Autokemp Seč Pláž - Hodnocení

8.6 / 10 Skvělé
podle 31 recenzí

Seč,
SEČ OKR. CHRUDIM 538 07 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Seč Pláž

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

86% Hodnocení (31)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Seč Pláž


Storno

Hodnocení návštěvníků

Edita H.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný personál, skvělý program, v burger manii malé porce, výborná svíčková v restauraci AK Pláž

Jiří K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi hezké prostředí i okolí, široká možnost jak sportovního vyžití, tak řada kulturních akcí v okolí

Tereza Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Už když jsme přijeli do kempu, přivítal nás špatně naladěný recepční.
Kemp je celý v kopci, najít rovné místo je téměř nemožné. Stání pro karavany je vyhrazeno v pravé části ... jsou vybudované jakési terasy. Delší karavan se do terasy nevejde, navíc pokud postavíte předstan, tak už z něj nemůžete vyjít, protože byste okamžitě spadli do předchozí terasy. Vyhrazené stání pro karavany naprosto nevyhovuje.
Co se nám líbilo, je výhled na vodu a na přehradu.
Sociální zařízení ušlo, bylo docela čisté. V dnešní době již ale očekáváme jiný komfort. 4 sprchy na mince (10 a 20 Kč), jedna sprcha nefungovala (žádné upozornění, že by nebyla funkční tam nebylo), takže za jedno osprchování jsme nakonec zaplatili 60 Kč. :-(
Přijeli jsme do kempu ve čtvrtek odpoledne a pán tam zrovna sekal, ale sekal tím stylem, že tráva po posekání byla stejně asi tak 10 cm vysoká. Druhý den sekal znovu od 10 hodin do 13 hodin, pak se zřejmě naobědval a sekal znovu. To byl takový rachot, že jsme si nemohli říci ani slovo. V poledne jsme byli nuceni obědvat v takovém rámusu. A to jsme jeli do kempu relaxovat.
Závěrem ... kemp nebyl špatný, ale zas tak dobrý abychom se tam ještě někdy vrátili, tak to také nebyl.

Miloš H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mile mně překvapila ochota personálu, zejména jedné paní co má na starosti ůklid a jednomu pánovi, co má na starosti údržbu. Ceny šlapadel, ubytování a služeb, pro mně byly více než příznivé. Vřele doporučuji!

Petr V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ prostředí
+ pravidelné akce pro děti i dospělé
+ půjčovna všech možných sportovních potřeb, her atp.
+ dříve nacpaný kemp, v současnosti celkem klid
+ opravena polovina sociálek
- horší dostupnost základních potravin (pouze v jednom stánku
- vysoké ceny v restauracích
- absence regionálního piva (pouze Plzeň, Kozel, Radegast)
- neschopnost personálu přes víkend vyřešit banální problém

Zdeněk H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S ubytováním celkem spokojeni(chatka pro dva s wc)trochu renovace by neškodilo.WC za chatkou celkem dobré až na to že není těsné spojení se zemy prolézají mravenci a slimáci dost nepříjemné jinak v pohodě.

Petr S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí a dobrá poloha, dobré rozdělení kempu na sektory, vzadu byl klid. Personál milý, ochotný, při příjezdu i odjezdu vše funguje.
Dobré je sociální zařízení o dostatečné kapacitě (když počítám kromě nových i "retro" - lze přežít) a celkem čisté. Jen záchody již mají zničené/ukradené zamykání, což si myslím, že by správce měl řešit (a bytelněji než současné háčky). Sprchy za poplatek se dají pochopit a hlavně otužilci mohou jít do retro sprch, kde je studená zdarma.
Kuchyňka také vypadala dobře a vybaveně.
Koupání hezké, voda studenější.

zdena h.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pláž, výlety v okolí, půjčovna lodiček, restaurace

barbora B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

různé sportovní aktivity, rozdělení kempu na různé zony - klidová pro děti...

eva H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vybavenost kuchyně, dětská hřiště, nafukovací hrad,

Jaroslav M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu velmi dobré vyžití pro děti, klubovna s programem či další animační programy pro děti i rodiče. Mnoho stánku jak na pláži tak v kempu. Dobře zařízený stánek se smíšeným zbožím přímo v kempu (denně čerstvé pečivo mnoho zboží i na objednávku - dlouhá doba otevření). Trošku lepší sociální zařízení a kempu není co vytknout. Příjemný personál v provozovnách kazili pouze jednotlivci.

Jana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp ,sice je z kopce ,ale je tak malý,že to zas tak nevadí . Kuchyn je vybavena mikrovlnkou,eletrickým vařičem ,rychlovarnou konvicí i nádobím . Ceny a nabídka v restauracích je přijatelná .Na to že je sezona ,tak celkem mrtvo .Socialky čisté ,toaletní papír stále . Sprcha za 10 kč teče dostatečně dlouho . Voda krásně čistá,jen studená .

Martin Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný velký kemp v nádherném prostředí Sečské přehrady. Perfektní koupání, čistá voda, šlapadla, spousta možností na pěkné výlety. Musím vyzvednout samostatnou louku pro rodiny s dětma, která byla trochu stranou a byl zde opravdu klid a pohodička. DOPORUČUJI.

Jediné mínus bylo stravování, s vyjímkou fástfudu vše připravovali z nedobrých zmražených polotovarů, které opravdu nechutnaly, ale naštěstí na náměstí v Seči je restaurace s perfektní domácí kuchyní.

Lenka N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vsetko bolo super az na dost vysoke ceny obcerstvenia, potravin a inych.

zuzana h.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sam o sobe neni spatny personal ve vsech kioskach hospudkach byl mily a ochotny co me zklamalo bylo tak trochu socialni zarizeni na tak velky kemp 4 sprchy v damskych umyvarkach je malo a zaviraji se o pulnoci pak se musi chodit do starych socialek kde je to des a tece studena voda i spolecna kuchynka by chtela dat do kupy tak je videt ze se tomu moc nevenovalo co se tyce zabavy tak dobry hudba taboraky atd..takze takovy normalni cesky kemp

Jaroslava K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byli jsme tam s vnukem v chatce měli jsme i super počasí tak se nám tam líbilo může všem doporučit

Petra P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 29.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásný, čistý, klidný kemp. Personál velice příjemný...pronajali jsme si rodinný stan - vše čisté, voňavé - za málo peněz hodně muziky.

Vladimír J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

+ hezká pláž, čistá voda, šlapadla, loďky, hřiště na nohejbal, plážový volejbal, dobře jsme se najedli...
- tragické sociální zařízení jak čistotou tak stářím. ..

Vladimír A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kurt na plážový volejbal a ochota personálu.

Kateřina C.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Plusem je určitě dobrý personál, klidná část pro rodiny s dětmi, celkem čisto.
Mínusy: složité ovládání sprch a dotěrní kluci v půjčovně sportovních potřeb.

Martina D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to velmi pěkný kemp, s výhledem na přehradu a zříceninu Oheb. Je tu možnost sportovního vyžití, trasy na kola, půjčovna šlapadel, kurty na beach a nohejbal, koupání, rybaření.

Žaneta T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zařízení nabízí zajímavý doprovodný program pro děti i dospělé.

Miroslav Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili již třikrát a jsme zde velice spokojeni. Je zde vidět, že zde neustále investují do zkvalitnění služeb, vybavení a zkrášlení areálu.

Miluše M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemná pláž s možností pronajmout si šlapadlo či jinou loďku a doplavat si na ostrov uprostřed přehrady. Mohlo by být více a novější atrakce pro děti v kempu.

Radek S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi dobré prostředí pro odpočinek jak pasivní tak aktivní. Slušná možnost stravování. Příroda jak z knížky, nádhera. Celkový dojem pokazila přítomnost několika partiček opilců, kteří nerespektovali to, že si chce někdo odpočinout a po denní sportovní aktivitě se i vyspat. Do ranních hodin ( do tří ráno ) bez respektování řádu vydaného provozovatelem se chovali jak zvířata. Nepomohla ani ostraha, škoda.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Seč Pláž, který hodnotilo 31 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Seč Pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Seč Pláž.

Doporučujeme navštívit

stanové louky
Vynikající 9.6/10
atc_rozkos_450256695
Velmi dobré 7.6/10
snimek-200
Skvělé 8.4/10

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist