Koupaliště Sloup v Čechách - Hodnocení

5.0 / 10 Chvályhodné
podle 9 recenzí (celkem 66)  

Cvikovská ul.,
SLOUP V ČECHÁCH 471 52

Provozní období: .. - ..

Doporučené kempy v okolí

Průměrné 4.4 / 10

Areál autokempu Klůček naleznete v borovém lese u Máchova jezera. Poskytujeme jak…

Skvělé 8.7 / 10

!!! REZERVACE POUZE TELEFONICKY NA TEL.: 724 807 593 !!! Za rok 2009, 2010, 2011, 2012 i…

Úžasné 10.0 / 10

!!! REZERVACE POUZE TELEFONICKY NA TEL.: 720 039 114 !!! ...NOVĚ UBYTOVÁNÍ V CHATOVÉ…

Skvělé 8.9 / 10

Rekreační areál Poslův Mlýn s vlastní písečnou pláží se nachází na břehu Poselského…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Koupaliště Sloup v Čechách

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

50% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 66
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Koupaliště Sloup v Čechách


Storno

Hodnocení návštěvníků

L K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkně umístěný kemp, na odhadovanou kapacitu kempu cca 800 - 1000 osob jen 4 dámské a 4 pánské sprchy přístupné pouze 8-10 a 19-21h, sprchy tekoucí jen velmi slabým proudem. Nerespektuje se rozdělávání ohně na vyhrazených místech, kouř je absolutně všude. Lze doporučit jen velmi nenáročným turistům.

Jarca

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp úplně narvaný, ale jedno místo jsme našli. Byla jsem ráda, že jsme byli blízko u vody, jelikož v lese bylo místo spíš na malé stany. A dost prašno.My jeli v 5 lidech, takže máme velký stan.Sociálky - katastrofa. staré...neudržované a špinavé záchody, sprchy rozbité, fungují 2 hodiny ráno a 2 večer...Fronta už půl hodiny před tím a voda studená už po hodině. Nedá se regulovat. Na začátku horká, potom studená. Celkem 4 sprchy a jen v jedné se dá pověsit na zeď.Jinak se tu ani nedá nic nikam odložitvěci. Kuchyňka žádná, jen koryto se studenou pitnou vodou. Elektrika jen pro karavany...dá se natáhnout i ke stanům, ale daleko, pokud je volná zásuvka.Jinak kemp vypadá krásně, několik stánků s chaotickou obsluhou.Voda v rybníku zelená...přežili jsme to.
ALE ÚŽASNÉ OKOLÍ. ÚCHVATNÉ VÝLETY.
Prostředí se nám ale líbilo. Maximálně 3 noci, víc si nedovedem představit.

petata

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prijemny kemp v lese u nadherneho jezera s uzasnym koupanim

Radek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné kvůli čemu bych se sem vrátil je prostředí. Jezdíme hodně po kamnech,ale takovéto socialky jsem už v dnešní době dlouho nezažil!!! Nebudu se pozastavovat nad tím,že se nemůžete zamknout na wc nebo chybějící provázky na splachovadlech asi nejsou lidi.(A potom vidíte poflakující se brigadniky)Sprchy bez možnosti si někam něco pověsit tlak vody skoro žádný. Ráno si nemate možnost koupit v kempu jakékoli potraviny,protože není kde. Bohužel se vracet nedudeme

Luboš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Známý kemp v krásné krajině. Ve stánku na koupališti dělají dobré burgery. Kemp je čistý, ale ty sprchy! Jsou bezplatné, ale otevřené dvě hodiny ráno a dvě večer. Voda teče víc studená, než vlažná. Tlak vody minimální. Ve všech 4 pánských sprchách jsou tlačítka s intervalem 2 až 4 vteřiny. Vracet se nebudeme :-)

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je součástí koupaliště u Radvaneckého ryb. Sprchy a teplá voda jen 8 - 10, 19 - 21. Počet WC a sprch při plně obsazeném kempu je nedostatečný a určitě by si zasloužily rekonstrukci. Mytí nádobí je možné jen v korytě se studenou vodou. Sloupky pro připojení 230V jsou jen v části kempu, doporučuji dlouhý kabel, který se připojí jen se správcem kempu. Spotřeba elektřiny je zpoplatněna. Součástí kempu je několik stánků s občerstvením, kde lze zakoupit i hotová jídla včetně polévky. Přístup k rybníku je po písečné nebo travnaté pláži. V okolí je mnoho krásných tras v pískovcových skalách.

Jana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Slavili jsme zde svatbu a kemp byl super. Problém byl jedině s hosty, kterých je v sezóně spousta a vadí jim i hovor při táboráku (zvuk se logicky v noci šíří daleko). Možná jsme jim měli pivo nabídnout hned z kraje :) Pro větší skupinu tedy doporučuji spíše termín mimo sezónu. Ale personál byl úžasný, pomáhal nám jak mohl, a to i v restauraci, kde jsme měli zamluvenou večeři pro 50 osob. Okolí je taky super, např. pro šifrovací hry nebo soukromý taneční workshop ve Skalním divadle :) Koupání paráda. Nižší kvalita sociálek lidem zvyklým na táborové podmínky tolik nevadí.

Rudolf

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny obcerstveni jako v Praze, Personal chudak. Prostredi - priroda hezka. V kempu upadajici - rozpadajici se zabradli, socialky, vlastne vsechno. Sluzby zadne. Sprchy jako kdyz na vas nekdo moci curkem vody. Tento luxus lze vyuzivat pouze pokud jsou sprchy otevreny (jen rano a vecer). Asi to lidem nevadi, kemp narvany, soukromi zadne, opilci samozrejmosti.

Jana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 18.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp je dle nás podprůměrný. Nachází se na atraktivním místě, u čistého rybníka, ale to je všechno. Neuklizené sociálky, kde sprchy fungují jen ráno mezi 8-10 a večer mezi 7-9 hod., jsou vážně zoufalé, personál neprofesionální (klepání na kabinky koupajících se žen, že jim vypršel čas a že mají jít ven, zavírání občerstvení před zavíračkou). Kemp je velmi navštěvovaný a tudíž i hlučný, pořvávání opilých hostů ve dvě ráno mně odrovnalo, jelikož jsme motorkáři a potřebovali jsme se vyspat kvůli bezpečné cestě na další den. Znovu bych sem nepřijela.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je situován v borovém lese. Pláž v blízkosti. Množství stánků s občerstvením. Dobrý výchozí bod na výlety. Pěkné, nové prolézačky pro děti. Čistý rybník. Sociální zařízení - teplá voda teče pouze v určenou dobu, ale nepřiplácí se. Toalety čisté, několikrát denně vytírané. Žlab na mytí nádobí pouze se studenou vodou. Sociální zařízení by potřebovalo rekonstrukci. Cena za ubytování je super, tak ty nedostatky bereme s rezervou. Kemp se nám líbí a rádi se vracíme.

mkmi

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí super, sociálky jako z dob dávno minulých, ale byli čisté což je důležitější. Chápu i teplou vodu ráno a večer, ale neškodilo by aby byly sprchy otevřené celý den jen se studenou vodou. Není možnost umýt nádobí teplou vodou. Trochu nám chyběl nějaký kiosek s potravinami.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo. Hezké prostředí, příjemný personál, příznivé ceny a nově otevřený stánek s burgery nebyl vůbec k zahození:) jediné co mi vadilo, byla omezená doba ve sprchách (ráno 2 hodiny a večer 2 hodiny). Určitě se sem znovu vrátíme. Kraj kolem nás učaroval.

Rittig

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 20.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Milé přijeti,hezké prostředí,pořádek a klidné prostředí.

petka7

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Postradala jsem tu odpadkove kose na trideny odpad. Moznost umyti nadobi v teple vode.

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

sprchy otevřené pouze vecer a rano, voda ledová a teče 5 vteřin... Personal v hospodách nepříjemný, zavírají v 10h přesto ze otevírací doba je 11h. Po osmé vecer v kempu koupíte maximálně chipsy, jídlo žádné..

Radka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí velmi působivé. Zvláště fakt, že teplá voda tekla jen ráno 2 hodiny a večer 2 hodiny. Jinak byly sprchy uzamčené. To, že večer po hodině provozu u dámských sprch již teplá voda nebyla, nemá ani smysl komentovat. Ve sprchách jsou potrhané igelitové závěsy, které (jak jsme zjistili od pravidelných návštěvníků) jsou v tomto stavu již 3 roky. Na web. stránkách jsme se dočetli, že "zlepšili prostředí wc a sprch". To zřejmě jsou ty 3 umělé květiny umístěné v chodbě před wc, kde se jinak setkáte s neuvěřitelným bincem v podobě potrhaného toaletního papíru na zemi, v kabinkách se vytírá jen jedním směrem, takže když se usadíte na wc, nelze si nevšimnout v rozích kabinky chuchvalců prachu a zašlé špíny, dlaždičky se zřejmě myjí jen na začátku sezóny. Srdce hygienika by zaplesalo. Za metráky vos na každém kroku nemohou, za extrémní prašnost cest také ne. Ale to, že ještě ve 3 ráno je tolerován kravál ze strany některých rekreantů, to je zlý sen. Tady nás již nikdy neuvidí.

vojici

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 13.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

všechno fajn ...... jenom u sociálního zařízení se zastavil čas :(
Teplá voda ano, ale jen 8:00 až 10:00 a 19:00 až 21:00. Mimo tyto hodiny jsou zamčené i sprchy, takže ani studená sprcha nehrozí! Na dotaz proč, bylo řečeno, že studená sprcha je přece na pláži ..... .
Tak si myslím, že místo umělých květin na toaletách by bylo dobré mít k dispozici, i třeba studenou sprchu, ale po celý den.
v popisu kempu je také uvedeno, že lze koupit základní potraviny - v areálu ani náhodou. Sámoška v obci je ale super. U vietnamce koupíte nějaký hadřík a u vedlejšího kiosku vám vyloží karty a poskytnou duchovní podporu - co víc si přát :) takže hezké léto všem.

Josef Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 2.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Avizovaný bohatý výběr jídel se na místě zůžil na několik "klasik" a otvírací doba restaurace byla dle počasí a nálady personálu - což potvrdil na přímý dotaz i personál. Otvírali třeba v jedenáct, ale u okénka se ihned objevila cedulka 10:00 až 22:00. Zavíračka také proměnná. Okénko s jídlem zavírali ještě dříve. Základní potraviny v areálu ani náhodou. Zato větnamec s "klasickým" sortimentem. Teplá voda ano, ale jen 8:00 až 10:00 a 19:00 až 21:00. Mimo tyto hodiny jsou zamčené i sprchy, takže ani studená sprcha nehrozí! Dvě noci jsme se nevyspali, protože přijela parta, zotvírala auta a rozjela disco na plné pecky - do dvou do rána, kdy přijela policie. Pak trochu ztišili. Druhou noc na sebe halekali do všech zvířat a otvorů, co jich tělo má do jedné ráno. Ostraha kempu s nimi nic nenadělala. Okolí je ale opravdu nádherné a za návštěvu stojí. Jen na kemp bacha!

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu pěkné, pro děti ideální možnost různých sportovních aktivit. V okolí mnoho možností k výletům.

Monika R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 14.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kladný přístup personálu na recepci byl velice vstřícný,jelikož se nám porouchalo auto a hned jsme byli informováni,kde a jak nechat opravit auto.Chtěl bych i tímto příspěvkem poděkovat lidem,kteří nás nenechali na holičkách.

Renata B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp v krásném prostředí, v okolí spousta zajímavých míst, hezká písčitá pláž, moc se nám zde líbilo. Soc. zařízení by zasloužilo trošku vylepšení, teplá voda k dispozici dvě hodiny ráno a dvě večer - zdarma, možná by stálo za to investovat do systému žetonů a moci využívat teplou vodu po celý den. Ale i tak určitě doporučujeme! Díky za hezký pobyt.

Mrázková Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám moc,jen to sociální zařízení,a sním související omezení sprchování,to bylo velmi zoufalé,zřejmě do něj nebylo investováno od minulého režimu.

Franta Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení čisté, ale dosti zapáchající uvnitř. Sprchy otevřeny jen dvě hodiny ráno a dvě hodiny večer. Večer do 20.00 hod. Takže po vrácení ze skalního divadla jsme mněli smůlu.

Pavel R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 1.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi klidné prostředí. Super koupání. Chybí wi-fi a dřevo.

Karina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 28.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo,určitě ho navštívíme znovu.Doufáme,že tam nebude už personál,který neví jak se chovat v noci.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Koupaliště Sloup v Čechách, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Koupaliště Sloup v Čechách. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Koupaliště Sloup v Čechách.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist