Kemp s koupalištěm Sobotka - Hodnocení

Sobotka,
SOBOTKA 507 43 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 9.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp s koupalištěm Sobotka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 86
Celkem hodnocení 123
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp s koupalištěm Sobotka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Podsedníková Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný personál. Největší dojem na mě udělala kuchyňka s posezením uvnitř i venku.

Martin P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pekny kemp lidi prijemny krasny cisty koupani kousicek na hrad a do mesta

Cestušky

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné koupaliště s pozvolným vstupem i pro malé děti. Plavčík - sympatický pán. V sobotu poměrně dost stanů. Ale vešli jsme se.

Noskováková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

O víkendu hodně plno, což chápu vzhledem k čisté vodě ke koupání (v okolí zákazy viz. Sedmihorky odkud jsme také přejeli sem). Podle toho fronty na restauraci přes oběd a večer více lidí ve sprchách. Ale s tím se dá počítat. V neděli spousta lidí odjíždí, takže my se radujeme. Kemp je hned přitažlivější. Lepší tedy jezdit přes pracovní dny. Pak to tu nemá chybu. Uklízečky stíhají uklízet po bordelářích, na pivo už nejsou fronty.

C.K.L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Celkový dojem

Milý pane Kopale. Opravdu mi nepřijde normální aby provozovatel vystavoval u vchodu do kempu špinavé nádobí či krabice. To nemá nic společného s tím jestli si může nebo nemůže odpočinout. To vypovídá o celkovém přístupu a stavu kempu. Personál je placenou silou a návštěvník je zákazník, který zde přijel trávit dovolenou, v klidu si odpočinout v příjemném prostředí. Všude uklizeno a čisto ? Nechci zde např. hodnotit harmonogram úklidu sprch, který nebyl zjevně dodržován a podobně. Chci jen dát zpětnou vazbu provozovateli, aby se nad tím zamyslel a zlepšil to pro příště. Ať už nad kapacitou sociálek, frekvencí úklidu v přeplněném kempu, zajištění nočního klidu atd. Ale jak koukám do historie hodnocení, tak negativní komentáře se zde moc nelíbí.

Kopal J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp naprosto vyhovující všem potřebám. Víkend jsme si maximálně užili a určitě se vrátíme. Opravdu nechápu negativní recenzi níže. Všude čisto a pohoda. Ano, personál má venku svůj stůl, a co jako? Taky se vciťte do druhých. Jak by se vám líbilo celý den poskakovat okolo nevrlých lidí a nemoct si ani na chvilku sednout ven na vzduch... My personál velice chválíme za péči jakou nám věnovali a přejeme spoustu sil a pevné nervy. Děkujeme

C.K.L

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásně situovaný kemp s velkým potenciálem, koupaliště přímo v areálu maximální plus hlavně pro děti (každý den čištěné a opravdu krásně čisté). A teď k realitě, bohužel s velkým zklamáním. Při příjezdu do areálu hned (negativně) zaujme altánek personálu u bočního vchodu s neuklizeným nádobím a kouřícím personálem, který navíc stojí v cestě zákazníkům z restaurace na záchod :-). Velmi malý nedostačující prostor na stany. V našem případě činil prostor mezi stany mezi námi a stanem s cizími lidmi méně než 1 metr. Návštěvníci jsou vyzývání auta parkovat na parkovišti, kde taktéž není prostor. Absolutní minus je nedodržování nočního klidu - velký hluk až do časných ranních hodin po obě noci co jsme tam strávili. V kempu zřejmě vůbec nefunguje noční služba, která by na toto dohlížela. Nedostatečná kapacita sociálek, neuklizené. Jídlo poměrně drahé vůči slabé kvalitě. Celkově vlažný přístup personálu. Ve srovnání s jinými kempy, kterých projedeme každý rok několik se bohužel tento řadí mezi ty horší. Až mám trochu pochyby, jestli jsou všechny opravdu od zákazníků .... A přitom pěkné místo i vyžití v okolí.

Eliška P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp.Ochotný a milý personál.Příjemné prostředí i okolí...Děkujeme!

Jitka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přes veškerá očekávání jsme byli trošku zklamaný. Ale to bylo hlavně proto, že lidé v kempu si ničeho neváží a není v silách personálu, aby každého hlídali, aby buď nenechával znečištěné sociálky nebo nechal povalovat odpadky kolem hřiště atd. Kuchyňka byla super vybavená. Jen bych možná přidala ještě jednu rychlovarnou konvici. Pivo i malinovka bylo super. Personál byl v pohodě.

Balounci

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt jsme si moc užili. Z bazénu jsme téměř nevylezli. Díky za čistou vodu, jinak přežít toto léto tedy hrůza. Večer posezení u piva. Přes obědy fronta, ale s tím se musí počítat. Jídlo chuťově dobré, ceny přijatelné. Pro děti spousta herních prvků, takže ti už se hlásí na příští léto opět sem. Děkujeme personálu, že v tomto vedru neutekl a my si mohli užít dovolenou.

a H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V těchto vedrech jsme byli vděčný za čistý bazén a studené pivo. Kemp doporučuji.

Helena K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatička starší ale udržovaná, čistá. Kuchyň výborná, velký výběr. I přes letošní vedra 37 stupnů voda naprosto čistá. Litovali jsme personál v kuchyni, vařili dobře. Na tolik osob v kempu byly záchody a sprchy čisté. Odpadky se nikde neváleli. Bazén byl skvělý v těchto vedrech. Takže doporučuji a nemám co vytknout.

Lucie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp, mohu všem jen doporučit. Všude čisto, nádherné prostředí úžasný personál. Jediný drobounký zádrhel v obsluze. Přijala bych další dva lidi na výpomoc. Dlouhé čekání na pití, ale dalo se to :-)Jídlo velice chutné a ceny jsou v normě.Bazén pro děti i dospělé, voda krásně čistá a osvěžující (20-22°C). Určitě opět navštívíme.

Liduška

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme vybrali dobře, nelitujeme. Někdy se zase vrátíme. Personál ochotný s čímkoliv a kdykoliv pomoci. Pochvala za sprchy a za moc pěknou kuchyňku pro nás ubytované. Tak pěknou nemáme ani doma. Akorát ty lidi si ničeho neváží. Krájí ostrým nožem bez prkénka na stole, je jim jedno, že tam udělají rýhy. U restaurace nehodí papír od nanuku do koše, ač ho má hned za sebou. Obdivuji personál, že s některými neukázněnými kempaři mají trpělivost. Viz. 10 dětí ničící trampolínu, dospělí se houpou na houpačce pro malé děti..Přeji vám ať se daří.

B.Z.K. 1.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu pěkný kemp, kousek od města a přesto v přírodě. Spousta památek okolo. Pokoj pěkný, čistý. Sociální zázemí pro pokoje na patře také čisté, terasa pro pokoje s výhledem na bazén výborná - s kafíčkem koukat na Humprecht, ještě teď vzpomínáme. Na wc v přízemí je větší ruch, takže je jasné, že i když se paní uklízečka Lída, snaží sebevíc, musela by stát u dveří a kontrolovat, zda všichni spláchnou. Někteří lidi jsou čuňata a s tím se musí počítat. Každopádně dovolená super a kempu přejeme, ať se daří, abychom se měli kam vrátit příští rok.

Mirka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný a klidný kemp pod hradem, za skvělé ceny.
Obrovské plus je úžasný bazén, který je vhodný jak pro děti tak dospělé.
Vstup do bazénu je pozvolný , takže se můžou kopat i malé děti. Byli jsme ubytováni na pokoji , kde i v tomto teplém počasí bylo velice příjemně no a terasa s výhledem na bazén a měsíc na hradě Humprecht byl opravdu nádherný.
V kempu bylo čisto, odpadkové koše uklizečky vynášely pravidelně ráno a během dne se o čistotu staral personál, který i večer po své náročné šichtě za barem a na recepci uklízel koupelny a WC a kolem košů.
Velkým obdiv patří personálu, jak vše s úsměvem vyřeší, i když některé situace jsou opravdu někdy nad lidské síly.
V kuchyni musím vychválit výbornou pizzu přímo z pece, kterou jsme si vezli i domů :D

Jediné mínus má u nás město, které nezajistilo popelnice na tříděný odpad, protože plastových kelímků a lahví se tu vyprodukuje opravdu velké množství.

Klára Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Luxus! Skvělý kemp s ještě lepším bazénem. Čistota všude i přesto, že někteří návštěvníci jsou opravdu čuňata. Je vidět, že se tu o kemp dobře stará. Kuchyňka nejlepší, co jsme kdy v kempech viděli. A velké plus za personál. Od recepce až po bar. Úžasňáci s dobrým srdce, co pro vás udělají cokoliv. Lidi si toho i tak neváží. Některé situace, co musejí řešit opravdu nezávidíme... Příští dovolená je jasná!

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli na základě recenzí a hodnocení v těchto stránek. Prostředí a okolí pro výlety super. Vyžítí pro děti taktéž. Co nás hodně zklamalo bylo sociální zařízení. 3 záchody a 4 sprchy (dámy)pro celý kemp, věčně chybějící toaletní papír, nepořádek na zemi, v umyvadlech...
Prostor "restaurace" působil velmi zanedbaně.Všude pavučiny, zalepené stoly..
Dalším problémem pobíhající psi, v okolí stanů často jejich exkrementy, které majitelé evidentně neuklízely..
Velké plus vidím v bazénu, který byl sice studený ale pro otužilce super zpestření.

Michaela B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Středně velký kemp, dobře situovaný. Leží na okraji města Sobotky, poblíž hrad Kost nebo ráj filmařů Vesec u Sobotky. V kempu velký bazén, vhodný spíše pro plavce jak pro malé děti. Voda v bazénu jedna z nejstudenějších v okolí, jelikož mají zřízen pravidelný přítok z kopců (spíše pro otužilce, nám nevadilo). Celkově v kempu problém s čistotou. V bazénu hodně nečistot, stoly před občerstvením plné nádobí po předchozích hostech, zalepené od vylitých nápojů. Toalety v horším stavu, čisto si představuju jinak.

Personál ochotný, míst pro stany hodně.

Žížaláci

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chata starší, ale čistá, nová výmalba. Odpovídá ceně. Koupelny se uklízeli dostatečně. Toaletní papír byl vždy. Na restauraci snídaně výborné. Jinak teplé jídlo také šlo, jen přes obědy nával lidí. Výletů na památky dostatek. Náměstí kousek s cukrárnou. Koně u Humprechtu - děti si užily.

Eda12

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pokoje pěkné, udržované. Sociální zázemí čisté. Teplá voda vždy. Restaurace vaří dobře, akorát se tvoří fronty, když je plný kemp. Plus je čistá voda v bazénu. Terasa u pokojů se nám také hodila na večerní posezení. Celkově jsme byli spokojeni.

Vocáskovi

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp pro rodiny s dětmi. SPousta výletů po okolí. Bazén čistý. Uvítali bychom hlídací koutek.

Zdeněk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme byli velice spokojeni a obzvláště personál, který vycházel maximálně vstříc moc děkujeme. Marta Zdeněk a Štěpán

Josef M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bazén je opravdu studený. PROČ? Všude jidnde je ted voda min o deset stupňů teplejší. Jinak je tu klid. Asi proto že lidi kvůli te vode odjizdi. My se také chytili na název Kemp s bazénem :-(

Karolína J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro rodiny s dětmi by to mohl být úžasný pobyt. Bohuzel ledovou vodou v bazenu to zabili! Akorat nám z toho děti nastydly, odjizdime dřív. Voda ma 20C na pritoku 6'C. Úplně zbytečné se připouští studená, kdyz vsude jinde staci čistička.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp s koupalištěm Sobotka, který hodnotilo 86 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp s koupalištěm Sobotka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp s koupalištěm Sobotka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist