě. Po každém sprchování je nutno vytřít do sucha celou koupelnu, abyste neuklouzli, když jdete k umyvadlu nebo na záchod. Chodili jsme raděj na záchod společný, mimo chatku. Rozhodně už bych si tuhle chatku neobjednala.

Kuchařík J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autocamp je čistý a uklizený, chatky taktéž. Pokud bylo potřeba vyřešit nějaký provozní problém, pan vedoucí okamžitě reagoval. Sociální zařízení je zastaralé, v rámci možností uklizené, ale je to hlavně o lidech, kteří asi nemají základní hygienické návyky. Co nám chybělo, bylo vyžití pro děti (hřiště), jedna skluzavka u koupaliště je opravdu málo. Co se týče stravování v místní jídelně, je totální katastrofa, ceny přemrštěné a kvalita jídel jak ve školní jídelně před 30 lety. Možnost využití kuchyňky, ale opět je to o lidech, co po sobě nedokážou umýt ani nádobí. Co nás překvapilo, bylo naprosto čisté koupaliště s tobogánem, ale mohlo by být v ceně pobytu. Dodržování nějakého nočního klidu se neřeší, platím si to, tak budu dělat bordel do rána do 3, takže je to zase jen o lidech. V okruhu do 50 km dost míst k výletům, díky kterým se dají děti zabavit. Celkově dost drahá dovolená za průměrné služby, dcera si to však užila a naštěstí to ještě neřeší.

Kristýna N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp pro všechny věkové kategorie. Úžasné vybavení kuchyňky.

Jiříčková T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost- pobyt v chatkách se soc. zaříz.
Kemp udržovaný v čistotě, všude dostatek odpadkovýcho pytlů, každodenně měněných,personál ochotný i když v jednom případě na recepci, při dotazu na objednanou opravu WC, slečna nebyla moc příjemná.Koupaliště a pláž nemělo chybu. Půjčování kol také velmi kladně hodnotíme.Jako nedostatek hodnotíme nemožnost nákupu potravin,drogerie a jiného. Např.zmrzliny.Pekárnu jsme též využili, ale zboží je předražené a prodejní doba do 11.oo hod. nevyhovující.
Také nabídku možností, co v okolí navštívit, by možná návštěvníci ocenili.
Informaci o výletu do Luhačovic jsme získali od obsluhy v restauraci Skanzenu, jehož návštěva byla ohromující zážitek. Máme krásné zážitky a pěknou vzpomínku na pobyt ve vašem kempu. Díky.

ZBYNĚK

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Fajn dovolená,kemp starší ale na super místě.

Fabian K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprostá spokojenost, čistota, služby, klid, super koupaliště s tobogánem, pro rodiny s dětmi ideální.

Ktonika j.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Celkový dojem

Super servis a vše kolem koupání restaurace

apten

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisto příjemné prostředí.Restauračni služby jsem raději nevyužil.Jidlo řešil invidualně.Toalety čisté a ráno po úklidu i voňavé.Jen sprchy za dvacku to už je přežitek.Jinde v ceně ubytování

Marcela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to naše první dovolená s dětmi pod stanem. Kemp jsme vybrali z důvodu blízkého bazénu a jako bonus s tobogánem. I když asi nejdražší v okolí, ale byla to pro nás priorita. Byli jsme ubytování ve druhé, stanové části kempu, kde není moc vyžití pro děti ani pro nás, ale zase klidnější část, nám vyhovovalo. Sprchy byly zdarma asi jako bonus, i když bych řekla ne moc ideálního rázu. Nebylo kam odložit věci na převlečení včetně hygienických potřeb. Tepla - horká voda nám tekla každý den večer i ráno. Ale vybavení je opravdu ze starší doby, ne každého uspokojí. Toalety byly "čisté", ale řekla bych, že záleží na lidech jak po sobě splachují a používají štětku na WC. Každý den ráno paní uklízela všechny sociálky, včetně koupelny a kuchyňky. Popelnice byly vynášeny denně. V kuchyňce 3 namražené lednice, ale potraviny vydržely. Bazén čistý, velký a musím podotknout, že mě příjemně překvapilo, že je možnost volného průchodu tam a zpět přes čtečky. Jediné co mě zarazilo a ne moc příjemně překvapilo, byly ceny restaurace a bufetu. Párek v rohlíku 35, hranolky s kečupem 61 Kč ( podotýkám spíše dětská porce ), kofola malá 25 Kč, rohlík 4, corissant 20, pizza minimálně 150, nanuky od 40 kč. Pekárna otevřena jen dopoledne, pak musíte do města. Zázemí pro malé děti tu není, pro straší je výhoda minigolfu a velkého prostoru pro míčové hry. Ale okolí, je nádherné. V příštím roce se určitě vrátíme! Děti si místo i stanování zamilovali a to je pro nás podstatné. Třeba budeme mile překvapení z nějaké milé proměny.

Dalibor

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kdo chce klid a pohodu tak jedině tady

Petr R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Oproti loňskému roku ceny občerstvení šli rapidně nahoru, ale zase oceňuji čistotu a úklid i snahu řešit problémy s Angličany, kteří si zřídili v kempu prádelnu.

Kaspi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme s koly na víkend pod stanem. Předem pouze rezervace zamykatelných kójí na kola (supr věc, deleko lepší než společná kolárkárna). Rovněž zde kola půjčují.
Příjezd a odbavení na recepci rychlé, jasné, platba kartou. Ceny odpovídající (pro 2dosp.+1junior+auto+stan+kóje na kola cca 350Kč/noc).
Kemp rozdělen na 2 části, zvolili jsme tu asi malinko rušnější, ale zase hned vedle bazénu, minigolfu a restaurace, tudíž jsme měli všude opravdu pár kroků.
Venkovní prostředí upravené, čisté, dostatek odpadkových košů, které pravidelně vynášeli.
Ohniště bylo pouze v druhé části kempu, tudíž jsme nevyužili.
Sociálky staršího provedení, ale vcelku čisté, sprchy za dvacku.
Koupaliště s velkým bazénem s přímým vstupem z kempu, ale platil se samostatně, nicméně možnost využít jen odpolední či večerní koupání byla bezva (za 120 na 3 hodiny pro 3 os.). Dále jsme využili minigolf, rovněž hned vedle. Byly tam vedle ještě kolotoče pro menší děti, nějaké průlezky. Hřiště na volejbal či fotbal jsme tam neviděli.
Ráno fungovala pekárna, kde byly sice vyšší ceny, ale vše čerstvé či čerstvě dopečeno, a člověk nemusel jít do města do marketu.
Bezkonkurenční byla nabídka restauračních zařízení přímo v areálu. Velká samoobslužná restaurace, každý den obědové menu s hotovkami, dále minutky za běžný peníz. Ráno jsme tam chodili na snídani. Platilo se to co si člověk vybral, cena snídaně tak vyšla na nějakých 60-70Kč/os. (čaj, pečivo, párek nebo vajíčka). Pokud by byl člověk jedlík, tak i více. Zde bych uvítal švédské stoly za nějakou paušální částku, nicméně člověk zaplatí to, co fakt sní.Dále zde byl bar, kde dělali mj.pizzu. A ještě před vstupem na koupaliště buffet s rychlým občerstvení (párky, langoš, pivo...).
K dispozici společná kuchyňka s uzamykatelnýma ledničkama, ale protože jsme tam byli krátce, tak jsme nevyužili, vše jsme pořídili v restauraci.
Lokace kempu velmi dobrá, do centra Strážnice přes pěkný zámecký park a kolem krásného zámku cca 10-15min.
Zajímavost byla, že v kempu je celodenní ostraha a kluky ze sekuritky bylo fakt vidět, takže i pocit bezpečí tam byl a navíc se fakt dodržoval noční klid :).
Celkový dojem velmi dobrý a určitě bych doporučil pro všechny kategorie turistů jak pod stan, tak s karavany či do chatek (vypadaly starší, ale udržovaně.). A vyvěšené logo "Cyklisté vítáni" bylo fakt pravdivé ;).

Františka Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé,jen na koupališti studená voda.

Iva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsou katastrofalni zachody i sprchy.Jezdime kazdy rok do ruznych kempu a vzdy nam staci jen obycejna chatka,ale k tomu hlavne ciste ,klidne i spolecne sprchy a wc,ale ciste se zamykatelnymi dvermi. V tomto kempu nesly dvere na damskem wc ani jen zavrit,zachody byly stale spinave. Na dnesni dobu nepochopitelne.
Nikdo nekontroloval nocni klid,tudis jedna rodina opojena alkoholem vyrvavala do rannich hodin 3:30. Pani vykrikovala,ze si zaplatila dovolenou,tak si ji chce uzit a nebude se omezovat, bylo to utrpeni.Kemp jsme opustili o den drive a personal se ani nezeptal proc uz odjizdime.
Jinak okoli je nadherne,to mohu jen doporucit.
A pozor na 4luz.chatky bez soc.zarizeni,je to spis chalouka pro trpasliky :-)

Ivana H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi mě mrzí,že musím dát negativní hodnocení.Do kempu jezdím opakovaně několik let.camp se vydal cestou radikálního zvýšení cen,přičemž adekvátní služby nejsou.Vše co je zaměřeno na děti extrémně drahé.Za pobyt v chatce notně pamatují čí staré časy jsme dali téměř 8000 Kč za týden,čistota nic moc,neodtékající odpad,takže voda po o sprchování byla v místnosti kde se spalo.Sprchy v campu hodně pamatují,ale poplatek zvýšen o 100% na 20kč.Hranolky jako příloha 42 Kč. Malinká miska salátu (1 rajče. )teď v sezoně 36 Kč. Párek v rohlíku 35kč,lángoše 58kč velikosti malého bramborák z polotovarů. Male Fanta 45 Kč, točená obyčejná limonáda 25 Kč, pivo 10 Radegast 35kč,Plzeň 45 Kč, kelímek 2ks, rohlík 4kč.Přestože zaplatíte celodenní pobyt v chatce,vstup na koupaliště platíte zvlášť i když je stejný majitel.Levnější zmrzliny nebyly ,nejlevnější ruská za 35kč, kornout 45 Kč, obyčejný nauk Pegas 45 Kč. Zkrátka majitelé jdou cestou o dřít zákazníka stůj co stůj a to myslím není ta správná cesta jak camp naplnit a zvele bit.

Aleksandra P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 6.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp pro cyklisty a pro turistiku na Jižní Moravě

Sedliská I.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme za krásný týden strávený pohodovém kempu.
Úžasný a milý personál, bazén s tobogánem v areálu. Mnoho možností na výlety a vše v naprosté blízkosti.Zábava pro malé i velké. Prostě nádhera.

Děkujeme

rodina Sedliských

Pavel

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí pěkné, kemp je klidný a čistý. Pro rodiny s dětmi ideál. Bydleli jsme v chatkách se sociálním zařízením a z odtoků se linul zápach. Měli jsme 3 chaty a problém byl všude stejný. Pizzu si nechte přivézt z města, bude větší a levnější. Provozovatel bufetů a pizzerie je velký nenasyta!!!!! Namátkou: Pivo Plzeň 45,-Kč, Radegast 12ctka 35 korun, párek v rohlíku 32 korun,rajčatový salát (jedno nakrájené rajče v misce) 36 korun, rohlík v obchodě 4 koruny, velké chipsy 49 korun, Pizza sice dobrá, ale velikost menší S 150 korun, navíc jim neustále zboží během dne dochází a zásobování je naprosto ubohé. Kemp bych ale i přesto doporučil. V sousedství koupaliště za přijatelné ceny, ale stravovat se a hlavně občerstvení pro děti doporučil pořizovat kdekoliv jinde jen ne v kempu díky nehorázným cenám.

Čermi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný,fajn kemp.Chatky se sociálním zařízením super,perfektní bazén.Výběr jídla trochu omezený,ale to se dá řešit i jinak.

Dáda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to dobry šli.jsme i na lode

Dáda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to dobry šli.jsme i na lode

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink Strážnice, který hodnotilo 140 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink Strážnice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokempink Strážnice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist