ATC FREE STAR Strachotín - Hodnocení

9.3 / 10 Vynikající
podle 22 recenzí (celkem 154)  

Šakvická 3,
STRACHOTÍN 693 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC FREE STAR Strachotín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

93% Hodnocení 22
Celkem hodnocení 154
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC FREE STAR Strachotín


Storno

Hodnocení návštěvníků

stercl

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sem už jezdníme několik let (cca 10) a nikdy jsme se nezklamali. I letos, příjemné prostředí, ranní výhled přes novomlýnské nádrže na Pálavu, množství sklípku okolo, co víc si přát. Jen doporučit ostatním, nebo spíše ne, abychom se sem ještě dostali.

Šárka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nádherný...několikrát jsme se rádi vrátily...ale letošní návštěvu kempu nás překvapilo chování paní správcové...byly stále nějaké problémy...ustavení stanu atd...člověk se celý rok těší jak si odpočine a tady teda to odpočinek nebyl...ale jinak personál a zázemí skvělé...

postatko

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 27.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný, klidný a čistý kemp s příjemným personálem. Ceny mají přijatelné a víno vynikající. Určitě přijedeme znovu.

marie  homolková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme sem každý rok , Pálavu milujeme , perzonál se zde mění asi co 2 roky , ale pokaždé jsou milý ochotní a vstřícní , at to jsou děvčata v bufetu , tak i na recepci , i paní co uklízí , WC a sprchy uklízela několikrát denně, nikdy se nestalo aby neměli ůsměv na tváři ..a pan údržbář ...všem doporučuju kemp ve Strachotíně na Šakvický.....výborné vínečko -od místních vinařu .....

Klára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolní kempy plné, zde nás po menším přemlouvání ubytovali, hlava na hlavě, ale byli jsme vděční. Druhý den jsme si přeparkovali a měli jsme vlastní prostor. Děti nadšené z malého bazénku, kde se ale hned druhý den pobytu zkazila voda a nebylo se kde koupat. Jelikož bylo velké teplo, byli jsme nuceni kemp opustit dříve, než jsme měli v plánu. Sociálky jsme nepoužívali, máme vlastní v autě. Jídlo dobré, personál ochotný.

tetref

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Takový malý autokemp, personál milý, chatka byla téměř čistá, vybavení v pořádku, WC čisté, sprchy na dvacku. Vzhledem k tomu, že byl kemp pouze základna pro naše výlety do okolí, tak nám ani nevadilo, že byl malý a téměř se tam nedalo nic dělat.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtěla bych poděkovat zaměstnancům ATC Freestar, za ochotu a zájem. Nakonec i za moc pěknou dovču.
Přijeli jsme na JM o svátcích s malým dítkem 5 let. Všichni měli plno a nikdo se s námi ani nechtěl bavit.
Naprostá neochota a nezájem ve třech kempech v okolí. Po 2 hodinách shánění místa jsme přijeli do Freestar.
Usměvavý pán se nás ujal, sdělil, že mají také plno, ale když viděl naši situaci, tak jsme tak dlouho hledali a vymýšleli,
že nfs nakonec umístil, auto jsme nechali na soukromém místě zaměstnanců a nakonec z toho hororu byla moc příjemná dovolená.
Děkuji za ZÁJEM ! Protože v okolí se s námi nikdo nechtěl ani bavit. Ta neochota byla strašná.
Myslím, že i kdybychom ve Freestar nic nenašli, tak to, že se někdo vůbec snažil pomoci, bylo povbuzující.
Chtěla jsem jim něco dát navíc, ale nikd nic nechtěl, že bbudou rádi, když budeme spokojení, tak to aspoń píšu tady.
Opravdu moc děkuji, vše bylo pěkné, čisté a přátelské. Nádherné místo.
Rádi se vrátíme. Jana s manželem a spol. :)

Pavel Ř.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp parádní. Vše čisté, klidné, příjemné. Hezký výhled. Námět na zlepšení je místní bufet - nic domácího -utopenci, hermelín atd. Vše jen smažené ála Langoš, hranolky.... Mladé holky asi na brigádě Vám dojdou na zahrádku říci, že už jsou Vaše 2 langoše hotové a na mou otázku proč mi je rovnou nepřinesla(když mi řekla uvnitř že je donese) a už došla až sem neřekla nic. Starší personál mnohem lepší.

Roman T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme na víkend, od minulého roku určitě zlepšení - aspoň za mě.
Nové záchodky, konečně dost místa pro kola ... jinak prostředí a lidi moc fajn - jako vždycky tady .
Těšíme se v srpnu zase .

Rostislav R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdarec, lidi moc se nám líbilo. Byli jsme před rokem, byli jsme letos a přijedeme příště.
Dobrá mňamka, dobrý lidi, supr pívo, krásná krajina - pohodovka jak má být.
....a čistý záchodky - to mám rád !!! Za nás - SUPER místo na dovču . Rosťa

Vystrčilová L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice jsme u Vás byli jen krátkou dobu,ale moc se mi tam líbilo,a příští rok v létě o prázdninách bych chtěla u Vás strávit dovolenou.
Jen nevím jak dlouho s předstihem mám objednat pobyt pravděpodobně v bungalovu.Děkuji za odpověď.
Bylo mě tam u Vás nádherně

Lenka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme přespali jen jednu noc. Ale prostředí bylo moc hezké. Okolí upravené. Na sociálkách i chatkách 100% čisto.Perosnál byl vstřícný a přátelský. Určitě se zase vrátíme, jen co bude příležotost. Za nás maximální spokojenost a děkuji

Marcela

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý kemp, do kterého se rádi již několik let vracíme. Jezdíme pod stan a vždy jsme byli spokojeni. Personál v pohodě, sociální zařízení slušné, čisté, sprcha za 20,- Kč nám přijde dnes normální cena ( zažili jsme v jiných kempech dražší). Určitě zase přijedeme!

Andrea

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký malý kemp, byli jsme s partou, kromě občasné fronty na toaletách vše v pohodě. Chtělo by to investici do rekonstrukce sociálek, ale paní uklízečka se moc snažila a bylo stále čisto.

Ostravaci

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tož bylo nam fajně - ale trochu málo topili !!! Kosa jak cyp,,, jinak fšechno SUPEEER - slivovica zahřála !!!
Plovali sme v bazeně i v tym nečase. ( Furt bylo tepleji než u nas na severu !!!)

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v kempu FREESTAR pod stanem. Jelikož jsme přijeli vlakem, ve chvíli, kdy se vyskytl zdravotní problém,
neměli jsme jak se dostat k lékaři. Chtěla bych poděkovat majitelům kempu za nezištnou okamžitou pomoc.
Nakonec se vše v dobré obrátilo. Děkuji za hezkou dovču ...Jana ze Zlína s rodinou

Skupina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nám se fakt líbilo. Zase se někdy rádi ukážem. Zdarec

Rokycanky

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoj lidi, můžeme jen doporučit. Nemáme co vytknout. Ideální pro stany, děti a kola. Děti nemají kam utéct, všechno je blízko, moc hezké prostředí. Jednoduše - opravdu se nám moc líbilo. Holky Rokycanky a naše ratolesti :).

Dominik S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Když jsme vybírali kemp, měl jsem trochu obavy z hodnocení tohoto , ale nakonec byli jsme naprosto SPOKOJENI !
Při odjezdu jsem šel poděkovat do recepce a personálu, na který opravdu nemůžu říct nic špatného a ptal jsem se proč není víc
dobrých recenzí, když je v kempu Free Star opravdu moc hezky ? Bylo mi řečeno, že asi 99% lidí jsou moc spokojení,
ale málokdo něco napíše... Napíšou jen Ti co jsou na něco naštvaní a i to se může stát ...
A...TAK JSEM SE ROZHODL NAPSAT I KDYŽ JSEM SPOKOJENÝ :).
Krásná poloha, nádherný výhled na Pálavu, všude čisto, pohoda, dobré ceny, milý personál - fakt nemám co vytknout.
(...Jednu noc jsem sice napomenul sousedky, které se hádaly o společného manžela, ...že po sobě mají řvát ve dne a né v noci, ale - za to mohli opilí hosté a né personál kempu :). )
Opravdu dík za hezkou dovolenou. Budeme se vracet.

Tomáš H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoj lidičky, právě jsme se vrátili z kempu Freestar ze Strachotína. Vydali jsme se s rodinkou - 2 dospělí a 2 malé děti - asi v nejhorším termínu.
V pátek v 16 hodin jsme přijeli do Merkuru v Pasohlávkách. Zmatek, nikdo se s náma ani nechtěl bavit. Stop stav. Na webu jsem našel kemp ve Strachotíně - volám tam a myslel jsem, že mě také pošlou " k šípku". K mému překvapení mě milá paní vyslechla, řekla, že tedy také mají plno, ale, že se o něco pokusí ať přijedeme... Nějak to přeorganizovali, ale místo našli. Vše s úsměvem a v klidu. Sice bylo našlapáno, ale musím říct, že všude bylo čisto - večer i přes den, milí lidé - pivko za 25 kč :)! ... Super vínko, grilování - fakt za lidové ceny ...bazén - malý, ale jak jsme za něj byli vděční:).
Potom jsem někde četl - dodatečně recenzi, že voda teče ve sprchách krátce - blbost. Vykoupali jsme se za 20kč všichni tři chlapi - jenom se musí zmačknout STOP - když se mydlíte a potom START ... Fakt bylo SUPER. Krásný výhled, pohoda - děkujeme všemu personálu za osobní přístup
a moc hezký víkend s rodinkou na jižní moravě. Tom, Jana a 2 prckové

soňa t.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ATC free star nás celkově zklamal..jednopokojový bungalov A1 je prosím plechová bouda,ve které jsme si připadali jako dělníci na výkopových pracích...ve dne vlastně neobyvatelné - v plechové boudě je v létě opravdu těžké vydržet, takže ráno vypadnout a v noci se vrátit - uvařili byste se, žádné posezení před boudou ani v boudě (1 židle) nečekejte, čekejte spíše frekventovanou trasu, kterou lidi chodí na WC,do sprch, jež leží ob jedno od Vás, mimochodem taky ve stejné boudě..brzo ráno Vás budí cyklisti, co mlátí kolama právě o tu Vaši boudu.A aby toho nebylo málo, v noci se po mně promenádovaly velcí černí brouci! ..sprchy za 20, žádný komfort, chatky moc hezké, příště jedině tam, bungalov ne! Zaplatíte si i za auto, ale pozor, v konečném výsledku ho nemusíte mít kam zaparkovat! Přítomný je minibazén, samozřejmě jen pro děti a přilehlé posezení s občerstvením nefungovalo..přístup k nádrži je sice fajn, ale tam se určitě neokoupete, ostatně jako na téměř celé ploše novomlýnských nádrží. Pěší turistika žádná, bez kola prakticky není co dělat..čistotu WC udržují, fajn...pro rodinu s dětmi, do chatky, ok, pro mladý pár špatné, slibované vyžití ve sklepní ulici - fungovala jen jedna hospoda, dobře jsme se najedli v Rybářské Baště...celkově nedoporučuji!

Mesinger

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hledali jsme střední kemp u vody, ale nakonec to vyhrál menší FREE STAR a byli jsme spokojeni.
Přijeli jsme po ošklivém počasí, takže kemp byl relativně volný a bylo kde stan postavit (pěkně v rohu), což bylo 50% úspěchu. Chtěli jsme kemp u vody, ale Novomlýnské nádrže jsou téměř nekoupací, takže jsme (hlavně děti) ocenili i menší bazének.
Kemp má skvělou polohu na cyklo výlety, takže bez kola ani nejezděte, pěšky je to všechno kromě hradu dost daleko :)
Co musím chválit jsou sociálky - ano nejsou jako v hotelu, ale uklizené byli na výbornou.
Pokud jedete do stanu a máte chladící tašku, tak se smiřte s tím, že nic lepšího mít nebudete - lednice je jen v chatkách a bungalovech. To byl velký minus, neboť lednice už očekávám všude. Sporáky I teplá voda na vaření I sprchu je na mince.

Jinak "Nejlepší" kemp Merkur jsem zavrhl hned a po jeho návštěvě jsme udělali dobře. Je to opravdu mega kemp dobrý pro náctileté nebo neturisty, kde jen přejít z jednoho konce na druhý je na 15 minut a pokud mate děti, tak se vybavte chrochtáky na kolotoče, cetky apod.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Václav N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Počasí nám nevyšlo. Byl jsem poprvé v životě v kempu a zážitek otřesný! Nic zadarmo nemáte. Za sprchu 20,-Kč a kuchyňku 5,- Kč kde 10 litrů teplé vody taky za 5,- kč Sprchy jak TOI TOI kadibudky a ze začátku tekla studená voda. Stříkalo to všude. Na počet rekreantů si myslím že by měl být větší počet WC a sprch. Psi běhají bez vodítka kde se jim zlíbí. Paní personálu kempu nám bez zaklepání otevřela dveře do bungalovu a bez omluvy řekla že myslela že tam nikdo není. To neví že má někdo ten pokoj zaplacený??? Na co se platí záloha za ubytování a pak chtějí tu částku celou ??? Musel jsem jim dlouho vysvětlovat že před několika měsíci jsem zaplatil zálohu 50% tak si to pak nakonec našly. Kdyby poslaly do emailu alespoň nějaký doklad o zaplacení který bych si vytiskl a při ubytování jim předložil...

Radim R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 16.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme parta z Náchoda, jezdíme po kempech dost často a rádi.
Ve Freestar jsme byli poprvé a moooc se nám líbilo.
Užili jsme si dobrého vína a moooc nám chtnalo pívo Černá HORA. Doporučuji .
Všude bylo čisťoučko a pohodový personál ...a trpělivý také ... Ochotní, vstřícní - nemůžu říct nic špatného.
Přijedeme i v sezoně s rodinkou. Na výhled z kempu se nedá zapomenout...fakt bylo hodně příjemně.
Těšíme se opět na jižní Moravuuuuu ...
Ráďa Rak a spol.

a Z.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 22.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahojky, do kempu jsme přijeli na doporučení přátel ještě s dalším párem.
Příjemná dáma na recepci, krásné prostředí, dobré víno, velice čisté sociálky...
Menší kemp, přímo u jezera - i když radši jsme využili bazén. (Malý, ale fajn osvěžení :))
Doporučujeme a rádi se vrátíme ...Ať jim to vydrží ...fakt moc fajn pobyt :) Janina

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC FREE STAR Strachotín, který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC FREE STAR Strachotín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC FREE STAR Strachotín.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist