Kemp Luhy - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 1 recenze (celkem 15)  

Velká Turná 78,
STRAKONICE 386 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Luhy

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 15
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Luhy


Storno

Hodnocení návštěvníků

MK

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné co vadilo, bylo špatná údržba WC a sprch, jinak cena odpovídá kvalitě a velké plus dávám za tekoucí pitnou vodu v chatce ;)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Hana N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je příjemný, ale nijak oslnivý. Chatky jsou dost "opotřebované".

kt

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 3.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byli jsme mila překvapeni. dobré vybavení chatek, čisto. Příjemní manželé, co dělají správce. Ideální pro děti, dětské hřiště, houpačky, kolotoč. Za tyto peníze ideální dovolená. Určitě přijedeme zase.

Miroslava Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu velmi příjemné. Paní správcová neochotná a arogantní. Sociální zařízení se neuklízí, pokud si ho neuklidí sami hosté. Za bungalow je vydávána bývalá stavební buňka v nepříliš dobrém stavu (nesvítí stropní světlo, struhadlo v nádobí je zcela rezavé). Lednice je nová, také hrnečky na pití a sada hrnců na vaření - to jediné nás příjemně překvapilo. Lůžkoviny jsme museli zaplatit, přestože měly být v ceně pobytu.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dana M.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavel S.

Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Aleš T.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 27.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Renda K.

Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při převzetí chatky jsem se málem zhrozil.Skříně nešly zavírat,neuklizeno,zásuvka pouze u vchodových dveří,takže nějaké puštění rádia není možné,světlo pouze u dveří a děti ať si kazí oči,sprchy na žetony,ale jeden žeton je na 2,5 min.Okolí je krásné,ale všechny rybníky jsou chovné,takže na rybaření zapomeňte.Našli jsme jeden na povolenku a ta stála 650,- na týden.

Tomáš L.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 13.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jan P.

Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 19.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

stanislav H.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp naprosto v pohodě,,ALE:_!! restaurace 5-.... bohžel personálu restaurace slovo úklid a čistota nic moc neříka,, stčcí se podívat jen při příchodu na terasu, kde se válí přes týden staré odpadky od kuřáků a ostatních navštěvníků. Uvnitř restaurace jsme vytíráníi zažili jednou za týden. diky tomu tam mají mouchy rej,,hrůza .. jinak obsluha relativne příjemná, jen kouření v prostoru za barem a u vchodu do kuchyně.. nic moc ,,,je mi jasné, že výdělek až na prvním místě , ale i kultura stolování by taky mohla být o dost lepší...Ps: šéfuje tam kuchař, či vedoucí provozu...???

zábavy a hluk mi nevadil ,,s tím se přece v takovémto zařízení počítá...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Luhy, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Luhy. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Luhy.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist