Autokemp Seč Pláž - Hodnocení

7.9 / 10 Velmi dobré
podle 41 recenzí

Seč,
SEČ OKR. CHRUDIM 538 07 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Seč Pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

79% Hodnocení (41)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Seč Pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Dalibor K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Pěkné prostředí s výhledem na přehradu. Soc. zařízení bylo v pohodě. Zdrželi jsme se pouze jednu noc. Kemp je vhodný pro lidi, kteří vyhledávají noční život, diskotéky, "zábavu dlouho do noci". Poněkud nás zarazily neúměrně vysoké ceny v obchůdku s potravinami.

Lucie Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z důvodu častého kempování mohu porovnávat a tuto lokalitu už znovu jen tak nenavštívíme. Prostředí - krajina, ano to je zážitek. Vstup do vody z písečné pláže, což hodnotím kladně. Nicméně, cena vstupného ku službám a vybavení vysoká. Stanování z kopce, málo prostoru. V restauracích čekání na jídlo déle i jak 45min, jelikož zde byly 2 restaurace a jedno bistro, tak moc na výběr nebylo - záloha i na skleněné půlitry, které vám v konečném důsledku nakonec obsluha odnese.... V rámci vstupu do kempu není žádná výhoda např. volnočasových aktivit - vše si musíte hradit zvlášť. Sociální zařízení neudržované, špinavé, max. se doplňuje toaletní papír, který je pouze na hlavní chodbě a ne v jednotlivých WC. A to také není pravidelně.

Vinkler V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přespali jsme jednu noc a možná jsme měli tu smůlu, že tam byli návštěvníci dobytek...na pánských toaletách nachcáno na prkýnkách a na stropě hovno s toaleťákem, no k zblití

Michaela Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám velice líbilo.
Z hlediska prostředí si nemohu stěžovat, byl zde krásný výhled na vodu.
Sociální zařízení bylo téměř vždy čisté. Sprchování za 10 Kč bylo přiměřené a čas na osprchování stačil. Navíc zde byla možnost zajít do starých umýváren, kde sice nebyly závěsy, ale voda tekla zadarmo, takže na opláchnutí, když se jde od pláže z vody ideální.
Personál byl někdy trochu nepříjemný, ale jsme jenom lidi, tak bych to nebrala tragicky.
Celkový dojem na mě udělal tento kemp velice dobrý.

jarmila U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný. Uvítala bych větší nabídku jídel a také sociální zařízení a kuchyňku na více místech v kempu. Jedny se mi zdají málo.

Petra S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byly jen na vikend, ale celkove jsem byla spokojena. Celkem velky pocet obcerstveni (mohl by byt vetsi vyber jidel). WC i sprchy normalni, docela ciste, sprchovani skoro zadarmo-stacilo mi 10KC :-)
Koupani bohuzel nemuzu soudit, do studene vody jsem nevlezla, ale plaz byla hezka :-)

Petr V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí Železných hor na břehu přehrady. Spousta sportovního vyžití, akce v kempu i pro děti. Restaurace v celku OK, burger předražený.
Sociální zařízení ušlo, bylo docela čisté, ale jinak se v něm zastavil čas v roce 1980. V dnešní době již očekáváme jiný komfort. Pouze 4 sprchy na mince. Měli jsme pronajatý stan Outwel - vyfukující matračky vyměněny po třech nocích, jako náhrada voucher na 1h na loďce.
4 hvědy jen za tu nostalgii a pěkné prostředí.

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

až na příjemný personál snad žádné výhody- sociální zařízení otřesné, ceny v restauracích poměrně vysoké, už dlouho jsem nejedl nic tak odpornýho jako v restauraci pod vrátnicí, ale nic jiného vám nezbyde, protože v kuchyni vybavené v 18. století si toho moc neuvaříte a v ledničce za kterou si připlatíte 20 kč a nejdou ani zavřít dveře, popřípadě nemá kabel na připojení do sítě vám toho taky moc nevydrží.

Knespl P.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jen zkouškatttttttttttttt

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili jako rodina s malým dítětem. Protože jsme si mysleli, že je to rodinný kemp, ale bohužel není. Noční klid nebyl ani po 24hod. Tak příšerné soc. zařízení jsem snad ještě neviděla, nejen, že bylo staré, ale i špinavé, sprcha č.3 po vhození 20,- Kč tekla takovým čůrkem, že se tomu ani nedalo říct sprchování. Voda v přehradě špinavá, smradlavá, určitě nevhodná ke koupání dětí. Pláž neuklizená, válely se tam nějaké kameny, klacky. Tráva nejem u přehrady, ale ani u stanu nebyla zrovna moc dobře posekaná - vysoká asi 15cm. Jídlo v restauraci drahé a malá porce - smažák s mini porcí hranolek 110,- Kč.. :-(). Určitě nedoporučuji, pokud tam chce někdo jet s dětmi. Chtěli jsme tam zůstat celý prodloužený víkend, ale vzdali jsme to po jedné noci:-(.

Vaníčková

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skupina kynologů, spokojenost veliká. Pěkné prostředí, čisto, všechno upravené. Velmi příjemná skutečnost, že téměř u každé chaty je WC a vybavená kuchyňka.

Edita H.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný personál, skvělý program, v burger manii malé porce, výborná svíčková v restauraci AK Pláž

Jiří K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi hezké prostředí i okolí, široká možnost jak sportovního vyžití, tak řada kulturních akcí v okolí

Tereza Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Už když jsme přijeli do kempu, přivítal nás špatně naladěný recepční.
Kemp je celý v kopci, najít rovné místo je téměř nemožné. Stání pro karavany je vyhrazeno v pravé části ... jsou vybudované jakési terasy. Delší karavan se do terasy nevejde, navíc pokud postavíte předstan, tak už z něj nemůžete vyjít, protože byste okamžitě spadli do předchozí terasy. Vyhrazené stání pro karavany naprosto nevyhovuje.
Co se nám líbilo, je výhled na vodu a na přehradu.
Sociální zařízení ušlo, bylo docela čisté. V dnešní době již ale očekáváme jiný komfort. 4 sprchy na mince (10 a 20 Kč), jedna sprcha nefungovala (žádné upozornění, že by nebyla funkční tam nebylo), takže za jedno osprchování jsme nakonec zaplatili 60 Kč. :-(
Přijeli jsme do kempu ve čtvrtek odpoledne a pán tam zrovna sekal, ale sekal tím stylem, že tráva po posekání byla stejně asi tak 10 cm vysoká. Druhý den sekal znovu od 10 hodin do 13 hodin, pak se zřejmě naobědval a sekal znovu. To byl takový rachot, že jsme si nemohli říci ani slovo. V poledne jsme byli nuceni obědvat v takovém rámusu. A to jsme jeli do kempu relaxovat.
Závěrem ... kemp nebyl špatný, ale zas tak dobrý abychom se tam ještě někdy vrátili, tak to také nebyl.

Miloš H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mile mně překvapila ochota personálu, zejména jedné paní co má na starosti ůklid a jednomu pánovi, co má na starosti údržbu. Ceny šlapadel, ubytování a služeb, pro mně byly více než příznivé. Vřele doporučuji!

Petr V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ prostředí
+ pravidelné akce pro děti i dospělé
+ půjčovna všech možných sportovních potřeb, her atp.
+ dříve nacpaný kemp, v současnosti celkem klid
+ opravena polovina sociálek
- horší dostupnost základních potravin (pouze v jednom stánku
- vysoké ceny v restauracích
- absence regionálního piva (pouze Plzeň, Kozel, Radegast)
- neschopnost personálu přes víkend vyřešit banální problém

Zdeněk H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S ubytováním celkem spokojeni(chatka pro dva s wc)trochu renovace by neškodilo.WC za chatkou celkem dobré až na to že není těsné spojení se zemy prolézají mravenci a slimáci dost nepříjemné jinak v pohodě.

Petr S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí a dobrá poloha, dobré rozdělení kempu na sektory, vzadu byl klid. Personál milý, ochotný, při příjezdu i odjezdu vše funguje.
Dobré je sociální zařízení o dostatečné kapacitě (když počítám kromě nových i "retro" - lze přežít) a celkem čisté. Jen záchody již mají zničené/ukradené zamykání, což si myslím, že by správce měl řešit (a bytelněji než současné háčky). Sprchy za poplatek se dají pochopit a hlavně otužilci mohou jít do retro sprch, kde je studená zdarma.
Kuchyňka také vypadala dobře a vybaveně.
Koupání hezké, voda studenější.

zdena h.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pláž, výlety v okolí, půjčovna lodiček, restaurace

barbora B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

různé sportovní aktivity, rozdělení kempu na různé zony - klidová pro děti...

eva H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vybavenost kuchyně, dětská hřiště, nafukovací hrad,

Jaroslav M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu velmi dobré vyžití pro děti, klubovna s programem či další animační programy pro děti i rodiče. Mnoho stánku jak na pláži tak v kempu. Dobře zařízený stánek se smíšeným zbožím přímo v kempu (denně čerstvé pečivo mnoho zboží i na objednávku - dlouhá doba otevření). Trošku lepší sociální zařízení a kempu není co vytknout. Příjemný personál v provozovnách kazili pouze jednotlivci.

Jana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp ,sice je z kopce ,ale je tak malý,že to zas tak nevadí . Kuchyn je vybavena mikrovlnkou,eletrickým vařičem ,rychlovarnou konvicí i nádobím . Ceny a nabídka v restauracích je přijatelná .Na to že je sezona ,tak celkem mrtvo .Socialky čisté ,toaletní papír stále . Sprcha za 10 kč teče dostatečně dlouho . Voda krásně čistá,jen studená .

Martin Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný velký kemp v nádherném prostředí Sečské přehrady. Perfektní koupání, čistá voda, šlapadla, spousta možností na pěkné výlety. Musím vyzvednout samostatnou louku pro rodiny s dětma, která byla trochu stranou a byl zde opravdu klid a pohodička. DOPORUČUJI.

Jediné mínus bylo stravování, s vyjímkou fástfudu vše připravovali z nedobrých zmražených polotovarů, které opravdu nechutnaly, ale naštěstí na náměstí v Seči je restaurace s perfektní domácí kuchyní.

Lenka N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vsetko bolo super az na dost vysoke ceny obcerstvenia, potravin a inych.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Seč Pláž, který hodnotilo 41 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Seč Pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Seč Pláž.

Doporučujeme navštívit

Chvályhodné 5.0/10
Velmi dobré 7.4/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist