Autokemp Lučina - Hodnocení

Tvarožná Lhota č. 272,
STRÁŽNICE 696 62 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Doporučené kempy v okolí

Autokempink Strážnice je v letních měsících obsazen převážně rodinami s dětmi, kteří zde…

Skvělé 8.7 / 10

Zařízení se nachází v romantickém podhůří Bílých Karpat na okraji obce Nivnice.Obec je…

Skvělé 9.0 / 10

Kemp Babí hora leží 4 km od města Hluk, jednoho z folklórních center Slovácka. Ubytovat…

Dobře dostupný Auto Camp Smraďavka se nachází v malebném údolí na pokraji Chřibských lesů…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Lučina

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

84% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 94
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Lučina


Storno

Hodnocení návštěvníků

Tvaroha

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Starší kemp, zázemí čisté. Zastavil se zde čas.. Okolí pěkné, restaurace vaří pár jídel a zavírá kuchyň už v 19h. Sprchy za 10 kč 2 minuty vody - hrůza.

zuzana m.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Osobně nechápu, jak tento kemp může mít tak dobré hodnocení, právě na základě recenzí ostatních a celkového ohodnocení jsme vybrali mezi ostatními tento. U kempu jsou uvedené nepravdivé informace na tomto webu, půjčovna sportovních potřeb neplatí!!! při dotazu na recepci mi paní sdělila, že si lidi vždycky vypůjčili a pak nevrátili, tak už nic nepůjčují. Že je o kousek dál hřiště minigolf, není prosím v majetku kempu!!! takže to není jejich vybavení. Jak může někdo napsat o bufetu (restaurací se nedá nazvat) že tam dobře vaří? V jídelním lístku měli uvedeno kromě hotovek a polotovarů jako bramboráčky, hranolky, smažený sýr apod. dále dle denní nabídky. Když jsem se zeptala, co mají dnes jiného v nabídce, tak mi slečna odpověděla, že bohužel nic jiného není. Pak teda jsem jeden den objevila, že už mají něco navíc, představte si těstovinový salát apod., to je teda něco. O koupelnách taky raději nebudu mluvit, vůbec žádné soukromý, jediná židle na 3 sprchy, na kterou můžete odložit svoje věci, vlezete do sprchy a nemáte šanci zatáhnout závěs a odložit si někam věci, nebo alespoň pověsit (háčky jsou zvenku na zdi), takže vám nezbývá možnost jako na vojně, vysléknout se úplně do naha, mít vše připravené k umytí, letět k automatu, zmáčknout tlačítko a vlítnout do sprchy a honem se umýt, jinak nemáte šanci to stihnout. A když si zrovna někdo vezme tu jedinou židli? Smůla, asi neberou vůbec v potaz, že se může stát, že i na dovolené mají ženy své dny...prostě takhle ponížená jsem se za celá dlouhá léta necítila. Vrchol všeho byl, když tam ještě klidně vlezou maminky s malými kluky, jen tak si čistit zuby apod. Já se před svým synem doma nesvlékám a najednou mám toto tolerovat?? Že je kemp zasazený do pěkného prostředí je přírodou a lokalitou, jinak se žádné ticho nekonalo, další z nepravdivých informací, je uvedeno ostraha, za celou dobu jsem žádnou neviděla, po 22h si tam každý mohl řvát jak chtěl až do nočních hodin....hlasitý smích, apod. pokud chcete věřit kladným recenzím tak si tam jeďte, ale my už nikdy více, raději si zaplatím dražší kemp jako třeba ve Strážnici s komletními službami než přijet do kempu, kde zjistíte, že nenabízí to co měl. Jediné pozitivní na tomto kempu byl pravidelný úklid a doplnění hygienických potřeb.

Marián H.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to velice príjemný kemp v krásnom prostredí Bielych Karpát len pár metrov od malej priehrady, v okolí mnoho miest, kam sa dá ísť, jedine sociálky trošku staršie ale čisté a to je to hlavné, príjemní susedia skvele sme si odpočinuli :)

Roman

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp vynikající kuchyně a vstřícný pozorný personál....Nádherná dovolená ...
Byli jsme moc spokojeni příště pojedeme zas

L&M

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní místo k odpočinku, jsme nadšeni. Čistota chatky, vč.lednice super. Umývárny a wc už něco pamatují, nicméně několikrát denně se uklízí a vše funguje tak jak má. Dostatek teplé vody, toaletního papíru i mýdla. V restauraci perfektní pizza za běžnou cenu,koupání 300m od kempu, na přírodní koupaliště překvapivě čistá voda. Nemáme co vytknout a rádi se vrátíme.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost! Byli jsme tu s dětmi pod stanem na 4 noci. Stanové plochy rovné, spousta míst i ve stínu. Na každém rohu elektrické přípojky zdarma, což se jen tak nevidí. V kuchyni 3 sporáky a spousta staršího nádobí k dispozici. Přímo v areálu menší bazén se slanou vodou a brouzdaliště zdarma. V areálu je také pískoviště a skluzavka. Je tam také minigolf a pinpong za 20 kč. Ceny v restauraci lidové. Záchody by potřebovali zrekonstruovat. Za 2 dospělé a 1 dítě 5 let, druhé 2,5 jsme platili 200 kč/noc (včetně auta a obrovského stanu). Určitě se vrátíme!

ladislav

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mě se kemp moc líbil můj názor je asi nejlepší kemp v Česku kdy jsem kdy byl.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vladimír K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojen s prostředím

Machancova M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vstřícný ochotný personál, sice zastaralé , ale čisté hygienické zařízení, vybavená kuchyňka, chybí pouze rychlovarná konvice. Nádherné okolí, přijatelné ceny celkový dojem velmi dobrý.

M.P

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme letos byli poprvé a byli jsme vcelku mile překvapeni. Počasí nám přálo tak sme si hezky užili bazény v kempu i přehrady která je kousek od kempu. V místní hospůdce se dá krásně najíst a o víkendu hotovka - řízek s bramborovým salátem = SUPER :) jako bonus byla každé ráno na parkovišti (cca 100m od kepu) otevřená pekárna s čerstvým pečivem z místní pekárny které bylo radost snídat. Jinak výlety po okolí na kole taky super. Starší ale za to krásný kemp s příjemným personálem v krasné přírodě. Za nás krásná dovolená a určitě se zase někdy rádi vrátíme. Posíláme pozdrav do kempu M+P

V R.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tu 7. rokem a opravdu pořád stejné nebo i horší.V kempu se dalo barsco nakoupit,letos nic,drive možnost menicek,letos ani polévku dětem,upada to rapidně,obsatenost velká,majitele jistě finance mají,matrace,nadobi,povleceni,uklizecky...

Gabriela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám v kempu líbilo a rozhodně se budeme i na dále vracet. Vybavení chatek je sice starší, ale všude je čisto a celkový dojem to určitě nezkazilo. Moc se nám líbí bazén se slanou vodou který si děcka moc užili. Majitelé se o kemp hezky starají a změny jdou vidět. Dovolenou v kempu si vždycky užijeme na 100% a příští rok se určitě zase ukážeme.

Věra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Snad nejkatastrofálnější kemp? Proboha kde žijete, podívejte se na ostatní kempy v okolí. Za nás jednoznačně za 1. Studená voda v bazénu? Aha, tak za to majitel opravdu asi může. Nikdo neinvestuje? A co ta nová skluzavka pro děti a obložené umývárny? Ano, zařízení je trošku starší, ale vždy poslouží. Jistě, že se v kempu najdou jisté nedostatky, ale nic to nemění na našem super dojmu z celkového prostředí a na atmosféře. V kempu nám vždy vyšli vstříc, jak majitelé tak i personál, co je v kempu zaměstnaný. Okolí kempu je prostě super a na vyřádění, jak pro děcka tak i dospělé, skvěle poslouží přehrada, která je hned kousek od kempu, vzhledem k tomu že hned od pohledu musí být každému jasné, že bazény slouží jako zpestření a na osvěžení pro ubytované a nikdo za to nic nechce. Takže ve finále za to může být každý ještě rád a navíc všude dokola jsou cedule se zákazem skákaní, tak co potom můžete čekat když to většina nerespektuje. Do kempu se moc rádi vracíme a nemůžeme souhlasit s předchozími recenzemi. To že se někde občas najde nějaký ten nedostatek, no a kde se někde něco nenajde. Prostě nemáme kempu co vytknout a nějaké drobnosti se i přehlédnou. Ale kdo chce něco najít, tak vždycky najde a ještě to rád publikuje dál.

Pavla

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Snad nejkatastrofálnější kemp, jaký jsme kdy v celém Česko-Slovensku navštívili.
Na vině jsou majitelé, protože za celých pár desítek let, co kemp vlastní, do něj neinvestovali ani korunu, co se týká údržby chatek, sociálek, atd. A to je velká škoda, protože kemp je zasazen v překrásném místě jižní Moravy.
Nestačili jsme žasnout nad bordelem v chatce /uklizečka tam nebyla snad 30 let/.
Všude špína, pavučiny, pach ztuchliny. V ledničce mrtvé mouchy a jiný hmyz. Při převlékání peřin jsme narazili na úplně plesnivou matraci a postel - naštěstí nám recepční tu matraci na požádání vyměnila, ale postel zůstala plesnivá a tak jsme měli odpor tam spát.
Ve sprchách si není kde odložit věci - u každé sprchy je jen malilinkatý háček, kde se skoro nic nedá zavěsit.
Voda v kempovém bazénu totálně ledová. A když z bazénu děcka z celého kempu vyšplouchali vodu ven, tak majitel nadával, že jim kvůli tomu nefunguje filtrace a tak denně vyhazoval lidi z bazénů pryč.
V kuchyňce šílený smrad, pro celý kemp jeden sporák, který taky nikdy nikdo asi neumyl.
Prostě, byli jsme v tom kempu asi před deseti lety taky ubytovaní a vůbec nic se tam nezměnilo. Byli jsme proto velmi zklamaní.

Vladka G.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S rodinou jsem prožila krásnou dovolenou v krásném prostředí,sluníčko svítilo celou dobu našeho pobytu,pivečko správně vychlazené ,jídlo chutné můžem jen doporučit,co se týče ubytování byla jsem naprosto spokojená chatka s wc byla čistá žáden zápach,prostě spokojenost na jedničku,kousek od kempu přehrada ideální koupání,jediné co jsme postrádali byla večerní posezení s hudbou,to jsme ovšem taky vyřešili hráli jsme karty,jedinné negativum letošní dovolené byly vosy ,ale za ty pan majitel opravdu nemůže ,letos jsou všude.Chcete-li klidnou a pohodovou dovolenou vřele doporučuji!!!

m

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Muj prvni dojem na chatku byl strašny,fotky neodpovidaly popisu na strankach,kdyz bych vedela jak to bude vypadat,uz bych tam nejela.Prostředi a okoli super,personal super.Jako dovolenou doporucuji ale ne do te chatky kde jsme byli.Sprchy-katastrofa osprchovat se za 4 minuty,nevim jak to kdo dokaze

Petr F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 21.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdil jsem tam jako kluk na motorkách s kamarády asi tak 15 let zpátky a opravdu se to tam vůbec nezměnilo! Celkový pohled na kemp od vrátnice je docela fajn. U recepce vyřezávané krásné dřevěné sochy, kolem celého kempu husté stromy... Ale jinak katastrofa! Sociální zařízení ŠÍLENÉ. Záchody rozbité, splachovadlo chytat možná tak v rukavici, špína všude, vše staré, obouchané, počmárané, rozbité ne vandalstvím ale používáním, nikde prostor pro odložení vlastních věcí čí wc papíru, bo ani ten tam není. Sprchy to samé, bez závěsů čí dveří. Celkový dojem otřesný. Kuchyně no brrr. Takhle bych mohl pokračovat. Celkový dojem ze ze zařízení - katastrofální. Přesluhuje už asi tak dvě generace.
Co je HODNĚ FAJN JE PERSONÁL ! MOC PŘÍJEMNÝ, OCHOTNÝ, USMĚVAVÝ.. Služby ale slabé. Prostě chybí kačky. Větší investice a bylo by to perfektní místo.. I tak ale DOPORUČUJI a i já se tam jistě ještě VRÁTÍM. :-) Omlouvám se za kritiku ale tak jsem to viděl a prostě a jednoduše zařízení co je v kempu už prostě dosloužilo a potřebovalo by výměnu.. To je jisté!

V+P

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu je velice krásné, v blízkosti se nachází přírodní koupaliště, které jsme nevyužívali a raději zůstali v areálu kempu v bazénu s mořskou solí. Navštívit můžete v blízkosti vesnici Tvarožná Lhota, kde se nachází muzeum Oskoruší a nebo blíže vzdálenou rozhlednu Travičná, kde se po cestě můžete zastavit na menším ranči, kde uvidíte vesnická zvířátka. Tyhle výlety můžete absolvovat pěší.

jitka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp na moravě.

Robert H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí, skvělá obsluha a ten KLID, BALZÁM NA DUŠI.

Hana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp s velmi dobrým zázemím, dostatečný počet míst na stany a karavany a hodně chatek. Výborná restaurace s meníčky, bazény (i s mořskou vodou). Okolí kempu - dobrá rekreace.

Marcel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Patří k levnějším kempům. Vcelku dobře udržovaný kemp s dobrou nabídkou pro návštěvníky. Celkový dojem velmi kazí sociální zařízení ve kterém nenajdete mýdlo a trochu desinfekce. Velmi špatnou volbou jsou také sprchy na mince, kde se v klidu neosprchujete. Kabinky jsou bez dveří, osobní věci máte vně kabinky zavěšeny na zdi a musíte nahatý pobíhat mezi ostatními rekreanty na umývárně a vhazovat mince do zařízení na chodbičce. Toto mi připadá dosti ubohé a nedůstojné. Bohužel.

Budkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasne prostredi, pekne velke stinene piskoviste s drevenymi prolezacimi sochami, bazen, country zabava (vyborna kapela); z pohledu rodice malych deti by stala za uvahu investice do houpacky, skluzavky ci
trampoliny.Jinak v okoli nenarocne cyklostezky -
rozhl.Travicna, Straznice - skanzen,P
Petrov - sklipky Plze (obcerstveni,hriste),Radejov -
areal U zastavky,hotel Radejov - piskoviste,trampolina etc., tesime se nashledanou

ŠÁRKA J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Lučina leží v krásném prostředí,krásná příroda, okolí. Je kam se vydat, pěšky, na kole. Poblíž je přírodní koupaliště, ze sportu minigolf, při dobrém počasí malé bazény. Máte možnost poobědvat v místní "restauraci", nabídka jídel i meníčka. Ubytování možné ve stanech, i v chatkách...
Ubytovaní jsme byli v chatce RD se sprchou a wc, kuchynka. Místo dřevěné chatky se nám otevřela umakartová chatka, zařízení opravdu hodně staré,2 postele a dvoupatrovka.
Nehodnotím stáří, bohužel musím ohodnotit špínu a zanedbanost. Je vidět, že se neinvestuje do uklízení, peřiny a polštáře by bylo třeba alespoň vyvětrat, tak jako celou chatku. Vím, že jsme jeli do přírody, tudíž pavučiny a hmyz živý k tomu patří, ( i když v takovém množství to nebylo moc příjemné).Kuchynka má vařič, ledničku, rych. konvici a nějaké to nádobí. Bohužel i to by stálo za doplnění, překontrolování stavu, zda se dá ještě použít či ne. A hliníkové příbory to už tady bylo:-(, o koupelně plné špíny a plísně nechám popřemýšlet majitele.
Třeba by pomohlo, než někdo přijede projít chatky, doklidit co je potřeba, vyvětrat zatuchlost. Možná by stačilo, aby si personál, či majitel představil, zda sám by v tomto bydlel(přenocoval) a popřípadě se i vykoupal či uvařil, pak by to mohlo vypadat jinak :-). Věřím.
Je to škoda, nejsme nároční, rozhodli zůstat, (uklidili jsme v rámci možností, nakoupili vonné svíčky, větrali....přece jenom ta příroda je krásná a v chatce pouze přespíme. Přesto za 1200 kč na den a noc ???
Bohužel kvůli nezájmu a viditelnému zanedbání nemohu doporučit a pokud se vrátíme do této krásné přírody, tak na Lučinu už ne.

David M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2014

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Počasí přálo, takže kemp byl celkem zaplněn. Trochu je škoda, že majitelé příliš nedbají na aktualizace webu/zdejšího profilu. Tak by člověk nemusel zjišťovat, že mají občas fungující Wi-Fi či nádobí v kuchyňce, takže netřeba vozit s sebou talíře a pánev. Spali jsme v chatce Květa. Chatka je zvenčí OK, uvnitř jsou 2 dvoupatrové táborové postele s vysoce erární dekou a polštářem. Dostali jsme dokonce i čerstvě vyprané povlečení (přesto lehce flekaté:)). V chatce jsem objevil jedinou el. zásuvku. Toalety fungují, ale žádná slává. Sprchy se platí mincemi: 4 min = 20 Kč. Stalo se nám, že když se sprchovaly 2 osoby, tak ve druhé sprše tekla voda čůrkem, takže zmařená investice a bylo nutné zaplatit znovu. Jinak kemp je vybaven vším možným (prádelna, vybavená kuchyň, restaurace se základními potravinami - jogurty, paštiky, voda, chleba - na přežití postačující). Žádný komfort, zato nízké ceny, přežít to jde.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Lučina, který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Lučina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Lučina.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist