Autokemp Seč Pláž - Hodnocení

7.9 / 10 Velmi dobré
podle 41 recenzí (celkem 239)  

Seč,
SEČ OKR. CHRUDIM 538 07 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Seč Pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

79% Hodnocení 41
Celkem hodnocení 239
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Seč Pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Luboš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto skvělé je o, že ze stanu jde vidět na vodu. Přehrada je nádherná - čistá voda, ostrov i zřícenina Oheb, hráz, prostě paráda.
Velmi kladně hodnotím kuchyňku. Velmi rád přijedu zas.

evža

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ahoj doporučuji je tu dobrý relax

Jan H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

celkem fajn kemp, každopádně nám tam bylo dobře;-)

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl cenově dražší a jeho kvalita tomu neodpovídala. Příroda je tady krásná, kemp je za hodně peněz málo muziky.

Hana Š.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je pěkný,stravování zajištěno v několika restauracích,čistota a rekonstrukce umýváren, WC starší ale ĆISTÉ. Okolí nabízí pěší vycházky na zříceninu OHEB nebo krásný romantický zámek ŽLEBY.A mnoho dalšího.Pro děti zábava (i když tentokrát jsme kempovaly bez nich:-D) zajištěna trampolínou, nafukovacím hraden,skluzavkou).Večer DISCO. Za nás spokojenost.

Hanka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp, krásná pláž. V kempu toalety ve stylu 70. let. Čech je zvyklý, ale pro cizince to je úder. Nevzhledné sociálky jsou ale čisté, stále uklízeny. Sprchy se platí, bohužel ani studená neteče bez žetonu. V okolí několik možností stravování, každý si vybere. Chválím za vybudování stezky kolem přehrady.

MARTINA K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé byli jsme zde pětkrát a zcela perfektní přístup personálu i v restauracích kdo vyhledává hodně zábavy vřele doporučuji libý se nám že to tu žije hlavně v noci záchody čisté i sprchy příští rok jedem zas.Nominujem na kemp roku.

Julie S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

OD ROKU 2015 se vylepšilo sociální zařízení a byla udělána cyklosteska.

Miroslav

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkem spokojenost,rekreace víceméně pro domácí mazlíčky,bylo zde přepsováno!

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velmi pěkný,čistý.Wifi -žádný dosah ,jen v blízkosti recepce.Sprchy ženské pěkné nové,u chlapů staré nic moc.Burger předražený.Občerstvení na pláži dobré , pivo za 25kč,párek za 20kč.V chatkách chybí teplá voda(neuškodil by průtokový ohřívač).Koupání -super.

pavla s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Věsměs krásná dovolená, poukazovlala bych jen na "náhradní zařízení". Druhé sprchy byly opravdu velké retro :). Ale podle pocitů našich i našich lumpíků velká spokojenost. Jen tak dál, držíme palce :).

Lípa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak na Seč jezdíme ne-pravidelně a vždy se tu líbí dětem i nám dospělým. Letošní kempování paráda. Malá výhrada k ne vždy příjemnému personálu. Dále nabíjení mobilních zařízení na recepci za 10Kč s tím, že si tel nelze zamknout do boxu, ale dáte ho někomu do ruky a ten zmizí vzadu.. Pokud jsem u tak běžné služby, jakou je signál wifi, tak již pár let poslouchám, že příští rok bude ;) Ta stávající funguje pouze v recepci a tak žalostně pomalu, že to nemá obdoby..
Stánek s burgry předražený, jako vždy.... Palec dolů.. V Seči na náměstí je vedle supermarketu parádní vyvarovna. Vřele doporučuji, nedá se to ani sníst a dobrota!
Toalety v kempu beze změny. Nic moderního, ale uklízí se a je tam cisto..
Koupání je parádní. Pláž pro děti písečná. Voda čistá. Ceny kempu za ubytování v pořádku.. Jsme vždy v části kempu pro rodiny s dětmi a bez výhrad. Je tu klid..
Přijedeme zase ;)

Lípové

Lucie H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli naprosto spokojeni a rádi přijedeme zznovu.

MARTINA K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

SPOKOJENOST NADEVŠE MOC..........................

A+Z

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Začnu pozitivně. Hned při vstupu přes závoru vítá návštěvníky impozantní výhled na sečskou přehradu. Prostředí čisté, atmosféra příjemná. Ale! Ty služby! Zdá se, že zaměstnanci mají návštěvníky na háku. Pokus vypůjčit si šlapadlo, přestože do konce provozní doby zbývala více než půlhodina, byl personálem rezolutně zamítnut s tím, že "už chtějí domů." Dokonce nás poslali ke konkurenci. Na ceduli v půjčovně je přitom napsáno, že si je šlapadla možné půjčit i mimo provozní dobu - po domluvě na recepci. I tam nás odbyli naprostým nezájmem. Podotýkám, že byl krásný a slunečný podvečer. V sobotu večer před tím. Pokus objednat si jídlo v jednom z restaurantů: "Jsou jen stejky, tak vlastně už nic. Kuchař už nevaří." Hospoda níž. Párek v rohlíku za 27,- není snad ani na Václaváku! A pak tragický DJ, který by mohl dostat titul "zabiják zábavy". Hrál evidentně hlavně sobě a vždy, když se mu zaplnil parket, lidi zase vyhnal nějakou neznámou vykopávkou. Celkový dojem: Prostředí a poloha fajn, personál velmi špatný.

Petr D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu je celkem čisto a velká nabídka sportovniho vyžití a zábavy. Občerstvení v kempu je tragedie, předražená burger mania- cena určitě neodpovídá kvalitě, než donesou jidlo tak člověka přejde hlad. Stánek u parketu ani nestojí za řeč- jedna věc stojí pokaždý jinak. Sociální zařízení pěkné, ale kabinky by mohli mit zamykání.

Mirek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tu krásně a čisto.

Marťa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

.
..
. .
. .
.
.
.
.

Bob

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hrozné sociální zařízení, na záchodech neskutečný zápach a špína,nedostatek toaletního papíru. Jinak prostředí kempu pěkné.

kerej

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

hezké prostředí, čistá voda pro koupání

Eliška M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Náš první pobyt v tomto kempu nás velmi příjemně překvapil, bez váhání se sem chystáme další prázdniny znovu. Všude kolem nádherná příroda, hned před kempem krásná pláž, kde jsme trávili asi nejvíce času, v přehradě je krásná voda na koupání. Chatky jsou pěkně zařízené, sociální zařízení také v pořádku a personál ve všech odvětvích velmi příjemný. Zábavy a aktivit je zde spoustu, takže jsme se vážně nenudili ani chvíli. Za nás výborná.

Petra N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Náš příjezd byl trošku v obavách. Přivítal nás opravdu milý a ochotny personál .Upozornuji , že termín našeho pobytu nebyl standartní a přesto nebyl vůbec žádný problém nás ubytovat. Ubytování a vybavení chatky je naprosto dostačující. Sprchy , toalety udržované v naprosté čistotě. Ve všech občerstveních a restauracích opravdu vstřícný personál. Okolí je moc pěkné. Děti mají také kde řádit. Pořádají se zde večery s muzikou. Cítili jsme se tady fakt dobře , proto se budeme rádi vracet. Nemešovi.

Zuzana R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je čistý, upravený. Kolem krásná příroda, zeleň, čistá voda a klidné prostředí. Chatky pěkné, se základním vybevním a hezkým výhledem. V kempu je několik možností, kde se najíst, takže každý si určitě najde své. Lidé příjemní. Celková spokojenost, dáváme jedničku :)

Alena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám líbilo, určitě příště přijedeme zase, byly jsme ve vlastním karavanu, celý den jsme si našly zábavu, šlapadla, koupání, večer příjemné posezení, velice příjemný personál ve všech odvětví

Oranginka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu se každoročně vracíme. Příjemné prostředí, pěkné koupání.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Seč Pláž, který hodnotilo 41 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Seč Pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Seč Pláž.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist