Autokemp Špindlerův Mlýn - Hodnocení

7.5 / 10 Velmi dobré
podle 4 recenzí (celkem 26)  

Špindlerův Mlýn 276,
ŠPINDLERŮV MLÝN 543 51 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Špindlerův Mlýn

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

75% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 26
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Špindlerův Mlýn


Storno

Hodnocení návštěvníků

gábina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp dobrý ale ochota pani recepční je strašná.chtěli jsme ubytovat již dopoledně v dávno uklizené chatě ale nekompromisně jsme byli odmítmuti a tak jsme se převlíkali na parkovišti a šli courat po okolí.po té jsme zjistili že jsme ubytováni ve dvojchatce a tak jsme prosili o výměnu za jinou prázdnou. marné ale bylo slíbeno že k nám nikoho nedá.již druhý den jsme měli spolubydlíci a tak jsme zbytek dovči poslouchali jak pijí a baví se a ... a v okolních chatkách bylo prázdno.je smutné jak jedna arogantní mladá pani dokáže otrávit dovču

Hana V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v čisté přírodě, přímo u řeky Labe, kde se dalo osvěžit, děti nadšené z kulečníku, krásné velké kuchyňky s vybavením, úžasný stánek s občerstvením a čepovaným pivem. Trošku nás zklamaly sprchy na žetony - 3 ze 4 totálně ucpané odpady, chybělo nějaké míčové hřiště nebo ping-pong...Určitě se znovu vrátíme.

Koblihson

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme zde 4 dny pod stanem. Je to menší, ale velmi útulný kemp. Nádherné je okolní prostředí. Perfektní základna pro túry do okolí. Kempem protéká Labe a přímo u kempu je i větší hloubka, takže je možné smočit celé tělo, což nám při velkých vedrech přišlo vhod. Sociálky byly pěkné, udržované a čisté. Luxusní byla kuchyňka, která je nad recepcí součástí penzionu a lze ji využívat i pro stanaře. Jsou to vlastně 4 kuchyňské kouty, moderně zařízené, včetně 1 lednice. Po celou dobu byl v kempu klid. Není zde žádný zábavný program.

Vendy

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 23.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prvotní dojem jsme měli moc hezký, kemp nabízí zastřešené velké ohniště, přírodní výřivku v kádi, saunu a rozsáhle vybavenou společenskou místnost. Kousek od kempu je i aquapark a příjemná hospůdka Hotel Diana, kde se můžete občerstvit a brzy bude v kempu i malý stánek s výčepem.
V rámci areálu je i řeka, kde se můžete v parných dnech schladit. My navštívili kemp s pejskem, takže tuto výhodu jsme rádi uvítali.
Jediné co pokulhává je čistota sprch a toalet, které tak trochu zapáchaly.
Věříme, ale že i to se časem zlepší. :)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Silva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemný prázdninový zážitek.Kemp leží až na konci Špindlerova mlýnu,byl tam klid.Sociální zařízení na vysoké úrovni,čisto,teplo.Jen pozor,když si postavíte stan na opačném konci kempu-WC,sprchy jsou hned u vchodu do kempu u recepce.V patře nad recepcí je kuchyňka a společenská místnost v případě nevlídného počasí.Skvělý výchozí bod pro výlety-zastávka busu na Špindlerovku je kousek po kempem.

Simona

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé umístění, příroda, klid, ticho, pohoda.

Tereza J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v krásném prostředí u řeky. Výhodou je tiché místo, prostorná kuchyňka a zázemí v případě deště s vyžitím pro děti i dospělé. Nevýhodou pro kempování se stanem je sociální zařízení, které je pouze jedno pro celý kemp, a to hned u recepce (daleko). Další nevýhodou jsou sprchy na žetony, které tečou tak krátce, že dámy s delšími vlasy potřebují více žetonů. Tudíž se pak pobyt lehce prodraží.
Celkově jsme ale byli spokojeni, hlavně díky krásné přírodě.

AZ

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytovani ve srubu, s ubytovanim vse v naprostem poradku, krasne ciste ubytovani. Bohuzel jsme meli jen spatnou zkusenost pri prijezdu i odjezdu s pani recepcni, nekolikrat udelala chybu, a neomluvila se ani jednou a vzdy na nas byla jeste drza.... Zadna ucta k platicimu zakaznikovi, nic. Skoda, dost to rozladilo nas dojem na tento kemp.

Libuše D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 2.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí. Všude čisto, personál velmi ochotný a milý, nejlepší kemp, co jsme zatím kdy s dětmi navštívili. Možná absence obchůdku, ale mají možnost objednání výborného pečiva den dopředu. Velmi chválím a jsme s celou rodinou nadšeni :-)

Jitka K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytováni ve srubu, naprosto spokojeni, v kempu byl klid, paní na recepci velmi milá a ochotná, chyběl jen třeba malý obchůdek se základními potravinami (pečivo, mléko...)

Michal G.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z tohoto kempu jsem byl velmi zklamán. Za takto vysokou cenu, bych očekával velmi nadstandardní služby. Opak byl pravdou. V kempu netekla teplá voda. Proto kemp hodnotím nízkým bodováním, protože těží pouze ze své polohy a jinak je zcela nevyhovující.

Josef Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2013

Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chybí snad jen prodejna potravin-obchůdek, který by byl přímo v kempu.

TS

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Asi nejhorší kemp, který jsem zatím zažil. Horor nastal při ubytování na recepci, kde jsme narazili na celmi dobře "naladěnou" recepční Dagmar Hynkovou. První problém byl, že přítelkyně neměla občanský průkaz, jen řidičský... Paní jsem řekl, že v každém kempu chtějí jen jeden občasnký průkaz na to ona, že je to proti zákonu, ale ovšem v jejich podmínkách je výslovně napsáno, že ubytující si připraví OP a nahlásí počet ubytovaných... Nicméně paní byla drzá a začala nás upozorňovat, že je naší povinností nosit OP u sebe. Další problém byl, když jsem chtěl ubytování prodlužovat po dni, to prý nejde :D Ve finále nám vyhrožovala, že na nás zavolá policisty na ověření totožnosti... To už beru jako drzost maximální. Pak nás umístila na nejhorší místo v kempu... nenechte se zmást tím kolik uvádějí plochu pro stany, jelikož všechny stany cca 6 stanů se tísnilo na ploše 20x30m, pravděpodobně čekali nějaký oborvský zájem z řad karavanistů :D Jelikož louka byla skoro prázdná... Další výtka je k ceně, za dvě dospělé osoby a stan je to 380 Kč na noc, což kemp řadí k nejdražšímu co jsem kdy byl, ale tím to nekončí, musíte si připravit 20kč na sprchu za osobu, tím pádem nám cena roste na 420 Kč... A poslední ťavka byla, že hned vedle kempu staví nový hotel, takže už od 7mi ráno vás budí zbíječky a težká technika... Musím uvést, že další personál krom uvedené paní byl velmi vstřícný, ale už se do kempu nevrátím a nemohu jej rozhodně doporučit.

Dominika Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nevim, za co chtějí 440Kč za přespání ve stanu, počasí klasicky pršelo, ale jinak dobré .-)

Tomáš G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2012

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Tomáš  Šrenk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 30.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jana S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný a vstřícný personál. Kemp je dobře umístěný a velmi dobře vybavený, upravený.
Jen malá připomínka: asi bychom uvítali, kdyby byla možnost použít kuchyňky a společenskou místnost i po 20 hod. např. při využítí čipové karty, kterou jsme používali na toalety a sprchy. Při výpravě do hor počítáme s pozdějším návratem.
Celkově jsme s kempem byli velmi spokojeni.

Jana k.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 28.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Josef C.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kateřina M.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

.

iva d.

Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 12.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Miroslava B.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 21.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu U Labe se mi velmi líbilo, Bylo zde čisto, dobré služby, krásné prostědí.

Václav H.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavel S.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí,zas se tam někdy vrátím.

Janka Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vybrala bych tento kemp proto,že je v krásném prostředí Krkonoš a v útulném zimním středisku Špindlerova Mlýna.V zimním odbobí se zde provozují všechy druhy sportů a v části léta a slunce je zde také mnoho atrací a adrenalinových aktivit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Špindlerův Mlýn, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Špindlerův Mlýn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Špindlerův Mlýn.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist