Kemp s koupalištěm Sobotka - Hodnocení

Sobotka,
SOBOTKA 507 43 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp s koupalištěm Sobotka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 25
Celkem hodnocení 40
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp s koupalištěm Sobotka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp byl čistý a útulný, v klíněný do lesa. Děti byly nadšení stejně jako my rodiče.Naprosto luxusní kuchyňka s posezením vevnitř i venku. Děti se vyřádily v krásném čistém bazénu a na trampolíně. To bylo pro ně bylo asi nejvíc. Personál od uklízeček (tímto je zdravíme) až po lidi z hospody a kanceláře byli vstřícní v každé věci nám pomohli a poradili. Prostě pro nás pohodově strávená dovolená

snek79

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice spokojen !!! S pozdravem St. Šenk

Lenka T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nevím, jak to tady vypadá vprostřed turistické sezóny, ale teď v červnu a v době objížďky dávám jednoznačně 10 bodů z 10. Krásná rovná louka, restaurace se třemi druhy hotovek, na kemp vskutku luxusně vybavená kuchyňka (rychovarky, mikrovlnka, trouba, dva vařiče, tři velké lednice, horká voda, dokonce i základní nádobí) se super sezením uvitř i venku. Záchody nové, opravdu čisté a denně čištěné, dostatek papíru i mýdla. Sprchy na mince.
Venku pěkné dětské hřiště s trampolínou a hlavně koupaliště. Ohromný bazén s čistou vodou, všecko udržované. Ohniště dvě centrální s lavičkami. Kousek pěšky lesem na zámek Homprecht.

alena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 5.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Kemp v Sobotce.OK1 velice pěkný,sociálky nádhera,komu se nezdají at se jede podívat na Vidlák.Jen tak dál.Přeji hodně úspěchu.Zábavu nehodnotím tu si každý musí zvládnout sám.Příští rok v Mladějicích.

spravce a.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 2.10. - 3.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den,

reaguji na ohodnocení pana miroslava c.
Bud se tu někdo nudí a pomlouvá kempy nebo už mi to připadá že to tu píše konkurence, samodřejmě že sociální zázemí je čisté a v dobrém stavu, pře 2 lety byla rekonstrukce a vše je v naprostém pořádku. Můžete se podívat na fotky na stránkách.

S pozdravem Milan Kynzl, správce areálu

Miroslav C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 12.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp Sobotka s úmyslem se na 5 dnů ubytovat. Ještě před ubytováním jsme si kemp prohlédli a navštívili sociální zařízení. Na WC byl takový smrad, bylo to jak když šukají opice a prší jim do toho. Při představě, že bych takový smrad měl absolvovat několikrát denně, mě jímala hrůza, tak jsme odjeli do jiného kempu.

vlado

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé posezení na verandě a včasné otvírání kempu.
Sociální zařízení v perfekním stavu ,u sprch automat na
mince a cena ujde.V kempu restaurace,kde bylo k dispozici již od ranních hodin až do večera.
Můžeme jenom doporučit.

martin p.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice jen jednodenni pobyt,prostředí a okolí paráda,rozhodně doporučuji a rádi se sem vrátíme!

+ v.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost absolutně se vším, super počasí, ubytování, sociální zařízení, kuchyňka, bazén, vyžití pro děti, jen voda v bazénu studená, příští rok zopakujeme, díky

Jindra B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kempík s bazénem přímo u nosu a s pěknou hospůdkou,jen ty záchody by chtěli menší rekonstrukci,kterou ale majitel slíbil i s rozšířením,prostě paráda :)

Roman Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super kemp jenom detem nešla wifi

Kadlík L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojenost 80% 20 % horší počasí ...uvažujeme že za rok budeme zase u vás trávit dovolenou...koupání supr,kuchyňka supr,příjemný personál, i přes chladnější noci velice spokojení,Děkujeme!!!!

Zuzana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jako takový celkem hezký, nicméně hledat místo pro jeden malý stan se stolečkem a židlemi v této době bylo něco neskutečného - stan na stanu, nulové soukromí. Rozhodli jsme se ubytovat jinde.

Melč J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Co bych dodal, všechno bylo v úplném pořádku, krásná, udržovaná krajina, v bazénu s křišťálově čistou vodou se dá opravdu schladit, místa pro stany dostatek. Personál bezchybný po všech stránkách, společenský, příjemný.

Kamila

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Milý pane Kynzle,
nenapsala jsem samá superlativa a tak jste musel reagovat.Pokud bych dala všude pět hvězdiček,bylo by vše v pořádku.Tohle jsem ale nemohla udělat,protože by to byla lež.Když se podíváte na recenze,nepřijde Vám divné,že je jich tak málo za sezonu? Jsme ještě stále malinko připosraný národ a bojíme se něco veřejně pranýřovat.Raději mlčíme. Já si ale myslím,že dobře míněná kritika je určena k tomu,aby se věci posouvaly směrem k lepšímu.Přijmout kritiku,něco s tím udělat a být lepší než ti okolo.Pokud jste to nepochopil,je mi to velice líto. Jídlo nebylo HROZNÉ nic takového jsem nepsala.Dokonce jsem nepsala,že byla JENOM česnečka nebo šišky s mákem. Nepořádek u stánku - tím jsem myslela ty promočené a polorozpadlé dřevěné bedny a dřevo,které se válí z jedné strany stánku a nevypadá to hezky.Moč na WC cítit byla.Cedulka na dveřích informovala,že je WC uzavřeno od 9,00 - 9,30 hod z důvodu úklidu.Jedna cedulka,jeden čas.Jindy jsme na paní uklízečky na WC nenarazili.To,že byla na pánských záchodech zapojená jakási voňavka do elektriky to není řešení,ba naopak.Kam smí pejskové možná říkáte,ale vytištěná stránka se škrtnutým psem nalepená na dveřích by byla účinnější. Se psy se totiž v kuchyňce i vařilo.Psi byli bez košíku,běhaly tam malé děti.........
Přeji Vám tedy, aby vaši zákazníci dávali jen plné hvězdičky.Pak bude vše v pořádku.

koupalištěm S.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 3.8.2016

Ceny
Celkový dojem

KYNZL,správce areálu

Dobrý den,

moc na komentáře nereaguji, ale na komentář paní Kamily musím. Sociální zázemí se uklízí minimálně 2x denně a potom dle počasí a potřeby a určitě tu není cítit moč, dezinfekce se samodřejmě používá při každém úklidu . Wifi je plně funkční,ale samodřejmě když se připojí 50 lidí,tak se spomalý internet, protože se rychlost rozdělí. Ano je zde stálá nabídka jídel,kde jsou i smaženy jídla, jinak přes obědy jsou k výběru 3 až 4 hotová jídla a dvě polévky,takže není pravda že tu byla jenom česnečka a šišky s mákem, bud ostatní hotovky byli vyprodány nebo paní kamila přišla na pozdní oběd.Ohledně pejsku, ubytovaný jsou upozorněny do jakých míst a prostorů, můžou a nemůžou. Nevím jaký nepořádek paní myslí u venkovního stánku, stánek se pouze otevírá při vetší navštěvnosti koupaliště, jinak je uzavřen, letos nebyla ještě příležitost ho otevřít vůči počasí.
Paní Kamila píše že se k nám určitě vrátí,ale při jejím komentáři je kemp v dezolántním stavu a hygiena (smrdí to tu močí) a jídlo hrůza, tak nechápu proč se k nám příští rok chtějí vrátit na pobyt.

S pozdravem Milan Kynzl,správce

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp v Českém ráji.

Kamila

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v příjemném prostředí,bazén super.Postavení kuchyňky a k ní připojená terasa k posezení,posnídání, či jen tak s knihou v ruce při nepříznivém počasí to byla myslím super volba.Správce kempu který slyší na připomínky ubytovaných.Co si myslíme.že bylo nedostačující je úklid WC pouze jednou denně.Zápach moči byl cítit téměř pořád.Ani bezprostředně po úklidu mebyla cítit žádná desinfekce. Wifi pouze v jídelně a to velmi slabě.Pokud jsme se chtěli podívat na počasí,nebo nějaký výlet,bylo hledání nadlouho.Stolek v kuchyni na odkládání nádobí nebyl velmi dlouho umytý(spodní police). Nabídka jídel velice omezená více méně jen smažená jídla.Na denní nabídce napsaná polévka česnečka,která nebyla,stejně tak třeba šišky s mákem.Podle mého názoru je lepší smazat z cedule,než stále opakovat NEMÁME.Pes do kuchyňky,ani do jídelny nepatří,bohužel grafikony na tuto skutečnost neupozorňovaly. Ne pro každého je to samozřejmost.Nehezky působí i nepořádek u venkovního dřevěného stánku,který nebyl při našem pobytu otevřen.Výše uvedené poznatky píšeme tak,jak cítíme.Nebylo naším úmyslem kemp pomluvit.Takhle by to měli psát všichni a tím upozornit správce na nedostatky,které třeba potom na základě těchto poznatků napraví.Myslím,že to tak vnímali mnozí ubytovaní,jen to nenapsali.Jsme připraveni se sem příští rok vrátit kvůli krásné přírodě,čistému vzduchu a historii.Taky jsme ještě neprošli celé Prachovské skály :-)

Dušan

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp,v pěkném prostředí,super bazén a kuchynka .Personál je moc fajn.Jen jídlo v kempu nenadchne ale ani neurazí.

Frantisek C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp a super udrzovane koupaliste.

Lenka S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nově zrekonstruovaná kuchyňka pro ubytované, slabší wifi.

Tomáš M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Relativně menší levný kemp s pěkně velikým bazénem 30x60m s čistou (asi nechlorovanou, ale čistou) vodou s pozvolným vstupem - výborné pro malé děti :-). Nové sociální zařízení z roku 2013 (WC + sprchy) a nová kuchyňka z roku 2016 (perfektně vybavená - sporáky, mikrovlnky, lednice a hodně míst k sezení). I když bylo sociální zařízení nové, určitě by chtělo věnovat větší pozornost úklidu, všudy přítomné pavučiny na WC a plesnivý strop ve sprchách mi dojem docela kazil, což je škoda, jinak čisto. Ostatní prostory byly taky čisté a v pořádku. Pouštění teplé vody je na mince (5,10,20 Kč) s odpočtem času a nemožnosti běžící interval zastavit, to mi moc nevyhovovalo. Lepší je možnost si sprchu ručně spustit/zastavit. Díky velikosti kempu je parkování na parkovišti a nikoliv u stanu, což zase tak nevadí. Wi-Fi funguje pouze v kiosku v hlavní budově. Personál byl velmi ochotný a vstřícný. V kempu byl klid. Užil jsme si naprosto pohodový víkend....

Edita

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je ve velmi peknem prostredi, bohuzel jsme vychytali spatne pocasi a od toho se pak odviji moje hodnoceni. V chatkach je hrozne vlhko, neni tam zadny hadr na utreni podlahy (prselo), odpadkovy kos nevynesli cely tyden, chodila jsem ho vyhasypavat sama. Na spolecnych zachodech se doplnuje mydlo jednou tydne. Detske hriste by bylo pekne, pokud by bylo čiste. Na spatne miste je a proto kdyz prsi veskere blato a bahno, prach je na detskem domecku i v domecku, plysove hracky od blata. To jsou nedostatky, ktere me dost ovlivnili moje hodnoceni. Jinak personal je moc ochten a mily. Wifi je jenom na jedno miste, ale to mi nevadilo. Bazen krasny, velky. Okolí taky moc pekne. Kuchynka nova a cista.

Lucie V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Právě jsem přijela z bezvadného týdne pod stanem , nechápu paní co píše níže . Já tedy můžu jen chválit a chválit a pan vedoucí pro kemp doslova žije ! Slyšet ho ještě ve 23 hod. řešit problém s el. proudem a druhý den ráno asi bylo i vše vyřešeno podle opravářů , které jsem viděla . Krásná nová kuchyňka , perfektně zařízená ! Pěkné soc. zařízení . Děti jsou stejně nadšené a nejvíc je nadchl bazén ! Bylo to u vás super a určitě se budeme vracet.

Jana Ú.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Přijeli jsme dopoledne do krásného klidného kempu v lůně nádherné přírody Českého ráje. Bohužel ve stejný den se v kempu konala svatební oslava a majitel kempu nezajistil nerušený pobyt všech svých klientů, tedy i nesvatebčanů. Nebylo tak hrozné, že živá hudba hrála do 01,00 hod., protože to byla vcelku pěkná hudební produkce, ovšem po té si patra opilců pouštěla velice hlasitě přes repráky reprodukovanou hudbu, což bylo opravdu šílené, konec tomu učinil až příjezd Policie ČR v 6,00 hod. Až budu chtít něco takového poslouchat, půjdu v místě svého bydliště na klubu nebo na diskotéku, zaplatili jsme si ubytování v klidném kempu a zažili jsme noc hrůzy.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp s koupalištěm Sobotka, který hodnotilo 25 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp s koupalištěm Sobotka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp s koupalištěm Sobotka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist