Camp Šternberk - Hodnocení

Dolní Žleb 26,
ŠTERNBERK 785 01 | Mapa

Provozní období: 15.5. - 15.9.

Doporučené kempy v okolí

Vynikající 9.6 / 10

Náš autokemp je vhodný zejména pro rekreaci rodin s dětmi, milovníky přírody, houbaření a…

Chvályhodné 5.0 / 10

Resort Krásná Morava je především nádherným koutem přírody nedaleko centra Olomouce.…

Kemp pro vodáky a cyklisty. Spaní ve vlastním stanu. Stan je možno si i vypůjčit. Kemp je…

Velmi dobré 7.5 / 10

Autokemp na Krásném se nachází u přehrady v rekreační oblasti zvané Krásné 3 km od města…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Šternberk

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 67
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Šternberk


Storno

Hodnocení návštěvníků

TomášT

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Docela příjemný kemp. Jen klasika většiny českých kempů - vyhlášený noční klid nikdo nekontroluje a ani nevymáhá. Takže máte dvě možnosti, buď opilou společnost, hulákající dlouho přes půlnoc, zkusit usměrnit sami, nebo to přetrpět.

Lenka A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp u lesa. Super ceny za ubytování a velmi příjemný personál.
Wi-fi zdarma, sice dál od recepce slabší,ale nám stačil na vyhledávání potřebných informací o okolí.
V kuchyňce k dispozici varná konvice a 2-3 (dle návštěvnosti) společné lednice. K vaření doporučuji vzít vlastní hrnec a potřebné nádobí.
Soc.zařízení je sice starší,ale pro nenáročné postačující. Teplá voda po celý den a zdarma (žádné otravné žetony)
K zapůjčení jsou různé společenské hry aj.
Do města je to cca 2km.
Chatka(pro 3 osoby) už zažila své lepší období,ale nám na přespání zcela stačila. Víc úložného prostoru by bylo super.
Kemp by si zasloužil větší investiční injekci,ale to většina kempů v ČR.

Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné okolí ,les ,oplocený areál kde může 5lete dítě bezpečně běhat s kamarády ,možnost půjčení různých her .V nedalekém Horním žlebu ? krásný rybníček s ostrůvky. A cena byla skvělá . Jen úklid by mohl být pečlivějsi ,při rozestlani na mě hned vyskočil pavouk .

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný,sociálky v pořádku a teplá voda zdarma!!! :-)

Petak87

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedná se o klidný kemp u lesa. Do města to je(cca.20min) příjemná procházka lesem.
Stanová plocha byla upravená ,posekaná a většina ve stínu.
Soc. zařízení je sice starší, ale uklizené a dostačující.Vedle kempu je přírodní koupaliště s kioskem . Občerstvení je i v kempu. Pivo je tam dobrý a skvěle tam grilujou.
Za nás můžu tento kemp doporučit.

kerej

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bezva, klidné místo, dobré ceny, prima sprchy

PetrB

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp v přírodě, vše uklizeno, upraveno.
Co nám ale nejvíc vadilo je, že se na stránkách kempu dočtete jak dodržuji noční klid v 22:00, ale ještě ve 3:00 řvali po kempu pořád opilci a nikdo s tím nic nedělal. Taky jsme nepochopili proč když je noční klid od 22:00 bylo minimálně ještě o půlnoci otevřeno v kiosku. Proto tak špatný celkový dojem.

Aleksandra P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bardzo przyjemny spokojny kamping. Niskie ceny, dobre warunki, fajna atmosfera

Aleksandra P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bardzo przyjemny spokojny kemping. Przyjezdzam tam od 3 lat.

sara

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp čistí ale moc se nam tam nelíbilo

Nina Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vždy spokojeni a místní gril nemá chybu!

Nina Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime sem pravidelně každý rok a nemá to tu chybu!

Lenka K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál ochotný a příjemný, sociálky téměř dostačující, ale mnohdy chyběl toaletní papír, ten kemp zas tak narvanej nebyl, aby rychle zmizel..Sprchy bez žetonů. Venkovní bufet s jídlem z grilu super.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Štefan

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Veľmi príjemné prostredie, ľudia, personál. Prijateľné ceny a služby. Vrele doporučujem.

Maros

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

celkom to uslo, super kuchar chutne jedlo. investicia do prestavby posedenia by sa urcite oplatila.

Ráďa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice krásný, malý kemp, klidný, hezké prostředí i vybavení.

kedlubnar

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

NÁM SE TAM MOC LÍBILO,BYLO VIDĚT, ŽE SE PERSONÁL O KEMP STARÁ. A KOUPÁNÍ V TOM VEDRU V NÁDRŽI NAD KEMPEM BYLO SKVĚLÝ.

žalský p.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování vedle recepce v chatce s wc a sprchou bez problémů. Starší chatky bez wc by asi potřebovaly zainvestovat,ale ve své cenové hladině si určitě najdou zákazníky. Ochotný personál. Kemp je situován v překrásném lesním údolí. Služby v normě- wifina jela spolehlivě,je tu i stánek s občerstvením ,kuchyně ,společenská místnost,možnost vyprat v automatce. Děti se mohou vyřádit na dětském hřišti za kempem. Sociálky vypadaly dobře. Ceny v normální. Překrásná příroda okolo stojí za návštěvu.

Lenka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Téměř vše silně zastaralé, místo jedné postele asi 50 let starý rozkládací gaučík,chaty by potřebovali rekonstrukci jako sůl. Vyžití v kempu také nula.

Nina Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme pravidelně , měli jsme chatu s kuchyňským koutem , wc a sprchou , tteplá voda byla po celý den .Všude čisto a hlavně božský klid.

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 19.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu se nám líbilo, v krásné přírodě v údolí. Je vidět, že by potřeboval velkou finanční injekci. Sprchy pamatují lepší časy a teplá voda by mohla téct celý den. Je to velká nevýhoda pro rodinu s miminem.

Martin V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme v chatce s malými dětmi. Chatky by už potřebovaly rekonstrukci, nedoléhající dveře, okenice, starý nábytek. Kemp je však na výborném místě, je zde klídek a vládne tu rodinná atmosféra.

Nina R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný, v lese, v blízkosti přírodní koupání,občerstvení za přijatelne ceny. Sem se rádi vracíme.

Nina R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný, v lese, v blízkosti přírodní koupání,občerstvení za přijatelne ceny. Sem se rádi vracíme.

Tomáš N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme tento kemp s karavanem a poskytl nám, velmi dobré zázemí pro výlety do blízkého okolí. Zásuvky 220V jsou zde v nových normách. Sociálky čisté, teplá voda v ceně. Restaurace v kempu točila Bernard a Holbu a skvěle grilovali. Někdy na shledanou.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Šternberk, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Šternberk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Šternberk.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist