Camp Šternberk - Hodnocení

Dolní Žleb 26,
ŠTERNBERK 785 01 | Mapa

Provozní období: 15.5. - 15.9.

Doporučené kempy v okolí

Vynikající 9.6 / 10

Náš autokemp je vhodný zejména pro rekreaci rodin s dětmi, milovníky přírody, houbaření a…

Úžasné 10.0 / 10

Resort Krásná Morava je především nádherným koutem přírody nedaleko centra Olomouce.…

Kemp pro vodáky a cyklisty. Spaní ve vlastním stanu. Stan je možno si i vypůjčit. Kemp je…

Velmi dobré 7.9 / 10

Autokemp na Krásném se nachází u přehrady v rekreační oblasti zvané Krásné 3 km od města…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Šternberk

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

84% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 65
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Šternberk


Storno

Hodnocení návštěvníků

Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné okolí ,les ,oplocený areál kde může 5lete dítě bezpečně běhat s kamarády ,možnost půjčení různých her .V nedalekém Horním žlebu ? krásný rybníček s ostrůvky. A cena byla skvělá . Jen úklid by mohl být pečlivějsi ,při rozestlani na mě hned vyskočil pavouk .

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný,sociálky v pořádku a teplá voda zdarma!!! :-)

Petak87

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedná se o klidný kemp u lesa. Do města to je(cca.20min) příjemná procházka lesem.
Stanová plocha byla upravená ,posekaná a většina ve stínu.
Soc. zařízení je sice starší, ale uklizené a dostačující.Vedle kempu je přírodní koupaliště s kioskem . Občerstvení je i v kempu. Pivo je tam dobrý a skvěle tam grilujou.
Za nás můžu tento kemp doporučit.

kerej

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bezva, klidné místo, dobré ceny, prima sprchy

PetrB

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp v přírodě, vše uklizeno, upraveno.
Co nám ale nejvíc vadilo je, že se na stránkách kempu dočtete jak dodržuji noční klid v 22:00, ale ještě ve 3:00 řvali po kempu pořád opilci a nikdo s tím nic nedělal. Taky jsme nepochopili proč když je noční klid od 22:00 bylo minimálně ještě o půlnoci otevřeno v kiosku. Proto tak špatný celkový dojem.

Aleksandra P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bardzo przyjemny spokojny kamping. Niskie ceny, dobre warunki, fajna atmosfera

Aleksandra P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bardzo przyjemny spokojny kemping. Przyjezdzam tam od 3 lat.

sara

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp čistí ale moc se nam tam nelíbilo

Nina Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vždy spokojeni a místní gril nemá chybu!

Nina Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime sem pravidelně každý rok a nemá to tu chybu!

Lenka K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál ochotný a příjemný, sociálky téměř dostačující, ale mnohdy chyběl toaletní papír, ten kemp zas tak narvanej nebyl, aby rychle zmizel..Sprchy bez žetonů. Venkovní bufet s jídlem z grilu super.

Štefan

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Veľmi príjemné prostredie, ľudia, personál. Prijateľné ceny a služby. Vrele doporučujem.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Maros

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

celkom to uslo, super kuchar chutne jedlo. investicia do prestavby posedenia by sa urcite oplatila.

Ráďa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice krásný, malý kemp, klidný, hezké prostředí i vybavení.

kedlubnar

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

NÁM SE TAM MOC LÍBILO,BYLO VIDĚT, ŽE SE PERSONÁL O KEMP STARÁ. A KOUPÁNÍ V TOM VEDRU V NÁDRŽI NAD KEMPEM BYLO SKVĚLÝ.

žalský p.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování vedle recepce v chatce s wc a sprchou bez problémů. Starší chatky bez wc by asi potřebovaly zainvestovat,ale ve své cenové hladině si určitě najdou zákazníky. Ochotný personál. Kemp je situován v překrásném lesním údolí. Služby v normě- wifina jela spolehlivě,je tu i stánek s občerstvením ,kuchyně ,společenská místnost,možnost vyprat v automatce. Děti se mohou vyřádit na dětském hřišti za kempem. Sociálky vypadaly dobře. Ceny v normální. Překrásná příroda okolo stojí za návštěvu.

Lenka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Téměř vše silně zastaralé, místo jedné postele asi 50 let starý rozkládací gaučík,chaty by potřebovali rekonstrukci jako sůl. Vyžití v kempu také nula.

Nina Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme pravidelně , měli jsme chatu s kuchyňským koutem , wc a sprchou , tteplá voda byla po celý den .Všude čisto a hlavně božský klid.

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 19.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu se nám líbilo, v krásné přírodě v údolí. Je vidět, že by potřeboval velkou finanční injekci. Sprchy pamatují lepší časy a teplá voda by mohla téct celý den. Je to velká nevýhoda pro rodinu s miminem.

Martin V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme v chatce s malými dětmi. Chatky by už potřebovaly rekonstrukci, nedoléhající dveře, okenice, starý nábytek. Kemp je však na výborném místě, je zde klídek a vládne tu rodinná atmosféra.

Nina R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný, v lese, v blízkosti přírodní koupání,občerstvení za přijatelne ceny. Sem se rádi vracíme.

Nina R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný, v lese, v blízkosti přírodní koupání,občerstvení za přijatelne ceny. Sem se rádi vracíme.

Tomáš N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme tento kemp s karavanem a poskytl nám, velmi dobré zázemí pro výlety do blízkého okolí. Zásuvky 220V jsou zde v nových normách. Sociálky čisté, teplá voda v ceně. Restaurace v kempu točila Bernard a Holbu a skvěle grilovali. Někdy na shledanou.

Hana P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lenka E.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem ubytována s dětmi v chatce (okál) za 230 Kč na noc plus poplatek za auto za dvě noci jsem zaplatila za 2 děti a jednoho dospělého 1500 Kč když jsem přišla do chatky nestačila jsem se divit jako by se zastavil čas, vše staré, rezavá zrcadla,roztrahané židle kam se člověk podíval bylo vidět že hodně let se do okálu neinvestovala ani koruna. Děti se mě zeptaly proč jsme dostali tu nejšpinavější chatku, nedokázala jsem odpovědět.Jezdím služebně po celé republice a za tuhle cenu by jsme našli hotel včetně snídaně daleko luxusněji vybavený. Chtěla jsem dětem udělat radost že pojedeme do campu dnes už vím proč lidé jezdí raději k moři za tyhle peníze tam mají mnohonásbně lepší ubytování i služby byla jsem opravdu hodně zklamaná!!!!!!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Šternberk, který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Šternberk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Šternberk.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist