Ubytování
Telefon: +420 721 537 931, +420 721 537 931







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp s koupalištěm Sobotka - Hodnocení

Kemp s koupalištěm Sobotka

Sobotka,
SOBOTKA 507 43 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 09.09.
89% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 132
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp s koupalištěm Sobotka


Hodnocení návštěvníků

Zdenička

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Koupaliště veliké, s pozvolným vstupem, pro děti super. Hřště, trampolína, sladkosti na restauraci pro nejmenší. Chata odpovídá ceně - starší, ale postačí. Plus za třídění odpadu.

BENDAS

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekny kemp v klidu prirody, na stany super, bazen cisty. Socialky nejsou stare, ale nekdy proteka zachod, jindy je povoden ve sprchach. Restaurace vari dobre, ceny prijatelne.

Stejskalová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S kempem jsme byly velice spokojeni. Milý a vstřícný perzonál. Jídlo velice dobré a veliké porce.Jen možná chatičky by chtěly trošku větší opravu. Dveře nedoléhají.jinak čistota a pořádek.Kuchynka dobře vybavená. Určitě zase přijedeme.Pro děti ideální.Krásný bazén s pozvolným vstupem tak že není obava pustit malé děti.

Tomáš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hurá, s malým stanem jsme se vešli. Je 35 stupnů a je fakt narváno. Koupaliště máme v ceně ubytování, je krásně čisté a obrovské. Pivo svijany a rohozec. Už se těšíme, jak ve vodě zařádíme. Je to tu super.

Olšákovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Útulný kemp, voda v bazénu úžasná, čistá, chatičky starší, sociálky čisté a pěkné. Restaurace vaří dobře, delší čekání při těchto vedrech.

Zdeněk

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za velmi příjemný pobyt a velmi skvělou obsluhu velmi doporučujeme s pozdravem Liberec

wat

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 4.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

úžasný kemp pro rodinu s dětmi. Škoda jen kuřáků u stanů a volně pobíhajících a čůrajících psů všude kolem stanů a běhajících někdy až do stanů ...

Michal S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dekuji za super pristup personalu.Smekam pted kuchari.Diky provozni Andrejce,Petovi,Standovi a ostatnim v tomto kempu.Diky posila Michal a Zdenka z Liberce.

Hana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na pěkném místě, nám i dětem se líbilo, určitě jsme zde nebyli naposledy, pěkné udržované, opravdu nemáme žádnou výtku.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Podsedníková Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný personál. Největší dojem na mě udělala kuchyňka s posezením uvnitř i venku.

Martin P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pekny kemp lidi prijemny krasny cisty koupani kousicek na hrad a do mesta

Cestušky

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné koupaliště s pozvolným vstupem i pro malé děti. Plavčík - sympatický pán. V sobotu poměrně dost stanů. Ale vešli jsme se.

Noskováková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

O víkendu hodně plno, což chápu vzhledem k čisté vodě ke koupání (v okolí zákazy viz. Sedmihorky odkud jsme také přejeli sem). Podle toho fronty na restauraci přes oběd a večer více lidí ve sprchách. Ale s tím se dá počítat. V neděli spousta lidí odjíždí, takže my se radujeme. Kemp je hned přitažlivější. Lepší tedy jezdit přes pracovní dny. Pak to tu nemá chybu. Uklízečky stíhají uklízet po bordelářích, na pivo už nejsou fronty.

C.K.L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milý pane Kopale. Opravdu mi nepřijde normální aby provozovatel vystavoval u vchodu do kempu špinavé nádobí či krabice. To nemá nic společného s tím jestli si může nebo nemůže odpočinout. To vypovídá o celkovém přístupu a stavu kempu. Personál je placenou silou a návštěvník je zákazník, který zde přijel trávit dovolenou, v klidu si odpočinout v příjemném prostředí. Všude uklizeno a čisto ? Nechci zde např. hodnotit harmonogram úklidu sprch, který nebyl zjevně dodržován a podobně. Chci jen dát zpětnou vazbu provozovateli, aby se nad tím zamyslel a zlepšil to pro příště. Ať už nad kapacitou sociálek, frekvencí úklidu v přeplněném kempu, zajištění nočního klidu atd. Ale jak koukám do historie hodnocení, tak negativní komentáře se zde moc nelíbí.

Kopal J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp naprosto vyhovující všem potřebám. Víkend jsme si maximálně užili a určitě se vrátíme. Opravdu nechápu negativní recenzi níže. Všude čisto a pohoda. Ano, personál má venku svůj stůl, a co jako? Taky se vciťte do druhých. Jak by se vám líbilo celý den poskakovat okolo nevrlých lidí a nemoct si ani na chvilku sednout ven na vzduch... My personál velice chválíme za péči jakou nám věnovali a přejeme spoustu sil a pevné nervy. Děkujeme

C.K.L

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásně situovaný kemp s velkým potenciálem, koupaliště přímo v areálu maximální plus hlavně pro děti (každý den čištěné a opravdu krásně čisté). A teď k realitě, bohužel s velkým zklamáním. Při příjezdu do areálu hned (negativně) zaujme altánek personálu u bočního vchodu s neuklizeným nádobím a kouřícím personálem, který navíc stojí v cestě zákazníkům z restaurace na záchod :-). Velmi malý nedostačující prostor na stany. V našem případě činil prostor mezi stany mezi námi a stanem s cizími lidmi méně než 1 metr. Návštěvníci jsou vyzývání auta parkovat na parkovišti, kde taktéž není prostor. Absolutní minus je nedodržování nočního klidu - velký hluk až do časných ranních hodin po obě noci co jsme tam strávili. V kempu zřejmě vůbec nefunguje noční služba, která by na toto dohlížela. Nedostatečná kapacita sociálek, neuklizené. Jídlo poměrně drahé vůči slabé kvalitě. Celkově vlažný přístup personálu. Ve srovnání s jinými kempy, kterých projedeme každý rok několik se bohužel tento řadí mezi ty horší. Až mám trochu pochyby, jestli jsou všechny opravdu od zákazníků .... A přitom pěkné místo i vyžití v okolí.

Eliška P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp.Ochotný a milý personál.Příjemné prostředí i okolí...Děkujeme!

Jitka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přes veškerá očekávání jsme byli trošku zklamaný. Ale to bylo hlavně proto, že lidé v kempu si ničeho neváží a není v silách personálu, aby každého hlídali, aby buď nenechával znečištěné sociálky nebo nechal povalovat odpadky kolem hřiště atd. Kuchyňka byla super vybavená. Jen bych možná přidala ještě jednu rychlovarnou konvici. Pivo i malinovka bylo super. Personál byl v pohodě.

Balounci

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt jsme si moc užili. Z bazénu jsme téměř nevylezli. Díky za čistou vodu, jinak přežít toto léto tedy hrůza. Večer posezení u piva. Přes obědy fronta, ale s tím se musí počítat. Jídlo chuťově dobré, ceny přijatelné. Pro děti spousta herních prvků, takže ti už se hlásí na příští léto opět sem. Děkujeme personálu, že v tomto vedru neutekl a my si mohli užít dovolenou.

a H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V těchto vedrech jsme byli vděčný za čistý bazén a studené pivo. Kemp doporučuji.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp s koupalištěm Sobotka , který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp s koupalištěm Sobotka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp s koupalištěm Sobotka.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist