Kemp s koupalištěm Sobotka - Hodnocení

9.4 / 10 Vynikající
podle 63 recenzí (celkem 100)  

Sobotka,
SOBOTKA 507 43 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp s koupalištěm Sobotka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

94% Hodnocení 63
Celkem hodnocení 100
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp s koupalištěm Sobotka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Josef M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bazén je opravdu studený. PROČ? Všude jidnde je ted voda min o deset stupňů teplejší. Jinak je tu klid. Asi proto že lidi kvůli te vode odjizdi. My se také chytili na název Kemp s bazénem :-(

Karolína J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro rodiny s dětmi by to mohl být úžasný pobyt. Bohuzel ledovou vodou v bazenu to zabili! Akorat nám z toho děti nastydly, odjizdime dřív. Voda ma 20C na pritoku 6'C. Úplně zbytečné se připouští studená, kdyz vsude jinde staci čistička.

Martin22

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdražilo jídlo, ale vaří dobře. Čistý bazén jako každý rok. Za rok znovu.

Milada

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

U pokojů velká terasa s výhledem na bazén, pokoje udržované, sprchy a záchody čisté. Toaletní papír byl vždy.akorat je přes zdi slyšet hluk sousedu, když se více napijí.

Bezchleba

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp, pro děti hodně zábavy, na diskotéku se musí autem, v blízkosti není.

Dan

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše na jedničku. Možná živou hudbu častěji. Kytary moc pěkné posezení.

Vatik

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2018

Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Absolutně nechápu předcházející kladná hodnocení. Začnu pozitivním. Opravdu pěkný bazén s čistou vodou. Krásná a prostorná kuchyňka, nová. Kemp na pěkném místě. Tím však pozitiva končí. Svou rozlohou malý kemp, chatek jen 8. Naše byla s výhledem na parkoviště a u popelnic. Chatky opředené pavučinami a porostlé mechem. Po otevření dveří vás čeká šok. Vybavení stoleté, 3 velké díry v linu, místo lustru žárovka, z postelí jsem vyhazovala listí a chlupy od psa. Madrace proleželé a postel jsme museli vypodložit. Chatky jsou pod vzrostlými stromy, což sice zaručuje stín v horkých dnech, ale zároveň jsou zatuchlé. Sociálky nové, ale jako čisté bych je rozhodně neoznačila. Kemp má potenciál být pěkný, ale všude se povaluje harampádí, i vstup do restaurace opředený pavučinami. Z rádoby skalky u kuchyňky roste půlmetrové bodláčí. Celkově na mě kmep dělal dojem, že by potřeboval generální úklid.

Helča

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdime sem spoustu let a dale budeme zde je zaruka ze se dovca povede

Bečkářkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pekne prostredi, bazen je plus, pokoje pekne, terasa u pokoju super vyhled na bazen

Banda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost. Sposta památek v okolí.

Nikol

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 10.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I přes velký nával v kempu všude čistota. Odpadky se průběžně odváželi, stany byli úplně všude, ale fronty na jídlo a pivo se dali zládnout. Záchody čisté. Teplá voda ve sprchách byla. Příště přijedeme mimo tyto svátky, ale i tak super zážitek. Pochvala za bazén.

Nováčkovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemáme výhrad. Určitě se sem vrátíme.

Zdena

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp, čisto, restaurace dobrá. Stanová louka posečená, udržovaná, dostatek přípojek. Super krásná kuchyňka pro naše potřeby. Záchody OK s dostatkem toaletního papíru.

Jitka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp v krásném prostředí ve spoustě památek. Stanová louka OK, dostatek přípojek. Potěšeni jsme byli kuchyňkou, lepší nemáme ani doma. Sociální prostory čisté, toaletní papír byl vždy. Jídlo za slušné ceny. Plus je velký bazén.

Jarda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli již potřetí a vždy se nám tu líbilo. Byť poprvé jsme byli přes svátky a kemp byl přeplněný, tak to personál nakonec zvládl. A zvládli jsme to i my... :-) Nám vyhovuje spíše prázdnější kemp, protože máme radši klid a davu lidí si "užíváme" celý rok.

Stejskalovi

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný a udržovaný kemp. Čistota, ochota personálu OK.

Beruška

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé situovaný kemp. Mnoho památek v okolí. Obchody blízko, přesto kolem kempu krásná příroda. Pěkné a čisté toalety s dostatkem toaletního papíru. Bazén cisty. Jídlo dobré. Personál příjemný.

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem v kempu stanovat s rodinou a dětmi.Kemp je pěkný a udžovaný.Okolo kempu jsou hrady a zamek,takže bylo kam sed jet podívat.Jen ty sociální zařizení by mohlo byt trochu lepší.Málo toalet.A k tomu souvisí a ty čistota.Trochu čisčí by to neuškodilo.Ale celkový dojem je pěkný.Byli jsme spokojeni tak na 9 z 10.Mohu doporučit.

Aleš

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše ok,jen voda v bazénu lehce studenější.:-)

Jana V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp s velkým bazénem s postupnym klesánim.Voda je chladnější, zato osvěžující. V pátek hrála živá country houba. Z jídla se dá vybrat jak minutka tak i hotovky přes oběd i s polevkou. Toalety čisté v rámci možností. Kemp byl v naší době plně obsazen. Sprchy se spouští vždy od 1. Bohužel při větší obsazenosti 1.a 2.sprcha špatně odtekaji,ve vaně se poté brodite po kotníky ve vodě z předchozího sprchování. Kemp je čistý, můžou sem i psy. Byli jsme spokojeni

Pavel

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde s partou přátel. Kemp perfektní. Personál velice příjemný a ochotný. Někteří zákazníci se bohužel neumí pod vlivem alkoholu chovat. Obdivuji trpělivost personálu.Pan správce stále usměvavý.

Filip K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 16.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neslušné jednání správce kempu

R.K

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde 2 noci začátkem srpna 2017.Strašné.Bydleli jsme v budově,okna nad výčepem,kde seděli asi zaměstananci a popíjeli do ranních hodin.Byl to hlahol do 2h do rána.Když ustal,tak se vrátily ženy v ponapilém stavu a hlahol na chodbě.Dveře prosklená,takže další super noc.Dcera 10 let se budila .Terasa v bungalovu či jak to nazvat....všude se kouřilo dětem pod nos!Strašné,pokoj špinavý, sprchy ucpané.Už nikdy ani zadarmo!Jediná krása...m ísto,kde v blízkosti jsou hrad Humprecht a hrad Kost.Dojeli jsme sem z kempu Chlumec nad Cidlinou.Tam čisto,ticho,klidVracímme se tam počtvrté.Dop Sobotky už nikdy.

Denisa

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp. Pro děti spousta herních prvků. Bazén také vhodný pro děti. Vaří dobře a za dobré peníze. Personál vždy ochotný. Toalety čisté, toaletní papír byl vždy. Uklízeli 3x denně. Bylo to super. Někdy se určitě vrátíme.

Zita D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovolená. Koupaliště, koupelny, prostředí vše čisto. Kuchyň výborná. Recepční příjemná. Za rok jedeme znovu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp s koupalištěm Sobotka, který hodnotilo 63 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp s koupalištěm Sobotka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp s koupalištěm Sobotka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist