ATC FREE STAR Strachotín - Hodnocení

Šakvická 3,
STRACHOTÍN 693 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC FREE STAR Strachotín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 144
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC FREE STAR Strachotín


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vystrčilová L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice jsme u Vás byli jen krátkou dobu,ale moc se mi tam líbilo,a příští rok v létě o prázdninách bych chtěla u Vás strávit dovolenou.
Jen nevím jak dlouho s předstihem mám objednat pobyt pravděpodobně v bungalovu.Děkuji za odpověď.
Bylo mě tam u Vás nádherně

Lenka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme přespali jen jednu noc. Ale prostředí bylo moc hezké. Okolí upravené. Na sociálkách i chatkách 100% čisto.Perosnál byl vstřícný a přátelský. Určitě se zase vrátíme, jen co bude příležotost. Za nás maximální spokojenost a děkuji

Marcela

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý kemp, do kterého se rádi již několik let vracíme. Jezdíme pod stan a vždy jsme byli spokojeni. Personál v pohodě, sociální zařízení slušné, čisté, sprcha za 20,- Kč nám přijde dnes normální cena ( zažili jsme v jiných kempech dražší). Určitě zase přijedeme!

Andrea

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký malý kemp, byli jsme s partou, kromě občasné fronty na toaletách vše v pohodě. Chtělo by to investici do rekonstrukce sociálek, ale paní uklízečka se moc snažila a bylo stále čisto.

Ostravaci

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tož bylo nam fajně - ale trochu málo topili !!! Kosa jak cyp,,, jinak fšechno SUPEEER - slivovica zahřála !!!
Plovali sme v bazeně i v tym nečase. ( Furt bylo tepleji než u nas na severu !!!)

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v kempu FREESTAR pod stanem. Jelikož jsme přijeli vlakem, ve chvíli, kdy se vyskytl zdravotní problém,
neměli jsme jak se dostat k lékaři. Chtěla bych poděkovat majitelům kempu za nezištnou okamžitou pomoc.
Nakonec se vše v dobré obrátilo. Děkuji za hezkou dovču ...Jana ze Zlína s rodinou

Skupina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nám se fakt líbilo. Zase se někdy rádi ukážem. Zdarec

Rokycanky

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoj lidi, můžeme jen doporučit. Nemáme co vytknout. Ideální pro stany, děti a kola. Děti nemají kam utéct, všechno je blízko, moc hezké prostředí. Jednoduše - opravdu se nám moc líbilo. Holky Rokycanky a naše ratolesti :).

Dominik S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Když jsme vybírali kemp, měl jsem trochu obavy z hodnocení tohoto , ale nakonec byli jsme naprosto SPOKOJENI !
Při odjezdu jsem šel poděkovat do recepce a personálu, na který opravdu nemůžu říct nic špatného a ptal jsem se proč není víc
dobrých recenzí, když je v kempu Free Star opravdu moc hezky ? Bylo mi řečeno, že asi 99% lidí jsou moc spokojení,
ale málokdo něco napíše... Napíšou jen Ti co jsou na něco naštvaní a i to se může stát ...
A...TAK JSEM SE ROZHODL NAPSAT I KDYŽ JSEM SPOKOJENÝ :).
Krásná poloha, nádherný výhled na Pálavu, všude čisto, pohoda, dobré ceny, milý personál - fakt nemám co vytknout.
(...Jednu noc jsem sice napomenul sousedky, které se hádaly o společného manžela, ...že po sobě mají řvát ve dne a né v noci, ale - za to mohli opilí hosté a né personál kempu :). )
Opravdu dík za hezkou dovolenou. Budeme se vracet.

Tomáš H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoj lidičky, právě jsme se vrátili z kempu Freestar ze Strachotína. Vydali jsme se s rodinkou - 2 dospělí a 2 malé děti - asi v nejhorším termínu.
V pátek v 16 hodin jsme přijeli do Merkuru v Pasohlávkách. Zmatek, nikdo se s náma ani nechtěl bavit. Stop stav. Na webu jsem našel kemp ve Strachotíně - volám tam a myslel jsem, že mě také pošlou " k šípku". K mému překvapení mě milá paní vyslechla, řekla, že tedy také mají plno, ale, že se o něco pokusí ať přijedeme... Nějak to přeorganizovali, ale místo našli. Vše s úsměvem a v klidu. Sice bylo našlapáno, ale musím říct, že všude bylo čisto - večer i přes den, milí lidé - pivko za 25 kč :)! ... Super vínko, grilování - fakt za lidové ceny ...bazén - malý, ale jak jsme za něj byli vděční:).
Potom jsem někde četl - dodatečně recenzi, že voda teče ve sprchách krátce - blbost. Vykoupali jsme se za 20kč všichni tři chlapi - jenom se musí zmačknout STOP - když se mydlíte a potom START ... Fakt bylo SUPER. Krásný výhled, pohoda - děkujeme všemu personálu za osobní přístup
a moc hezký víkend s rodinkou na jižní moravě. Tom, Jana a 2 prckové

soňa t.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ATC free star nás celkově zklamal..jednopokojový bungalov A1 je prosím plechová bouda,ve které jsme si připadali jako dělníci na výkopových pracích...ve dne vlastně neobyvatelné - v plechové boudě je v létě opravdu těžké vydržet, takže ráno vypadnout a v noci se vrátit - uvařili byste se, žádné posezení před boudou ani v boudě (1 židle) nečekejte, čekejte spíše frekventovanou trasu, kterou lidi chodí na WC,do sprch, jež leží ob jedno od Vás, mimochodem taky ve stejné boudě..brzo ráno Vás budí cyklisti, co mlátí kolama právě o tu Vaši boudu.A aby toho nebylo málo, v noci se po mně promenádovaly velcí černí brouci! ..sprchy za 20, žádný komfort, chatky moc hezké, příště jedině tam, bungalov ne! Zaplatíte si i za auto, ale pozor, v konečném výsledku ho nemusíte mít kam zaparkovat! Přítomný je minibazén, samozřejmě jen pro děti a přilehlé posezení s občerstvením nefungovalo..přístup k nádrži je sice fajn, ale tam se určitě neokoupete, ostatně jako na téměř celé ploše novomlýnských nádrží. Pěší turistika žádná, bez kola prakticky není co dělat..čistotu WC udržují, fajn...pro rodinu s dětmi, do chatky, ok, pro mladý pár špatné, slibované vyžití ve sklepní ulici - fungovala jen jedna hospoda, dobře jsme se najedli v Rybářské Baště...celkově nedoporučuji!

Mesinger

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hledali jsme střední kemp u vody, ale nakonec to vyhrál menší FREE STAR a byli jsme spokojeni.
Přijeli jsme po ošklivém počasí, takže kemp byl relativně volný a bylo kde stan postavit (pěkně v rohu), což bylo 50% úspěchu. Chtěli jsme kemp u vody, ale Novomlýnské nádrže jsou téměř nekoupací, takže jsme (hlavně děti) ocenili i menší bazének.
Kemp má skvělou polohu na cyklo výlety, takže bez kola ani nejezděte, pěšky je to všechno kromě hradu dost daleko :)
Co musím chválit jsou sociálky - ano nejsou jako v hotelu, ale uklizené byli na výbornou.
Pokud jedete do stanu a máte chladící tašku, tak se smiřte s tím, že nic lepšího mít nebudete - lednice je jen v chatkách a bungalovech. To byl velký minus, neboť lednice už očekávám všude. Sporáky I teplá voda na vaření I sprchu je na mince.

Jinak "Nejlepší" kemp Merkur jsem zavrhl hned a po jeho návštěvě jsme udělali dobře. Je to opravdu mega kemp dobrý pro náctileté nebo neturisty, kde jen přejít z jednoho konce na druhý je na 15 minut a pokud mate děti, tak se vybavte chrochtáky na kolotoče, cetky apod.

Václav N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Počasí nám nevyšlo. Byl jsem poprvé v životě v kempu a zážitek otřesný! Nic zadarmo nemáte. Za sprchu 20,-Kč a kuchyňku 5,- Kč kde 10 litrů teplé vody taky za 5,- kč Sprchy jak TOI TOI kadibudky a ze začátku tekla studená voda. Stříkalo to všude. Na počet rekreantů si myslím že by měl být větší počet WC a sprch. Psi běhají bez vodítka kde se jim zlíbí. Paní personálu kempu nám bez zaklepání otevřela dveře do bungalovu a bez omluvy řekla že myslela že tam nikdo není. To neví že má někdo ten pokoj zaplacený??? Na co se platí záloha za ubytování a pak chtějí tu částku celou ??? Musel jsem jim dlouho vysvětlovat že před několika měsíci jsem zaplatil zálohu 50% tak si to pak nakonec našly. Kdyby poslaly do emailu alespoň nějaký doklad o zaplacení který bych si vytiskl a při ubytování jim předložil...

Radim R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 16.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme parta z Náchoda, jezdíme po kempech dost často a rádi.
Ve Freestar jsme byli poprvé a moooc se nám líbilo.
Užili jsme si dobrého vína a moooc nám chtnalo pívo Černá HORA. Doporučuji .
Všude bylo čisťoučko a pohodový personál ...a trpělivý také ... Ochotní, vstřícní - nemůžu říct nic špatného.
Přijedeme i v sezoně s rodinkou. Na výhled z kempu se nedá zapomenout...fakt bylo hodně příjemně.
Těšíme se opět na jižní Moravuuuuu ...
Ráďa Rak a spol.

a Z.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 22.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahojky, do kempu jsme přijeli na doporučení přátel ještě s dalším párem.
Příjemná dáma na recepci, krásné prostředí, dobré víno, velice čisté sociálky...
Menší kemp, přímo u jezera - i když radši jsme využili bazén. (Malý, ale fajn osvěžení :))
Doporučujeme a rádi se vrátíme ...Ať jim to vydrží ...fakt moc fajn pobyt :) Janina

Markýz

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

30 let jezdíme kempovat, ale myslím, že tento kemp nám zůstane nadlouho v paměti a určitě se sem vrátíme. Krásné prostředí, ochotný personál, úžasné okolí s památkami, všude příjemní lidé s otevřeným srdcem. Není lepší dovolená.

stercl

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 12.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp navštěvujeme s přáteli pravidelně, vždy jsme zde spokojeni. Je to tady ideální na cyklovýlety okolo Novomlýnských nádrží, do Mikulova, Lednice i do Rakouska. Doporučuji.

z P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice se nám líbilo, krásné prostředí, příjemní lidé, čisté sociálky, fajn ubytování za dobrou cenu ...( 200,-/os.)!
Mám srovnání, protože už jsme toho projeli dost.
Opravdu nádherný kraj - super na kola a kdo má rád dobré vínko,
tak mohu jen doporučit.
Moc hezký víkend - rádi se vrátíme.

Honza

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.3. - 19.3.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stravili jsme zde spolu s kamarady Velikonocni vikend. Prace byla vubec pana spravce premluvit, aby otevrel, ze bychom u nej radi utratili penize. Pochopim, ze pred sezonou nebylo jeste zprovozneno vse, pak za to ale nemohu chtit plnou cenu. Poloha campu je skvela, zlepsit pristup, trochu investovat do vybaveni a nebude to mit chybu.

Kateřina

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nádherný výhled na Pálavské vrchy, možnost grilování před chatkou, velmi milá paní z personálu, dobré pivo i víno v kempu, chatka pěkná, ale pro 4 lidi docela malá..
v dámských sprchách však občas dost (nemilá) sranda :D

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jičíňáci

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Stejné dojmy jako paní Lenka....pod slovem bungalov si asi každý představuje jiný styl...Opravdu dva kontejnery spojené k sobě podle mého nemají být označeni bungalov.Škoda že nemůžeme přiložit foto :( špína kam se podívám,děravé povlečení,lednice jeden velký hnus-rezavá...o "soukromé kuchyňce" nemluvě....neskutečný smrad, špína všude,dvouplotynkový vařič rezavý,mikrovlnka-hnus a vybavení šílené...kuchyňka byla pro 2"bungalovy" a našli jsme tam 1ks kávové lžičky 2ks pěkných hrnečků,zbylé omlácené....to představa plně vybavené kuchyně....Nemluvím o tom, že jsme si museli nejdříve všechno omýt než jsme použili.Už nás mělo upozornit to, že nebylo v "bungalovu" žádné koště ani hadr na podlahu....neuklízelo se tam od doby co to postavili...Když jsme pracně stáhli žaluzie, tak jsme to nevydrželi a došli za slečnou vedoucí jestli to myslí vážne...odpověděla že se nedá okno otevřít a nejde to umýt-co je mi po tom....Ráno nás čekalo "překvapení" u dobré snídaně před "bungalovem" se mi chtělo zvracet....od stolu pohled přímo na pánské toalety(zase nemusím vidět vše),nechutné zvuky z umývarny,řev z dámských sprch po opaření...Opravdu tento kemp nikomu nedoporučím...

stercl

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již poněkolikáté jsme navštivili tento kemp, který se nám líbí a je ideální jako výchozí místo na výlety po jižní Moravě

Aneta J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Konečně kemp podle mých představ, oproti kempu Merkur vysloveně dovolená. Vůbec jsem neměla pocit, že z města přijedu do města, akorát lidí, personál vstřícný a milý, krajina úžasná, v kempu klid a mír, čisté sociálky, jen vodu na Novomlýnech jsme stihli špinavou, ale vzhledem k tropickým teplotám se to dalo pochopit. Navíc to vyřešil bazének na osvěžení dětí i dospělých. Opravdu nemám co vytknout.

Petr

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sprchy a sporák jsou na mince, wi-fi pomalé s krátkym dosahem. Obsluha na terase nefunguje, ale funguje tam místní somrák Jaroslav, který od rána do večera obtěžuje návštěvníky ( se souhlasem zaměstnanců ). Od 22hod není přístup k bazénu ani přehradě, bránky zamčené.

Rafael

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo tam děsně narváno, sociálky a sprchy nic moc

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC FREE STAR Strachotín, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC FREE STAR Strachotín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC FREE STAR Strachotín.

Doporučujeme navštívit

  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • Kemp s koupalištěm Sobotka Český ráj
  • Autokemp KOMORNÍK STRMILOV Jižní Čechy
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • Zelené údolí Český ráj
  • Autocamp Osek Krušné hory
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Camp Karolina Tachovsko
  • ATC FREE STAR Strachotín Jižní Morava
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • Eurocamping Bojkovice Slovácko
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • Autocamp Sedmihorky Český ráj
  • Autocamp Žíchovec Jižní Čechy
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • Kemp Šiklův mlýn oblast Vysočina
  • Camping Olšina - Lipno Lipno
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist