ATC FREE STAR Strachotín - Hodnocení

Šakvická 3,
STRACHOTÍN 693 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC FREE STAR Strachotín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 26
Celkem hodnocení 179
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC FREE STAR Strachotín


Storno

Hodnocení návštěvníků

jarusska

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo tan fajn doporučuji všem

Sylva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I my jsem se řídili při výběru recenzemi zde a mohu jen doporučit. Pokud někdo napsal špatné zážitky, je mto asi osobní problém.
My zde byli maximálně spokojeni. Prajuje tu dle nás perfektní partia lidiček, kteří to musí milovat, jinak by v takových vedrech již nemohli mít každý den tolik elánu a úsměvů, který rozdávají.
Byť jsou zde toalety a sprchy starší, vždy byli čisaté a to i při větším pohybu návštěvníků.
Dobrá atmosféra, klídem a pohoda, to je to, co nás sem znovu potáhne. Tak příští rok na viděnou...

Antonín B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše OK až na nějaké drobnosti, co nestojí za to.

Nela

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp úžasný, personál přátelský a na recepci úžasne ženy ...já jsem dost náročná co se týče služeb ale takto přátelský kolektiv jsem už dlouho nikde nezažila. Slecna provozní v ranních hodinách rázně zakročila vůči arogantním blbeckum, kteří dělali šílený bordel do 3 do rána. Po celou dobu všichni usmevavi a ochotní. Za nás super kemp a děkujeme

Zuzana N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí moc krásně,akorat majitelka strašně namyslena nechovala se k mojim kamarádům moc dobře jako uz vim ze příště tam nepojedu.

ATC FREE STAR Strachotín reaguje:

Slečno Brhelová máte to zapotřebí? Tolik nechutnosti a arogance jsme tu ještě od žádného hosta nezažili. Vaši spolubydlící od Vás utíkali, protože se to nedalo vydržet. Jeďte příště raději někam jinam. S našimi milými hosty o takovou ostudu jako jste vy dva nestojíme.

Karolína J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je klidný, obsluha velmi příjemná, v restauraci výborné víno. Dovolenou jsme si skvěle užili.

Tereza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý kemp, čistý, poklidný. toalety i sprchy uklizené. Občerstvení v místě za rozumné ceny, funkční bazén se slanou vodou je super zchlazení v tom parném počasí.
Personál v bufetu by mněl padat z horka,ale jsou rychlí, ochotní.
S paní provozní jsem se setkali už několikátý rok, což nás velice potěšilo.
Rádi se vracíme, jsou zde milí a pohostiní lidé

Adéla

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

za nás není co vytknout, jen to horko, ale za to nikdo ze zaměstnanců nemůže. O to víc jsme byli potěšení bazénem. Ochotný personál, v bufetu mladí lidé a na to jaká je tam teplota, tak jejich obsluha byla profesionální. Žádné dlouhé fronty.
Paní provozní nám pomohla najít místo tak,abychom byli spokojeni. Sociální zařízení čisté, jen zastaralé. Kemp čistý, lidé vstřícní. No prostě..."BYLI JSEM NA MORAVĚ.."

a na podzim zase.... to už bude burčák :-)

Radek Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp docela v pohodě.Jen mně mrzí že chatky jsou na parkovišti a dost drahé sprchy.Také se negrilovalo a bar u bazénu byl stále zavřený.Jinak celkem čisto.Bazén v pohodě.Použití kuchyňky za 5 kč,ale dobu se nedozvíte.Za 5 kč neuvaříte ani brambory!!!!Nikde žádný stín.Není tam špatně,ale už tam nikdy nepojedu.

Libor

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde se skupinou kamarádů již poněkolikáté. Jezdíme si sem odpočinout a nasát tu pravou Moravskou atmosféru. Personál super a paní majitelka Romana velice příjemná a milá. Takže doporučuji každému kdo nechce trávit dovolenou v přeplněném megakempu tak jedte do Strachotína. Za mě jednička mezi kempy. Libor

a s.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu, bylo špica,
teklo vínko, slivovica !
Blýskli sme sa v plné kráse,
na burčák tu budem zase :)

Alena

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Útulný kemp, kde jsme se jako zákazníci cítili velmi dobře. Ocenili jsme i soukromý bazén, který je se slanou vodou, tudíž čistění bez škodlivýh chemikálií.
Navážu na předchozí komentář, který byl plný negace. Manžel byl svšdkem situace, kdy paní uklížečka dala na pánské WC toaletní papír a "host" toalety si hned jednu ruličku odnesl, která byla jako náhradní, mimo uzamčený zásobník.
Celkem schopný výběr jídel jak snídaní tak dalších po celý den, s nabídkou i polévky, těstovin, které nám vařili, ne žádných zmražených polotovarů.
Toalety a sprchy, byď zastaralé, ale čisté. Paní provozní milé a ochotné.V bufetu personál také stíhal obsloužit tak,že nevznikaly velké fronty.
Za naši rodinu palec nahoru a rádi se vrátíme..

Katka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsem s přítelem strávila celý týden. Kemp disponuje malým bazénem, který v horku příjde vhod - voda byla čistá, ale k našemu údivu slaná a velmi málo chlórovaná (vyskakovala mi po koupání vyrážka, možná alergie na nějakou čistící látku v bazénu - ne moc vhodné pro citlivější jedince). Dále písečný plácek na volejbal a stolek na pingpong. Krom tohohle v kempu bohužel není moc co dělat. Starší členové personálu byli milí a ochotní, nicméně zaměstnáno je poměrně dost velmi mladých lidí, působící skoro jako děti. Mladá část není zrovna profesionální a zdálo se, že je jim solidní přístup k práci ukradený. Bufet nabízí samé hotovky a pouze smažená jídla nasáklá olejem - pokud nechcete, aby vám mladý personál nabíral holýma rukama bez hygienických rukavic hranolky a pak vám je donesl docela hnědé, raději bych se stravovala jinde. Sociální zařízení bylo čisté a udržované, ale z nějakého dúvodu na dámských toaletách za celý týden nebylo doplněno mýdlo a na pánských byl častý nedostatek toaletního papíru. Kuchyňka byla v porovnání s jinými kempy, které jsme navštívili, pustá a nezařízená. Teplá voda stojí 5Kč stejně jako plyn, ale nevíte na jak dlouho, jelikož to nebylo nikde napsáno. Jinak byl kemp čistý a bez odpadků. Okolí je vhodné pro cyklistiku a výlety autem, pěší turistika by byla vhodnější spíš jinde.
Celkově personál nepůsobí seriózně, ale pokud potřebujete jen nějaké zázemí a čas trávíte jinde, je tento kemp vhodný. Nicméně byli jsme už v mnohem lepších kempech a příště pojedeme jinam.

ATC FREE STAR Strachotín reaguje:

Co se týče bazénu,ustoupili jsme od drastické chamie,i na úkor vyšších provozních nákladů. Používáme SOLNÝ CHLORÁTOR, právě z důvodů toho,že zde nevznikají žádné škodlivé látky, celý čistící proces je nejen prospěšný lidské pokožce, ale i okolí bazénu a přírodě. Je to bezchlórová dezinfekce vody. Běžný chlór dráždí - sůl léčí.
Personál v bufetu je rozdělet,pracovník který je u výčepu, má pokladnu, nedělá u jídla.
Veřejná kuchyňka má dřezy a vařiče na 5,- Kč, není možné další vybavení,jelikž je ihned odcizeno. Chatky i bungalovy mají ve vybavení základní nádobí,které používají. Pro stanaře je možné na požádání zapůjčit nádobí v bufetu.
Dámské toalety mají doplněná mýdla, tento zásobník má pevnější těsnění, je potřeba vyvinout větší sílu. Toaletní papír pokud přidáme i mimo zásobník, bohužel i v dnešní době je ukraden. Personál splňuje věkovou hranici, kdy můžeme brigádníky zaměstnat.

Hanka T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde není co vytknout. Dojeli jsme pod stan v době, kdy snad každý chce ubytovat. Kempy v okolí nás odmítli, někde se s náma vůbec nebalili. Měli jsem meněí děti. Zde se nás ujali u přes to,že byly naplněni do snad posledního místečka,ale obě paní na recepci byly velice milé a vstřícné.Nakonec jsme zůstali až do něděle, i když půvosní plán byl na jednu noc. V tom davu lidí všechen personál nedal na sobě znát žádnou únavu, vždy s úsměvem obsloužili každého.
Sociálky i v tom návalu byly čisté,uklizené.
Rádi se sem budeme vracet. Děkujeme, že jste

Hanka

a V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Můžeme jen doporučit. Malý, útulný kemp. Mily a ochotný personál. Byť dámské toalety a sprchy starší, tak čisté, udržované, voňavé.
V bufetu vám udělají jídlo i když už nemuseli, měli chvíli před zavíračkou.
I přes to,že byl kemp plný, vše fungovalo perfektně.
Děkujeme

a L.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný a pohodový kemp, příjemní lidé a nádherný výhled na Pálavu přímo od našeho karavanu. Velice příjemné ceny a žádné davové šílenství. Velice rádi opět na konci srpna přijedeme.

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvele misto pro nasi rodinu.

Barbora

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bavi me velikoat kempu. Akorat. Nic velkeho, preplneneho lidmi. Skvela rodinna atmosfera. Vsude je to kousek. Obchod ve vesnici otevreny i v nedeli a v kempu supr bufet. Doporucuji.

Rosta M.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, v kempu jsme byli velice spokojení, jezdíme se už pár let a hodně se opět změnilo.
Personál - jako vždy srdečný a fajn, v okolí je mnoho míst kam se dá zajet, dobré víno a lidové ceny.
Těšíme se opět nashledanou.

renata k.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám líbilo kemp klidný čisté sociálky je kde jít ani jsme vše nestihli,tak někdy příště.

Beňo J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Free Star není špatný ale má jeden podstatný nedostatek a to sociály.
Sociály jsou zřízeny v buňkách kontajnérech kde je velmi ale velmi málo místa! Především jsme postrádali odkládací místo pro věci při sprchování. Sprchy jsou velmi malé a tak vám věci leží před sprchou na zemi a nemáte představu co se s nimi děje po dobu sprchování. Uvítal bych klidně sprchy jenom dvě či tři s větším prostorem pro věci. WC představuje stejný problém , sotva za sebou zavřete dveře , velmi ale opravdu velmi málo místa. Teplá voda u umyvadel tekla pouze u pánů , dámské byly po celou dobu bez teplé vody.
Kuchyňka na mytí nádobí nepraktická. Není teplá voda tak že vše myjete ve studené. Jsou tam pouze dva zahradní kohoutky a tak při mytí jste celý ocákaný. Prostor je tam pouze pro dva a pokud společně myjete , teče vám špinavá voda přes vás od druhého. Světlo na čidlo vám při večerním mytí stále zhasíná a ještě je k tomu za zády a tak nevidíte co myjete.
Chtělo by to buňky zrušit a postavit zděné praktické sociály a bylo by to OK.
Uspořádání v kempu je povedené s krásným výhledem na Pálavu. Jsou to jednotlivé kóje oddělené živým plotem a tak máte takový větší pocit soukromí. Jen nelze mít auto u stanu ale není k němu daleko. Velmi praktický byl přívod pitné vody ke každé kóji.
Uvítal bych větší informovanost při příjezdu , například že je tam bazén s barem jsme postřehli až druhý den.
V kempu je malý stánek, pouze jen nejnutnější věci. Personál rychlí. Pro pečivo a jiné potraviny doporučuji popojít do místní Jednoty.
Při našem pobytu jsme zažily neklidné noci. Někdo z mladých zde slavili a byl silný ruch do 5h do rána. Bohužel nikdo z personálu kempu nezakročil . Mi jsme se vůbec nevyspali. Zakročila až v 5h ráno sousedka ze stanu a pak nastal klid. Prosím tímto majitelku aby jsi na to dávala pozor, kemp není pro oslavy vhodný a kladl bych všeobecně do všech kempů o noční klid. Je to všeobecný problém.

ATC FREE STAR Strachotín reaguje:

Co se týče sociálních zařízení..část již máme po rekonstrukci,v plánu byla pro letošní sezonu všechna. Bohužel nás v prosinci zasáhla vichřice a my museli budovat nové oplocení, opravu odlétaných střech. Časově se již další rekonstrukce nedaly zvládnout. I tak se snažíme o udržení čistoty a patřičné hygieny. Prostor pro věci je mezi sprchama- věšáky. Teplá voda v dámských sprchách je ve 3 umyvadlech z5ti, a ty jsou označeny, že teče pouze studená voda. Co zmiňujete jako kuchyňku,tak to opravdu není kuchyňka, ta je v místnosti, která je označená a je zde jak teplá voda, tak vařiče na 5,- Kč. Tak si každý může rozhodnout, zda v korytu umyje nádobí ve studené vode /byť toto slouží na omytí potravin/, nebo použije kuchyňku. POkud nestihne recepční o všem informovat, kemp je natolik malý, že jej lze projít do dvou minut. U vchodu jsou navigační cedule.
Silný ruch nebyl z našeho kempu,ale ze sousední soukromé parcly, kde jsme i my zasahovali.

stercl

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již poněkolikáté jsme navštívili tento kemp a vždy se nám zde líbilo a plánujeme, že letos určitě ještě jednou přijedeme. Konkrétné na burčák.

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 26.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí,super kemp. Jediné co pokazilo víkend byla paní správcová. V noci naše 2leté dítě kouslo nějaké zvíře a z toho důvodu začal plakat. Ráno jsme se šli omluvit a bylo nám sděleno ať odjedeme pryč,že jsme rušili noční klid.. Čekal jsem ,že nám paní správcová poradí ,kde je nejbližší lékárna, kde můžeme koupit léky a místo toho, aby nám pomohla,tak nás vypoklonkovala. Asi nikdy se nedostala do takovéto situace a neměla děti? Hold dobrý kemp nedělá jen super prostředí, ale i personál.

ATC FREE STAR Strachotín reaguje:

Dobrý den, musím se přece jen bránit, proto vysvětlení i z mé strany. Při příjezdu jste již avízoval, že nevíte,zda synek zvládně noc ve stan, přece jen je ještě dost malý. Tudíž jste si zaplatil pouze 1 noc s tím,že jsem Vám to takto nabídla a podle toho jak situaci zvládne případně prodloužíte. Nastala ráno situace,že si přišli ubytovaní stěžovat, že se nevyspali, že zde celou noc plakalo malé dítě, které se nedalo utěšit a dokonce se stalo,že dva stany raději odjeli. Poté, co jsem Vám toto oznámila,že nebude dobré prodlužovat o další noc, nabídla jsem,že můžete zůstat do večera, což za normálních okolností je odjezd do 11 hod. A následně jste mi řekli, že důvod pláče byl, že malého asi něco štíplo, asi vosa.. A pokud vím, tak jste během dopoledne odjeli na kolech i s dítětem v sedačce. Děti mám 3 ,další 2 vnoučata, tudíž moc dobře vím jak to i jako zdravotník či vedoucí táborů

David

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.4. - 29.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemný malý kemp. Na parcelách jsou vyvedeny sloupky na elektřinu + pitnou vodu. Sociální zařízení vždy čisté. Navštívili jsme také ulici Sklepní, která je vzdálená od tohoto kempu cca 20 minut chůzí a na které se nachází spousta vinných sklípků. Rádi se zde vrátíme i v budoucnu.

radekhasic

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý příjemný a klidný kemp. Super

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC FREE STAR Strachotín, který hodnotilo 26 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC FREE STAR Strachotín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC FREE STAR Strachotín.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist